Het gaat beginnen: Oostenrijkse regering presenteert wetsontwerp voor vaccinatieplicht

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw komt het kwaad uit Oostenrijk en wordt dan door Duitsland vast en zeker een keer dankbaar overgenomen: de Oostenrijkse regering heeft haar wetsontwerp voor een corona-vaccinatieplicht officieel gepresenteerd. Het wetsfundament dient vanaf begin februari in werking te treden, zei bondskanselier Karl Nehammer (ÖVP) vandaag. De vaccinatieplicht dient voor personen vanaf 18 jaar te gelden, waarbij er o.a. uitzonderingen voor zwangeren zullen zijn.

De vaccinatieplicht moet vanaf midden maart gecontroleerd te worden. Bij niet-nakoming dreigen geldboetes, die variëren van € 600,- tot € 3.600,-

Er zullen geen gevangenisstraffen komen. De vaccinatie kan bovendien zonder straf binnen twee weken na controle ingehaald worden. Ongevaccineerden moeten volgens het wetsontwerp ook een herinneringsbrief krijgen.

We zijn benieuwd hoeveel Oostenrijkers nu gedwongen worden te vluchten en in een land, waarin de corona-waanzin nog niet zo erg woedt, asiel krijgen. Dat zal moeilijk worden – ongevaccineerd kom je immers nergens meer naar binnen.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het gaat beginnen: Oostenrijkse regering presenteert wetsontwerp voor vaccinatieplicht

  1. leeuw7 zegt:

    Deze fascistische criminele Pharma bondskanselier Karl N. moet na een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal een zeer zware straf krijgen,misschien wel de doodstraf!!Europa stevent met psychopaten als bondskanselier(oud politie-chef = gestapo=WEF)Karl N .met sneltrein vaart af op een fascistische totale controle maatschappij!!

    https://www.blckbx.tv/videos/trias-politica
    (Machtsbescherming voor de corrupte staat, of rechtsbescherming voor de gewone burgers?)

    https://www.fvd.nl/michael-p-senger-het-wef-is-een-aanhangsel-van-de-ccp

    https://gellerreport.com/2022/01/very-quietly-a-national-covid-vaccine-card-emerges.html/
    Show me your papers! Ausweis bitte (82 jaar geleden en nu weer heringevoerd met behulp van de QR code krankzinnigheid) Stop de vaccinazi’s!!

    Stop deze absurde COVID-19 SLACHTING,Stop de QR krankzinnigheid!!Vrijheid of dictatuur???

    Deze info is ook bestemd voor de moedige medewerkers van politie en het leger!!

    Shalom van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  2. Andre zegt:

    Er is geen grens dicht ja in de media en laat ze trouwens die grenzen eens echt dicht gooien aan de buitenzijde van de EU. Doen ze ook al niet, het zijn clowns!

    Geliked door 1 persoon

  3. droevige mof zegt:

    Nehammer wil blijkbaar wat Goebbels “totale oorlog” noemde in zijn beruchte Sportpalast toespraak. Deze arrogantie zal net zo eindigen als de vorige. En als slechts één miljoen Oostenrijkers zich niet onderwerpen, heeft hij een onoplosbaar probleem. De weerstand is al enorm en wordt met de week sterker.

    Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      Ik ga er van uit dat de heer Nehammer zelf volledig gevaccineerd is, dus inclusief de booster(s)? Want als je zulke dwangmaatregelen aankondigt, dien je zelf uiteraard het goede voorbeeld te zijn.

      Nee, geen placebo natuurlijk…. 😉

      Like

  4. Ollie B. Bommel zegt:

    Like

  5. Stefan zegt:

    Fascistische staatsterreur van het ergste soort. Nu hebben ze een vrijbrief om straks met iedereen te doen wat ze willen. Laten we zeggen, het begin is er. Democratie en zelfbeschikking is nu toch echt wel voltooid verleden tijd. Gedegradeerd tot slaven, lijfeigen of horigen in een duister verleden met een uiterst onzekere bestaansexistentie.

    Geliked door 2 people

  6. Ravian zegt:

    En zo komt het “vrije westen” dan, te Pyongyang aan de Donau, officieel aan zijn einde…

    Geliked door 1 persoon

  7. antiislamnu zegt:

    Om te kotsen dit is totale waanzin waar blijft het verzet en dan niet een demonstratie maar echte actie

    Geliked door 1 persoon

  8. Han zegt:

    Ongevaxxineerd kom je nergens binnen ??
    really ?
    elke dag komen er horden ongevaxxineerden, zelfs zonder paspoort, of enig ander identiteits bewijs Europa binnen ?
    Voor de rest zijn ze volledig van het padje af….dat men dit pikt, is een outrage….

    Geliked door 2 people

  9. koddebeier zegt:

    Jaag ze over de kling die vaccinatie idioten !

    Geliked door 2 people

  10. hans zegt:

    Naar de huizen gaan van het fascistische big farma tuig gaan die hier voor getemd hebben en het in de hens steken! BV. Dan houd de rest zijn grote vieze linkse bek wel. Buigen en barsten moeten ze!

    Geliked door 2 people

  11. hans zegt:

    correctie: s

    Like

  12. Julia zegt:

    De grootste ellendeling Adolf Hitler kwam uit Oostenrijk, het hoge NAZI tuig kwam o.a. uit Beieren. Kortom het Oostenrijkse en Duitse fascisme herhaalt zich en zal zich binnenkort over geheel Europa de macht tot zich nemen.

    Geliked door 2 people

  13. OphEUffen zegt:

    Burgers provoceren tot het uiterst is een slecht idee. Zij demonstreren nu vreedzaam. Wie echter niets meer te veliezen heeft zal uit een ander vaatje tappen. Het zal ”Jetzt geht Los’ een andere dimensie geven. Dan zullen we helpen overbevolking in te dammen.

    Geliked door 3 people

  14. Bert vd Laan zegt:

    Er wordt donderdag 20 januari over gestemd in de regering; de meesten willen dit doorvoeren.
    Laten we bidden dat God dit verhindert !

    Like

  15. Bernard zegt:

    Hahaha, ongeveer 2.3 miljoen Oostenrijkers (26.5% van de bevolking) zijn nu nog niet gevaccineerd nu (Bron: our world in data) en over 2 weken worden al die mensen beboet en vervolgd? Laat me niet lachen, gaat NOOIT gebeuren! De Oostenrijkers zijn zeker standvastiger dan wij slappe Nederlanders en vergis je niet: een behoorlijk deel van de populatie daar is aanhanger van Allah en die laten zich toch de les niet lezen door een niet-islamitische regering.

    De overheid zal wel een nadere chantage-poging doen maar ze kunnen alleen maar bakzeil halen en stiekem, wegens zogenaamd voortschrijdend inzicht, de verplichting weer terugdraaien.

    Ze hebben al gefaald en wij zijn met meer, vergeet dat nooit!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie