Walgelijke hetze: Manfred Weber (CSU/EVP) geeft AfD medeverantwoordelijkheid voor antisemitische protesten

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De verantwoordelijken van de migratiepolitiek hebben de poorten opengezet voor de massale komst van moslims en ook voor de “islamisten” en Jodenhaters, en zodoende het antisemitisme in Duitsland extra gestimuleerd. Om van het eigen falen en van de schuld voor de toestanden af te leiden, geeft Manfred Weber (CSU/EVP) uitgerekend aan de AfD, de enige partij die al jarenlang steeds opnieuw waarschuwde voor deze omstandigheden en de immigratie van radicale moslims, een medeverantwoordelijkheid voor de antisemitische protesten in het kader van het escalerende Midden-Oostenconflict.

Voor Manfred Weber staat vast dat de AfD medeverantwoordelijk is voor de hordes islamitische Jodenhaters, die in Duitse steden brullend hun Jodenvijandige spreekkoren verbreiden. Kun je nog van karaktermoord tegen beter weten is spreken wanneer een CSU-politicus op een dergelijke manier de waarheid met voeten treedt respectievelijk verdraait?

Berliner Morgenpost”:

Manfred Weber (CSU) gaf aan partijen zoals de AfD de medeverantwoordelijkheid voor de antisemitische protesten in het kader van het escalerende Midden-Oostenconflict. “Radicalen zoals de AfD in Duitsland of Marine Le Pen in Frankrijk hebben grensverschuivingen bij het antisemitisme aangewakkerd”, zei de voorzitter van de EVP-fractie in het Europees Parlement. “Men moet hen ook benoemen als grondleggers van zulke excessen.”

Weber beklaagde dat het antisemitisme zich in de straten van Europa en op internet in een vreselijke vorm zou laten zien. “De politiek moet tegen elke vorm van antisemitisme een duidelijk standpunt innemen, de rechtsstaat moet consequent optreden.”

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Walgelijke hetze: Manfred Weber (CSU/EVP) geeft AfD medeverantwoordelijkheid voor antisemitische protesten

 1. karton zegt:

  Typisch extreem-links gedrag : één grote chaos veroorzaken en vervolgens . als links het niet meer ziet zitten , de schuld van die chaos in de schoenen van anders denkenden schuiven. Mens-onwaardig gedrag !

  Geliked door 6 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik heb het idee dat dit soort gajes zichzelf graag hoort praten.
  Het gaat er dan ook niet meer om hetgeen ze uitbraken als ze maar kunnen zeveren waarheid of geen waarheid.

  Like

 3. Voight-Kampff zegt:

  Is begrijpelijk, want dit (projectie, hetze en demonisering) hoort nu eenmaal bij het spel van macht en kracht.

  Het is te hopen dat de afdeling strategie & tactiek van de AfD haar huiswerk heeft gemaakt en deze aanval weet te pareren.

  De achterliggende morele kwestie voor het AfD: hoe je tegenstander te verslaan zonder af te dalen tot hun bedenkelijke niveau!?

  Like

 4. Ad Bos zegt:

  Rare wereld , die linkse hemel 🤤

  Like

 5. Marc zegt:

  Ik zou hopen dat de Duitse militaire top net zoveel ballen had als die in Frankrijk, maar dat zal wel niet.

  Mocht dit het geval zijn, dan hoop ik dat ze die Weber bij de aanstaande burgeroorlog toch tenminste arresteren en hem voorgoed uit de politieke arena verwijderen.

  (Oeps, wat zeg ik nu?)

  Like

 6. hans zegt:

  Ja linksen die jodenhaters (Arabieren zijn ook Semieten) binnenlaten en dan zich verwonderen over de uitkomst!? Dat laatste niet eens, want geplande situatie!

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Rien E zegt:

  Een CSU (pseudo christen) vertegenwoordiger veegt zijn straatje schoon, zonder het zich te willen beseffen dat frau merkel CDU (ook pseudo christen) deze chaos heeft veroorzaakt. Veel gekker moet het niet worden.

  Like

 9. J. Onno Dekker zegt:

  Zelfde smerige praktijken als de linkse kerk hier tegen FvD en PVV. Zo’n onfris typje als Kaag kan daar ook wat van met de taktieken van de smerige Klaus Schwab.
  Wegvagen de Kaagen! Ploumen zelfde laken een pak.

  Like

  • Rien E zegt:

   Zelfde laken een pak : Marijnissen en Klaver, kortom linksch ten voeten uit. En de pvda gaat nu ons een nog walgelijker kabinet bij elkaar brouwen dan we nu al hebben. Geen vooruitgang.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s