Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

(Door: “Elise Nijmegen”)

Voor het geval u erover nadacht om uw kerngezonde kind in te laten enten tegen het zogenaamd gevaarlijke nooit geïsoleerde virus; volgens onderstaand artikel is het aantal gevallen van bijwerkingen van 12 – 17 jaar oude kinderen meer dan verdrievoudigd. Overal in de wereld sterven mensen aan de injecties die “zo goed voor u zijn”.
(childrenshealthdefense.org)

Een document onthult dat 86% van de kinderen die meededen aan de Pfizer-vaccinatieproef last had van bijwerkingen, van mild tot ernstig. Tijdens de proeven kregen kinderen van 12 tot 15 jaar een mRNA-vaccin toegediend, waarna hun cellen spike-eiwitten aanmaakten die in hun bloed terechtkwamen. Uit wetenschappelijk onderzoek, de link vindt u in het artikel, blijkt dat deze spike-eiwitten de bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedstolsels en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen.
(ninefornews.nl)

Een wetenschapper en immunoloog in Zuid-Californië zegt dat hij en zeven collega’s van 7 verschillende universiteiten het CDC aanklagen voor massieve fraude. De reden is dat ze 1500 testen hebben gedaan op positief geteste mensen en geen enkel geval van Covid-19 hebben kunnen constateren. Alle mensen hadden simpelweg influenza A en sommigen influenza B. Dr. Derek Knauss: “Toen mij lab-team en ik de 1500 zogenaamd positieve Covid-19-monsters aan Koch’s postulaten onderwierpen en onder een Sem (elektronenmicroscoop) legden, vonden we geen Covid in alle 1500 monsters. We hebben de Bulls…PCR-test niet gebruikt.
(greatreject.org

U weet vast van VN-Agenda 21 en dat het gevallen kabinet onder leiding van Kaag en Rutte wil dat we onze vrijheden inleveren voor een controle/politiestaat? Het grote voorbeeld is China, waar ze al een credit-systeem hebben ingevoerd dat u, door middel van het gevaarlijke 5G in combinatie met AI en vele, vele camera’s, vertelt dat u minder stroom kunt gebruiken omdat u bijvoorbeeld door rood licht bent gelopen. Of omdat u een andere regel heeft overtreden, kunt u geen verzekering meer krijgen… We worden door de VN/WEF/WHO gedicteerd om op een bepaalde manier te doen en denken, maar het is aan ons! Wij maken of breken Nederland en wij zouden moeten beslissen welke toekomst we willen voor onze kinderen. In China wordt nu getest met een emotie-detectie-systeem op de Oeigoeren-moslims. Nadat ze iemand aan handen en voeten met metalen banden hebben vastgebonden, plaatsen ze een camera op drie meter afstand  van de persoon, een soort leugentest, maar dan veel geavanceerder. De maker van het programma zegt dat het is “getraind” om ook maar de kleinste verandering in gezichtsexpressies en poriën te kunnen detecteren.
(freepressers.com)

Ik weet niet of het hier ook gebeurt, maar in Engeland zijn diegenen die een vaccinatie hebben genomen stiekem gevolgd door de regering om te zien of hun gedrag na de vaccinatie was veranderd.
(reclaimthenet.org)

Wat wilt u voor een toekomst? Eén waarin we nog vrijheid hebben? En waar onze kinderen veilig en onbekommerd kunnen opgroeien? Of bent u ook voor een mondiale dictatuur, een politie controlestaat zonder vrijheid, zonder de vrijheid van meningsuiting, die nu aan alle kanten al wordt gecensureerd, zonder democratie of nationalisme? Mijns inziens behoort het globalisme, de VN-ideologie, niet in Nederland thuis. De normen en waarden die daarbij horen, het niet beschermen maar gebruiken en uitbuiten van kinderen, passen niet Nederland. Laten we er samen voor blijven zorgen dat het licht dat nu schijnt op de corruptie en het leed dat satanistische pedofielen kinderen aandoen en hebben aangedaan nooit meer in het donker komt te staan. Van kinderen blijf je af! En je spuit er ook geen vergif in…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

 1. Yvonne zegt:

  Nee in kinderen spuit je geen gif in en ook in ouderen en andere leeftijdsgroepen niet !!
  Ieder mens wil leven en niet gebruikt worden om proeven mee te doen zonder medeweten van de gevaccineerden, maar ze staan nog steeds te trappelen van ongeduld om het vaccin te halen wat ik onbegrijpelijk vind
  Ik lees veel te veel negatieve verhalen over de vaccinaties en doe er niet aan mee er zal vrees ik een tijd komen dat je gedwongen wordt

