MUST READ!: Gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen laten de strijd zien tussen vrijheid en communisme

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer mensen zien in dat de Amerikaanse verkiezingen van 2020 geen strijd tussen twee partijen is, geen strijd tussen Donald Trump en Joe Biden, maar een strijd tussen traditie en socialisme, een strijd tussen goed en kwaad, een strijd tussen het goddelijke en de communistische duivel.

Toen de oprichters van onze krant naar Amerika kwamen, om voor een communistisch regime te vluchten, hebben ze er nooit rekening mee gehouden dat deze grote natie op zekere dag het brandpunt van de strijd tussen communisme en vrijheid zou worden.

Veel Amerikanen geloven dat het communisme alleen maar een abstract concept zou zijn en alleen ver verwijderde naties betreft, zonder daarbij te merken dat het al voor de deur staat.

Het communisme heeft zich in Amerika onder namen als socialisme, progessivisme, liberalisme, neomarxisme enz. in een langzaam proces van tientallen jaren lange systematische subversie eerst door de Sovjet-Unie en nu door de Communistische Partij van China verbreid.

Deze gebalde strijd om de toekomst van Amerika – en om de rest van de wereld – spitst zich nu toe in de Amerikaanse presidentsverkiezing. Dit is een conflict dat uitstijgt boven partijnamen en partijlidmaatschap.

Immigranten kwam naar de VS om vrij hun religie uit te kunnen oefenen

Het geloof in God was altijd al fundamenteel voor Amerika. De vroege immigranten vluchtten naar de Verenigde Staten, opdat zij vrij hun religie konden uitoefenen. De Verenigde Staten werden opgericht in het geloof dat we allemaal gelijk geschapen zijn voor God en door de schepper met onze rechten werden uitgerust. Daarom luidt het motto van de Verenigde Staten ook: “In God we trust”.

Het geloof in God en de uit dit geloof afgeleide principes zijn de wezenlijke redenen waarom in de Verenigde Staten vrijheid, democratie en welvaart konden gedijen en waarom de Verenigde Staten de natie werden die zij nu zijn.

In deze grote traditie is het stemmen een heilige plicht, waarin iedere burger er medeverantwoordelijk voor is wie er regeert. Dit jaar heeft een record aantal Amerikanen deelgenomen aan de verkiezing van hun volgende president. Inmiddels weten we dat dit proces ondermijnd werd. Er zijn talrijke geloofwaardige beschuldigingen van een verkiezingsbedrog opgedoken, wat duidt op een systematische inspanning om de uitslag van de verkiezing te veranderen.

De extreemlinkse en communistische duivel daar achter – dezelfde kracht die door Karl Marx ooit werd beschreven als een kracht die Europa zou teisteren – probeert door leugens, bedrog en manipulatie de mensen van hun rechten en vrijheden te beroven.

Een van de beide grote Amerikaanse partijen, de Democratische Partij, is niet meer de politieke partij die ze ooit was. In de loop van de decennia werd ze langzamerhand door dezelfde marxistische ideologie geïnfiltreerd die ook de meest wrede en meest onderdrukkende regimes in de geschiedenis heeft voortgebracht.

De communistische ideologie, inclusief het socialisme en de daaraan verbonden ideeën, is geen gebruikelijke ideologie. Het is een ideologie die schuldig is aan de dood van minstens 100 miljoen mensen.

De communistische ideologie bedient zichzelf van schijnbaar rechtschapen concepten zoals “gelijkheid” en “politieke correctheid” om de mensen te misleiden. Deze communistische ideologie is alle terreinen van onze samenleving binnengedrongen, inclusief onderwijs, media en kunst. Ze vernietigt meedogenloos alles wat traditioneel is, inclusief geloof, religie, moraal, cultuur, familie, kunst, onderwijs, recht enz., en leidt de mensen in de morele verdorvenheid.

Dat is de ideologie van het totalitarisme, een ideologie die ooit bloeiende naties als Venezuela in de ondergang dreef en die 5000 jaar cultuur in China heeft verwoest, waar de mensen van een geloof aan het goddelijke in een trouw tegenover de staat gedreven werden.

Het is de systematische vernietiging van al datgene wat goed is, waarvoor de mensheid staat. Ze is diametraal tegenovergesteld aan het goede, eerlijkheid, waarheid en medeleven.

Dit heeft niet alleen de geest van de mensen en hun rechtschapen geloof in God ondermijnd, maar het Amerikaanse volk en de hele mensheid naar de rand van een catastrofe geleid.

