VIDEO PVV/Geert Wilders: “Nul is nul en vol is vol!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO PVV/Geert Wilders: “Nul is nul en vol is vol!”

  1. paulzwueste zegt:

    Geweldig die betrokkenheid, die waarheid en werkelijkheid, en dat midden het smoel van al die landverraders en lijkenpikkers…!!!!

    Geliked door 2 people

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Hier is geen woord Chinees aan. En niet alleen de grenzen sluiten, maar alles uitzetten wat ons niets te bieden heeft en wat mij betreft gaan we heel ver terug. Naar midden jaren zestig toen de eerste marokkanen en turken kwamen lijkt me daarbij een goede peildatum.
    Zij die dit mogelijk maakten voor een tribunaal verschijnen? Zelfs met de hoogste straf, de doodstraf dus, kost het ons nog vele jaren om de door hen veroorzaakte ellende te boven te komen.

    Like

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ben het voor de volle 100% met hem eens maar er zit ook een schaduwzijde aan door dit zo uit te spreken als partijleider en fractievoorzitter van een partij, je zet jezelf en de partij zo willens en wetens buitenspel.
    Politiek is compromissen sluiten en daar laat hij geen ruimte voor.
    Dat is om maar eens politiek jargon te gebruiken niet bepaald constructief.

    Like

    • karton zegt:

      @ Tijl U. op 13-10-2021 om 17.14 u.
      Met u eens, het is niet constructief.
      Je zou óók kunnen zeggen : “Niet constructief maar wél héél duidelijk”.
      Nu weet ik wel dat een politicus met alléén maar duidelijkheid géén stemmen wint, maar het zou andersdenkenden wél aan ’t denken kunnen zetten.
      Ik houd wel van zijn manier.

      Geliked door 2 people

  4. Julia zegt:

    Helemaal gelijk maar volgens onze bejaarde Ankie Broekers-Knol kan er nog meer bij zij heeft weer voor 3000 opvangplaatsen extra gezorgd. Vreemd dat er voor talloze mede burgers die dakloos zijn geen opvangplaatsen gevonden kunnen worden. Maar ja dat klootjesvolk hier vindt het blijkbaar allemaal best. De poorten staan wagenwijd open voor de massale import maar ondertussen wordt op een hele slinkse smerige manier straks voor iedereen een intelligente lock down van kracht. Een groot deel van de Veluwe wordt al afgesloten omdat het te druk is, die domme Nederlanders klagen nu over de vele files dus smeken weer om verplicht thuiswerken, in het najaar toegangspassen breder ingevoerd ook voor supermarkten https://report24.news/ungeimpfte-duerfen-verhungern-2g-regel-nun-auch-in-deutschen-supermaerkten/ Want buurman Duitsland doet dit ook dus de gewetenloze prikpooier De Jonge zal snel dit ook in Nederland gaan invoeren, kerstinkopen en tuincentra uitsluitend nog met toegangspas. Kortom iedereen mag nog beperkt de deur uit, recreatie in natuurgebieden zijn niet meer mogelijk, stranden worden afgesloten te druk. Ik vraag mij ook af hoe het zo kan zijn dat de besmettingen zo toenemen https://www.ad.nl/gezond/najaarsgolf-corona-explosieve-stijging-besmettingen-weer-meer-patienten-in-ziekenhuis~a18b5830/ Daar kunnen nimmer de ongevaccineerden schuld aan zijn het zijn toch allemaal die gevaccineerden die vrij reizen, naar buitenlandse vakantiebestemmingen vliegen, theater, restaurants, bioscopen en festivals bezoeken. Dus hieruit blijkt dat al die gifprikken totaal niets uithalen dan dat alleen herhalingen jaarlijks verplicht worden. Maar ja de asielstroom komt vrij Nederland binnen zonder toegangspas en worden massaal in bussen vervoert naar de opvangplekken. Kortom het is een smerig politiek schaakspel zoveel mogelijk woestijnratten en afrikaantjes binnen, eigen volk die nog uitsluitend de betaalslaven zijn om deze onverantwoorde chaos aan migranten te onderhouden en op te vangen.

    Like

  5. Wappieman zegt:

    Geert somt perfect alle feiten op , geen speld tussen
    te krijgen .
    Alleen , ik mis een ding :
    ” Wij als PVV hebben onze buik vol , en pikken dit
    niet langer !
    Wij gaan vanaf nu actie ondernemen om hier HOE
    DAN OOK een eind aan te maken , daar kunt u van
    op aan ! ”
    Oh nee wacht , artikel 49 grondwet , trouw aan
    koning Bilderberg……..