  Geliked door 6 people

 2. droevige mof zegt:

  De Thais-Duitse professor in de microbiologie Sucharit Bhakdi: “Als u uw kind dit vaccin geeft, begaat u een misdaad.”
  https://uncutnews.ch/professor-bhakdi-wenn-sie-ihrem-kind-diesen-impfstoff-geben-begehen-sie-ein-verbrechen/

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   Sucharit Bhakdi is een wonderbaalijke integere man voor wie de wetenschappelijke waarheid voorop staat. Hij en professor Judi Mokovitz zijn degenen die de Nobelprijs moeten winnen voor hun strijd voor de mensheid. Gelukkig zijn er nog meer wetenschappers en dokters die met ze strijden tegen de vaccines en Corona-monsters die een groot deel van de mensheid proberen te verdelgen.

   Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Farmaceuten regeringsleiders en andere schimmige figuren die op de stoel van God proberen te zitten en zelf over leven en dood willen beslissen. Zelfs onze kinderen moeten er aan geloven. Dokter Mengele is op een andere manier teruggekomen. Nederlanders zijn net zo simpel als kinderen van 4 jaar en trappen in iedere val die voor hun opgezet is. Velen hebben hun studie afgerond, al dan niet met een Bul. Maar een zeer simpele studie verrichten naar het hele Corona-gebeuren gaat ver boven hun verstandelijke vermogens uit. Echte intelligentie, die heeft men of die heeft men niet !

  Geliked door 5 people

  • LUCIA zegt:

   @Big John always there with you brother …het is echter niet alleen een kwestie van intelligentie maar ook een kwestie van balls… de moed om tegen de stroom in te gaan en dat hebben weinigen. een kennis , vrouw, hoogopgeleid, intelligent die zich ook heeft laten vaccineren… peer-pressure, haar hele familie heeft op haar ingepraat en ik zei; Meid , ben je fucking goed bij je hoofd …je bent niet dom, waarom heb je het gedaan ..ja ze hebben me omgeluld want ik wilde eigenlijk niet…En daar heb ik maar een reactie op, gaan zij ook voor jou in de kist liggen, al die mensen die het zo goed weten, dat je voor 0.15 % kans op dood door griep… hernoemd tot Covid… jouw leven en DNA, kortom jouw menszijn in de schaal moet leggen om hen te pleasen. En dat is het grote probleem mensen krijgen vaak te horen als je je niet laat vaccineren dan ben je hier niet meer welkom mijn antwoord zou zijn als jij je laat vaccineren kom ik niet meer… een beetje lopen spreaden en shedden op mijn lijf… no way!!

   Geliked door 6 people

   • R Thomasson zegt:

    De zgn. intelligente mensen anno nu die met de stroom meegaan, zijn dezelfde mensen die in nazi Duitsland van de ene dag op de andere geloofden in de rassentheorie, of de wetenschappers in Iran van de Ayatollah’s; ondanks dat daar proberen ze gewoon te overleven. In nazi Duitsland en Iran was/is de druk van buitenaf heel groot. Jij bent met ons- of tegen ons! Tegen betekent meestal de dood. Maar hoort Europa ook in deze categorie? Waar is onze democratie en mensenrechten gebleven? Een huidige Wappie kan binnen afzienbare tijd zichzelf in een concentratiekamp ergens in oost Europa vinden. BIG BROTHERS (er zijn er meerderen) ARE WATCHING YOU!

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    LUCIA zegt:
    30 mei 2021 om 21:53

    HEERLIJK STUKKIE , MEISSIE, HEERLIJK STUKKIE

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Elise wederom een to the point compact degelijk uitgezocht verhaal van jou… daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen, bedankt voor jouw bijdrage .

   Like

  • R Thomasson zegt:

   De interview met professor Sucharit Bhakdi is een van de meest belangrijke video’s die mensen met doorsnee intelligentie en opleiding (en natuurlijk hoger) moeten zien. De man is een expert op zijn gebied. Hij kon net zo verrot, gedegenereerd, corrupt- of bang en chantabele zijn net als de vullis met wie wij te maken hebben. Maar hij, Dr. Judy Mikowitz, Vladimir Zelenco en – niet te vergeten – onze eigen dokter Rob Elens werken samen met andere dappere artsen en wetenschappers. Zij kiezen voor de waarheid. https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/actiegroep-artsen-en-burgers-wil-ivermectine-in-nhg-richtlijn-.htm De geldvampiers van de Pharma- en Tech Industries met behulp van WEF, NWO en andere monsters, hebben problemen met al deze dappere dokters en wetenschappers. De afvalbergen VN en WHO hebben allang hun validiteit verloren. Zij worden geleid door corrupte Derde-Wereld politici uit parasitaire landen. Mensen met een grote bek en twijfelachtige achtergrond. Een Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een geitenneuker zonder enig medisch achtergrond, maar wel bekend staat als een terrorist met veel bloed op zijn handen. HALLELUJA!

