Toelating van Pfizer-vaccin ontpopt zich als truc

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Manipulatieve aankondig van Amerikaanse autoriteit

Onlangs ging de melding de wereld rond en de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit (FDA) verkondigde het trots op haar website: zij heeft voor het eerst een Covid-19-genvaccinatie toegelaten. Die van Pfizer. Wanneer je echter goed onderzoek doet en het FDA-schrijven aan Pfizer vindt, dan blijkt daaruit het volgende beeld: de nood-toelating van het tot nu toe gevaccineerde Pfizer BioNTech-mRNA-serum voor personen vanaf 12 jaar werd verlengd. Parallel daaraan werd de licentieaanvraag van Pfizer voor het op de markt brengen van het tweelingserum “Comirnaty” toegestaan, dat eveneens een nood-toelating heeft.

Manipulatieve aankondiging

Hierover staat op de website van de FDA: “Vandaag heeft de FDA het eerste Covid-19-vaccin toegelaten. Het vaccin staat bekend als Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin en wordt nu als Comirnaty ter voorkoming van de Covid-19-ziekte bij personen vanaf 16 jaar op de markt gebracht.” Het vaccin valt echter nog steeds onder een nood-toelating (EUA), inclusief voor personen in de leeftijd van 12 tot 25 jaar en voor de toediening van een derde dosis bij bepaalde personen met een verzwakte immuniteit.

Vrij baan voor Pfizer

In de toestemmingsbrief van de FDA aan Pfizer is dan sprake van twee serums: het tot nu toe gevaccineerde Pfizer-BioNTech en de “nieuwe creatie” Comirnaty. Beide serums hebben dezelfde formule en mogen – uitwisselbaar – in de vaccinatieserie gebruikt worden. Beide producten verschillen maar heel weinig, ook juridisch. Zodoende heeft Pfizer vrij baan, zonder enige verantwoordelijkheid, die immers vervalt in het kader van de nood-toelating. Het concern mag het Comirnaty-product volledig legaal op de markt brengen, terwijl het “in het kader van de nood-toelating voor bepaalde manieren van gebruik is toegestaan, die niet in het licentieverdrag staan.”

Greep in de super trukendoos

Pfizer en de FDA hebben bij deze constructie heel diep in de trukendoos gegrepen. Men “splitste” juridisch een bestaand vaccin in tweeën, die zogenaamd maar weinig van elkaar verschillen, geeft aan de ene (Comirnaty) toelating tot de markt, houdt het echter, samen met het “origineel”, als nood-toelating. Dat verkondigt men dan als “volledige toelating”. Ook interessant: in de brief van de FDA, op pagina 6, wordt benadrukt dat vaccin-aanbieders de beide serums zonder zonder individueel recept aan elke ontvanger van een vaccin kunnen toedienen. Wellicht dient daarmee de populaire gen-technologische massale behandeling van straatpubliek in pubs, kerken, op het strand of bij concerten gegarandeerd worden.

Tandeloze meldplicht

In de brief van de FDA wordt Pfizer tot het melden van bepaalde gevallen aan het Amerikaanse register voor vaccinatie-bijwerkingen (VAERS) verplicht: Zwaarwegende bijwerkingen (om het even of ze ingedeeld worden bij de vaccinatie), gevallen van het Multisystem-Syndrom bij kinderen en volwassenen (kan dodelijk eindigen) en gevallen van Covid-19 die tot ziekenhuisopname of de dood leiden. Dit moet tot uiterlijk 15 kalenderdagen na het verkrijgen van de informatie plaatsvinden. Dat klinkt weliswaar behoorlijk streng, hangt echter geheel af van het plichtbewustzijn van de ziekenhuizen respectievelijk artsen. Zoals bekend, wordt veelvuldig een klein deel van de bijwerkingen gemeld. Ook bij sterfgevallen wordt vaak een verband met de vaccinatie genegeerd en afgezien van een melding.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Toelating van Pfizer-vaccin ontpopt zich als truc

 1. koddebeier zegt:

  Corrupt zooitje die FDA, daar zitten een paar flinke zakkenvullers !

