VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: De nieuwe booster

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: De nieuwe booster

 1. Helena zegt:

  Wat moet die man met al dat geld wat hij hier voor krijgt..
  O, de kleinkinderen gaan studeren, natuurlijk!

  Like

 2. Helena zegt:

  Ik heb deze onzin niet eens afgeluisterd; trok het niet meer.
  Hij heeft wat te verantwoorden als hij aan de hemelpoort staat…

  Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Hoezo ….onzin……Ik kan niet bewijzen dat hij gelijk heeft …..maar ook niet dat hij ongelijk heeft. Jij wel?
   Het is wel iets om over na te denken.

   Like

 3. Peter zegt:

  Geef die lamzakken in de tweede kamer maar een dosis extra,je moet er toch niet aan denken dat er een ziek wordt .

  Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Wie die prik neem wil zeer gouw dood.

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  Iedereen die 2 of meer corona vaccinazi,s heeft gehad sterft binnen 3 tot 5 jaar.Wereldwijd zijn er al miljoenen mensen gestorven door de corona vaccinazi,s,miljoenen mensen hebben ernstig lichamelijk of neurologisch letsel opgelopen door die corona vaccinazi,s.Wegkijken of je kop in het zand steken of cognitieve dissonantie houdt deze wereldwijde genocide niet tegen.

  Geliked door 2 people

 6. Rensk. zegt:

  Ik zie parallellen met de Sovjet-Unie. Als je leest wat voor een waanzinnige besluiten er toen genomen waren dan kijk je hier niet eens van op. Volkomen irrationele besluiten met name Stalin had daar een handje van. Dat krijg je als mensen veel zuipen en dat was toen bij die partijbonzen zo en nu bij de partijbonzen van nu. Als ze maar flink erbij blijven zuipen dan voelen ze niks. Of het gebruik van dure drugs tegenwoordig. Dat is ook een manier om niks te voelen en geen schaamte te voelen.Het zijn niet allemaal psychopaten, maar diegenen die dat niet zijn moeten drinken om niks te voelen. Ze zijn ook chantabel. Dat is er aan de hand. Juncker b.v. was niet meer in staat het te verbergen. Normaal gesproken kunnen ze dat heel heel lang verbergen zolang het maar goed en duur spul is wat ze gebruiken. Plus de luxe van heel goed eten. Dan kunnen ze het lang volhouden. Maar meeste mensen zullen het niet geloven of hebben het totaal niet door wat er gaande is daar in die bovenkant.

  Geliked door 1 persoon

 7. BosscheBol zegt:

  Prof. Capel boort de nieuwe “booster” volkomen de grond in. Deze booster biedt misschien bescherming tegen uitgestorven virussen en is op slechts 8(!)) muizen getest.
  Volgens Capel gaat het alleen maar om de enorme hoop poen die een paar mensen hieraan “verdienen”.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Bossche Bol.Ik vind het vreemd dat die Prof.Capel de miljoenen doden en gewonden wereldwijd verzwijgt,die gevaccineerd zijn met die dodelijke corona vaccinazi,s.

   Like

   • D.G.M.Holland zegt:

    Goeie vraag, Ron, maar Prof.Capel wil alles zo duidelijk mogelijk kort en bondig uitleggen.
    Wel heeft hij het over oversterfte gehad, maar een prof. van zijn niveau wil bewijzen hebben, dat de vaccinaties daar de oorzaak van zijn en niet wat hij denkt…(denk ik)

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    D.G.M. holland.Er zijn genoeg bewijzen dat vele miljoenen mensen gestorven zijn door die dodelijke corona vaccinazi,s.Getuigenissen van verzekeringsmaatschapijen over levensverzekeringen,getuigenissen van uitvaartcentra,getuigenissen van pathaloog anatoom.

    Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  Lieve burgers van Nederland! De 2de booster is klaar, en komt eraan. De spuitjes van de GGD staan al in de houding om in uw arm te worden geknald. Het is voor God en Vaderland. Dus, u moet zich voort maken. Op is op! Bill Gates, Klaus Schwab, Dr. Mengele Boerla met zijn Biontech Turkenbende, en natuurlijk niet te vergeten, Dr. Becel, de gifmenger van Moderna. Zij staan allemaal : TOT UW SERVICE. Er is geen tijd te verliezen. Magere Hein zal u helpen om heel snel de poort van Petrus te bereiken. In zijn “Hemel-Express” is in principe plaats voor iedereen. Zijn treinen naar het hiernamaals staken niet.

  Geliked door 2 people

 9. Ik heb ook zo’n broer en schoonzus, volgende week gaan ze weer. Ze zijn er al fanatiek bij vanaf de eerste prik. Mijn schoonzus was een van de eerste geteste op het eiland en 2 weken later ging ze weer. Het is blijkbaar verslavend. Ik ben niet meer welkom, een wandelend ongeprikt gevaar. Prachtig en leerzaam die filmpjes van prof. Capel, alleen zijn ze zinloos voor bepaalde domme leeghoofdigen, zoals H hierboven. Ze gaan weer een prikkie halen tot ze er bij neervallen, want dat neervallen komt waarschijnlijk van de warmte. Ik heb allang geen medelijden meer met dat volk, ze verdienen niet beter en het doet wat tegen de overbevolking….

  Geliked door 3 people

 10. henryN zegt:

  Dit verhaal van Prof Capel is volkomen waar. Thehighwire.com besteed er in episode 283 de eerste minuten al aandacht aan. Verder is er nog een website:
  igorchudov.substack.com met het art: Covid vaccin quacks and charlatans promoting BA.5 booster en ook nog een ander art. van dezelfde auteur: Bivalent Booster’s “8-mice trial” actually failed.
  Ook hier worden een paar lieden gigantisch rijk van dit bedrog!!

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD , De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie., en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Willen u en de uwen een corrupte Nederlandse overheid blijven dienen,of komen jullie uit jullie zogenaamde ivoren torens van angst!!
  Uw eventuele heldenmoed met gevaar voor uw maatschappelijke positie zal in de toekomst beloond worden!!

  Jazeker de waanzin ten top!!De wereld wordt momenteel aantoonbaar geregeerd door misdadige oorlogsmisdadigers zoals Joe B. in de VS van Amerika en in Nederland door de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia vaccinazi’s zoals de psychopaten; Mark R., Hugo de J,de huidige onbetrouwbare D’66 criminele minister Ernst K van het onbetrouwbare louche ministerie van VWS .,de baggermolen van Nederland nl; de onbetrouwbare klimaatfascistische pharma maffia psychopate Sigrid K., en hun zeer vele vaak hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren !!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/aangifte-hugo-de-jonge-de-petitie-en-de-volgende-stappen-die-er-genomen-zullen-worden/

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze geïnstitutionaliseerde moordenaarsbende nog berechten!!Ook de herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!Niemand van de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminelen mogen in de toekomst vrijuit gaan(ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie,dit geldt dus ook voor de collaborerende WEF koning Willem Alexander en z’n collaborerende WEF vrouw!!)!!

  Het huidige openbaar ministerie in Nederland is momenteel aantoonbaar medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid!!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks zijn inmiddels verworden tot medeplichtige daders aan zeer zware misdrijven tegen de menselijkheid!!! Het corrupte RIVM= reinste intimidatie van mensen!!

  Stop per direct de geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!Ook zullen in de toekomst de medewerkers van de GGD verantwoordelijk worden gehouden voor het illegaal inenten met een onbewezen onbetrouwbare vloeistof!!

  Ook de meerderheid van de laffe achterbakse tweede kamerleden zijn medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s