Duitse “binnenlandse veiligheidsdienst” beoordeelt corona-demonstranten als staatsvijanden

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Ooit was de Duitse “Verfassungsschutz” een autoriteit, die er zelf prat op ging “rechtsextremisten” en “linksextremisten” in de gaten te houden en met geheime dienst methodes te bestrijden. Later kwam daar het door de migratiepolitiek van de heersenden zelfgemaakte “islamitisch extremisme” bij. Sinds kort echter is er helemaal geen politieke of religieuze ideologie meer nodig om de omstreden autoriteit te laten opdraven en een beschuldiging van extremisme te motiveren.

Nee, nu volstaat het om de staat te wantrouwen en hem van falen te beschuldigen om in een nieuwe categorie van “extremisten” gesorteerd te worden. Dat blijkt uit openbare uitlatingen van Thomas Haldenwang (foto), de waarschijnlijk grootste opportunist die ooit aan het hoofd van het Bundesamt für “Verfassungsschutz” stond.

De man vertelt zijn politieke opdrachtgevers exact datgene wat zij willen horen. Over critici van de corona-maatregelen, die al weken- en maandenlang aan het demonstreren zijn, zegt hij:

Zij wijzen ons democratische staatsbestel fundamenteel af.”

En verder:

Of het nu corona is of de vluchtelingenpolitiek. Of de overstromingscatastrofe: daar heeft men deels dezelfde mensen gezien, die probeerden de indruk te wekken dat de staat zou falen en niets voor de mensen zou doen.”

Dat betekent omgekeerd geredeneerd: volgens Haldenwang zijn we er allemaal toe verplicht om ervan uit te gaan dat de staat functioneert en (met succes) iets voor de mensen in het land doet. Cynici zouden kunnen vragen of dat serieus ook voor deelstaten zoals Berlijn en Bremen moet gelden of dat er uitzonderingen gemaakt mogen worden.

Het enige goede aan de uitlatingen van Haldenwang is dat de man daarmee zichzelf, zijn autoriteit en zijn opdrachtgevers prijsgeeft aan de belachelijkheid. Want in een echte democratie geldt vrijheid van meningsuiting. En bij de vrijheid van meningsuiting behoort het goede burgerrecht om de staat en de hem dragende politieke krachten te mogen beschuldigen van falen. En indien het Duitsland van nu geen echte democratie zou zijn, wat zou het dan zijn?

Wellicht een dictatuur? Zou verzet tegen een dictatuur niet zelfs door de grondwet nadrukkelijk geboden zijn? – Artikel 4, alinea 4:

Tegen een ieder die het onderneemt deze orde uit de weg te ruimen, hebben alle Duitsers het recht tot verzet, wanneer andere hulp niet mogelijk is.”

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitse “binnenlandse veiligheidsdienst” beoordeelt corona-demonstranten als staatsvijanden

 1. antiislamnu zegt:

  Duitsland is in no time een verschrikkelijk land geworden je kan het de meeste niet eens kwalijk nemen ze worden al meer dan 10 jaar murw gebeukt met de meest achterlijke staatspropaganda en de censuur is daar verschrikkelijk.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Haldenwang zei samenvattend over de demonstranten: “Zij zijn niet verenigd door een ideologische band, maar door minachting voor de democratische rechtsstaat en zijn vertegenwoordigers. Zij verwerpen fundamenteel ons democratisch staatsbestel.”
  Dat is uiteindelijk de legitimatie voor vervolging en repressie, want zij zijn nu vijanden van de vrije rechtsstaat.

  https://www.faz.net/agenturmeldungen/dpa/haldenwang-bei-protesten-neue-szene-von-staatsfeinden-17733550.html

  Geliked door 1 persoon

  • hans zegt:

   HET IS NATUURLIJK HEEL ERG ANDERSOM!
   De extrimisten zijn Linksen, schapen en gifspuitdrammers die allemaal indirect of direct in de tas zitten van die Khazaren-bedrijven Vanguard en Blackrock die deze “vaccins” met als voorfront Pfizer, Biotech, Astrazenica en Johson & Johnson aansturen en afdwingen aan de bevolking!! Maar ja, Alinsky he, anderen beschuldigen van zaken die je zelf betracht! Biologisch en economische terroristen en fascisten!

