“Hoera”, Biden is president! Groot militair konvooi VS rijdt Syrië in, duizenden extra troepen naar Irak

(Door: Michael van der Galien)

Hier gaan we weer: een establishment-figuur is president van de Verenigde Staten en meteen worden er troepen naar het Midden-Oosten gestuurd. Het Grote Project van de zittende macht moet immers doorgaan: oorlog, oorlog, oorlog.

Welgeteld een paar uur nadat Joe Biden ingezworen werd als president van Amerika maakte hij meteen duidelijk hoe zijn buitenlandse beleid eruit gaat zien. Niet schrikken, maar het gaat neerkomen op een kopie van het beleid van Barack Obama en dat van George W. Bush. Wat betekent: meer, meer, meer oorlog.

Om te beginnen heeft hij een groot militair konvooi Noord-Oost Syrië binnen laten rijden. Het konvooi reed het Al-Hasakah-gouvernement in vanuit Irak, en vervoerde een “groot aantal wapens en logistieke voorraden.” Al met al bestond het konvooi uit veertig trucks en bewapende voertuigen. Natuurlijk vlogen er ook wat helikopters omheen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Hoera”, Biden is president! Groot militair konvooi VS rijdt Syrië in, duizenden extra troepen naar Irak

 1. andre zegt:

  Kan het indeedaad nog gekker? Lekker weer rotzooi schoppen en olie jatten. Maar wel wel weer als een bejaarde laffe tekkel het Paris cllimate omarmen. Trump heeft de olie en gas business in de US naar ongekende hoogte getrokken maar dit past niet in het psychopaten beleid natuurlijk. Alleen Trump zag het al aankomen en heeft de eigen binnenlandse olie en gas industrie helemaal volgepropt met vergunningen voor 4 jaar nu maar ens kijken of bejaarde Joe deze 4 jaar wel gaat halen.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   andre.joe biden is een trekpop net als obama,hij voert de opdrachten uit van de satanische globalistische elite.De khazariaanse mafia a.k.a. de deepstate/cabal.

   Like

 2. boorzalf zegt:

  Ik denk dat de motivatie van de militairen ver weg is om daar weer naar toe te gaan. Heel de wereld heeft kunnen zien hoe sleepy Joe de boel belazerd heeft. En dat weet de tegenstander ook.

  Like

 3. Bob zegt:

  Net als pharma industrie die veel aan
  het virus van de angst verdient, verdient
  de oorlogs industrie veel aan oorlogen.
  Aandelen terug trekken uit de oorlogs
  industrie gebeurt alleen voor het bedrog
  aan het volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s