VIDEO Ab Gietelink: “De media kleuren en manipuleren de werkelijkheid”

Cees Hamelink was hoogleraar internationale communicatie UvA. Hij gaf Mediastudies, religie en cultuur aan de Vrije Universiteit We praten met hem over zijn boeken over de Media, over machtsstructuren en tunnelvisies in Coronatijd. We hebben het over QR, mensenrechten en Julian Assange.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Heer M”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Ab Gietelink: “De media kleuren en manipuleren de werkelijkheid”

  1. Rensk. zegt:

    Ze beginnen al met de woorden het vaccin aanpassen kost 60 tot 90 dagen. Dan krijg je nog de controlegroep en zijn we weer een jaar verder tot de volgende mutant. Mijn hemel dit is krankzinnig.

    Like

  2. Bas zegt:

    Gore, vuile haatzaaierij!!!

    http://www.maneman.nl/

    Tubantia27november2021
    En wat als we de Ongevaccineerden nu eens gezellig bij elkaar drijven? Voor het overzicht. Dat we een stukje natuur afzetten in de Oostvaardersplassen. Hoeft wat mij betreft niet met echt prikkeldraad. Mag ook met vleesvervangers. Of Lego. Hoeft ook geen stroom op te staan. Misschien een 9-Volts batterij. Voor het idee. Maar het plan is dat we de Ongevaccineerden achter het gaas zetten om ze zo de aandacht te geven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen. Dat ze weten dat we aan ze denken. Noemen we dat een Gebrek Aan Concentratie Kampje.

    Daar kunnen we dan uitstapjes naar toe organiseren. NSB Dagtochten. Met stalletjes bij de ingang waar je eten kunt kopen. En dat je dan zelf mag beslissen of je met de zojuist aangeschafte winterpenen de Ongevaccineerden of de Konikpaarden wilt voederen. Die keus is aan U. Vrijheid! Eigen Baas!

    De paar honderd kampbeulen die de Ongevaccineerden in het gareel moeten houden zouden we dan kunnen selecteren uit de vele werklozen uit de cultuursector.

    Like

  3. Bas zegt:

    Thierry Baudet

    Hugo de Jonge was in de persconferentie zijn eigen falen weer vol haat aan het afwentelen op de ‘ongevaccineerden’.
    Walgelijk en feitenvrij.
    Dit zijn de cijfers van Vlaanderen. Geprikten overal ver in de meerderheid. Dat is de waarheid. #HugodeJongeStapOp

    Vlaanderen:
    Nieuwe verdeling gevaccineerden/ongevaccineerden in de golf in Vlaanderen:
    (obv RAG rapport)

    gemeten besmettingen : 93% vaxxed
    hospitalisaties : 82% vaxxed
    IC opnames : 71% vaxxed.

    opvallend : besmettingskans bij 18-64 jarigen is bijna even groot voor beide groepen!

    Like

  4. Bert zegt:

    De nieuwe corona variant Omicron (circa één dag ‘Nu’ genoemd), die ook in België is opgedoken (en binnenkort ongetwijfeld ook in Nederland), werd voor het eerst in het Afrikaanse Botswana gedetecteerd. De Covid-19 taakgroep van de president van Botswana bevestigt dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron’ werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren. Dit is een nieuwe sterke aanwijzing dat het immuunsysteem grote schade oploop door de Covid injecties, waardoor vaxxers in superspreaders worden veranderd. Tal van wetenschappelijke experts – zoals de Nederlandse hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel – hebben daar al heel lang vergeefs voor gewaardschuwd.

    Over heel de wereld worden de afgelopen maanden talrijke ‘doorbraak’ gevallen van Covid en de Delta variant in vaxxers gemeld, waardoor de overgrote meerderheid in ziekenhuizen en op IC’s gevaccineerden zijn. Overheden die beweren dat er nog steeds sprake zou zijn van een ‘pandemie van ongevaccineerden’, en/of dat het ‘vaccin’ zo goed zou beschermen, liegen daarom aantoonbaar dat het gedrukt staat.
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/overheid-botswana-bron-omicron-bevestigt-dat-variant-alleen-in-vaxxers-werd-aangetroffen/

    Like

Plaats een reactie