VIDEO: Thierry Baudet blaast de Tweede Kamer omver met voorspelling Rockefeller Foundation: “Gehoorzaamheidstraining!”

(Door: Michael van der Galien)

Het blijft opmerkelijk: steeds weer doen invloedrijke NGO’s en andersoortige stichtingen en organisaties van de elites “voorspellingen” die vervolgens helemaal uitkomen. Zo ook de Rockefeller Foundation. Want die voorspelde in 2010 dat er een “pandemie” zou komen, en vervolgens hoe de wereld daarop zou reageren: meer, meer, meer overheidsmacht, minder, minder, minder vrijheid. Tijdens zijn inbreng bij het coronadebat van vandaag kaartte Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet deze dit aan. En, zei hij: volgens het rapport duurde het maar liefst 13 jaar tot burgers zouden rebelleren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Thierry Baudet blaast de Tweede Kamer omver met voorspelling Rockefeller Foundation: “Gehoorzaamheidstraining!”

 1. Bas zegt:

  Dezelde mensen die denken dat de wereld overbevolkt is, zeggen dat ze alle levens op de planeet willen redden door ze te vaccineren….

  https://pbs.twimg.com/media/E25jNW9WEAoM733?format=jpg&name=large

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Timmermans:Ons hele voedselsysteen moet overhoop…behalve voor hém zo te zien.

  https://pbs.twimg.com/media/E24azcEXMAYj_ay?format=jpg&name=240×240

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  JUST IN – Klaus Schwab van het World Economic Forum beweert dat bedrijven die zich niet houden aan zijn ESG-maatstaven en het kapitalisme van belanghebbenden “aan de verkeerde kant van de geschiedenis” staan

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.ninefornews.nl/nieuwste-simulatie-world-economic-forum-sluit-naadloos-aan-bij-grote-reset-agenda/

  Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda

  Het World Economic Forum is zeer invloedrijk en heeft onder meer politici, internationale bureaucraten, miljardairs en socialisten in de gelederen. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat veel van hen in oktober 2019 betrokken waren bij een simulatie om de bevolking en leiders voor te bereiden op een pandemie. Dat was enkele maanden voordat de coronapandemie werd uitgeroepen.

  Ondertussen hebben ze alweer iets nieuws bedacht. Onlangs legde een cyberaanval een oliepijpleiding in Amerika plat. Zondag werd de grootste vleesverwerker ter wereld het doelwit van een cyberaanval. En ‘toevallig’ voert het World Economic Forum een nieuwe simulatie uit, ditmaal over een cyberaanval die de wereldeconomie stillegt. Volgens het WEF is een dergelijke aanval ‘een bedreiging voor de wereld’.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Lock Step
  Rockefeller Foundation paper

  Geliked door 1 persoon

 6. Fran zegt:

  Het was m.i. geen ‘voorspelling’ van die fascistisch criminele Rockefeller bende, maar een vooropgezet plan, een project voor de nabije toekomst, onder het mom van ‘voorspelling’. Vervolgens is geïnvesteerd in het plan en er naar toegewerkt. En opeens in 2020 is het zo ver.

  Geliked door 2 people

  • Ronjaspers zegt:

   Fran.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. the deepstate/cabal/illuminati.De rotschilds en de rockefellers 2 families van de 13 satanische bloedlijnen.

   Like

 7. Bas zegt:

  Wat we nodig hebben is de juiste grote crisis….
  Rockefeller 1994

  Geliked door 1 persoon

 8. Ronjaspers zegt:

  Deze corona “griep” hoax is jaren geleden al gepland,is een onderdeel van de NWO agenda.Het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden en het slopen van de economie wereldwijd.De corona vaccinazi,s zijn bedoeld om 90 % van de wereldbevolking uit te moorden.De overige 10 % dient als gevaccineerde en gechipte zombie slaven.