   Geliked door 2 people

 3. leeuw7 zegt:

  De Duitse regering wordt net als de Nederlandse regering door de duivel en z’n trawanten geïnspireerd,deze overheden zijn volledig door het kwaad bezeten!!Alles wat tegen de SCHEPPER van hemel en aarde in gaat wordt als normaal gezien zoals:homohuwelijk,de goddeloze islam,transhumanisme,abortus,zelfs foetus materiaal wordt misbruikt bij de Pharma industrie,Israël haat ,enz……..!! De wereld en haar meeste toonaangevende leiders zijn totaal verloren en van GOD los!!De wetteloze schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R. is een duidelijke voorbeeld van hoe het niet moet!!Deze leiders zullen als zij zich niet bekeren van hun waanideeën,een zeer grote afgang tegemoet gaan!!Nog maar niet te spreken over de eeuwige dood die deze goddeloze leiders met zekerheid te wachten staat!!

  De wereld heeft niet veel van het verleden geleerd,zie het opkomende geïnstitutionaliseerde CORONA gerelateerde fascisme,met behulp van BIG Pharma +Big TEC = een zeer dodelijke mix ,en zeer slecht voor de volksgezondheid!!!

  t.a.v:
  Leger en Politie.

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/
  Bewijzen dat de plandemie gepland werd met een doel !!!

  Stop de QR krankzinnigheid!!
  Stop de QR code met een nutteloos waardeloos experimentele COVID-19 inenting!
  Stop de geldverslindende Corona overheids propaganda machine !!
  Stop de vaccinazi’s,stop de fascistische Corona dictatuur,te beginnen in Nederland!!!
  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R en z’n zeer vele medeplichtige trawanten!!!(vrijwel alle tweede kamerleden zijn medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid,behalve een handjevol moedige strijders!!)

  https://brabosh.com/2022/01/16/antisemitische-flyers-die-joden-linken-aan-anti-vaxxers-gevonden-op-zeven-openbare-scholen-in-santa-monica/

  https://brabosh.com/2022/01/16/gijzeling-in-texas-synagoge-is-voorbij-schutter-dood-na-urenlange-impasse/

  ZIJN shalom

  van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Onze tirannen de schuld geven
  J.B. Shurk

  Er zijn momenten in de strijd waarop je tegenstander een tactische fout begaat, en als je die ziet, aangrijpt en uitbuit, volgt de overwinning. De COVID-1984 dictators zijn zo gecharmeerd geraakt van hun eigen macht dat zij vandaag blindelings zo’n fout begaan.

  Twee jaar lang hebben zij een klassieke militaire “verdeel en heers”-strategie toegepast, die erop gericht is eventuele volksopstanden tegen hun beleid te verzwakken door delen van de samenleving tegen elkaar op te zetten. We moeten de economie stilleggen en twee weken lang de deuren sluiten, anders zullen grootouders sterven! Je was ofwel voor het beschermen van ouderen tegen ziekte of medeplichtig aan hun dood. We moeten allemaal maskers dragen om de verspreiding van ziektes tegen te gaan! Je was of “zorgzaam” of “egoïstisch” in het veroorzaken van schade. We moeten het schoolsysteem sluiten om onze kinderen te beschermen! Je was of een verantwoordelijke ouder of een monster. We moeten onze bevolking “vaccineren” of we zullen nooit meer normaal kunnen leven! Je was of een “goed” mens of een ” wetenschapsontkenner”.

  Generatieverschillen zijn genadeloos uitgebuit om verdeeldheid te zaaien. Ouderen vrezen een ziekte waarvan hen is verteld dat het een zekere dood betekent. Leraren vrezen blootstelling en overdracht van ziekte van studenten. Zij die hun huis op slot doen vrezen kerkdiensten en ongemaskerde joggers voor hun raam. Degenen die dubbel gemaskerd zijn vrezen degenen die alleen enkel gemaskerd zijn, en degenen die driedubbel gemaskerd zijn vrezen degenen die alleen dubbel gemaskerd zijn. En tijdens elk moment van deze twee jaar durende hel, die ons door zelfingenomen regeringen is opgedrongen, hebben de “autoriteiten” iedereen in de samenleving opgedragen om iedereen te wantrouwen. Blijf op minstens twee meter afstand! Ga niet met elkaar om en kom niet in groepen bijeen! Je moet gescheiden blijven, zelfs van familie! Publieke protesten zijn ziekteverspreiders! Vertrouw niemand, behalve de gezondheidsdeskundigen ! Er is in de geschiedenis nog nooit een zo succesvolle “verdeel en heers” operatie geweest op zo’n grote wereldwijde schaal.

  Het aanzienlijke succes van de regering in het dwingen van de maatschappij om aan haar eisen te voldoen is voortgekomen uit haar strategisch geduldige maar eindeloos voortschrijdende agenda om vrijheid te vervangen door tirannie. Dwangmaatregelen kwamen niet ineens; ze kwamen beetje bij beetje. Het is gewoon een paar weken in lockdown. Het is maar een masker. Het zijn maar een paar maanden van leren op afstand. Het is gewoon een “vaccin.” Het is gewoon een “vaccinatie paspoort.” En dan wordt alles weer normaal. Zoals de mensen hebben ontdekt, is niets helemaal terug bij af, en dictaten die als tijdelijke noodmaatregelen werden verkocht, zijn blijven voortbestaan als permanente overheidsinbreuken op de persoonlijke vrijheden.

  In plaats van de mensen in één keer tot naleving te dwingen, hebben de mandaten zich gericht op kleine delen van de bevolking, terwijl de meerderheid die niet door deze bevelen werd getroffen, betrekkelijk stil bleef. De ene leeftijdsgroep na de andere is onder druk gezet om de mRNA-behandeling te aanvaarden – van de alleroudsten in de samenleving tot de arbeiders, de schoolkinderen en nu tenslotte de pasgeborenen.

  Eén beroepsgroep tegelijk is onder druk gezet om zich te onderwerpen aan de eisen van de regering – van het leger tot federale werknemers tot werknemers in de gezondheidszorg tot derde federale aannemers tot publieke vakbonden tot particuliere vakbonden tot bedrijven met meer dan honderd werknemers en, natuurlijk, op een dag binnenkort, tot alle werknemers in het algemeen. De uitzonderingen op deze “lange mars” door de beroepsgroepen hebben alleen gediend om te laten zien welke arbeiders nog genoeg politieke invloed hebben om (tenminste tijdelijk) de eisen van de machtswellustelingen te weerstaan.

  Onze strijdkrachten, zo is gebleken, hebben zo weinig invloed dat er geen uitzonderingen zijn gemaakt voor hun gewetensbezwaren. Postbodes, leraren op openbare scholen (dezelfde die er schijnheilig op aandringen dat hun jonge studenten worden geïnjecteerd met mRNA-behandelingen), en andere traditionele belangengroepen die op de Democratische partij stemmen, hebben het veel beter getroffen. De truc bij het uitvoeren van een effectieve “verdeel en heers” strategie is echter niet om iedereen die bezwaar zou kunnen hebben tegen autoritarisme in één keer te bestrijden, maar om één strijd tegelijk te voeren, totdat elke kleinere groep binnen de samenleving op de juiste manier onderworpen is.

  Toch hebben de autoritairen, in hun overmoed, eindelijk hun achilleshiel blootgelegd. In hun haast om regelmatige vaccinaties te institutionaliseren en daarmee de sociale voorwaarden te scheppen die nodig zijn om een universeel digitaal systeem voor het traceren van mensen in te voeren en om de voortdurende autoriteit van de regering over alle individuele beslissingen over gezondheid te rechtvaardigen (waarbij beslissingen over “gezondheid” zich natuurlijk zullen uitbreiden tot alle beslissingen, omdat geen enkele persoonlijke beslissing, vanuit het perspectief van de regering, buiten de sfeer van gezondheid valt), hebben ze onbedoeld hun “verdeel en heers” strategie verraden door de voorheen “gevaccineerden” van de in-group te bestempelen als “ongevaccineerden” van de out-group, omdat ze niet de juiste (booster)-vaccinaties hebben gehad.

  Dit is een grote tactische fout, omdat hierdoor al het werk van de regering om de “gevaccineerden” tegen de “ongevaccineerden” op te zetten steeds meer teniet wordt gedaan, aangezien herhaalde verplichte boostershots de “gevaccineerden” weer ongevaccineerd maken. Dat is net zoiets als een leger van overwonnen soldaten ronselen met de belofte dat zij de privileges van het volwaardig burgerschap zullen krijgen als zij eenmaal een tijd hun nieuwe meester hebben gediend, om vervolgens die nog steeds gewapende soldaten te informeren dat zij nooit meer dan tweederangs burgers zullen zijn (moslims doen hetzelfde).

  Nog erger voor de dictators die de afgelopen twee jaar zoveel hebben vernietigd in hun streven naar macht, is dat zij nu een systeem in gang hebben gezet dat op natuurlijke wijze een groeiend aantal nieuw gevaccineerden zal voortbrengen (omdat zij niet de meest recente verplichte prik hebben gekregen), die wellicht meer mogelijkheden en macht zullen vinden in het zich verenigen met andere nieuw gevaccineerden om hun beulen uit te dagen. In plaats van burgers tegen elkaar op te zetten en hen beetje bij beetje tot onderwerping te dwingen, beloven eindeloze vaccinatie-eisen het tegenovergestelde effect te sorteren door de meerderheid aan te sporen standvastig te blijven, de lijn vast te houden en terug te vechten tegen de kleine minderheid die de onwettige overheidsmacht uitoefent.

  De laatste twee jaar is er een grote oorlog gevoerd tegen individuele rechten en vrijheden, en regeringen die beweren op te komen voor de vrijheid van de mens zijn enkele van de ergste overtreders geweest. Onze politieke leiders hebben ervoor gekozen de morele onschendbaarheid van het individu op te offeren aan een ongekende uitbreiding van de macht van de overheid, en de orde van de dag was “verdeel, verdeel, verdeel!” Hier is een echte kans om de positie op het veld terug te winnen door diegenen op te zoeken die verraden zijn door zelfzuchtige regeringsedicten en door te roepen: “verenig, verenig, verenig!

  Onthoud dat er geen rechtvaardiging bestaat die zo groot is dat zij ooit opweegt tegen de morele verplichting om het natuurlijke recht op vrijheid van ieder mens te beschermen. Iedereen die iets anders beweert is ofwel immoreel ofwel een dwaas. Elke regering die zoiets beweert, zoekt geen vrede, maar macht en onderwerping. Je kunt geen dictaten opvolgen op het pad naar bevrijding. Handel ernaar.
  https://www.americanthinker.com/articles/2022/01/turning_the_tables_on_our_tyrants.html

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Great Reset: Covid Makes the Rich Even Richer, Destroys the Middle Class (Video)

  Zelfbenoemde filantropen als Bill Gates en de farmaceutische industrie zijn de grote winnaars van de crisis.

  Covid is ons niet per ongeluk overkomen. Het speelt maar al te goed in op het plan van de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, en zijn volgelingen om de wereld opnieuw vorm te geven volgens hun schokkende ideeën. Covid dient ook om geld te herverdelen. Wereldwijd is de middenklasse leeggebloed, en de rijkdom wordt overgeheveld naar de zeer rijken.

  Gates, Bezos, Zuckerberg – Covid brengt miljarden meer voor de rijksten
  Zeshonderdzestig nieuwe miljardairs werden dit jaar toegevoegd aan de Forbes lijst van de rijkste mensen – meer dan ooit tevoren. Nu staan er 2.755 miljardairs op de lijst. De gecombineerde rijkdom van de rijkste mensen ter wereld groeide met een ongelooflijke 5 biljoen dollar ten opzichte van 2020.

  Volgens Forbes noteerde Tesla-baas Elon Musk de grootste vermogensstijging met een stijging van 126 miljard dollar (Tesla profiteert enorm van overheidssubsidies op zijn luxe elektrische auto’s. Die subsidies komen in wezen ten laste van alle Amerikaanse belastingbetalers). Amazon-oprichter Jeff Bezos wist bijna 64 miljard dollar te vergaren. Facebook CEO Mark Zuckerberg, die onlangs zijn social media platform Meta een nieuwe naam gaf, harkte nog eens 42 miljard dollar bij elkaar.

  De ontwikkelaars van Google vergrootten hun vermogen enorm; Larry Page kreeg er 40,6 miljard dollar bij en Sergey Brin 39,9 miljard dollar. En Bill Gates, van wie bekend is dat hij de hele wereld wil vaccineren en geobsedeerd is door bevolkingsbeperking, maakte een winst van 26 miljard. Zijn belangen in vaccinmakers BioNTech, Pfizer en Moderna hebben zich dus meer dan terugbetaald.

  Vaccin-miljardairs
  Volgens de Bloomberg Billionaires Index is de Chief Executive Officer van BioNTech SE, Uğur Şahin, ongeveer 8,5 miljard dollar waard. Talrijke andere leidinggevenden en investeerders in farmaceutische bedrijven hebben ook geprofiteerd. Zoals eerder gemeld op RAIR Foundation USA, is in de week dat Omicron werd ontdekt, het vermogen van de acht grootste aandeelhouders van Pfizer en Moderna samen met 9 miljard euro gestegen. Toeleveranciers zoals de Spaanse medicijnenmaker ROVI konden ook enorme winsten binnenharken door ingrediënten voor Moderna te maken en de experimentele genetisch gemanipuleerde “sera,” of bloedextract dat immuniserende stoffen bevat, aan de “vaccins” toe te dienen. Het bedrijf produceert de ampullen met vaccins.

