Voormalig Zwitsers regeringslid: Pandemie was “massahysterie”

Parlementsgebouw van Zwitserland in Bern.

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Hij was als lid van de Zwitserse Bondsraad medeverantwoordelijk voor de Zwitserse Covid-politiek. Nu geeft hij echter toe dat deze politiek op “hysterie” gebaseerd was en dat de “vaccinatie” vooral winst zou hebben opgeleverd voor de farmaceutische concerns.

Ueli Maurer was van 2009 tot 2022 lid van de Bondsraad in Zwitserland. Daarmee was hij ook medeverantwoordelijk voor lockdowns en Covid-politiek. In december 2022 heeft hij ontslag genomen uit de Bondsraad. De SVP-politicus zoekt echter nog steeds het publiek en ruimt op met zijn eigen Covid-politiek.

Crue of kritische these?

Zo verklaarde Maurer onlangs in een half uur durend interview dat de zogenaamde pandemie een “hysterie” geweest zou zijn, die “bewust aangewakkerd” zou zijn: “Ik vond dat schrikaanjagend, deze massa-hypnose die er plaatsgevonden heeft.”

Men zou politiek “doorgeschoten” zijn, want het zou heel snel duidelijk zijn geworden “dat het helemaal niet zo erg kan zijn als men het voorgesteld heeft.” Over de vaccinatie zei hij: “We hebben voorgespiegeld dat we vaccins zouden hebben die absoluut nuttig zouden zijn. En nu stellen we vast dat het heel veel gebakken lucht is. Meer gebakken lucht dan inhoud.” Big Pharma zou gewonnen hebben en wel financieel.

Querdenker?

Weinig verrassend is de mainstream verontwaardigd. De “Neue Zürcher Zeitung” spreekt ervan dat Maurer steeds “radicaler” zou worden en zou lijken op “de samenzweringsverhalen van corona-ontkenners”. Volgens het boulevardblad “Blick” zou het “”Querdenker naar de mond praten” en “crue theses” verbreiden.

(Lees hier meer over bij “tkp.at”)

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voormalig Zwitsers regeringslid: Pandemie was “massahysterie”

  1. leeuw7 zegt:

    Met behulp van onafhankelijke volkstribunalen moeten de van overheidswege georganiseerde,levensgevaarlijke,zeer onbetrouwbare Nederlandse gezagsdragers en beleidsmakers berecht gaan worden!!

    De meerderheid van de nieuwgekozen onnozele ,ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer hebben allesbehalve de moed om schoon schip te maken met deze van overheidswege georganiseerde criminele,levensgevaarlijke,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s – terroristen -veelplegers-psychopaten!!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081 CZ

    Like

  2. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie.

    Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

    ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    Vanwege de ernst van de van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia misdaden,zou de herinvoering van de doodstraf een reële optie moeten zijn!! De zeer vele van overheidswege georganiseerde misdadigers, inclusief de meerderheid van de nog steeds stilzwijgende ,ruggengraatloze,onnozele tweede kamerleden moeten middels onafhankelijke volkstribunalen berecht gaan worden!!(wegens het ontbreken van een onafhankelijke onpartijdige rechtspraak!!)

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Alweer een voormalige?

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    De Nederlandse van overheidswege georganiseerde misdadige gezagsdragers en beleidsmakers misbruiken de rechtsstaat met behulp het louche geldverslindende instituut landsadvocaat om hun handelen met juridische leugens te kunnen maskeren,en dat allemaal in het belang van de corrupte FAILED State Nederland!!

    Het recht in Nederland is totaal verkracht door de van overheidswege georganiseerde misdadigers!!

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf,die onder schijn van recht onheil sticht,zij maken jacht op de rechtvaardige,en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!

    20 Kiest U de kant van verdorven rechters, die onheil stichten in naam van de wet? 21 Ze spannen samen tegen de rechtvaardigen en veroordelen onschuldigen ter dood! 22 De HEER is mijn burcht geworden, mijn God de rots waarbij ik schuil.

    Psalmen 94

    Zo is het!!

    De meerderheid van de nieuwgekozen minkukels in de tweede kamer houden de van overheidswege georganiseerde zetels van verderf( gewoon )stilzwijgend in stand!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  6. leeuw7 zegt:

    Kayvan Soufi-Siavash (Ken Jebsen): “Deze keer wordt het echt brutaal!”
    24-1-2024 • 01:02:55 minuten

    Stefan Magnet ontmoet Kayvan Soufi-Siavash. Hij zegt: “Propaganda is het krachtigste instrument binnen moderne samenlevingen.” En het komt allemaal neer op een grote finale. Wat WEF, de NAVO en Co. plannen is geen spel. Als we nu geen actie ondernemen, komt er oorlog. En deze keer, zo zegt mediamaker Soufi-Siavash in een interview, “wordt het echt bruut.” De voormalige maker van KenFM toert momenteel door Duitsland en Oostenrijk ( https://soufisticated.net ) en geeft lezingen: “De kracht van propaganda.” Hij legt uit waarom Corona voor hem geen toeval was en waarschuwt dat we momenteel geprogrammeerd worden voor een burgeroorlog en oorlog.

    https://auf1.tv/das-grosse-interview/kayvan-soufi-siavash-ken-jebsen-das-wird-diesmal-richtig-brutal

    Zeg maar vaarwel democratie ,het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme is nog steeds een feit!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  7. bobzelf zegt:

    GOHHHHHH. JE VERWACHT DAT TOCH NIET ?? TOCHHHHHHHHHHHHHHH ?

    BOBOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

  8. afco61 zegt:

    Het was geen opgeklopte massahysterie, maar een weloverwogen plan om iedereen een gifspuit in z’n bast te zetten.

    Like

Plaats een reactie