Klap voor het corona vaccinatiepaspoort: Frans parlement stemt er tegen

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bittere klap voor de “groene” en andere coronapaspoorten, zoals het Europees Parlement, maar ook de Duitse (Nederlandse!) regering plant: het Franse parlement heeft nu verrassend tegen de door de regering geplande “gezondheidspas” gestemd.

De desbetreffende passage van het wetsontwerp voor een stapsgewijze uitstappen uit de gezondheidsnoodtoestand werd dinsdagavond 11 mei met een kleine meerderheid van 108 tegen 103 stemmen afgewezen. De pas was een belangrijk onderdeel van het “versoepeling”plan van president Macron.

De Europese Commissie forceert al geruime tijd d einvoering van het zogenaamde digitale vaccinatiepaspoort, dat ook het reizen in Europa weer gemakkelijker moet maken. Critici bekritiseren terecht dat door de invoering van zo´n paspoort de weg vrijgemaakt zou worden voor een tweeklassen-samenleving en zou zorgen voor een “vaccinatieapartheid”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Klap voor het corona vaccinatiepaspoort: Frans parlement stemt er tegen

 1. Harry Willemse zegt:

  Wat een onzin. Zoiets zouden regeringen toch nooit doen. Toch? Toch?
  Alleen al het onzalige idee wat deze oprechte en open €U er nog meer mee zouden kunnen doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. loNe zegt:

  ..ik vertrouw dat niet
  net zomin zoals dat gepruts hier [wbt registratie van prikken]
  hierna wordt een zgn ‘noodzakelijke betere registratie voorgesteld’… een chip

  of – wie weet –
  is die registratie zélf een hoax ?
  omdat er anyway al in het lichaam zit wat ze erin wilden hebben ..?
  [wat gevolgd kan worden / cq ‘bewerkt’ kan worden] ?

  Geliked door 1 persoon

 3. leeuw7 zegt:

  Het verplichte vaccinatie paspoort gaat volgens mijn overtuiging over in de gedwongen plaatsing van het getal van het beest,zonder dit getal kun je niet meer kopen of verkopen!Vaccinazi’s als Mark R. en de criminele Hugo de J. zijn niet geïnteresseerd in het welzijn (geestelijke) of de gezondheid van de Nederlanders !!Veel mensen sterven nu voor hun tijd vanwege de totaal overbodige leugenachtige Corona (zeer lage mortualiteit)wetgeving!!!De “arts” Ursula von der L. Is vanwege haar medewerking aan een verplicht vaccinatie paspoort ook medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid!!!

  Geliked door 2 people

 4. loNe zegt:

  … het vreemde is dat amerika
  helemaal niet lijkt te gaan voor een ‘testsamenleving’

  daar is het nu : mondkap indien niet gevaccineerd
  [en uitsluiting indien niet gevaxxineerd]

  het lijkt er dus op dat t enige dat Canaan [PTB] interesseert
  is dat het shot erin zit …

  Like

 5. hans zegt:

  Mensen moeten de straat op tegen de fascisten!

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Vanavond stonden de mensen op Het Plein in Den Haag. Vanmiddag was het FVD weer actief op het Malieveld – groot succes – en Thierry weer topfit!! Gisteren 12.000 demonstranten in Amsterdam bij de Arena tijdens de Worl Wide Demonstration, nergens te zien bij de msm! Gewoon ff googelen dan weet u waar u zich bij aan kunt sluiten de volgende keer. Nederland In Verzet, we hebben er meerdere bezocht heerlijk onder gelijkgestemden te zijn.

   Like

 6. droevige mof zegt:

  Het Corona-verhaal brokkelt af. Als ik van Duitsland naar Nederland rijd, kom ik in een land dat in vergelijking met Duitsland bijna(!) vrij is. Duitsland, zoals zo vaak in zijn geschiedenis, volhardt in zijn fouten. Een onvrij, somber land. Hoe lang nog?

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @droevige mof. Duitsland is een zeer strikt land. Altijd al geweest. Duitsers die niet in het stramien passen, gaan daar heel vaak weg. Vreemd genoeg bijna altijd naar Nederland, en niet bijvoorbeeld naar Denemarken, Frankrijk of Oostenrijk.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Jullie zijn onze naaste verwanten. Vandaar de nabijheid, vandaar het wantrouwen, net als in het echte leven.

    Geliked door 1 persoon

 7. hannah zegt:

  mijn vaccinaties staan in mijn gele vaccinatieboekje (over de hele wereld erkend), hoe kom ik nu aan een groen boekje, zal wel weer geld kosten, zoveel miljoen x € …… euro

  Like

 8. Julia zegt:

  Terecht het is een ondemocratisch paspoort en te gek voor woorden. Het veroorzaakt een tweedeling en sluit mensen uit die terecht tegen vaccinatie zijn. Dus pure discriminatie. Dat Nederland achter Duitsland aanhobbelt is een diep treurige zaak maar elke weldenkende burger beseft heel goed dat Nederland geen democratie meer kent en deze door onze politiek is vermoord. Dus laten we het niet meer hebben over het voormalig Nederland als een vrij land waar de democratie hoog in het vaandel staat. Helaas de Nederlandse politiek bestaat uit vele rotte appels die het niet zo nauw met de rechten van de mensen, onze democratie en discrimineert nog zo een voorbeeld https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/martin-bosma-pvv-woedend-op-pvda-partij-maakt-officieel-deel-uit-van-manifestatie-vol-jodenhaat/

  Geliked door 2 people

 9. Monalisa zegt:

  Ausweis Bitte nog even in de koelkast. Maar hij komt.