  Like

  • eg regs zegt:

   quite right,de ufo-hype is in dit kader ook een heel zorgelijK fenomeen.Jaques Valee.zei:dat het een “imago moest scheppen dat de geloofsstruktuur van het doelwit te boven ging en tegelijkertijd zou verontrusten en geruststellen” :”inspelen op de goedgelovigheid van de fanatici en op de bekrompenheid van de spotters”,Misschien dat dit inderdaad een onderdeel zal zijn van de ‘krachtige dwaling’ die in de Bijbel wordt voorzegd.

   Like

 9. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-instagram/internationaal-rapport-nederland-gebruikte-kinderen-als-middel-in-strijd-tegen-corona~a599eaf9/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Internationaal rapport: Nederland gebruikte kinderen als middel in strijd tegen corona

  Door het Nederlandse coronabeleid om scholen te sluiten en zo ouders thuis te houden, zijn kinderen als middel gebruikt in de bestrijding van de epidemie. Die harde tik op de vingers krijgt ons kabinet vandaag in het jaarlijkse wereldwijde kinderrechtenrapport, de KidsRights Index.

  Nederland heeft volgens de makers internationaal een zeer slecht voorbeeld gegeven, door niet eens te proberen de scholen veilig open te houden. Met alle gevolgen van dien voor de mentale gezondheid van onze jeugd. Ook de coronarichtlijnen vanuit het VN-Kinderrechtencomité zijn verwaarloosd. De jeugd heeft geen enkele prioriteit gekregen in het Nederlandse beleid, klinkt het.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Fauci in januari 2017, 10 dagen voor de inauguratie van Trump:

  “Trump administration will face a surprise outbreak”…
  ‘Trump-regering krijgt te maken met verrassings uitbraak’…

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Empty planet: Preparing for the global population decline
  Lege planeet: voorbereiding op de afname van de wereldbevolking

  Video 4 april 2019…..8 maanden later was er Covid19….

  Geliked door 1 persoon

 12. eg regs zegt:

  maar ondertussen heeft hij vreemdrasssige volksvreemden en transgenders op z’n verkiezingslijst staan.En hij ziet Rusland niet als een land “dat morgen of overmorgen Nederland gaat binnenvallen”..Dat is een hele geruststelling.natuurlijk.Echter,als de raketten weldra over de noordpool neerdalen op Dekota,dan zal dit allemaal niet zoveel meer uitmaken.wat een imbeciel

  Like

 13. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/sarfsee

  “Under the guise of a pandemic, we will create a prison state” the Rockefeller Foundation’s DOCUMENTED plan for martial law…”

  “Onder het mom van een pandemie zullen we een gevangenisstaat creëren”, het GEDOCUMENTEERDE plan van de Rockefeller Foundation voor de staat van beleg…”

  https://pbs.twimg.com/media/EqdGffgXEAEbNvR?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/EqdGF7TXMAANQJT?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/EqdGJmpXEAA23ZB?format=jpg&name=large

  Like

 14. leeuw7 zegt:

