Het gore duizenddingendoekje dat D66 heet

D66-fractieleider Jan Paternotte.

(Door: Henry Cornelius)

Bij D66 zijn de monden groot, de zieltjes teer en de tenen lang. De bende van Kaag eigende zich een monopolie toe op zowel waarheid als fatsoen en struikelt in de laatste peilingen pijnlijk over het zelf uitgegooide net van verlichting en twijfelloosheid. De partij die achter elke boom een fascist ziet en een immense morele superioriteit uitstraalt. Hieronder een wrang portret van het gore duizenddingendoekje dat D66 heet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het gore duizenddingendoekje dat D66 heet

 1. LUCIA zegt:

  Slopen is 1000 keer makkelijker dan opbouwen, voor slopen kun je mensen zonder talent en IQ neerzetten . Opbouwers daarentegen hebben kennis en hersens nodig, daarom zien we nu voornamelijk sloopjestypen in het kabinet…denk dat WEF ook alleen maar recruteerd op figuren, die belust zijn op macht en niet al te slim zijn, want die zijn vaak gewetenloos en het makkelijkst te manipuleren

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  De grootste onrustzaaier van de verderfelijke club dat zich D66 noemt doet zelf niet anders dan de boel provoceren tijdens debatten. Wat heb ik een intense afkeer tegen deze huichelaar en de rest van zijn club. Ik hoop dat er snel de dag van rechtvaardiging komt om voor goed af te rekenen met dit soort volksverlakkers en landverraders.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  D666 zijn geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep om nederland en de nederlanders te slopen.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  van Mierlo vond ik al niks, maar de man zou zich toch omdraaien in zijn graf bij het zien van deze overname, die het fascisme vrijwel bij iedere anders denkende zien, maar zichzelf zien als de hoeder van de “DEMOCRATIE”. Die ze zelf om zeep hebben geholpen. Referenda afgeschaft, rechtspraak verkracht, verkiezingsfraude??? samen met die andere WEF KEFFERS, en het gros v/d 2e kamer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s