Migrantenhelpers deinzen voor niets terug om hun doelen te bereiken

(Door: Bogdan Sajovic – Vertaling: E.J. Bron)

Griekse undercoveragenten ontmaskeren de misdaden van West-Europese migranten-NGO´s. Er werden vier organisaties en 35 mensen ontmaskerd. Zo waren het activisten van zulke NGO´s die achter de branden in migrantencentra op de Griekse eilanden zitten.

De Griekse media publiceerden onlangs onthullingen van de Griekse geheime dienst dat migranten-NGO´s uit West-Europa de migratie uit de Derde Wereld op ons continent niet alleen verdedigen, maar ook bevorderen en organiseren. Volgens hetgeen geschreven wordt, zijn deze migrantenfans er niet alleen mee bezig om migranten de “helpen” wanneer zij op hun mars naar Europa in de klem zitten, maar voeren daadwerkelijk een goed georganiseerde en, na alles wat men hoort, goed gefinancierde migranten smokkelcampagne uit, die niet terugdeinst voor schendingen van nationale en internationale wetten en zelfs niet eens voor misdaden. Aldus de Griekse media, die zich beroepen op informatie van de Griekse geheime dienst.

Griekenland als opnameland van de migratie

Griekenland is een van de Europese landen die het meest door de massamigratie worden getroffen. In het naburige Turkije bevinden zich volgens grove schattingen ongeveer vijf miljoen migranten, die daar uit alle delen van de wereld naartoe zijn gekomen. Het aantal is inderdaad slechts een schatting; het kunnen er een paar honderdduizend, maar ook een miljoen migranten meer of minder zijn. Turkije krijgt miljardenhulp van de Europese Unie om deze migranten te verzorgen. Desondanks “vluchten” honderdduizenden migranten uit de Turkse kampen en gaan op weg naar Europa. Waarbij ze de Griekse grens of over land of vanuit de Turkse havens naar de nabijgelegen Griekse eilanden oversteken, die nu al in hun voegen kraken, omdat ze door een migrantenstroom overspoeld worden. De migrantenlobby, de NGO´s en de links-liberale media houden niet op te eisen dat Europa al deze migranten zou moeten opnemen, hen over het continent zou moeten verdelen en natuurlijk van een sociale uitkering te voorzien. Maar na alles wat je hoort, zijn de van de migranten houdende “activisten” ook actief als criminelen.

Griekse undercoveragenten

Enkele maanden geleden stuurden de Griekse veiligheidsdiensten een team undercoveragenten naar Turks Klein-Azië. De agenten deden zich voor als migranten uit de Derde Wereld, en het duurde niet lang tot ze er achter kwamen dat migrantenactivisten in werkelijkheid de belangrijkste organisatoren van de massamigratie naar Europa waren. Na een maandenlang onderzoek presenteerden de agenten een rapport, waaruit bleek dat meerdere NGO´s en 35 individuele personen een hele serie wetten hadden geschonden en daarom een bedreiging voor de veiligheid van Griekenland vormden, temeer daar ze ook regelrechte spionageactiviteiten ontplooiden om hun doelen te bereiken. Bovendien zijn ze verwikkeld in een serie brandaanslagen, die niet alleen maar een “gewone misdaad” vormen, maar echte terreurdaden.

“Activistische” agenten

Het rapport noemt vier in Duitsland geregistreerde NGO´s die “vluchtelingen helpen”: “Mare Librum”, “Sea Watch”, “FMM” en “Josoor International Solidarity”. Het gaat om goed georganiseerde en blijkbaar goed gefinancierde organisaties met een uitgebreid netwerk van ondersteuners in heel Europa. Ook de “activisten” respectievelijk agenten komen volgens het rapport uit verschillende Europese landen, want onder de 35 agenten die door de Griekse undercoveragenten genoemd werden, bevinden zich 26 Duitse staatsburgers, twee Zwitsers, een Fransman, een Bulgaar, een Spanjaard, een Noor en een Oostenrijker, evenals een Afghaanse en een Iraanse migrant, die blijkbaar de directe verbindingsmensen en tolken bij de contacten van de “activisten” met de migranten zijn.

De agenten ontdekten dat twee van de vijfendertig “activisten”, een Noor en een Oostenrijker, de laatste eveneens een oprichtingslid van de NGO “Joosor International Solidarity”, als directe verbindingsmensen tussen NGO´s en migranten, lokale autoriteiten in de Turkse havens en lokale criminelen, die verwikkeld zijn in migrantensmokkel, fungeren. Andere hierboven genoemde “activisten” organiseren inschepingen aan de Turkse kust en stellen routes naar de stranden op de Griekse eilanden voor, waar d emigranten aan land gaan. Zij voorzien de migranten ook van de telefoonnummers van lokale Griekse migrantenactivisten, advocaten en vooral de media, die met de NGO´s samenwerken, om de autoriteiten onder druk te zetten en het publiek met hartverscheurende verhalen te bombarderen.

Spionage in de Egeïsche Zee

De boven genoemde NGO´s waren ook betrokken bij regelrechte spionageacties door het schip “Mare Liberum”met moderne communicatieapparatuur uit te rusten en de zee op stuurden om veiligheidsinformatie te verzamelen. Het schip kruiste door de Egeïsche Zee en luisterde berichten van de Griekse kustwacht en andere veiligheidsorganisaties af. Het controleerde de bewegingen van de Griekse politieschepen, het verloop van de operatie en informeerde de centrale en de ingezette mensen, die deze informatie uiteraard aan de criminele organisatoren en de migrantenschepen doorgaven. Aan boord van het schip, dat verleden jaar aan de grond liep, vonden de Griekse autoriteiten ook gedetailleerde kaarten, waarop de plaatsen van inscheping aan de Turkse kust en geschikte stranden op de Griekse eilanden waren ingetekend, waar de migranten uitgescheept werden.

NGO´s achter de brandaanslagen

Het rapport beschuldigt de NGO´s er ook van om via hun medewerkers in de migrantencentra een serie branden te hebben aangestoken met het doel de Griekse autoriteiten te dwingen  om migranten uit de centra op de eilanden naar het Griekse vasteland te verplaatsen, van waaruit ze hun doorreis naar West-Europa gemakkelijker kunnen voortzetten, en tegelijkertijd de Europese publieke opinie te beïnvloeden. Volgens een rapport van de Griekse geheime dienst hebben de NGO´s de brand van de migrantenschool “One Family” in de buurt van Kara Tepe (drie Palestijnen waren daar de brandstichters), meerder branden rondom het migrantenkamp in de buurt van Mytilene en de brand in het bekende migrantencentrum Moria (gesticht door Afghanen) aangewakkerd.

De migranten-NGO´s zijn zodoende als een echte criminele bende georganiseerd, die ook niet terugdeinst voor misdaden om zijn doelen te bereiken. Het zal voor de Griekse autoriteiten echter moeilijk zijn om ze voor de rechter te slepen. Alle 35 medewerkers van deze migranten-NGO´s bevinden zich op dit moment buiten de reikwijdte van de Griekse autoriteiten; de vier genoemde NGO´s staan allemaal in Duitsland geregistreerd, wat het voor de Griekse autoriteiten onmogelijk maakt om een onderzoek naar hun hoofdvestigingen te houden om zodoende nog meer bewijzen voor hun activiteiten te krijgen. De samenwerking van de Duitse autoriteiten zou noodzakelijk zijn, maar helaas behoort de Duitse politieke leiding tot de belangrijkste voorstanders van de massamigratie uit de Derde Wereld, die ons continent dreigt te vernietigen. In ieder geval is het rapport van de Griekse undercoveragenten een bewijs voor de criminele aard van de migranten-NGO´s, en het ligt nu aan de Europese publieke opinie om de autoriteiten ertoe te dwingen tegen zulke criminelen op te treden.