We staan voor een conflict dat partijgrenzen overschrijdt. Een strijd, waarbij het er om gaat of wij als Amerikanen de principes van onze oprichters trouw blijven en de wil van God willen volgen, of dat we aan krachten worden onderworpen die proberen onze meest fundamentele rechten te controleren en te verwoesten.

Dit zeggen we niet lichtzinnig. Omdat de oprichters van onze krant het communistische totalitarisme meegemaakt hebben, kennen zij z´n vernietigende kracht. Als mediaorganisatie zijn wij onafhankelijk en nemen we geen standpunt in over politieke kwesties of kandidaten, maar staan we voor waarheid en rechtvaardigheid.

Amerika staat nu aan de rand van de afgrond van het communisme.

In het middelpunt van deze strijd staat nu president Donald Trump, die duidelijk nee zegt tegen socialisme en communisme. Hij heeft een einde gemaakt aan decennialang appeasement van het Chinese regime en landelijk inspanningen ondernomen om de invloed en infiltratie van Peking tegen te werken. Trump heeft zichzelf in deze kritieke fase opgesteld tegenover de Communistische Partij van China.

Het communistische China staat voor onze poorten, klaar om de macht over te nemen. De Communistische Partij van China heeft het Amerikaanse systeem in de loop der decennia zorgvuldig bestudeerd en kon met succes gebruikmaken van onze open samenleving om ons land te infiltreren.

In het land zelf hebben we extreemlinkse groepen zoals Black Lives Matter en de Antifa, die protesten en opstanden organiseren. De beweging lijkt op de cultuurrevolutie van de Communistische Partij van China, die de erfenis en de tradities van de hoogontwikkelde Chinese cultuur heeft verwoest. Ze is een anti-Amerikaanse beweging, net zoals de cultuurrevolutie anti-Chinees was. De kern van de ideologie van deze bewegingen verschilt niet van de ideologie van de communistische beweging in China en gaat hand in hand met de Communistische Partij van China, die bereid is Amerika te vernietigen.

De effecten van deze presidentsverkiezing zijn vérstrekkend. Ze heeft aan de mensen, regeringen en organisaties in de hele wereld duidelijk gemaakt dat ze moeten beslissen of ze zich tot de communistische duivel of tot de traditie van de universele waarden bekennen.

Steeds meer mensen zien in dat de Amerikaanse verkiezingen van 2020 geen strijd tussen twee partijen is, geen strijd tussen Donald Trump en Joe Biden, maar een strijd tussen traditie en socialisme, een strijd tussen goed en kwaad, een strijd tussen het goddelijke en de communistische duivel.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op MUST READ!: Gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen laten de strijd zien tussen vrijheid en communisme

 1. koosv8 zegt:

  Zo is het, en dat geldt ook in ons land, waar niet trouwens. De scholen van hoog tot laag, universiteiten, de media, en de politiek zijn allen besmet met een socialistisch communistisch VIRUS. VER GEVORDERD IN DIT STADIUM ZIJN DE VVD, HET CDA, CHRISTENUNIE. Wie wil als rechtgeaarde NEDERLANDER daar nou lid van worden. En de verkiezingen ha ha ha, gelooft u dat het eerlijk gaat? Het is al zeer bedenkelijk als de prognoses zo mooi uitkomen met de werkelijkheid. Dat is onmogelijk lijkt mij.
  U WORD VOORGELICHT DOOR COMMUNISTISCHE BELASTING VRETERS, de NOS en al die aanverwanten stichtingen.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Goed stuk!
  Helaas zijn er velen onder de globalisten, de useful idiots en de gebruikelijke opportunisten (met hun holle waardeloze frasen: de wereld is een, alle mensen zijn gelijk, alle mensen willen hetzelfde) die nauwelijks idee hebben dat ze in het huwelijksbed stappen samen met de duivel.

  Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Goed artikel maar ik ben bang dat de overgrote meerderheid compleet gehersenspoel door de media hier niet eens iets van begrijp en het afdoet als nep nieuws.
  De meeste mensen zijn zo slecht geïnformeerd dat is echt onvoorstelbaar zij kunnen bij wijze van spreken niet eens Nederland op de kaart aanwijzen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Eens !!

  Like

 5. Bas zegt:

  De dreiging met geweld is een verkiezingsinstrument van links geworden

  Een gezin met kinderen is in tranen als ze worden gevolgd en lastiggevallen door antifa.