  Like

 2. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/rapport-ruim-200-mensen-met-hartproblemen-op-spoedeisende-hulp-na-mrna-prik/
  Maar ja gevaccineerden zijn gelukkig en geloven nog steeds heilig in het gevaarlijke experiment dus dat kunnen we opgeven zij dermate geïndoctrineerd dat er geen verstandige discussie meer mogelijk is. Ze hebben zelfs uit het oog verloren dat zij ondanks zij zijn gevaccineerd dat ze elkaar flink kunnen besmetten en dan zullen we het nog niet hebben over de bijwerkingen op langere termijn maar dat zullen velen ondervinden het enige wat zij hebben bereikt is tweedeling binnen de samenleving en een vaccinatie en test dictatuur met andere woorden zij hebben hun lichaam beschikbaar gesteld aan de big pharma en vrijheid verkocht aan de elitaire machtswellustelingen. Triest als je als kind met dergelijke ouders hebt te maken die zelfs eigen gezonde (jonge) kinderen aan dit experiment bloot stellen.

  Like

 3. antiislamnu zegt:

  Aleen al het feit dat ze zo achterbaks handelen klopt er natuurlijk niets aan dat giftige medicijn van ze

  Like

 4. Ravian zegt:

  Voor normale voor mensen bedoelde medicatie geld een proefperiode van een jaar of tien.
  Voor een goedje dat met je DNA rotzooit zou een proefperiode van een jaar of twintig dus niet verkeerd wezen.
  Maar nee, het kan nu in twee à drie jaar, en oh ja, de dierenexperimenten fase, die bij de voorlopers van het betreffende goedje op een drama zijn uitgelopen, die slaan we gewoon over, en we hadden ook graag een “get out of jail free card” gehad voordat we ons bont en blauw gaan verdienen aan het experimenteren met de gezondheid van de wereldbevolking.
  Degenen die vrijwillig aan dit experiment meedoen zijn van lotje getikt, en degenen die menen mensen te kunnen dwingen aan dit experiment mee te doen horen op de brandstapel thuis.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet,ze zijn dodelijk.

  Like

 6. Bas zegt:

  En dan te bedenken dat er maar een klein percentage gemeld wordt ..

  https://pbs.twimg.com/media/E-bxu5UWYAEr2zE?format=jpg&name=large

  Per 28 augustus 2021:
  – 23.252 vermoedelijke vaccin doden.
  – ruim een miljoen serieuze bijwerkingen.

  Gerapporteerd in EudraVigilance, de database van de EU voor vermoedelijke bijwerkingen van COVID-19-injecties.

  Bron: https://medicalkidnap.com/2021/09/03/23252-deaths-2189537-injured-following-covid-shots-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions/

  Like

 7. Bas zegt:

  De minions van Macron zijn gedwongen te vluchten terwijl honderden demonstranten tegen het “covid-paspoort” het winkelcentrum in Parijs vullen

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www-bbc-com.cdn.ampproject.org/c/s/www.bbc.com/news/health-58438669.amp

  Wetenschappers steunen geen Covid-prikken voor 12- tot 15-jarigen

  Het Britse adviesorgaan voor vaccins heeft alleen om gezondheidsredenen geweigerd het groene licht te geven voor het vaccineren van gezonde kinderen van 12-15 jaar.

  De JCVI zei dat kinderen zo’n laag risico lopen op het virus dat prikken slechts een marginaal voordeel zouden bieden.

  De vier belangrijkste medische functionarissen van het VK zijn nu gevraagd om het laatste woord te hebben en de bredere impact op scholen en de samenleving te overwegen.

  Minister van Volksgezondheid Sajid Javid zei dat er binnenkort een beslissing zal worden genomen.

  De beslissing om het vaccin niet aan alle gezonde kinderen aan te bevelen was gebaseerd op bezorgdheid over een uiterst zeldzame bijwerking van de Pfizer- en Moderna-vaccins die hartontsteking veroorzaakt en kan leiden tot hartkloppingen en pijn op de borst.

  Gegevens uit de VS, waar miljoenen jonge tieners zijn gevaccineerd, suggereren dat er 60 gevallen van de hartaandoening zijn voor elke miljoen tweede doses die worden gegeven aan 12- tot 17-jarige jongens (vergeleken met acht op een miljoen meisjes).

  Like

 9. Jan zegt:

  Arts niet te beroerd om onin te verspreiden

  Oklahoma Dr. Jason McElyea Spreads Rumor that People Taking Ivermectin are Flooding Local Hospitals — Turns Out to Be Complete Lie But Fake News Ran with It Anyway
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/oklahoma-dr-jason-mcelyea-spreads-fear-porn-people-taking-ivermectin-flooding-local-hospitals-turns-complete-lie-fake-news-ran-anyway/

  Geheid omgekocht

  Like

 10. Jan zegt:

  De smeerlappen

  The CDC is now listing vaccinated COVID-19 deaths as UNvaccinated deaths if they die within 14 days of the vaccine.
  https://mobile.twitter.com/drsimonegold/status/1433337923827601413/photo/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s