  De middenklasse wordt weggevaagd
  In juni 2021 heeft de Federal Reserve, de centrale bank van de VS, gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat de rijkste 1% van de Amerikanen nu 16 maal de rijkdom bezit van 50% van de Amerikanen samen. Volgens de cijfers behoren oligarchen als Bezos, Zuckerberg en Gates tot de grootste begunstigden van de Covid-crisis. De Covid-crisis heeft de trend versneld dat een paar rijke en machtige mensen wat lijkt op oligarchische controle hebben over veel sectoren van het leven. Ondertussen zijn talloze middelgrote en kleine bedrijven tot sluiting en faillissement gedwongen door buitensporige overheidsmaatregelen zoals lockdowns. Gedigitaliseerde tech-bedrijven, zoals Amazon, die al miljarden waard zijn, hebben de vrije hand gekregen om hun concurrentie verder uit te schakelen.

  WEF Plan: Je zult niets bezitten en er gelukkig mee zijn
  Volgens de ideeën van het wereldomspannende World Economic Forum zou de gemiddelde burger over een paar jaar niets meer mogen bezitten en daar blij mee moeten zijn. De Elites willen elk aspect van je leven dicteren, van wat je eet, tot waar je naartoe gaat, tot hoeveel keer per week je mag douchen en je ondergoed mag wassen.

  Het middel voor de Grote Reset is de Covid-crisis. Dit wordt gerealiseerd door de gedwongen herverdeling van rijkdom als gevolg van een vermeende pandemie. Of het virus nu is vrijgekomen door een laboratoriumongeluk in Wuhan of met opzet, is bijna ondergeschikt aan de herverdeling van rijkdom, de uitroeiing van de middenklasse, en de plannen van het WEF voor onze toekomst.

  Pandemie’ voorspeld door Fauci in 2017 (!)
  Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), waarschuwde leden van de aantredende Trump-regering in januari 2017 voor de onvermijdelijkheid van een “verrassingsuitbraak” van een nieuwe ziekte. Zo’n pandemie kan alleen worden overwonnen met de inzet van “aanzienlijke financiële en personele middelen” en de steun van de industrie, wereldwijde organisaties en filantropen, legde Dr. Fauci toen uit. Vreemd genoeg zijn zelfbenoemde filantropen als Bill Gates en de farmaceutische industrie de grote winnaars van de crisis.
  https://rairfoundation.com/great-reset-covid-makes-the-rich-even-richer-destroys-the-middle-class/

  Zie ook: Corona-Fakten
  Great Reset: Corona macht Reiche noch reicher – Mittelschicht wird ausgeblutet

  Geliked door 3 people

  • leeuw7 zegt:

   Fauci is een topcrimineel in overtreffende trap ,een geïnstitutionaliseerde massamoordenaar!!

   Like

   • Jan zegt:

    In het verleden heeft hij een kleine 100 weeskinderen gedood met medische experimenten; Beagles (honden) liet hij levend opvreten door vliegen. Die vent is totaal gestoord

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Jan op 17-1-2022 om 06.30 u.
    Het verhaal van de vlieg én de hond, ken ik niet, maar nu u ’t zégt !
    Er vliegt dagelijks een vlieg door m’n tuin, een vlieg met een lange staart , het maakt blaf-geluiden en poept verschrikkelijk grote hopen, zoals honden óók doen; zou dat de vlieg zijn die die hond heeft opgevreten ?
    Ennuh…..waar, in welk land of stad zijn die weeskinderen vermoord ?

    Like

 6. Ravian zegt:

  “Duitse “binnenlandse veiligheidsdienst” beoordeelt corona-demonstranten als staatsvijanden”

  Gezien die staat inmiddels tot een dictatuur verworden is zijn het inderdaad ook staatsvijanden.
  Maar zou deze meneer ook begrijpen dat hij zelf onderdeel uitmaakt van een dictatoriaal bewind?
  Waarschijnlijk niet, want dit soort lieden denkt dat democratie een systeem is waarbinnen enkel mensen die het met hen eens zijn stemrecht, en spreekrecht, en demonstratierecht hebben.
  En degenen die het daar niet mee eens zijn dat zijn dan per definitie extreem rechtse untermenschen.
  Oftewel “staatsvijanden”…

  Like

 7. Julia zegt:

  Hoogste tijd dat de zogenoemde staatsvijanden eens keihard dergelijke politieke fascisten eens flink onder druk gaan zetten. Het blijkt dat de doorgeslagen en ziekelijke machtswaanzinnigen politici de grootste vijand zijn voor de algehele samenleving, Machtswaanzin en geldzucht regeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s