“Oorlogsverklaring” van Nederlandse minister-president trending op Twitter

(Vertaling: “Malpaso”)

De uitspraak van de Nederlandse premier Rutte over “onze oorlog” ten aanzien van Oekraïne is een schending van de Grondwet en is strafbaar; zo schrijven ook internationale media.

De Nederlandse premier sleept de Nederlanders daarmee illegaal in een oorlog. “Het is niet onze oorlog en als je dat echt gelooft, ben je in strijd met de Grondwet en dus strafbaar”: Kamerlid Wilders verwees hiermee naar artikel 96 van de Nederlandse Grondwet: “Het Koninkrijk zal niet in oorlog worden verklaard, tenzij met voorafgaande toestemming van het parlement.” Een journalist vroeg premier Rutte tijdens de wekelijkse persconferentie na de ministerraad vorige week of Nederlanders werden meegetrokken in een oorlog die niet van hen is. Hij antwoordde dat “die oorlog daar van ons is”, refererend naar Oekraïne.

Het is niet onze oorlog Rutte en als je dat echt gelooft ben je in overtreding van de Grondwet en dus strafbaar. #nietonzeoorlog #nietmijnoorlog pic.twitter.com/w389uWJqEO
— Geert Wilders (@geertwilderspvv) June 18, 2022

Al snel waren de hashtags “niet mijn oorlog” en “niet onze oorlog” trending op Twitter. Mensen wezen erop dat de Nederlandse premier met deze uitspraak de wet overtrad.

In strijd met de wet

“Rutte sprak over ‘onze oorlog’. Dat is een oorlogsverklaring aan Rusland. Maar voor zo’n verklaring heeft hij volgens de Grondwet de instemming van de Tweede en Eerste Kamer nodig. Met zijn verklaring overtreedt hij dus de wet”, legde journalist Joost Niemöller uit. Een Kamerdebat over Rutte’s oorlogsverklaring lijkt wel het minste wat hij kan doen. Of gaan we weer in stilte voorbij en zitten we in een oorlog zonder dat er een woord wordt gewisseld?

Schrijver Leon de Winter eiste dat Rutte zou aftreden. “Nu Poetin dit weet, is Nederland een doelwit voor Russische raketten vanuit onderzeeërs en vanuit de lucht. Rutte moet dit onmiddellijk terugnemen en aftreden”, zei De Winter. Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn merkte op: “Ik vraag me af of de deugdzamen beseffen dat Rutte’s uitspraak dat ‘de oorlog in Oekraïne van ons is’ wel wat meer betekent dan alleen maar het hijsen van een Oekraïense vlag of het in je CV zetten.”

Het negeren van de Nederlandse Grondwet wordt een gewoonte voor mainstream politici

Kamerlid Gideon van Meijeren (FvD) stelde de Minister van Buitenlandse Zaken ondertussen 14 vragen over de omstreden Bilderberg-conferentie. Hij beantwoordde geen van deze. Hoekstra verschuilde zich achter de Chatham House regels om controle te ontlopen, maar negeerde daarmee ook weer de Grondwet. Volgens de Nederlandse minister Wopke Hoekstra bepaalt Bilderberg niet wie de volgende Amerikaanse president wordt, maar klopt dat wel? Hoekstra is vicepremier van Nederland en Minister van Buitenlandse Zaken.

Sinds 2002 bestaat deze regel: “Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House regels, zijn deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de verbondenheid ergens mee, van spreker(s), noch van een andere deelnemer, mag worden onthuld.”

“Ik zou het spannender willen maken dan het is, maar er wordt daar echt geen beslissing genomen over wie de volgende voetbalkampioen wordt of wie de volgende Amerikaanse president wordt. Daar gaat het niet om. Er worden onderwerpen uitgewisseld en dit zijn precies de onderwerpen zoals die op de website staan”, was het enige wat Hoekstra erover wilde zeggen.

Parlementslid Van Meijeren zei dat hij de tools moet krijgen om zijn werk als parlementariër te doen en de regering te controleren. “Dat kan niet als de minister zich hierachter verschuilt en bij mijn weten is er geen Chatham House regel die boven onze Grondwet staat.” Diep zuchtend beloofde de minister Kamervragen hierover te “finetunen” en te beantwoorden.