  Like

 6. Bas zegt:

  Voel de tolerantie. Dit is het geweld waartoe links aanzet, rationaliseert of gewoon negeert.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://thepostmillennial.com/breaking-antifa-assault-children-trump-supporters-in-washington-dc

  BREAKING: Antifa mob assaults Trump supporters including children in Washington DC

  A group of Antifa militants have assaulted a number Trump supporters in Washington, DC, on Saturday. These incidents occurred just as thousands of Trump supporters flocked to the nation’s capital, in protest of the election.

  The “Million Maga March” was overwhelming peaceful as thousands gathered in the capital, and even had a visitation by the President himself. As the day continued, activists began appearing and agitating attendees.

  Some footage is very disturbing and depicts a little girl being assaulted.

  Like

 8. Bas zegt:

  De fabrikanten weigeren mee te werken aan het testen van hun stemkastjes.

  Daarna kochten ze er wat op Ebay.
  Dezelfde apparaten als in omloop!

  Het was voor IT-specialisten gemakkelijk om onbekende apparaten binnen een paar minuten te manipuleren.

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Pingback: MUST READ!: Gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen laten de strijd zien tussen vrijheid en communisme | eunmask

 11. Republikein zegt:

  Trump heeft sowieso gewonnen.

  Vooruitlopend op de diefstal van de verkiezingen van 2020 tekende president Trump in 2018 een uitvoeringsbesluit dat een bevelstructuur op kabinetsniveau in het leven riep om verkiezingsfraude en buitenlandse inmenging te controleren en aan de kaak te stellen.

  De uitvoerende orde, getiteld Uitvoerende orde bij het opleggen van bepaalde sancties in het geval van buitenlandse inmenging in een verkiezing van de Verenigde Staten, ging grotendeels onopgemerkt toen Trump het in Sept. 2018 ondertekende omdat de heersende stromingsmedia zich concentreerden op het beschuldigen van hem van het profiteren van ,,Russische verkiezingsinmenging” om de stappen op te merken die hij nam om buitenlandse verkiezingsinmenging in het algemeen te bestrijden.

  “Ik, DONALD J. TRUMP, president van de Verenigde Staten van Amerika, ben van mening dat het vermogen van personen die zich geheel of grotendeels buiten de Verenigde Staten bevinden om zich te mengen in of het vertrouwen van het publiek in de verkiezingen van de Verenigde Staten te ondermijnen, onder meer door de ongeoorloofde toegang tot de verkiezings- en campagne-infrastructuur of de heimelijke verspreiding van propaganda en desinformatie, een ongewone en buitengewone bedreiging vormt voor de nationale veiligheid en het buitenlands beleid van de Verenigde Staten”, aldus de president.

  Het uitvoeringsbesluit creëerde een procedure voor de wijze waarop het Amerikaanse kabinet, onder leiding van de directeur van de Nationale Inlichtingendienst, de Amerikaanse verkiezingen zou controleren op buitenlandse inmenging en, indien gevonden, hoe de daaruit voortvloeiende fraude en de verantwoordelijke buitenlandse actoren kunnen worden tegengehouden zodra zij zijn geïdentificeerd.

  https://nworeport.me/2020/11/14/trump-set-a-trap-2018-e-o-created-command-structure-to-combat-election-fraud/

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik fucking zeker voor gezorgd! ”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/report-anti-trump-dominion-voting-systems-security-chief-participating-antifa-calls-posted-antifa-manifesto-letter-trump-online/

  Rapport: Anti-Trump Dominion Voting Systems Security Chief nam deel aan Antifa-oproepen, plaatste Antifa-manifestbrief aan Trump online

  In 2010 kwam Eric Coomer bij Dominion als Vice President of U.S. Engineering. Volgens zijn biografie studeerde Coomer af aan de University of California, Berkeley met een Ph.D. in kernfysica.

  Eric Coomer werd later gepromoveerd tot Voting Systems Officer of Strategy and Security, hoewel Coomer sindsdien is verwijderd van de Dominion-pagina met directeuren.

  Oltman legde uit dat “Eric” de Antifa-leden vertelde dat ze “de druk moesten handhaven”. Toen Oltman vroeg: “Wie is Eric?” antwoordde iemand: “Eric, hij is de Dominion-man.” Oltman zei dat naarmate het gesprek vorderde, iemand vroeg: “Wat gaan we doen als F * cking Trump wint?” Oltman parafraseerde hoe Eric (de Dominion-man) reageerde: “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik verdomme zeker van gemaakt! ”

  Nadat Oltman, die een gegevensbedrijf runt, het gesprek beëindigde, begon hij “Eric from Dominion” in Denver, CO. Te onderzoeken en kwam hij Eric Coomer tegen. Oltman gaf toe dat het niet logisch was dat Eric Coomer het Antifa-lid van de oproep zou zijn en dat hij op dat moment niets wist van Dominion Voting Systems.

  Geliked door 2 people

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vind dat de auteur wel erg makkelijk alle linkse ideologieën op één grote hoop gooit, socialisme en communisme mogen dan op elkaar lijken, ze zijn zeker niet hetzelfde.
  Om dan Antifa daarbij te trekken is helemaal van de gekke, dat zijn anarchisten en derhalve tegen elke vorm van gezag.
  Ondanks dat ik er doodziek van ben dat Trump verloren heeft gaat het veel te ver om de Democrats weg te zetten als socialisten, ze zijn altijd nog een stuk rechtser dan onze meest rechtse partij de VVD.

  Like

  • koosv8 zegt:

   30JAAR GELEDEN WEL JA, MAAR DAT IS AL HEEL LANG AAN HET VERANDEREN.
   En de VVD onze meest rechtse partij…… ja tuurlijk. Ik hoop nog steeds, op Trump, en de media probeert iedereen murf te krijgen . bij velen lukt dat, maar zeker niet bij iedereen.

   Like

 14. klaas zegt:

  Like

 15. Sinyo zegt:

  Een strijd tussen goed en kwaad, een strijd tussen het goddelijke en de communistische duivel.
  Goddelijk ben ik niet, maar wel goed en ook . . . . goed kwaad.
  Op een dag als in de morgen het haantje kraait,
  Zijn alle goeden door de kwaden genaaid

  Like

 16. Bas zegt:


  Massieve fraude en corruptie

  Like

 17. Bas zegt:

  300.000 verkiezingsstembiljetten voor Biden besteld bij de maffia….

  https://buffalochronicle.com/2020/11/14/exclusive-how-a-philly-mob-boss-stole-the-election-and-why-he-may-flip-on-joe-biden/amp/?__twitter_impression=true

  EXCLUSIEF: Hoe een Philly maffiabaas de verkiezingen heeft gestolen – en waarom hij Joe Biden zou kunnen omslaan

  De binnenste kringen van de Amerikaanse maffia gonzen. De baas van de Philly-maffia – ‘Skinny Joey’ Merlino – neemt een overwinningsstut en zweeft rond de hoogste regionen van de oude maffia-folk, meestal in Florida, en beschrijft wat mogelijk de overval van de eeuw was: de presidentsverkiezingen van 2020 .

  De prestatie wordt geprezen uit verafgelegen hoeken van het Italiaans-Amerikaanse bedrijfsleven, dat de dankbaarheid van een dankbare regering ziet als de sleutel tot de heropleving van de politieke invloed van de gemeenschap.

  Maar een medewerker zegt dat Merlino misschien wel bereid is Joe Biden en de politieke agenten van Pennsylvania aan te vallen, die ongeveer 300.000 verkiezingsstembiljetten voor Biden hebben besteld. De bron beweert dat Merlino en een slank team van medewerkers die stembiljetten produceerden tegen een tarief van $ 10 per stembiljet – maar liefst $ 3 miljoen voor drie dagen werk. Ze werden vervolgens verpakt in niet-beschrijvende kartonnen dozen en afgezet buiten het Philadelphia Convention Center.

  Bronnen die met The Chronicle spraken op voorwaarde van anonimiteit, zeggen dat Merlino die stembiljetten oppikte van twee particuliere huishoudens waar een vertrouwd handvol medewerkers druk bezig waren stembiljetten te markeren met Sharpie-markeringen. Ze kregen meer dan $ 1.000 per uur uitbetaald en produceerden vaak duizenden stembiljetten per uur gedurende meer dan 60 bijna opeenvolgende uren.

  Like

 18. Bas zegt:

  Heel apart…
  Google-zoektrends stegen aan het begin van de zomer van 2020 voor ‘change dominion vote’.

  https://pbs.twimg.com/media/Em687etVcAgGZ5W?format=jpg&name=medium

  Google search trends spiked for “change dominion vote” in early summer, 2020.
  https://trends.google.com/trends/explore?geo=US&q=change%20dominion%20vote

  Like

 19. Pingback: Over het communisme – Home

 20. Jan zegt:

  Bijna iedere prominente politicus is verbonden met de communistische partij van Amerika

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s