    Like

    • Bert zegt:

      Wij begrijpen Geert gewoon niet zo goed.
      De man die zich elke dag weer opnieuw zich inzet voor ons.
      Ondankbaar zijn we om dit te te verlangen van deze moedige man.

      Maar je hebt verder wel gelijk. Het blijft bij roepen en herhalen.
      Je hoort hem nooit om een actie roepen.
      De gene die ze binnen laten moeten het oplossen.
      Wat nooit gaat gebeuren.
      Dus Geert blijft nog wel een tijdje door gaan met roepen en herhalen.
      Gooi ze er uit, sluit de grenzen. En dat is het wel zo een beetje.
      Ja, dat kan iedere kleuter zelf nog wel bedenken.

      Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Geert Wilders vol op het verdeel en heers orgel. Velen begrijpen het nog niet. Geert Wilders is onderdeel en ingezet instrument van de macht achter de macht. Geert Wilders en zijn PVV is een magnifiek bedachte zet geweest van de globalisten om miljoenen stemmen het idee te geven dat er zoiets is als democratie. Maar democratie bestaat zeker 40 jaar niet meer. Geer Wilders zei ooit ik ben een agnost. Agnosten zijn typisch individuen die zich thuis voelen bij de new age gedachte en de new age gedachte is de kern van het gedachte goed van de VN en alles wat daar mee in verband hangt. Agnosten gaan ervan uit dat er geen hogere macht is en dat macht gereduceerd kan worden tot alleen wetenschap. Wetenschap is macht. Aldois Huxly (brave new world) Bernhard Shaw (er moet een pijnloos gas uitgevonden worden om niet rendabele mensen te euthaniseren) en ook Bertrand Russell waren typisch new age figuren die ook allemaal het Darwinisme aanhingen. Geert Wilders is een Zionist en naar mijn gedachte (kan het niet bewijzen) ook een vrijmetselaar. Zionisten willen in de kern streven om het oude Joodse land weer het centrum te laten zijn van de wereldmacht. Als de globalisten overwinnen zal de VN verhuizen van New York naar Jeruzalem. Het gaat niet om de Joden een thuis te geven dat is maar bijzaak. Kijk naar de uitverkoop van de Joden in Israël aan Big Pharma. De Joden worden in Israël blootgesteld aan experimentele injecties alsof Dokter Josef Mengele nooit bestaan heeft. Kijk naar het grote plaatje. Als Geert Wilders een vijand was van de macht achter de macht dan was zijn miljoenen kostende beveiliging al lang opgeheven. Dat gaat niet gebeuren daarvoor is Geert Wilders nog altijd te belangrijk voor de shapers of the new world order.

    Like

  7. karton zegt:

    De heer Wilders, zoals gewoonlijk…………de waarheid en géén speld tussen te krijgen.

    Like

  8. koosv8 zegt:

    Mee eens, wanneer gaan we ermee beginnen?

    Like

  9. delamontagne zegt:

    Geweldig wat die man zegt en meent en onbegrijpelijk voor mij dat hij niet meer Nederlanders achter zich krijjgt.
    Iemand die z’n leven in de waagschaal stelt, door de elite/politici verguisd wordt omdat hij voor hen een gevaar vormt met zijn WAARHEID………
    En Nederland vol ? ? ?
    OVERVOL, het moet blijkbaar een stadsstaat worden gelijk Singapore.
    Zolang ik nog kan,blijf ik op hem stemmen.

    Geliked door 1 persoon

    • Bert zegt:

      Niemand hier schrijft dat het niet waar is wat Geert beweerd.
      Daar gaat het verder ook niet om of over.
      We zeggen het zo een beetje allemaal hier wat er moet gebeuren.
      Maar wij hebben er ook geen oplossing voor.
      Maar telkens weer rutte aan blijven kijken en zeggen dat hij het moet oplossen gaat niet werken.
      Wel ideeën hebben we hoe je zou kunnen oplossen en wat daar voor moet gebeuren.
      Dus wij zijn al iets verder dan, sluit de grenzen en gooi ze er uit.
      Maar wij zitten niet in de politiek om het uit te voeren.
      Met de hele tijd roepen, wat een held is die man toch. komen we niet verder.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie