Voor de mondkapjes die het OMT nu adviseert, kreeg je vorig jaar nog een boete . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Criticaster1960“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voor de mondkapjes die het OMT nu adviseert, kreeg je vorig jaar nog een boete . . .

 1. Rensk. zegt:

  O ja die ook nog idd. Medische mocht niet anders boete. Wereldvreemde idioten. Merk dat er meer mensen hun twijfels hebben met het geld wat dit kabinet er tegenaan wil gooien. Ik schat zelf dat ze 2,5 jaar gebruiken om een hele bom geld te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bonnen e.d. die weer verdwijnen etc .Ze zijn toch onaantasbaar en hoeven toch geen verantwoording af te leggen en alles wat ze doen heeft geen consequenties en ze lossen geen 1 probleem op dus nog maar even alles eruit graaien wat er te graaien valt. Dat is mijn voorspelling. Denk niet dat er ik ver naast zal zitten. En voorkomen kan je het niet. Althans dat kleine groepje dat dat heus wel door heeft is machteloos.

  Geliked door 1 persoon

 2. BosscheBol zegt:

  Het een of andere maffiose “vriendje van” heeft voor een prikje een paar miljoen mondkapjes goedkoop in China gekocht en kan die nu met een paar miljoen winst doorverkopen aan het klootjesvolk dat weer eens wordt uitgeknepen.

  De maffiose regering krijgt uiteraard procenten.
  De aan de regering horige rechtspraak verklaart de hele transactie wettelijk in orde.
  De aan de regering horige wetenschap trekt een schone witte jas aan en verklaart op de TV deze mondkapjes als werkzaam tegen corona.
  De aan de regering hoerige media staan te zingen en te juichen en vertellen het volk hoe blij ze moeten zijn met hun maffiose regering.

  Geliked door 3 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  1ste kopje koffie was goed 2de waterig 3de ook? Hetzelde padje gebruikt?
  Begin elke keer niet met testen, kost me een vermogen dat koffiedrinken!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  En het is nog waar ook….

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Uiteraard is Osterhaus sterk voorstander van de medische mondmuil https://www.ad.nl/video/sectie/nieuws-1/productie/osterhaus-medische-mondkapjes-dragen-15-tot-25-procent-bij-275807 De eerste stap van Ernst Kuipers dient te zijn dat algehele Ongewenst Misdaad Team (OMT) de laan uit te sturen. Het blijken enorme dictators die alleen aan eigen gewin denken en onderdrukking dagelijks meer en meer opvoeren maar ondertussen de samenleving een onherstelbare schade toedienen. Kotsmisselijk en vervelend wordt een mens van gasten als Osterhaus en Koopmans die dagelijks hun propagandaverhaal en dictatuur verkondigen aan de NPO praattafels. Tijd voor een team van wetenschappers, psychiaters en economen die daadwerkelijk verstand van zaken hebben en vooral ook de economische, maatschappelijke en sociale gevolgen grondig mee laten tellen in het advies en niet alleen ziekenhuiscijfertjes en besmettingscijfers waaronder heel veel mensen wel positief zijn getest maar geen klachten hebben. Tevens dienen de quarantaine regels te worden afgeschaft dit veroorzaakt alleen maar onnodig uitval binnen het arbeidsproces met alle gevolgen van dien.

  Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Voor mij is het sleutelwoord in de regeringscorruptie “Van Lienden”. Verder commentaar overbodig lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Covid-theater…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s