17 juni 2013 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op 17 juni 2013 . . .

 1. De Dierenpartij heeft hier ook al eerder voor gewaarschuwd!! Ja, hoor!

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Goh nieuw dus niet zo nieuw en we leven nog 7 jaar en geen vaccinaties en angstverhalen (toen) verder!!!!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Overigens zou dit groot in de krant moeten… als er nog een onafhankelijk nieuwsblad en ongecorrumpeerd te vinden is en dat al die xomplotgekkies/wappies-roepers hun roeptoeters met een beetje hulp van yoga maar in hun ass kunnen steken, opdat hun eigen stem hun eigen donkerte mag bestrijden.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  We hadden dus allemaal al hartstikke dood moeten zijn.
  Er is kennelijk iets misgegaan.
  WHAHAHAHAAA!

  Tante Rataplan

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Tistochwat op 15-1-2021 om 11.16 u.
   Sorry dat ik wat laat reageer, tante Rataplan, maar ik was vandaag ff naar Duitsland gereden, goedkoop getankt en een goedkope alcoholische versnapering ingeslagen.
   Hoewel……….de benzine aldaar, Super E10, is € 0,12 duurder geworden in de afgelopen 14 dagen. Zal wel bestemd zijn voor de bonus voor Frau Färkel als zij straks weggaat..
   Ik tank in Duitsland omdat ik de NL-schatkist geen ene euro-cent meer gun.
   Maar uh……..waar ik eigenlijk voor reageer , tante Rat.; ik raak volkomen in de war met al die namen van ooms en tantes; er zit één oom in Griekenland die heeft ieder moment aan andere naam, vermoedelijk om herkenning te voorkomen en nu begint u óók al.
   Vraagje : moet uw paaldans-paal nog mee naar de kroeg “Edem” van oom Cassa-nova ?
   Over de husky van @ Blaffertje , weet u daar wat van ? Gaat tie ook mee ?
   Ik heb wel begrepen van oom Onassis dat hij met plaatsgebrek kampt en dat we met drie personen in één bedje van 1.50 mtr. breed zouden moeten slapen, lijkt mij niet erg aantrekkelijk , zélfs niet met twee aantrekkelijke mevrouwen terwijl ik van het andere geslacht ben , dus mét slurf(je). Ik zet m’n reisplannen voorlopig maar ff in de ijskast.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    karton 15 januari 2021 om 19:34

    Om ruimte te besparen, laat ik mijn paal gewoon thuis. Oom Averell heeft vast ook wel een Griekse paal waaraan ik kan oefenen.

    Groetjes,
    Ma Dalton

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tistochwat op 16-1-2021 om 19.34 u.
    Ma Dalton.
    Oké, u laat uw paal thuis , zoals ik in een reactie van @ Blaffertje las , is er een vermoeden dat oom Bobzelf in Griekenland wel een paaldans-paal zal hebben.
    Heb ik nóg een probleempje : mijn hond is nogal hijgerig als ze ’t warm krijgt, dus dan rijden we wel de hele weg via Albanië met open ramen, hierbij zal uw permanent en dat van @Blaffertje behoorlijk in de war raken, maar misschien heeft oom Bobzelf wel een kappers-uitrusting in huis, krulspeldjes drin en klaar is Keesje !
    (Persoonlijke nieuwsgierigheid : is uw paaldans-paal van hout of metaal ?)

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    karton 16 januari 2021 om 19:11

    U treft het dat ik uw reactie lees, want mijn notificatiebelletje doet het niet meer.
    Mijn paal is vervaardigd van verguld roestvrij staal. Ik ben ooit begonnen met een houten paal, maar daar kreeg ik splinters van in mijn handen e.d.
    Onderweg zal mijn haar niet in de war raken omdat ik daar gewoon op zit, zo lang is het.

    Groetjes namens oom Ojasses Lamelullos in Griekenland.

    Like

   • karton zegt:

    @ Tistochwat op 16-1-2021 om 19.11 u. Wat ontzettend jammer dat uw belletje het niet meer doet , kent u wel een belletjes-reparateur in uw omgeving ? Wát heeft u toch een mazzel dat u op uw eigen hoofdhaar kunt zitten

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tistochwat op 16-1-2021 om 19.11 u. Mijn vorige reactie was verdwenen vóórdat ik gereed was. Ik vroeg naar het materiaal van uw paaldans-paal omdat ik mij oprecht zorgen maakte betreffende eventuele splinters. Dank voor de groeten van oom Ojassis. Ik moet nou ff naar het dames-schaatsen op tv kijken ik vond dat héél mooi en spannend, vooral hun schaatspakjes.

    Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  17 juni, het kan niet waar zijn. 17 juni 1953 was de arbeidersopstand in de DDR, die door de Sovjets met geweld werd beëindigd.
  Ik denk dat dat een waarschuwing voor ons moet zijn. Niet voor de Russen, maar voor de nieuwe Sovjets.

  Like

 5. htskday zegt:

  Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim!!

  https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/01/censuur-zwart-1.jpg?fit=800%2C452&ssl=1

  In feite een ongelooflijk schandaal: de contracten tussen de EU en de grote farmaceutische bedrijven, met wiens vaccins de wereldbevolking sinds kort wordt geïnjecteerd, zijn praktisch taboe en kunnen niet eens door het publiek worden gelezen, laat staan aangevochten.

  https://www.frontnieuws.com/belangrijke-teksten-zijn-zwart-gemaakt-contracten-met-vaccinbedrijven-zijn-een-staatsgeheim/

  Like

 6. Jan zegt:

  WHO: Neuer Coronavirus „Gefahr für die ganze Welt“
  ….
  Der WHO wurden seit September 2012 aus acht Ländern mehr als 40 bestätigte Infektionen mit dem neuen Erreger (MERS-CoV) gemeldet.
  …..
  https://www.focus.de/panorama/welt/wissenschaft-who-neuer-coronavirus-gefahr-fuer-die-ganze-welt_aid_1000081.html

  Dus al in september 2012 en eerder dan ‘Welt’ met het bericht kwam
  https://www.welt.de/gesundheit/article117191124/Neues-Coronavirus-ist-Gefahr-fuer-die-ganze-Welt.html

  En Bunte komt zelf met dit bericht weer een half jaar eerder:
  Das Coronavirus MERS hat in Saudi-Arabien erneut vier Todesopfer gefordert. Seit Anfang 2012 sind damit 33 Menschen dem tödlichen Erreger zum Opfer gefallen

  en:
  Im Oktober 2010 gingen chinesische Arbeiter, die an der neuen, im November eingeweihten Mekka-Metro3 arbeiteten….

  https://monde-diplomatique.de/artikel/!339821

  Aha!

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  @ htskday 15 januari 2021 om 12:25

  Natuurlijk mogen wij die contracten niet kunnen lezen. Dat is toch helemaal logish. Nee, nee, nee, dat kan niet. Dat mag niet. Stel je voor, openbaarheid van contracten. Als die contracten openbaar zouden zijn, dan kan iedereen zich ervan vergewissen, wat er zich werkelijk in de achterkamertjes afspeelt. En dat is niet de bedoeling. Daarom zijn de onderhandelingen in de achterkamertjes dus strikt geheim. Het gaat immers om hele grote belangen. Er moet met zoveel zaken rekening worden gehouden. Met die contracten is heel veel geld mee gemoeid. Daar moet niemand zich mee bemoeien. Corruptie en Oneerlijk zitten immers ook aan tafel. En pottenkijkers kunnen ze er helemaal niet bij gebruiken. Het geld vliegt over de tafel en schuift eronder. Dat zijn praktijken, waar die onnozele slapende zielen toch niets van snappen. Als er gezegd wordt, dat er contracten zijn gesloten, is dat meer dan voldoende transparantie. Het handjeklappen moet het gepeupel overlaten aan de deskundigen.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  En zo blijft iedereen in een vicieuze cirkel rondlopen. De nieuwe Engelse variant van het virus, altijd goed voor talloze – besmettingen – vele (geficteerde) doden, en natuurlijk de nodige lockdows. Is dit scenario uitgewerkt dan komen ze met de nieuwste mutaties van een ander gevaarlijk Corona virus. Bijvoorbeeld het zeer besmettelijke en gemuteerde Chinese virus, Franse virus of Duitse virus. Dit sprookje kent geen eind terwijl de bevolking overal intrapt. En dat weten die regeringsleiders en maken er grof misbruik van.

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  En zo blijft iedereen in een vicieuze cirkel rondlopen. De nieuwe Engelse variant van het virus, altijd goed voor talloze – besmettingen – vele (geficteerde) doden, en natuurlijk de nodige lockdows. Is dit scenario uitgewerkt dan komen ze met de nieuwste mutaties van een ander gevaarlijk Corona virus. Bijvoorbeeld het zeer besmettelijke en gemuteerde Chinese virus, Franse virus of Duitse virus. Dit sprookje kent geen eind terwijl de bevolking overal intrapt. En dat weten die regeringsleiders en maken er grof misbruik van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s