“Besmettingsgevaar” . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Besmettingsgevaar” . . .

 1. duinsnip zegt:

  Hiermee is alles meteen duidelijk. Uiteraard alleen voor degenen die hun hersens zelf gebruiken.

  Geliked door 3 people

 2. Astrid zegt:

  Natuurlijk, het is allemaal ver vooruit gepland beleid met een zeer kwaadaardige opzet en dit moet absoluut gestopt worden, willen we niet volledig als de eeuwige slaven van de ‘happy few’ ingelijfd worden.

  Geliked door 3 people

 3. alles rondom corona is leugens en bedrog

  Geliked door 4 people

 4. LUCIA zegt:

  Tja wie het nog niet door heeft, dat het alleen het MKB en Horeca is die moeten sneuvelen en de groten gespaard blijven tja die is erg naïef en als ik de MKB mag tippen; Ga een soort amazon constructie aan en breng al jullie ondernemingen onder zo’n paraplu, met een ontbindende clausule voor als het weer normaal wordt en een verdeelsleutel van de op dat moment gemaakte winst afhankelijk van de inbreng per onderneming. Nu kun je nog je winkel erkopen en er geld mee verdienen en je inventaris straks niet meer wat het opbrengt breng je in .

  Like

 5. Jan zegt:

  Stomverbaasd zijn de coronisten als om tekst en uitleg wordt gevraagd

  Ambtenaren van de volksgezondheid kunnen geen gegevens verstrekken om quarantainevoorzieningen te rechtvaardigen

  Een groep functionarissen van de Public Health Agency of Canada kon geen gegevens verstrekken die erop wijzen dat het plan van de regering om reizigers te dwingen in hotels in quarantaine te plaatsen, de verspreiding van het coronavirus zal bestrijden.

  Terwijl ze getuigen voor de gezondheidscommissie van het House of Commons, waren functionarissen stomverbaasd over het verzoek van conservatieve parlementslid Michelle Rempel Garner dat zij bewijzen dienden te leveren dat het noodzakelijk is dat reizigers in een door de overheid aangewezen isolatiecentra dienen te verblijven.
  ….
  https://tnc.news/2021/02/21/public-health-officials-unable-to-provide-data-to-justify-quarantine-facilities/

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Dit kan de heer Van Dissel niet verklaren natuurlijk. Maar het geeft mij wel te denken waarom ik al een heel jaar alle medewerkers van mijn vaste supermarkt gewoon in de winkel aantref, en ik nooit iets heb vernomen over een uitbraak onder het personeel. ‘Vreemd’…..toch? Of toch niet?

  Natuurlijk niet! De overheid heeft dit virus tot killervirus uitgeroepen, wetend dat dit bij velen een grote angst op zal roepen. En dan worden mensen gehoorzaam. En vergeet ook Hugo de Jonge zijn angst aanjagende verhaal aan de jeugd niet. Als zij niet ‘gehoorzaam’ zijn, dan kunnen de pappa’s en mama’s ziek worden, maar ook de opa’s en oma’s……, en dat willen jullie toch niet?

  Allerlei ellende wordt ons aangewreven. Tijd voor ontspanning. De lente is in aantocht. Tijd om het land weer van het slot af te halen. Laat Rutte en die hele dekselse Haagse kliek hun mond maar eens dicht houden, en kijken wat er gebeurt als de winkels weer gewoon open zijn en het normale leven weer begint.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Wishful thinking helaas,het gaat nog veel erger en gruwelijker worden.Ze hebben ons in de tang,het grootste gedeelte van de bevolking volgt slaafs alle bevelen op van de staatsgevaarlijke landverraders op.De schapen zijn klaar voor de slachtbank.

   Like

 7. henk zegt:

  covid19 is ene grote leugen !

  Geliked door 3 people

 8. Bob zegt:

  Van Dissel en de Jonge hebben
  het corona virus geleerd dat
  super markten voor hen taboe is.

  Like

 9. Julia zegt:

  Hier is duidelijk merkbaar dat het absoluut niet om besmettingen gaat. Trouwens de volksgezondheid interesseert die elitaire tirannen helemaal niets ze hebben zelfs de gezondheidszorg kapot bezuinigd het gaat om een miljarden verdienmodel, great reset en niet te vergeten het volk onderdanig te houden door ongekende maatregelen die alle grenzen heeft overschreden en absoluut niet om de besmettingen. Dit is al jarenlang voorbereid. Deze dictatuur is onderdeel van het nieuwe normaal en zal jaren gaan duren.

  Like

 10. Pingback: Rutte ziekmakend – ziek van de politiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s