83% van de “event- en partyscene” in Stuttgart met migratieachtergrond

(Vertaling: E.J. Bron)

In juni schokte alle perken te buiten gaand jongerengeweld in Stuttgart de Bondsrepubliek. De linkse mainstream vroeg zich verbaasd af waarom “jonge mensen” of zelfs “jonge mannen” zo door het lint kunnen gaan. Bij die gelegenheid werd voor de herrieschoppers het begrip “event- en partyscene” gecreëerd. Terwijl het bijna overwegend ging om een zich vervelende gewelddadige meute migranten, waarvan de leden niets weten aan te vangen met de wetten en cultuur in Duitsland. De migratieachtergrond werd nu ook door het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg bevestigd.

Aan publicaties zoals deze zie je de wezenlijke betekenis van conservatieve partijen voor een democratie. De AfD stelde vragen over de achtergronden van de relschoppers in Stuttgart. De beantwoording door het ministerie van Binnenlandse Zaken laat zien dat 83 van de 100 daders een “vastgestelde migratieachtergrond” hebben. Dat betekent in dit geval dat minstens één van de ouders het Duitse staatsburgerschap niet door geboorte heeft verkregen. Alleen al het onderzoek in deze richting zorgde bij de Groenen, Die Linke, socialisten en andere communisten voor bloeddoorlopen ogen en schuim om de mond. Er vonden wekenlange ruzies plaats of het überhaupt toegestaan zou zijn om onderzoek te doen naar de migratieachtergrond.

Trefzekere preventie nodig

De politie beantwoordde de vijandigheden uit de linkse kampen ermee dat voor deze groep daders andere preventieconcepten nodig zouden zijn dan voor “Duitsers uit welgestelde omgevingen”. Derhalve zou men mogelijk veel data moeten verzamelen om de problematiek te begrijpen. Desbetreffend werden volgens de “Stuttgarter Zeitung” de volgende vragen gesteld: “Wie waren de daders, politiek, welk geslacht, welke nationaliteit, migratieachtergrond of niet?”

Linkse partijen heel kwaad

Het resultaat laat zien: in plaats van een “Duitse event- en partyscene” gaat het grotendeels om vluchtelingen of andere migranten. Links ging tekeer tegen het onderzoek, omdat het sprookje dat mensen van verschillende herkomst niet verschillend crimineel zouden zijn zodoende niet langer te handhaven is. De AfD wees er concreet op dat de criminaliteitsstatistiek de migratieachtergrond van daders niet systematisch zou registreren, maar dat deze statistiek er dan later echter bijgehaald zou worden om schijnbaar te bewijzen dat buitenlanders niet crimineler zouden zijn dan Duitsers.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op 83% van de “event- en partyscene” in Stuttgart met migratieachtergrond

  1. Jean zegt:

    De oplossing: islam verbieden in en islamieten verwijderen uit Europa.

    Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s