Merkel´s levensprestatie – een geruïneerd Duitsland

(Door: Stephan Brandner – Vertaling: E.J. Bron)

In de CDU zijn geluiden te horen om de levensprestatie van Angela Merkel te eren. Een voorstel betreft de oprichting van een migratie-stichting, die dan vermoedelijk de naam van de voormalige bondskanselier moet dragen.

Stephan Brandner (foto), plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, maakt duidelijk dat de levensprestatie van Angela Merkel erin gelegen is Duitsland duurzaam en over een lange periode geruïneerd te hebben. Het veroorzaken van de massamigratie naar Duitsland zou alleen maar een van de donkere hoofdstukken van haar regeringstijd zijn.

“Eurocrisis, zogenaamde energietransitie, kapot bezuinigen van de infrastructuur, massamigratie en tenslotte de volledig mislukte corona-politiek – alleen deze voorbeelden laten al zien hoe groot de schade voor Duitsland is die Merkel´s politiek heeft aangericht. Dat er daadwerkelijk nog stemmen in de CDU zijn die de massamigratie naar Duitsland positief beoordelen, is schokkend en wereldvreemd.

Men zou aan Merkel in plaats van een stichting een monument moeten wijden en daarop moeten vereeuwigen hoeveel duizenden miljarden euro en menselijke slachtoffers ons de regeringstijd van deze bondskanselier heeft gekost!”

Bron:
afdkompakt.de
Door: Stephan Brandner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Merkel´s levensprestatie – een geruïneerd Duitsland

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Ze heeft haar geboorteland aan de bedelstaf gebracht!
  Sinterklaas is er niks bij!

  Geliked door 2 people

 2. Kees zegt:

  Helaas helemaal de waarheid!

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Kwam dit korte filmpje nog tegen van DWDD met een interview met Bregman over het WEF.
  Prachtig.
  Echt de moeite van het kijken waard.
  Die zure koppen als hij als groentje de vinger op de zere plak legt.
  Klik op de link om het filmpje te bekijken.
  Duurt maar een dikke 8 minuten.
  https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/507690

  Geliked door 3 people

 4. Ravian zegt:

  Als de trieste werkelijkheid straks eenmaal is doorgedrongen gaat “Merkel” in Duitsland net zo’n populaire achternaam wezen als “Hitler”.

  Geliked door 2 people

 5. Leen de RT zegt:

  Merkel is niet zomaar een slecht mens, zij behoort vermoedelijk tot de allerslechtste wezens die ooit geboren zijn. Ze had waarschijnlijk beter als adder ter wereld kunnen komen, dat zou een zegen voor de mensheid geweest zijn.
  Laat ik maar ophouden, want ik heb niet eens zin om een herhaalde opsomming te geven van haar massa-misdaden.
  Als vooraanstaande Freemason heeft Merkel uiteraard nooit de bedoeling gehad om de mensheid te dienen, maar wat dat betreft heeft ze erg veel concurrente, want ook bijvoorbeeld haar schoothondje Rutte is uiteindelijk slechts één van de vele invloedrijke psychopaten waarbij de teller, wat betreft ‘het volk gediend hebbende uren’, op exact 0 staat.

  Geliked door 2 people

 6. Horatius zegt:

  Angela Merkel 17 oktober 2010; ”de multiculturele samenleving is mislukt en iedereen die niet meteen Duits spreekt is hier niet welkom!”

  Een realistische visie op de problematiek van massale volksverhuizingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika zou men zeggen.

  Maar 5 jaren later haar inmiddels beruchte ‘Wir Schaffen Das’ met desastreuse gevolgen voor met name West-Europa, want deze uitnodiging was zeker niet aan dovenmansoren gericht.
  Blijkbaar was deze opwelling van menslievendheid ingegeven door het nationale schuldgevoel i.v.m. de Holocaust en andere misdaden van Nazi-Duitsland.

  Dat zou betekenen dat dit enigszins kan worden goedgemaakt door minimaal 6 miljoen vluchtelingen op te nemen, maar dit enorme aantal is zelfs te veel wat betreft de opnamecapaciteit van Duitsland.

  Dus ‘herverdelen’ is het motto en daar heeft o.a. Nederland zijn steentje bij aangedragen door ook de grenzen te openen en vele tienduizenden, voor het merendeel economische vluchtelingen asiel te verlenen.
  Dat dit enorme gevolgen heeft op het gebied van de nationale veiligheid, het gaat hier immers hoofdzakelijk om jonge militante moslims, moge overduidelijk zijn.

  Echter niet voor de Linkse Goedmens, want voor deze wereldvreemde creaturen kan het nooit genoeg zijn. Structurele woningnood, talloze terreuraanslagen en een sterk toenemende criminaliteit etc. kunnen deze idealisten niet van standpunt doen veranderen.

  En helaas voor ons hebben zij de macht in handen, want ze trekken aan de touwtjes in Brussel en Straatsburg en het Vaticaan laat het ook afweten. Want met de islam is een concordaat gesloten met een z.g. Religie van de Vrede, Samenwerking, Tolerantie & Verdraagzaamheid, kortom; een Aards paradijs (of de Haagse Schilderswijk!).

  Is dit een vorm van naïviteit of zit er een ander sinister plan achter?
  Diversiteit van onze westerse samenleving, de strijd tegen de vergrijzing, verdelen en heersen, noem maar op, er zijn blijkbaar doorslaggevende redenen om dit omvolkingsproces door te zetten ondanks het feit dat een ruime meerderheid van de Europese bevolking daar faliekant op tegen is.

  Ook Mark Rutte heeft onze bevolking intussen bedonderd. In 2015 had hij het nog over een ‘totale ontwrichting van onze samenleving bij de komst van grote aantallen asielzoekers’ en nu kunnen de asielcentra de aantallen niet meer aan, en moeten er honderdduizenden woningen worden bijgebouwd, voornamelijk gesitueerd in de Randstad Holland.

  Die economische vluchtelingen moeten immers worden gehuisvest in ruime woningen i.v.m. de gezinshereniging en voor de moskeeën is ook nog wel een potje te vinden.

  Onder de druk van Brussel of op eigen initiatief? Joost, Jesse, Femke of Achmed & Fatima moge het weten, maar de feiten liggen er dat hij de autochtone bevolking willens en wetens een rad voor de ogen heeft gedraaid en wij de dupe worden van dit wanbeleid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.express.co.uk/news/world/1547578/german-economy-inflation-rate-business-survival-eu-covid-pandemic

  Duitse economie in vrije val – een op de zeven bedrijven wordt geconfronteerd met RUÏNERING als de inflatie uitbreekt

  DE Duitse economie is nog steeds in vrije val met een op de zeven bedrijven in het land die bang zijn failliet te gaan als de inflatie in de grootste economie van de Europese Unie explodeert.

  Dat blijkt uit een rapport van het in München gevestigde Ifo Institute for Economic Research in december, dat 9.100 bedrijven in alle sectoren ondervroeg. Het ontdekte dat 14 procent van de bedrijven die bij het onderzoek betrokken waren, vreest voor hun bestaan ​​als gevolg van de Covid-pandemie die in heel Duitsland voor chaos blijft zorgen. Vorige maand uitte 17,1 procent van de bedrijven in de detailhandel hun zorgen over hun toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 8. tante Maart zegt:

  Importeren van de Islamitische Staat naar Europa behoort ook tot de zogenaamde grote prestaties van mevrouw Merkel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s