Toeval?

Zelfs als minister Hoekstra beweert dat deze conferentie “niet bepaalt wie de volgende Amerikaanse president wordt”, werd Bill Clinton in 1991 uitgenodigd voor de conferentie; twee jaar later, in 1993, werd hij president van Amerika. Angela Merkel woonde de Bilderberg-conferentie bij in mei 2005; in november van dat jaar werd ze gekozen tot bondskanselier van Duitsland. Nog een toeval? Emmanuel Macron woonde de conferentie bij in Kopenhagen in juni 2014; drie jaar later werd hij president van Frankrijk. Nog steeds toeval? In mei 1982 werd Helmut Kohl uitgenodigd voor de Bilderberg-conferentie in Noorwegen; in oktober van dat jaar trad hij aan als bondskanselier. Waarschijnlijk gewoon toeval. Tony Blair was in 1993 nog relatief onbekend toen hij de Bilderberg-conferentie bijwoonde; in 1997 was hij plotseling premier van Groot-Brittannië. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Margaret Thatcher nam deel aan de Bilderberg-conferentie in 1975; vier jaar later werd zij premier.

Bron:
freewestmedia.com

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op “Oorlogsverklaring” van Nederlandse minister-president trending op Twitter

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dat rutte zegt dat de oekrianse oorlog “onze oorlog is.”, kan dat ook betekenen dat rutte dan ook bereid is om ook troepen te sturen naar oekraine om aan deze oorlog deel te nemen. Als dat zo is, dan rad ik rutte aan om onder te duiken op een plek waar hij niet bereikbaar is voor zijn vijanden. Doet hij dat niet dan id hij “Sitting Duck”voor de russische geheime dienst die geen middel onbenut zal laten om hem een kopje kleiner te maken. Rusland heeft al meer dan voldoende handlangers in nederland die hun hand voor zoiets niet omdraaien. Persoonlijk heb ik de mening dat ik NOOIT aan enige strijd van het nl.leger (of wat daarvoor door gaat), zal deelnemen. Het is niet mijn oorlog en niet mijn vaderland en niet mijn vlag die verdedigd moet worden. De vijanden van nederland zijn al in grote getale aanwezig binnen de landsgrenzen en zullen op een gegeven moment toeslaan op een manier waarbij wij ons niet kunnen en mogen verdedigen van onze regering. Het ei nde van de staat der nederlanden is dan daar, tot opluchting van de globalisaten in brussel.

  Geliked door 7 people

  • Oliedom zegt:

   Deze psychopaat rutte, gaat wel F35 enz., dus rotzooi van die yankees kopen, het gaat helemaal volgens plan van die yankees om hun wapens te slijten en ons, met samenwerking met die EU, in die smerige broederoorlog te manoeuvreren.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Twintig miljoen mensen een oorlog in frommelen, ongrondwettelijk of zonder noodzaak, dan verlies je het mandaat,……..tijd om de sleutels van het Torentje in te leveren……opgesodemieterd!

  Geliked door 7 people

  • hans-e-pans zegt:

   Verwacht je iets anders van deze Mark R. nadat hij meerdere keren fier voor de camera de Oekraiense nazie-groet uitsprak, terwijl hij dapper het daarbij behorende handgebaar maakte. Mark R. is een geboren lozer.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Hovawart Miljoenen vinden het prima en staan achter de heilig verklaarde Zelensky en onze oorlogshitser Rutte. Mijns inziens hadden anders na de uitspraak van Rutte miljoenen mensen klaar gestaan om hem een kopje kleiner te maken. Die rotzak dient voorop in de loopgraven in de Oekraïne naar het front te worden gedreven om het op te nemen tegen de Russen. Een weldenkende militair gaat zich toch zeker niet opofferen voor het ideaal van een doorgeslagen WEF marionet Rutte gewoon weigeren om überhaupt nog voor dit land te vechten vanwege de heilig verklaring van Zelensky een corrupte vent en oorlogshitser die op handen wordt gedragen en de geheel Europa in gevaar brengt. Voor bewuste oorlogshitsers die inmiddels al veel mensenlevens op hun geweten hebben vecht men niet maar daar vecht men tegen.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Je kunt hetgeen deze idioot (Rutte) uitkraamt hem eigenlijk niet eens kwalijk nemen ; de man is compleet geestelijk gestoord.

  Geliked door 5 people

 4. bobzelf zegt:

  ALS HET EEN QUIZ WAS ????

  IS DIT DAN HET OEDE ANTWOORD ??

  IK WIST NIET
  DAT ALS JE 50 MENSEN LEVEND VERBRAND .
  15.000 ONSCHULDIGE BURGERS DOODSCHIET
  EN VOOR 51.000 GEWONDEN ZORGT .

  JE MET EEN KEPPELTJE OP….. BIJ DE EU MAG ????

  ZIT IK GOED ??

  MIJN GOD ,WAT HOOP IK DAT DE TSETJENEN DIE PLEURIS JOODSE ETTERBAK
  NAAR MOSKOU BRENGEN ..

  IK GELOOF HET WEL TOCH ??

  Geliked door 4 people

  • Olie bol zegt:

   👍👍👍👍

   Like

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Ik hoop dat de de tsetjenen die nepjood zelensky,afmaken. en die marionetpop van de khazariaanse mafia a.k.a. (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati,afmaken.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Sorry voor mijn wazige reactie, er was alcahol betrokken bij het plaatsen van mijn reactie.Voor eventuele klachten of opmerkingen,graag contact opnemen met de bavaria brouwerij.

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    ronjaspers zegt:
    24 juni 2022 om 02:50

    ronnie oom bob komt uit “”alcohol city “” met in de oudheid
    een dikke 400 jeneverstokerijen

    ik snapte alles in 1 x . whahahahahahaha

    oom EN NU EEN BAVARIA

    Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    ronjaspers Ik hou er niet van om mensen te zeggen wat zij wel of niet moeten doen. Maar reacties of dingen roepen onder invloed van alcohol raad ik persoonlijk af en is ook geen excuus. Uw reactie is inderdaad wel wazig dus niet de Bavaria brouwerij is hiervoor de aangewezen brouwerij om klachten te uiten maar u hanteert zelf de fles en bent daar zelf verantwoordelijk voor. U begint trekjes te krijgen van Rutte die schuift namelijk ook elke verantwoordelijk af.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Julia.Die opmerking over bavaria was cynisch/ humoristisch bedoelt.Maar ik ben wel “geschokt” dat u mij in 1 adem noemt met die vrijmetselaar,psychopaat,genocidale gek en staatsgevaarlijke landverrader rutte.

    Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ ronjaspers 24 juni 2022 om 02:50

    Bavaria zegt: “Niks doen, niet autorijden, vlug naar bed, je roes uitslapen, met hoofdpijn wakker worden en in het vervolg iets matigen”.

    Geliked door 1 persoon

   • Htskday zegt:

    @ronjaspers,

    Wass er alcahol bij betroken?
    Niks van gemerk..

    Whahahaa..

    Neem nog een neut, ouwe deugnniet..

    Maare, niks tege tante Julia zeggen hoor.. vind zij niet zoo leuk,.. altijd zo serieus..

    Whahahaa..

    Ik neem er ok nog eendje..
    Hips..prooosdt

    Geliked door 1 persoon

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Weet je…. we hebben gewoon een hersenloze premier die door velen hersenloos wordt achterna gelopen.
  En hij voert zgn ” heel slim ” een wef agenda uit .. maar hij en praktisch die hele club daar in den Haag zijn en blijven hersenloos .. en daar gaan wij op een Gigantische onfrisse manier mee het schip in…
  Ton

  Geliked door 7 people

  • Steven zegt:

   We hebben ook een hersenloos volk.. want iedereen blijft braaf in de stoel zitten wachten totdat ze zelf aan de beurt zijn voordat ze pas opstaan.
   Stemmen wordt tegenwoordig geregeld door stemcomputers die de uitslag van tevoren al aangeeft.
   We leven alleen nog maar in een land waar ALLES een leugen is om de mensen kapot te maken…en bijna iedereen TUINT erin!

