LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “De Sloper“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op LOL!

  1. Om dan even terug te vallen op “incapabele politicie”
    dit zijn bijvoorbeeld van die zaken die bewust gebeuren en niks te maken heeft met incapabel maar meer met manipulatie.
    ON is facsistisch toch?????????????????????
    Natuurlijk zijn ze dat volgens het gore tuig want bij ON leggen ze de waarheid bloot.

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    MIJN OOM HEEFT OOK EEN MENING WHAHAHAHA

    Moskou heeft donderdag kritiek geleverd op het uitroepen van de Oekraïense president Volodimir Zelenski tot Persoon van het Jaar door Time en het roemen van de ‘Oekraïense spirit’ voor het verzet tegen de Russische invasie.

    ,,We zien dat de redactionele lijn van deze publicatie niet verder gaat dan de heersende stroming in heel Europa, die zich kenmerkt

    door absolute blindheid en Russofobie”,

    zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov tegen verslaggevers. Hij benadrukte dat het conflict ‘morgen zou kunnen eindigen als hij (Zelenski) dat wenst.’

    Rusland is volgens Peskov nog steeds van plan om de geannexeerde Oekraïense regio’s Donetsk, Loehansk, Cherson en Zaporizja te ‘bevrijden’ (van nazi’s). Russische functionarissen presenteren Zelenski

    als de leider van een kliek ‘nazi’s’ of ‘drugsverslaafden’ 

    en hekelen zijn weigering om met de Russische president Vladimir Poetin te onderhandelen. 

    DUIDELIJK MAFKEZEN ?? MOOI

    OOM BOB DUIKT ERIN . TEGEN DE KLAMME LAPPEN WHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

  3. Olie bol zegt:

    Mark Rutte is nu opeens heel stil 😡

    Like

  4. Dan de andere kant van het verhaal.
    Dit is een D66 er die straks misschien voor de rechtbank door een D66 rechter beoordeeld dan wel veroordeeld zou moeten worden.
    Vraag is nou: word het een lange termijnzaak in de hoop dat iedereen het vergeten is zodat hij weg komt met “dat mag je nooit meer doen” en dan een donatie doet aan het rode kruis of wordt het een goedpratertje in de tweede slaapkamer en loop het met een zogenaamde sisser af.
    Een van de twee want meer smaken kennen ze niet in het corrupte Haagse hol

    Like

  5. Léon van Duren zegt:

    De terroristische COVID-10 pharma maffia psychopaat Mark R. ,en z’n gecorrumpeerde corrupte door en door verdorven geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische volgelingen misbruiken de Nederlandse rechtsstaat om hun onzalige toekomstplannen de argeloze onwetende Nederlanders door de strot te drukken!!Bij deze geïnstitutionaliseerde trawanten speelt geld geen rol ,want deze geïnstitutionaliseerde criminelen misbruiken hun macht ten faveure van hun eigen duistere criminele WEF-BILDERBERGER plannen!!

    Dankzij de schaamteloze nietsontziende gecriminaliseerde overheidsinstanties is het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan fascisme springlevend in Nederland!!

    Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten zijn inmiddels verworden tot daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    De Nederlandse bestuurscultuur is verrot tot op het bot!!H

    HET ONAFHANKELIJK RECHT IS VER TE ZOEKEN IN HET TRANSHUMANISTISCHE LGBTI,WOKE FASCISTISCHE NEDERLAND!!
    DE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE BRUINHEMDEN ZIJN NU VERPAKT IN EEN GEWETENLOZE D’66 LGBTI VERPAKKING!!

    Het gecorrumpeerde ons kent ons banencarrousel houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!

    Ook in de VS van Amerika zien we dezelfde van overheidswege georganiseerde misdrijven (misdragingen)naar het onwetende publiek toe!

    BIG PHARMA +BIG TEC + EEN GECORRUMPEERDE (CORRUPTE)IMMORELE TOTAAL VERDORVEN TRANSHUMANISTISCHE OVERHEID = EEN ZEER DODELIJKE MIX , MET ZEER ERNSTIGE GEVOLGEN VOOR DE VOLKSGEZONDHEID!!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-senate-hearing-covid-pandemic-mismanagement/?itm_term=home

    WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  6. Alphons Mantel zegt:

    Wanneer verbiedt de minister Dictatoriaal66 ?

    Like

  7. karton zegt:

    Één hele grote, vieze, stinkende boevenbende in “Den Haag”; de mensen die op een héél eenvoudige manier duidelijk maken dat wij, o.a. in Nederland, “geregeerd” worden door een aantal fascisten waar Adolfje H. in zijn tijd, z’n vingers bij zou aflikken, dat soort mensen van o.a. PVV en FvD worden door de échte fascisten van o.a. D666, CU, CDA en VVD uitgemaakt voor fascist.
    Is ’t niet hemeltergend !?
    Maar ik verwacht, dat de échte fascisten hun gerechte straf niet zullen ontlopen.

    Like

  8. Julia zegt:

    Mark heeft het druk met het bekvechten over excuses voor slavernijverleden dus die heeft nu wel even andere zorgen dan zich bezig te houden met de chaos in de kleuterklas Tweede Kamer en eigen land. In ieder geval is de eis dat hij een witte afgevaardigde stuurt in plaats van Weerwind hij heeft nu van Surinaamse zijde tegen wind. Ook zo een farce waar het uitsluitend gaat om meer geld. Ben benieuwd welke witte zich nu laat afvaardigen om het onderdanige slaafse jongetje of meisje uit te hangen. Over discriminatie gesproken en daar buigen die Haagse idioten nog voor. Te triest voor woorden ze doen maar maar absoluut geen excuses van mij en laat de rest van het witte volk er ook maar buiten.

    Like

  9. Draco zegt:

    Ik veeg mijn hol af met deze onwettig gekozen glibberige drol.

    Like

Plaats een reactie