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Volgens mij krijgen we in de toekomst een boek van Hugo de verschrikkelijk, “mijn vaccinatie”. Was er in de geschiedenis niet iemand met een boek “mijn ….” of zo iets.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/nobel-laureate-luc-montagnier-warns-covid-vaccine-may-lead-to-neurodegenerative-illness-video/

  Nobelprijswinnaar Luc Montagnier – waarschuwt dat covid-vaccin kan leiden tot ‘neurodegeneratieve ziekte’ (video)

  Tijdens een verbluffend interview uitte Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zijn grote bezorgdheid over de gevolgen van het coronavirusvaccin op middellange, lange termijn en zelfs generaties.

  Montagnier waarschuwde dat “neurodegeneratieve ziekte” een mogelijke bijwerking is van het coronavirusvaccin en zei in niet mis te verstane bewoordingen dat hij “verontwaardigd” is over de wijdverbreide vaccinatie van kinderen.

  We bevinden ons op onbekend terrein en kondigen verplichte vaccins voor iedereen af. Het is waanzin. Het is vaccinatie-waanzin die ik absoluut veroordeel.

  Hij legde uit dat hij “niet op zoek is naar controverse, maar naar waarheid”.

  Sommige van de punten die in een clip van het interview zijn gemaakt dat exclusief voor RAIR Foundation USA is vertaald, onthullen dat prof. Montagnier “verontwaardigd” is dat wijdverbreide vaccinatie van kinderen verschrikkelijke generatie-gevolgen kan hebben.

  Hij geeft het voorbeeld van het herbicide glyfosaat, dat kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties in een proces dat bekend staat als ‘transgenerationele epigenetische overerving’.

  “Recente onderzoeken naar glyfosaat hebben aangetoond dat er epigenetische effecten zijn”, legt prof. Montagnier uit. “Dat betekent dat mensen die glyfosaat in hun dieet eten, iets doorgeven dat toekomstige generaties zal beïnvloeden. Hun kinderen, hun kleinkinderen en achterkleinkinderen, zij zullen lijden’, vervolgde hij.

  De Nobelprijswinnaar legde uit dat het “Messenger RNA” rampzalige gevolgen kan hebben zonder gedegen studie. Hij zei:

  Dit Messenger-RNA dat vandaag in vaccins wordt geïnjecteerd, kan gevolgen hebben voor toekomstige generaties die onopgemerkt blijven als we er niet naar op zoek zijn.

  Een andere zorg die Montagnier uitdrukt, is de mogelijkheid van bijwerkingen van vaccins die over “vijf tot tien jaar” kunnen worden waargenomen in verband met “neurodegeneratieve ziekte”.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Zij landgenoot genaamd Jacques Attali, (die geen autochtone Fransman is, maar een importgedrocht uit Algerije plus roots in Turkije) had al in 1981 natte dromen over globale genocide gehad. Mensen van 65 – 70 jaar en ouder kunnen beter de pijp uitgaan, omdat ze verspillen zuurstof en zijn geen nut meer voor de maatschappij. Hetzelfde geldt volgens deze “Fransman” ook voor zwakkeren (lees invaliden) en armen. 36 jaar na de Holocaust verschijnt weer een nieuwe niet-arische “Reinhard Heydrich” met ideeen die goed konden passen in de Wannsee Conferentie van 1942 en de oprichting van T4 Totungsanstalt Hadamar. https://www.burgerfront.nl/eerst-de-ouderen-dan-de-zwakken-en-nuttelozen/ Dat precies dachten de nazi’s, tegen het einde van de oorlog, over frontsoldaten die gewond waren geraakt aan het front. Ook zijn werden naar T4 Totungsanstalten gebracht omdat ze waren nutteloos geworden voor de maatschappij. https://nl.wikipedia.org/wiki/Aktion_T4 Te denken dat zulke smerige psychopaten zijn adviseurs van onze politieke leiders of zij vervullen hoge positie in de Europese politieke bestel. Jacques Attali is nog steeds zeer actief in de WEF. Hij en Klaus Schwab zijn de perfecte duo van Terminators.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Een hele interessante documentaire, kijk en huiver. De wereld bevolking als proefkonijn misschien?
  https://www.blckbx.tv/videos/the-vaccin-trials-docu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s