   Geliked door 6 people

 6. BigLJohn zegt:

  Niet vergeten mag worden is dat Rutte, Kaag en Hoekstra young leaders zijn van het WEF van Klaus Swab. In deze hoedanigheid proberen zij ons land naar de kloten te helpen, daarbij mede gesteund door de rechterlijke macht die ook onze grondwet aan zijn laars lapt. Vandaar dat deze smeerlappen alsmaar doorgaan en nooit opgepakt zullen worden. Ze verdienen een behandeling a la Ceaucesku en zijn vrouw.

  Geliked door 6 people

  • R Thomasson zegt:

   @Scherpschutter 1943 en @BigLJohn. Rutte was aanvankelijk tegen de kandidatuur van Oekraïne voor EU-lidmaatschap. Hij is bewust van het immense gevaar van zo’n besluit. Namelijk: een oorlog met Rusland. Maar Rutte is een misselijkmakende laffe kerel, en totaal ongeschikt om een land te regeren. Hij is zelfs laffer dan het konijn van mijn buren. Die durft het op te nemen tegen de kat die hem uitdaagt. Scherpschutter schrijft dat Rutte zou een ‘sitting duck’ worden voor de FSB of de GRU. Echter, voor de Russen Rutte’tje is een nummer te klein. Wat zij wel zouden doen, is het hele EU-gebied als vijandig beschouwen. Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen. De Russen zouden deze zet – terecht – als een aanval beschouwen. Zij hebben de aanval van Nazi Duitsland op de Sovjet-Unie, in juni 1941, nog steeds op hun netvlies. Dat laten ze niet nogmaals gebeuren. Als eerste stap zouden ze (zijn ze nu mee bezig) niet enkel het Dombass, maar heel Oost-Oekraïne veroveren. Dat inclusief havenstad Odessa die ze goed kunnen gebruiken. Fase b) her verovering van de Baltische staten. De stappen van Litouwen tegen het enclave Kaliningrad geeft een goede aanleiding voor. c) Om West Europese landen en lesje te leren, zouden ze rakettenaanvallen plegen op paar belangrijke Europese steden; o.a. op Berlijn, Parijs, Brussel (raket op het glazenpaleis van de EU) …en misschien ook Amsterdam …who knows?
   DEEL 2

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Die rutte en kaag zijn ook bilderbergers.

   Geliked door 1 persoon

 7. HorKor zegt:

  Ze hoeven het glas, Ze deden een plas, en het bleef zoals het was

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  De schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia vaccinazi psychopaat Mark R., en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers moeten zo snel mogelijk preventief gevangen gezet worden in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal wegens zeer ernstige misdaden tegen de MENSELIJKHEID!! Elke dag dat deze satanische gestoorde club (WEF) pharma maffia vaccinazi’s regeren is een dag te veel!!In de regel bekennen geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegende (psychopaten)oorlogsmisdadigers vrijwel nooit hun schuld!!!Deze zeer zwaar gestoorde geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers gaan door met het vals manipuleren van de Nederlandse samenleving,geen leugen is deze geïnstitutionaliseerde boevenbende te veel!! Zeer veel mensen zullen in de nabije toekomst het slachtoffer worden van deze pharma maffia vaccinazi’s !Deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi veelplegers gebruiken zelfs gerenommeerde instituten om hun leugens in waarheid te veranderen!!!Leugens werden gevolgd door leugens!!!!

  Geliked door 3 people

 9. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/the-great-reset-big-food-lab-cultured-meat/?itm_term=home

  Dit is waarschijnlijk het streven van de geïnstitutionaliseerde satanische (WEF)psychopaten !!

  Geliked door 2 people

 10. Oliedom zegt:

  Na deze uitspraak van die psychopaat, had de tweede kamer massaal deze idioot dus af moet zetten , maar zij doen niets, dus is het zeer zeker een Noord-Korea Korea aan de zee geworden.

  Geliked door 1 persoon

 11. perfide albion zegt:

  Laat de Russen er naar handelen en die oorloghitser(s) zijn/hun verdiende loon geven.

  Verder is het WEF een grotere vijand dan de NSDAP ooit geweest is. Dat WEF moet onmiddellijk ontmanteld worden, haar leden en supporters berecht.

  Geliked door 3 people

 12. Ondertussen is duidelijk dat de Nederlander niet vind dat het onze oorlog is dus eigenlijk omdat Rutte dat zo vind wordt het tijd dat hij de wapenrok aan doet en eens laat zien wat hij waard is.
  Een enkele reis Oekraine kan de gek wel betalen

  Geliked door 1 persoon

 13. Schimanski zegt:

  Nederland heeft tussen 1839 en 1940, een neutraliteitspolitiek gevoerd. In de 1e wereldoorlog handelden we met béide partijen, de westelijke Geallieerden en met de oostelijke Centralen. En dat had allemaal te maken met hun eigen belangen. Het Westen had zo geen vijanden vanaf de Nederlandse Noordzeekust te dulden en het Oosten had toch een soort aanvoerkanaal nadat de Britten de Duitse wateren hadden geblokkeerd. Het oorlogsfront liep toen 4 jaar lang van België tot Noord-Italië en van de Oostzee tot de Zwarte Zee en Turkije en zelfs in de koloniën in Afrika werd er gevochten. Nederland was een klein eilandje van vrede letterlijk middenin die horror, net als Zwitserland trouwens en hield ondanks veel moeilijkheden prima het hoofd boven water en veel handelsbedrijven floreerden. Onder het Nederlandse volk leefde toen echter vooral een grote afschuw. Afschuw omdat men de oorlog zag als een monumentale verkwisting en een onnodige slachtpartij van vele, vele mensenlevens. En niet alleen het volk dacht zo, ook de leiders en de hele politiek vond hetzelfde als het volk.

  En nu heeft het land een pinokkio als premier en schreeuwen wat zich nu als onze ‘leiders’ voordoet om het hardst om oorlog. Het verschil met tóen laat zien dat neutraliteit zeker mogelijk is, zeker voor iets wat zich niet net over onze grens afspeelt. Maar nog veel meer laat het zien hoevér Nederland afgeleden is… van een land waar de bevolking én de politiek grote afschuw voelde tot een land waar vélen en bijna álle politici om de huidige nonsens roepen.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Schimanski. Bedankt voor de toelichting over Nederland tussen 1839 – 1940. Mijn kennis over deze periode is niet toereikend. N.a.v. jouw informatie kan men een verklaring vinden voor wat er nu is gaande. Tussen 1839 tot 1940 was Nederland EEN VRIJ, SOEVEREIN LAND. Nederlandse politici voerden een politiek waarin de belangen van Nederland voorop stonden. Zij vonden het niet nodig een oorlog in te gaan, omdat in de zomer van 1914, schoot, in Sarajevo, een Servische student kroonprins Franz Ferdinand van de Oostenrijkse Hongaarse monarchie. Het was niet de oorlog van Nederland. Echter sindsdien de omstandigheden zijn veranderd. Nederland is nog steeds een bezet gebied. Op 5 mei 1945 vond er afwisseling van de wacht plaats. Een wrede monsterachtige bezetter maakte plaats voor een humane bezetting; maar geen echte vrijheid. Dat zijn wij nog steeds niet na 77 jaar. Nederland is onafhankelijk uitsluitend op papier. De EU is geenszins Europese initiatief, maar een initiatief van de bezetter om zijn macht te consolideren via een punt. Oost Europese landen, die vrijkwamen van Sovjet dictatuur, werden in de EU-spinnenweb gelokt door lieve beloftes en veel (globalistisch) geld. Rutte is niet dom, maar verschrikkelijk LAF. Hij en de rest van zijn Pippo’s, geloven in de slagzin SAMEN VOOR ONS EIGEN, EN DE REST KAN DE RAMBAM KRIJGEN https://www.youtube.com/watch?v=YwLTCIphMLc; Wat kan hen dat nou schelen! De boeren en de rest van Nederland KUNNEN DE POT OP. Met leugens strijken ze alles glad. De bezetters hebben grote belangen in Oekraïne en eisen gehoorzaamheid van de vazallen in Nederland. Dus, vooruit dan maar! Rutte laat zien dat hij een goede jongen is, en gehoorzaamt de grote (globalistische) jongens . Als zij eisen dat de oorlog in Oekraïne is onze oorlog! ….Halleluja!

   Like

 14. Léon van Duren zegt:

  Van een criminele nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia vaccinazi zoals de psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele satanische medeplichtige pharma maffia trawanten kun je zulke flagrante leugens verwachten!! Een leugen meer of minder maakt deze geïnstitutionaliseerde pathologische psychopaat niets uit !!!Ook de meerderheid van de ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer verkwanselen wederom de belangen van Nederland!!!Het is mijn oorlog om deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia boevenbende achter slot en grendel te krijgen met behulp van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-shots-kids/?itm_term=home

  Ook in Nederland worden momenteel leugens gevolgd door leugens!!

  Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  bobzelf.Ik hoop dat de de tsetjenen die nepjood zelensky,afmaken. en die marionetpop van de khazariaanse mafia a.k.a. (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati,afmaken.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   DEEL 2
   Als Rusland daadwerkelijk de Baltische staten zal heroveren en/of raketaanvallen zal plegen op Europese steden, wie zal ons helpen? Wie gaat tegen de Russen vechten …Ghost Busters? https://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc Jens Stoltenberg van de NAVO? Hij had, in de hoedanigheid als premier van Noorwegen, Noorse vrouwen, meisjes en kinderen beschikbaar gesteld als neukvlees voor het ongedierte uit islamitische landen. De Woke soldaten van de NAVO zouden hun lippenstift, maskara en andere spullen van Maybelline New York niet vergeten mee te nemen naar het front. Men moet altijd representatief uitzien! Niet? https://www.youtube.com/watch?v=BeTnZGgKsuo En wat zouden de psychopathische cocaïne snuivende, champagne zuipende geldvampiers … de vrienden van Jeffrey Epstein doen? Degenen van wie de opdracht komt om Oekraïne en Moldavië te erkennen als lid-kandidaat voor de EU? Die blijven bij hun oorlogspelletjes. Naast het leuke Corona pandemie-Game van Bill Gates, Apen-tyfus avontuur, Europa vol proppen met toekomstige Jihad-leger via de stichtingen van Soros, en nu de oorlog in Oekraïne. Als het nieuwe Game niet lukt, maken de ‘Gamers’ een einde aan. Net als de vlucht uit Afghanistan. Men laat een bloedige veldslag achter. Zoals in de show Raad van Fortuin: “morgen weer een dag; nieuwe spelen, nieuwe kansen”.

   Like

 16. boorzalf zegt:

  Die uitspraak is een oorlogs verklaring aan Rusland, idioot die Rutte, geldt ook voor de oranjes. Alleen samenwerking en een goede verstand houding met Rusland is de oplossing voor vrede.

  Geliked door 2 people

 17. Belozersky zegt:

  Het is een gotspe als Ollongren zegt, ik stuur weer 25 Stingers naar Oekraine. Zijn we dan in oorlog met Rusland? Stoltenberg heeft toch gezegd , dat we geen deel uitmaken van het conflict? Is een grote leugen. Wat deden Amerikaanse,Britse en Canadese militairen tussen 2014 en 2021 op het grondgebied van Oekraine In een niet NAVOland?

  Like

 18. karton zegt:

  De laatste tijd is er veel te doen m.b.t. abortus.
  Ik heb nog steeds hoop, dat er wetgevingkomt die bepaalt dat een abortus óók mogelijk is ná de geboorte van een zéér ongewenst kind.
  Ik denk dan aan Rutte, Quag, Hoekstra, Yasser Feras, Qutje Jetten , Timmermans enz.
  De mogelijkheid moet geboden worden om een abortus te plegen indien is gebleken dat de geborene het leven niet waard; dus ná de geboorte !

  Geliked door 1 persoon

 19. Rensk. zegt:

  Deze man Rutte geheten heeft al zoveel strafbare dingen gedaan. Het kan allemaal. Geen enkele verantwoording hoeft hij nog af te leggen. Dan: eerst de boeren onteigenen en als dat gelukt is dan de huiseigenaren onteigenen. Dat volk daar in Den Haag is een stel bloedhonden gelijk. Gdwoon stelen van de bevolking. Dat is onze toekomst met deze bloedhonden.