  Waar blijft nu de terrorismebestrijder des vaderlands Pieter-Jaap Aalbersberg om Mark R.,Hugo de J.en niet te vergeten die smerige achterbakse megalomane profiteur Willem Alexander in de boeien te slaan wegens misdaden tegen de menselijkheid!!!Waarschijnlijk is het NCTV verworden tot een soort gestapo van het voorgenoemde landverraders tuig !!In dezelfde geest als waarmee mijn opa en oma uit hun huizen zijn gehaald met behulp van de achterbakse Joodse Raad en de verraders van de toenmalige ministerie van justitie en niet te vergeten de onbetrouwbare rechterlijke macht !Ook nu is vrijwel de gehele rechterlijke macht totaal onbetrouwbaar in dienst van de Bilderberger NWO verradersbende!!81 jaar na de start van de tweede Wereldoorlog is Nederland wederom de vrijheid ontnomen, en de bevolking slaapt zoals gebruikelijk gewoon door!!Vrijwel de gehele tweede kamer staat in dienst van de voorgenoemde landverraders !!Nog nooit in mijn leven heb ik vanwege de moord op mijn familie één welgemeende verontschuldiging mogen vernemen,zelfs niet van de NS,die op schandelijk manier een paar nabestaanden heeft gecompenseerd met een typisch Nederlands fooitje,ja mijn familie moest zelfs hun eigen treinkaartje betalen naar Auschwitz!Nu anno 2021 staat Nederland wederom voor de keuze !!Gaan wij de huidige achterbakse geïnstitutionaliseerde elite de wacht aanzeggen,zoals Thierry Baudet zeer goed heeft gedaan!!Ja mensen het is oorlog tegen uw eigen nalatige achterbakse volksvertegenwoordigers zoals ene Mark R,terroristenvereerster Sigrid K.,Wobke H,en vele andere landverraders van links tot rechts!!Wij worden verraden waar wij bij staan ,te gek voor woorden!!Thierry Baudet is een ware verzetsstrijder,nu maar hopen dat ook de PVV met Geert Wilders zich volledig bij de strijd tegen de leugens van Mark R.en z’n trawanten aansluiten!!Een toekomstig volkstribunaal moet uitkomst bieden tegen de huidige geïnstitutionaliseerde verradersbende!Militairen en justitie ambtenaren moeten zich melden om weerstand te gaan bieden tegen de huidige kunstmatig gecreëerde status
  quo!!Kom in verzet!!!

  Like

 15. Anneke zegt:

  Beste mensen, ga de boeken van de Nederlandse schrijver Robin de Ruiter lezen !
  Vele vraagtekens, zullen veranderen in uitroeptekens.
  Ogen en oren zullen naar behoren gaan functioneren.
  Zijn meest recenteboek gaat over de Corona P(l)andemie, geschreven eind 2020.
  Denk ook even terug aan Rooseveld, Rothschild en Rockefeller !!!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Bravo Thierry Baudet, Alleen de achterlijke schapen hebben het nog steeds niet door hoe ze belazerd worden !

  Like

 17. verwardeman zegt:

  @Leeuw7
  Het is beestachtig wat uw familie is overkomen , laat dat klip en klaar duidelijk zijn !
  Maar de NS was – zoals geheel Nederland – bezet door ZWAARBEWAPENDE moffen .
  Als je nu als machinist GEWEIGERD had om die trein te rijden , moest je dat dan niet uitleggen
  bij de GESTAPO ?
  Als je als politie-agent GEWEIGERD had om Joden op te halen , moest je dat dan niet uitleggen
  bij de GESTAPO ?
  En als ze je ontsloegen , kreeg je dan een flinke uitkering ?
  Als het ZO gemakkelijk was om met blote handen tegen die moffen te vechten , hadden uw
  voorouders zich toch niet als makke schapen af hoeven laten voeren , wel dan ?
  Dan hadden ze toch ook MET BLOTE HANDEN die kutmoffen kapot geslagen , niet dan ?
  Ik ben honderd procent PRO Israel en steun het CIDI , maar door die verwijten naar de NS
  toe , voel ik mij op mijn Nederlandse PIK getrapt !
  Had ze dan godverdomme ZELF kapot geslagen , die kutmoffen !

  Like

 18. Bas zegt:

  Bizar in Canada
  5G telefoons kosten extra geld, máár er zit géén 5G in de telefoons….

  Like

 19. Giny zegt:

  Man man, Allemaal achter Jomanda aan! Waarom zit hij eigenlijk in de tweede kamer van ons
  belastinggeld te profiteren. Debatteren kan hij niet, leest een stuk uit een boek voor, als je hem er
  een vraag over stelt dan heeft hij geen antwoord. Laat hem de wijde wereld in gaan om het allemaal fijntjes uit te zoeken! Hij liegt dat hij barst over vaccinaties, hij, zijn vriendin en zijn vader zijn allang in Israel gevaccineerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s