Groepsverkrachting: Eén van de daders heeft 10 (!) nep-identiteiten

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie migranten uit Afrika verkrachtten in het beruchte Görlitzer Park in Berlijn een moeder van twee kinderen (27) voor de ogen van haar man. Nu is de aanklacht tegen het trio gereed – met schokkende details. De hoofddaden was al eerder veroordeeld, bevond zich illegaal in het land en gebruikte tien identiteiten.

Het is de aanklacht over een gruwelijke misdaad, die internationaal voor ontsteltenis had gezorgd. Drie migranten uit de drugsscene vielen vorig jaar juli in het Görlitzer Park in Berlin-Kreuzberg een jong getrouwd stel aan. Eerst sloegen ze de man en beroofden hem van € 1200,- Daarna sloegen ze zijn vrouw en misbruikten haar achter elkaar voor zijn ogen.

De aanklacht is echter ook een treurig bewijs voor een volledig mislukte migratiepolitiek. De asielaanvragen van de aangeklaagde Afrikanen uit Somalië en Guinee waren al lang afgewezen. Alle drie waren al meermaals strafrechtelijk aan het daglicht getreden – en bewogen zich desondanks nog steeds ongehinderd in het Berlijnse milieu.

Alle drie aangeklaagden waren al lang bij de politie bekend

De Somaliër Osman B. (21) lukte dit o.a., omdat hij volgens de aanklacht als “duikboot” met tien verschillende identiteiten optrad. Zijn verblijfsvergunning is al lang afgelopen, hij staat zeven keer in het federale centrale register. Procedures vanwege het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en gezamenlijk gepleegd toebrengen van lichamelijk letsel werden echter volgens de wet jeugdrechtbank stopgezet.

Zijn vermeende handlanger Boubacar B. (22) uit Guinee maakte van nog vier andere identiteiten gebruik. Hij was sinds 2017 in Duitsland, had geen vaste verblijfplaats. Zijn asielaanvraag werd als “onaanvechtbaar” afgewezen, zijn dulden was al lang herroepen. Hij staat negen keer in het federale centrale register. Hij werd wegens drugshandel tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld.

De derde dader, Mountaga D. (22) – eveneens uit Guinee – werd nog geduld in Duitsland. Maar ook zijn asielaanvraag was al lang afgewezen. Tegen hem werd in drie zaken een onderzoek ingesteld, het openbaar ministerie zag vanwege onbeduidendheid echter van strafvervolging af.

De drie aangeklaagden staan nu lange gevangenisstraffen te wachten wegens de groepsverkrachting. Een straf, die zij op kosten van de belastingbetaler in Berlijn zullen uitzitten. Terwijl ze al lang uitgezet hadden kunnen worden.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Groepsverkrachting: Eén van de daders heeft 10 (!) nep-identiteiten

  1. flo zegt:

    Dood moet het vuile nikkerstront,de enige gerechtvaardigde oplossing.

    Geliked door 5 people

    • olieklippie zegt:

      Yep, gewoon tegen de muur en afschieten dat ongedierte.

      Like

      • chrisdirick zegt:

        Je laat je leiden door woede Olieklippie. Ik adviseer eerder algehele castratie en dan retour thuisland als levende reclame voor diegenen die nog niet vertrokken zijn naar Europa. Misschien dat dit hun stelling “blanke vrouwen verkrachten is een mensenrecht” iets afzwakt. Dat het afslachten en verkrachten best een binnenlandse aangelegenheid blijft.

        Like

  2. TUKKER24 zegt:

    Tja zo gaat nog steeds. Voor alle stemgerechtigde Oosterburen adviseer ik bij de komende verkiezingen een stem op de Afd.

    Geliked door 5 people

  3. bouwmja zegt:

    Straf: van de hoogste flat afspringen.

    Geliked door 2 people

  4. Hendrik de Zwijger zegt:

    Had allemaal voorkomen kunnen worden door het onderstaande uit te voeren.
    Iedere persoon die na een afgekeurd asiel verzoek zich na een maand nog ophoud in het land, direct plaats te laten nemen op een elek stoel en zo een einde te maken aan zijn of haar nutteloze leven.
    Dat voorkomt heel veel ellende voor de plaatselijke bevolking.
    Ook zal dat veel gelukzoekers thuis houden daar waar ze geboren zijn, zijn ze nog na een afwijzing in Europa, dan direct plaats laten nemen op die warme stoel, want velen moeten dat eerst ervaren voordat die domme mensen het door hebben !

    Geliked door 6 people

    • karton zegt:

      @ Hendrik de Z. op 3-1-2024 om 12.49 u.
      Jouw voorstel klinkt mij als muziek in de oren.
      Ik voorzie echter een probleempje : zou er wel voldoende elektriciteit in NL zijn om die stoel te elektrificeren ?
      Er zijn nu al héle woonblokken die niet kunnen worden bewoond vanwege “geen elektriciteit”.
      Onlangs is een afgedankte vissersboot vanuit NL naar Afrika gevaren (een paar negers hadden die boot gekocht), waarom die boot bijv. volgepakt met negers die illegaal alhier verblijven ?
      Dat gajes is bovendien ook nog eens aan volgepakte bootjes gewend.

      Geliked door 3 people

  5. karton zegt:

    Hoog boven de Oostzee uit een vliegtuig schoppen.

    Geliked door 5 people

  6. Gerrit zegt:

    Er vliegen genoeg vliegtuien over deze landen van herkomst. Doe ze een parachute om en geeft ze even een zetje.

    Like

  7. jackholland zegt:

    Deze 3 klapperapen vastbinden in dr blote reet , echtgenoot van slachtoffer moet verplicht de ballen afsnijden van deze 3 stukken tuig met een bot mes !!!
    Waar gaat dit heen ?

    Like

  8. Hovawart zegt:

    Ik mis nog uitkeringsfraude in de tenlastelegging, of gelooft men dat dit soort apen feestvieren uit eigen middelen….(tien ID’s is ook tienmaal een uitkering)
    Deze gesubsidieerde cultuurverrijking wordt u aangeboden door de EU.

    Geliked door 3 people

  9. antiislamnu zegt:

    We kunnen in dit geval natuurlijk wel een beetje rekening houden met hun gewoonte .In Afrika gaat er een autoband om je heen gevuld met benzine en dan de fik er in . Hebben we toch nog een rekening met hun culturele gewoontes gehouden

    Geliked door 3 people

  10. koddebeier zegt:

    Ophangen !!

    Geliked door 1 persoon

  11. karton zegt:

    Z´n dader kan men dus eigenlijk wel : “schizofreen in ’t kwadraat” noemen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Alphons Mantel zegt:

    Wir schaffen das van A. Merkel heeft bepaalde gevolgen

    Like

  13. Julia zegt:

    Van der Burg haalt er graag nog meer binnen die doorgeschoten gek heeft weer eens voor 1 april 25000 opvangplaatsen nodig. Tijd dat het volk maar eens eigen recht in handen neemt https://www.ad.nl/112-nieuws-edam-volendam/volendam-in-greep-van-inbraak-angst-invasie-van-ongure-types-met-kwade-bedoelingen~a6be3f7c/ Tja Van der Valk Volendam de grootgraaier heeft zijn kamers over onze ruggen ook weer duur verhuurd voor de opvang van o.a. Oekraïners.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie