Elk jaar een prikkie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Elk jaar een prikkie . . .

 1. Republikein zegt:

  Allemaal in coma, maar morfine is als hersenspoeling geen medicijn maar een pijnbestrijder tegen lichamelijke of geestelijke ongemakken.
  Resultaten passeren regelmatig de revue:https://nieuwspaal.nl/ella-is-hersenchirurg-hoofd-openzagen-is-echt-tof/

  Like

 2. Bas zegt:

  FDA:
  Food and Drug Administration
  De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Het controleert ook de behandeling van bloed, medische producten en cosmetica.

  https://mobile.twitter.com/doarproatlub/status/1387996352882302978/photo/1

  Er is géén FDA goedgekeurd corona vaccine!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Wel een dingetje inderdaad. De vaccins zijn geen vaccins, maar veranderen je DNA zodat je beter bestand gaat zijn tegen de griep. Enzo. Wie we zijn wordt veranderd met deze injecties.
  En dit kun je gewoon vinden in de bijsluiter van dit middel; het wordt gemaakt van gemodificeerde niercellen van ongeboren kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Hitler kon door de ondelinge dwang
  die hij aan de bevolking oplegde
  aan de macht blijven en doen wat
  hij wilde.
  Nu wordt het middel covid 19 gebruikt.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Veel Nederlanders hebben geen prik nodig om via DNA een ander persoon te worden. Ook zonder die prik waren het al notoire debielen. Daarom zitten we nu na 13 maanden nog steeds met die Corona rotzooi terwijl velen die prik nog niet eens gehad hadden !

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Of het aan mij ligt weet ik niet maar ik constateer toch dagelijks dat mensen steeds dommer worden en velen langzaam veranderen in zombies die zijn bezeten van angst kijk alleen al naar de uitdrukking in de ogen van dit soort mensen. Of het vaccin of mondmasker ook invloed hebben op het denkvermogen is een vraagteken maar opvallend is het wel. Mensen gaan ook van die vreemde dingen zoals bier dopjes doorslikken, naakt tuinieren zelfs vandaag internationale naakt tuinieren dag, etc. etc. Kortom de waanzin speelt met de dag een grotere rol binnen onze samenleving. Wel is mijn mening dat idioten die bier dopjes doorslikken onderaan de wachtlijst worden geplaatst om geholpen te worden en alle kosten voor behandeling zelf dienen te betalen. Het lijkt of heel veel mensen nu toch echt dringend geestelijke zorg nodig blijken te hebben maar ja die is afgeschaald. Wat maakt de mensen toch zo gestoord is het angst, is het de dictatuur en tirannie van de politiek of iets anders?

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Neem de dodelijke corona vaccinazi,s niet,en laat je ook geen rotzooi in je neus duwen met die neptest.Op de webstite van ellaster.nl staat een artikel met wat voor gif ze in je neus stoppen met de PCR neptest.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Een vaccin nemen….waarom precies?

  Like

 9. Jan zegt:

  Verspreking, maar wel de waarheid verteld

  Australia Health Minister calls Covid the NEW WORLD ORDER
  https://rumble.com/vbbl3j-australia-health-minister-calls-covid-the-new-world-order.html

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet

  NIJMEGEN – Vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona levert weinig op. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken.

  Dat stellen Jona Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie, en arts-microbioloog Bert Mulder vandaag in het blad Medisch Contact.

  Like

 11. Julia zegt:

  https://www.frontnieuws.com/3-feiten-waarom-de-school-in-miami-gelijk-kan-hebben-over-het-niet-vaccineren-van-leraren/ Ik hoop voor alle kinderen dat er ook in Nederland heel veel scholen dit gaan volgen en absoluut kinderen en leraren niet bloot te stellen aan experimenten zoals o.a. het gevaarlijke vaccin.

  Like

 12. Krieger zegt:

  Is trombose een gevaarlijk risico of gewoon een bijwerking die je als gevolg van Covid-19-vaccin kan krijgen ? Waarom gebruiken de media woorden als ” bijwerking ” om het publiek te misleiden ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s