(Bron: demokracija.si)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Bogdan Sajovic

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Migrantenhelpers deinzen voor niets terug om hun doelen te bereiken

 1. Onze grenzen voor ze allemaal SLUITEN! Ze deizen nergens voor terug!

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Ik meen dat Frankrijk, alweer een flink aantal jaren geleden, een probaat middel had om dit soort schepen uit de vaart te nemen.
  Misschien moet dit voorbeeld maar gevolgd worden.

  Like

 3. Pingback: Migrantenhelpers deinzen voor niets terug om hun doelen te bereiken! | eunmask

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Een reden te meer dus voor de Duitsers op de AFD te stemmen, want dan zullen er wel onderzoeken komen naar deze NGO,s
  Ze hebben dus een duidelijke keuze, namelijk AFD stemmen of over een aantal jaren in grote delen van het land hetzelfde als in Berlijn en het Ruhrgebied een minderheid in je eigen land.

  Like

  • Wolf zegt:

   Mijn Grote Goedheid, wat een vies lelijk soort mensjes zijn dat toch die linksgekken. En de linksgekken van de nos zwijgen hierover als het GRAF. Tegen de muur met die ngo rotzooi en alle linksjes erachteraan.

   Like

 5. dood de bemanning van de NOG schepen en breng de schepen tot zinken, graag met man en muis. Dit alles op de film en wereldwijd uitzenden. probleem opgelost. Niet medemenselijk, niet christelijk maar wel heel effectief om de importnegers weg te houden en daar gaat het om. Wij moeten ons land met het mes tussen de tanden verdedigen, ongeacht de slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Voor deze migranten is de “JAHILIYYA”, de maatschappij van ongelovige[n]- honden, niet meer dan AFVAL zonder WAARDE en die moet je behandelen met minachting en verachting, want dat zegt immers de gheilige Koran..
  / / /
  En daarom moet je dus als goede, vrome muslim de oude voorwerpen uit niet islamitische beschavingen Vernietigen / beschadigen.
  Dít is n.l.een daad van islamitische vroomheid.

  blob:https://www.pinterest.fr/824bcce0-3621-448d-8aef-cae852fd8ef1

  En daarom laten de z.g.n. moslimvluchtelingen, als ze eenmaal uit Turkey in Griekenland zijn aangekomen, zien dat zij héél Go.. /allahvruchtig zijn en vernielen ze de Orthodoxe Griekse heiligdommen en zetten hun daden trots op Internet.

  BRON:
  https://greekcitytimes.com/2021/04/12/migrants-desecrating-church/

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Deze Ngo’s strijken miljoenen aan smeergeld op van bevriende politici, belastinggeld word geschonken zonder voorwaarden, immers geld “Het goede doel heiligt alle middelen”……

  Like

 8. henbk zegt:

  Onze regering kan wel de Politie en de Romeo’s keihard tegen het volk laten optreden door ze in elkaar te slaan tot bloedens toe. Maar EEN crimminele asiel zoeker, die hier allen maar voor de rottigheid is uizetten dat lukt Rutte niet, wat een flut land leef ik tocj

  Like

 9. Andre zegt:

  Een rapport is maar een rapport want als het niet officieel wordt opgenomen in het rechtssysteem zal het gewoon in de prullenbak verdwijnen. Nationaal zal je aangifte kunnen doen bij het EU strafhof maar of ze het aan zullen nemen en gaan behandelen is natuurlijk een punt 2.

  Like

 10. Gerrit zegt:

  De Duitse Kerken zitten goed bij kas vanwege de verplichte Kerkbelasting in het land. Die zijn ook de geldschieter van deze schepen die mensen Europa binnenbrengen die niets op hebben met de christelijke cultuur die hier is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s