Aanslag onthulling: Bij de Bundeswehr moeten koppen rollen!

Een “Eurofighter” van de Duitse luchtmacht met twee “Taurus”-kruisraketten.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse reacties op de door Russische autoriteiten afgeluisterde telefoonconferentie van hoge Duitse legerofficieren bewijzen dat dit openhartige gesprek over de geplande vernietiging van de Krimbrug evenals de nauwelijks verholen kritiek op de politieke leiding geen Russisch bedenksel is. Dit gesprek heeft plaatsgevonden. Dat is geen schandaal, maar een staatsaffaire van de allereerste rang.

Er zijn twee onmiddellijke reacties noodzakelijk: alle deelnemende officieren aan de telefoonconferentie moeten direct hun hoge posities verliezen en gedegradeerd worden. En er wordt voorgoed een punt gezet achter het thema levering van “Taurus”-kruisraketten aan de Oekraïne.

Bondskanselier Olaf Scholz (SPD) een oorlogsminister Boris Pistorius (SPD) moeten ook dan opdracht geven tot de maatregelen wanneer er verzet mocht komen van de coalitiepartners Groenen en FDP. Anders verliezen beide politici niet alleen hun gezicht, maar is het oppergezag van de politiek over het leger geen cent meer waard.

Er moet ook juridisch onderzocht worden of de betreffende officieren volgens § 80 van het Wetboek van Strafrecht (voorbereiding van een aanvalsoorlog) aangeklaagd en veroordeeld moeten worden. Want in de telefoonconferentie werd over concrete plannen voor de raketaanval op een brug overlegd, die het Russische vasteland met de Krim verbindt.

Dat is bij realisatie een handeling waarmee volgens § 80 “het gevaar van een oorlog voor de Bondsrepubliek Duitsland teweeggebracht” zou worden. Er moet ook heel goed onderzocht worden of de betrokken officieren zulke plannen met medeweten en ondersteuning van de militaire leiding van de Bundeswehr besproken hebben. Hun opmerkingen over de politieke leiding staat de conclusie toe dat zij loyaliteitsproblemen tegenover haar hebben. Dat kan niet geaccepteerd worden, want zulke militairen vormen een groot openbaar veiligheidsrisico.

Het hele gebeuren moet vanzelfsprekend politiek zowel als mediaal volledig bekendgemaakt en opgehelderd worden. En dat is pas het begin!

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aanslag onthulling: Bij de Bundeswehr moeten koppen rollen!

  1. Peter. zegt:

    Wat dacht men van heel Brussel op te doeken .

    Geliked door 5 people

  2. BosscheBol zegt:

    Het gaat de Duitse regering er blijkbaar helemaal niet om dat men de Russen bedreigt met NAVO-inmenging: het gaat de Duitsers er ook niet om dat Duitse vliegtuigen een Duitse kruisraket tegen de Krimbrug wilden gebruiken. Nee! Er is gelekt! En dat lek moet opgespoord worden! En degene die gelekt heeft moet bloeden!

    Volgens mij heeft de Duitse regering die militairen opdracht gegeven om dat avontuur eens grondig te onderzoekken en nu het is uitgelekt willen zij niet de zwarte Piet toebedeeld krijgen (= de terechte woede van Rusland) en doen net alsof die militairen dat op eigen houtje gedaan hebben.

    Geliked door 4 people

  3. Olie bol zegt:

    Nou lees de fouten krant van Adam eens die vertellen dat het niet waar is ze blijven fout die krant.📰

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Die koppen rollen vanzelf als de Russen Berlijn bezetten !

    Geliked door 1 persoon

  5. droevige mof zegt:

    Scholz heeft inmiddels gereageerd: spoedigj zal hij het laten nakijken, maar wat dat betekent wil hij niet zeggen. De Groenen en de Liberalen zijn verontwaardigd dat de Russen het gesprek hebben kunnen afluisteren. Dit is het enige schandaal, niets anders.
    https://www.spiegel.de/politik/in-russland-geleakt-scholz-verspricht-zuegige-aufklaerung-von-taurus-abhoeraffaere-a-456a9e42-0e5b-49a7-b357-074a17a9a2e7

    Geliked door 3 people

  6. Bas Kievit zegt:

    Soldaten doen niets als politiek geen opdracht geeft.

    Geliked door 1 persoon

  7. Johannes zegt:

    Een oorlog ala ww 3.0 lijkt mij gezien de huidige staat van europees verderf een oplossing …..

    Like

Plaats een reactie