  Geliked door 1 persoon

 20. scherpschutter1943 zegt:

  Dood aan de palestijnen. Leve Israël, het moedigste land van de wereld dat nog even 2 echte vijanden van de kaart dient te vegen met een A.bom. Dat zijn IRAN en SYRIE. Het komt er aan. Hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten op deze gebeurtenis want er komen nu steeds meer syrische vluchtelingen deze kant op. Na de klap niet meer.

  Geliked door 2 people

 21. Schimanski zegt:

  Veel landen in de wereld búiten Europa zien ons als het werelddeel van de eeuwige oorlogen. Als je het eens zou opzoeken zie je dat er tot en met de tweede wereldoorlog geen énkele generatie was die geen oorlog gekend heeft en dus geen één familie die niet een vader, zoon, broer, neef of oom heeft gehad die hierin gesneuveld of gewond is geraakt. Sinds de tweede wereldoorlog zag men Europa als iets anders, als een voorbeeld van vrede en relatieve stabiliteit. Ook de oorlog in Oekraïne zou dat beeld niet veranderd hebben. Ten minste áls Europa zich nu normaal had gedragen. De wereld ziet nu dat de leiders van het megalomane oorlogs-continent alwéér aan het oorlogshitsen zijn. Dat er geen dérde keer een grote oorlog uitbreekt ín heel Europa komt doordat Rusland het hoofd koel houdt en ook de retoriek en beledigingen van die over het paard getilde ‘leiders’ maar voor lief neemt, als van een puberaal kind dat zich niet in kan houden.

  Als we eens naar de andere kant van de wereld kijken: Zuid-Amerika (dus niet: midden-amerika) zien we dat dat continent; nadat het de kolonisten eruit had gegooid; maar één keer een grote oorlog heeft gehad waar meerdere landen daar in mee gesleept werden. Die oorlog was afgelopen in 1870 en zodoende ruim 150 jaar geleden. Zo’n 10 jaar later was er nog een oorlog tússen twéé landen daar, waar de anderen zich echter buiten hielden: ze bleven néutraal. Los van binnenlandse onlusten, verschillen tussen rijk en arm, drugswijken in sommige grote steden is het daar rustig, vergeleken met de rest van de wereld. Er zijn ook geen strevingen voor het ‘verenigen van het continent’, ‘één munt’, ‘van het gas of olie af’ ‘regenboog’, ‘diversiteit’, ‘black lives’ en al die waanzin die wíj hier bedenken en een hoop onrust en extremisme veroorzaken.
  Hoezo Europa is een voorbeeld voor de wereld ???

  Like

 22. R. van Hagen zegt:

  Onze leugenaar, onze vergeetzak, onze uitbuiter, het hele volk staat achter hem om zijn kop niet te zien.

  Like

 23. Boike zegt:

  Het erge is, dat het geen verspreking was en geen slippertje van de tong. Nee, Rutte meende het echt. En die schurk gaat ervan uit, dat een groot deel van de bevolking dezelfde mening is toegedaan. Dat is kenmerkend voor een psychopaat, om zo te denken.

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat die schurk niet op staande voet het torentje is uitgetrapt. Dat betekend een impliciete goedkeuring van de ruttige oorlogsverklaring. De Parlementariërs hebben nu dus zelf heel wat boter op hun hoofd.

  Geloukkig hebben we een echt uitgekleed leger in Nederland. Het wapentuig hebben we al grotendeels weggegeven aan Oekraïne. En de munitie hebben we ook al weggegeven aan die NAZI’s, En onze soldaten zijn getraind in “pang, pang” roepen. Daar zullen de Russen dus echt bang van worden.

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. In 1940 had Nederland een peloton soldaten op de fiets uitgerust met karabijnen en 5 kogels de man. Die zouden de Duitse tanks tegenhouden. Wat wil je. Ze hebben geen van allen dienstplicht vervuld.

  De extreem linkse politieke elites hebben kennelijk nog steeds niet in de smiezen, dat oorlog iets anders is, dan een galadiner in smoking bij Hotel de Witte in Den Haag.

  Ik mag hopen, dat Rutte, zoals het betaamt, voor de troepen uitgaat, als hij met lege handen de Russen gaat aanvallen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s