  Geliked door 3 people

 10. Jules van Rooyen zegt:

  Dat klopt niet, beste Zuerst, in de tweede stemronde, kwam dit wetsvoorstel wel door het parlement. De volgende noodzakelijke stappen zijn nog niet gerealiseerd.

  Like

 11. Tony Levering zegt:

  Die komt nooit meer ook de meerderheid van de 1 kamer is tegen dit onnozele papier scheelde weer een hoop bomen vanwege………..

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.ninefornews.nl/vn-rapport-pleit-voor-wereldregering-om-toekomstige-pandemieen-te-voorkomen/

  VN-rapport pleit voor wereldregering om ‘toekomstige pandemieën te voorkomen’

  In een nieuw rapport dat is gepubliceerd door de Verenigde Naties wordt beweerd dat de ‘coronapandemie’ voorkomen zou zijn als de VN – met name de WHO – meer macht had gehad. Het rapport, opgesteld door het Independent Panel on Pandemic Preparedness and Response, richt zich op de vraag hoe ‘pandemieën’ in de toekomst voorkomen kunnen worden.

  Dit ‘onafhankelijke’ panel wordt voorgezeten door de Nieuw-Zeelandse oud-premier Helen Clark, oud-president van Liberia Ellen Johnson Sirleaf en andere politieke figuren, waaronder globalist David Miliband.

  De belangrijkste conclusies van het 86 pagina’s tellende rapport kunnen als volgt worden samengevat: geef de WHO en dus de VN meer geld en meer macht. De auteurs pleiten onder andere voor het optuigen van een wereldwijd surveillanceprogramma, uiteraard om ‘de mensenrechten te beschermen’. Waarom zou je anders een surveillanceprogramma willen optuigen?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas op 16-5-2021 om 20.00 u.
   Uw reactie doet mij van verbazing van m’n stoel vallen , m’n echtgenote stormde de “p.c.-kamer” binnen en vroeg waarom ik zo onbedaarlijk moest lachen dat ik van m’n stoel viel.
   Ik wees op uw reactie en toen viel zij gillend v.d. lach naast mij op de vloer !
   “EEN WERELDREGERING” ???????? En dat zootje van de VN denkt dat zo’n gesticht een pandemie kan tegenhouden/voorkomen ? Het wordt dagelijks gekker en potsierlijker in onze wereld.
   Ik vraag me af : weten de stamhoofden van enkele negerstammen in Afrika hier wel van, of de hoofdman der Eskimo’s op Groenland ? Denk ik meteen ook ff aan de Hoofdlap der Lappen in Noorwegen/Zweden/Finland…….weten zij hier wel van ?
   Ik schrijf deze onzin omdat ik niet meer mezelf ben als ik “Wereldregering” lees , de “regering” van een piepklein landje als Nederland bakt er al helemaal niks van , de “regering” van de EUSSR bestaat uit oplichters , leugenaars én bedriegers , wat zou de zg. VN nu verwachten van een “Wereldregering” ? Of zien zij weer duizenden dikbetaalde baantjes in ’t verschiet voor zichzelf én hun vriendjes c.q. vriendinnetjes ?
   Voor vandaag is ’t wel weer genoeg aan hilarische berichtgeving !
   Dat z.g. “boven-ons-gestelde” zootje blijft in staat om iemand dagelijks gillend v.d. lach van zijn/haar stoel te laten vallen.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Beste Karton.
    Je weet dat Ik je hoog acht maar Ik ben bang dat je hier een denkfout maakt, omdat alle tekenen erop wijzen dat de VN in samenhang wel degelijk bezig is om een wereldregering te vormen.
    Hoewel Ik het totaal met je eens ben dat die droogkloten daar in het geheel niet capabel zijn om zo iets te vormen kun je er vanuit gaan dat op de achtergrond de nodige Tirannen al klaar staan om het stokje van de VN cq WHO over te nemen.
    Het gaat om het grotere plaatje, Karton.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder op 17-5-2021 om 20.24 u. Dank dank dank ! De achting is wederzijds. Ik begrijp volledig wat hier achter steekt , maar de idee van een “Wereldregering” is zó absurd , afgezet tegen de landelijke regeringen d.d. heden. Wat de toekomst ons zal brengen is niet bekend , alleen Yomanda weet dat(misschien). Ik maak mij geen illusie , Henk der N. Mijn toekomst ligt áchter mij.

    Like

 13. Svalbard zegt:

  Ik ben niet per definitie een antivaxer, maar de huidige mNRA vaccins vertrouw ik niet. Ook het nadrukkelijk pushen om die prik te halen veroorzaakt bij mij nog meer argwaan. De huidige vaccins hebben een voorlopige goedkeuring tot eind 2023, en volgens mijn verstand betekent dit, dat het een experiment is.
  Niemand weet wat het met je doet op de langere termijn. Zolang daar nog onzekerheid over is, ga ik niet in de rij staan voor die prik, ook al beweert men dat deze vaccins veilig zijn. Waarom is een definitieve goedkeuring er dan pas vanaf eind 2023?
  Softenon was destijds ook veilig bevonden, nou, we weten wat daar de gevolgen van waren.
  Ik ben dus absoluut tegen een coronapaspoort, want dat is gewoon discriminatie.

  Like

 14. Annoniem zegt:

  Zo die je maar, dat God nog altijd gebeden verhoord.
  Daar hadden de overheden geen rekening mee gehouden.
  Maar ook, Frankrijk nog altijd appart en zeer eigen zinnig is.
  Fiva la France ‼

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Fransen gaat op straat eten voor het restaurant dat alleen iemand met een vp binnenlaat

  French citizens boycott vaccine passports by eating right in front of nearly empty, vaxx-only bars and restaurants.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s