Geert Wilders: “De Europese Commissie heeft haar verstand verloren!”

Screenshot_14

Woensdag 28 september 2011 maakten de Turkse minister van buitenlandse zaken en de Turkse chef van de onderhandelingen m.b.t. tot toetreding tot de EU Egemen Bagis op een persconferentie bekend, dat Turkije en de EU vooruitgang bij de onderhandelingen zouden hebben geboekt.

Turkse ambtenaren zouden voortaan bij de invoering van nieuwe Europese wetten een inspraakrecht krijgen. Dit zou er volgens Egemen Bagis toe bijdragen de scepsis over een toetreding tot de EU van Turkije af te bouwen. De leider van de PVV, Geert Wilders en de leider van de PVV-fractie in het Europese Parlement, Barry Madlener, uitten heftige kritiek op deze waanzinnige solo van de Europese Commissie.

Geert Wilders: “Erdoğan heeft zijn masker afgedaan en zich de afgelopen maanden gedragen als een hele ordinaire oorlogshitser. Uit de reacties van de Europese Commissie krijg je de indruk dat zij het verstand verloren heeft en dit Trojaanse paard van de islam haar burcht heeft binnengelaten door de Turken nu het recht toe te staan om mee te werken aan de ontwikkeling van EU-wetten, die uiteraard ook in Nederland gelden. Het wordt tijd dat we voor eens en voor altijd stoppen met dit poppentheater en tegen de Turken zeggen, dat zij niet welkom zijn in de Europese Unie. Vandaag niet en morgen niet. Nooit!”

Barry Madlener: “Het is een groot schandaal, dat er in een tijd waarin Turkije al een veiligheidsrisico in de regio vormt, van de kant van de Europese Commissie wordt geprobeerd de toetreding van Turkije tot de EU te bespoedigen. Turkije bezet al tientallen jaren een groot deel van het territorium van een volwaardig lid van de Europese Unie, Cyprus, en heeft onlangs oorlogsschepen naar de Europese grenzen gestuurd. Dat men bij ons wolven in schaapskleren naar binnen laat, is een treurig dieptepunt bij de onderhandelingen, die op dit moment sowieso geen enkele kans van slagen hebben. De onderhandelingen zouden definitief moeten worden afgebroken en dit domme plan van de commissie zou moeten worden ingetrokken.”

Bron:

http://koptisch.wordpress.com/2011/09/30/geert-wilders-die-europaische-kommission-hat-den-verstand-verloren/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU. Bookmark de permalink .

18 reacties op Geert Wilders: “De Europese Commissie heeft haar verstand verloren!”

  1. rowi2011 zegt:

    Zo is het, Troyaanse paard van Islam waarbij koran de legerinstructie is!!

    Like

  2. Linsky zegt:

    INSPRAAK?…. In onze wetten?
    Zijn ze nu echt krankzinnig geworden?

    En waarom wordt die informatie ons door een Duitse krant verstrekt?
    Ik vind er niks over bij onszelf.

    Het illustreert de krankzinnigheid , de arrogantie en de hersenverweking bij de zogenaamde leiders van Eurabie.

    Als men met dit soort arrogantie en hypocrisie dit soort zaken durft te verkondigen, moet toch duidelijk zijn dat ze werkelijk geen flikker geven om wiens mening dan ook.

    Hiermee moet toch zo onderhand voor een ieder wel duidelijk zijn dat we al lang geleden zijn verkocht en verraden…….!

    Is daar over gestemd en door wie?
    Wie is degene die hier wat tegen gaat doen?

    Nigel?

    Like

  3. lucky9 zegt:

    Zo is het. Après nous le déluge. Na ons de zondvloed en het gepeupel moet slikken.

    Like

  4. laura van der storm zegt:

    Dit begint echt ernstige vormen aan te nemen.

    De trein dendert onverminderd door. Wie o wie stopt deze islamitische aap?

    En inderdaad, waarom lees ik dit niet in een Nederlandse krant?

    Like

  5. Kees Meester zegt:

    Zo langzamerhand begin toch te denken dat Wilders niet alleen voor zijn leven moet vrezen vanuit Islamitische kant, maar ook vanuit Brussel.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    “De Europese Commissie heeft haar verstand verloren!”
    Iets wat nooit gehad hebt, kun niet verliezen !!

    Like

  7. Hanny Wulffele zegt:

    ZWAAR GESTOORD ZAL JE BEDOELEN , ZIJN ZE NU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT .HET IS TE ERG VOOR WOORDEN !!! ER MOET EEN NIEUWE KRANT BIJ KOMEN WAAR IN JE JE GAL KAN SPUGEN ,DAGELIJKS !!!EN BLIJVEN UIT DELEN .DAT ZAL DE BEVOLKING ALLEEN MAAR VERSTERKEN .WE MOETEN ER SAMEN TEGEN AAN.

    Like

  8. Hanny Wulffele zegt:

    OPSTAND MOET ER KOMEN !!! VECHTEN VOOR JE VADERLAND WEG MET DIE GESTOORDE IDIOTEN .

    Like

  9. chantal zegt:

    @Koddebeier

    😉 😉

    Like

  10. Als de bom inslaat zullen ze nog niet beseffen dat hun
    land over name staat te wachten van een VOLK die alles wil VERNIETEGEN..
    ZEKER OPSTAND INVOEREN, VECHTEN TOT ZE HET INZIEN,
    MAAR WEL MET OVERZICHT WAAR WE GOED IN ZIJN .

    Like

  11. Peter t Hart zegt:

    IK kijk hier echt niet van op want [terug naar geschiedenis ],Duitsland is altijd al, met de Turken goede matjes gewest, al voor de eerste Wereld Oorlog: Turkije is als strategisch Punt voor veel EU landen zeer belangrijk , denken hun gewoon ,toen hun de Armeenise Christen uit gemoord hebben, heeft heel Europa de ogen dicht gemaakt , ook Frankrijk,:: de echte boos doener, zat in Rusland” da waren hun bang voor “” ,en nu nog “”,geen ruzie met de turken:” o nee “,DE Wolf zegt tegen de schapen ,als je de hond aan mijn uit levert ,zal ik jullie beschermen, dan zijn wij altijd matjes ,de schapen leverden de honden uit ,en de Wolf vraat eerst de honden en dan ook nog de schapen ,,,,,EUSSR ik hoef dat niet ,IK ben Nederlander ,IK zeg, wij moeten op nieuw naar de Stembus ,en snel ,weg met dat Europa ,en geen Islam ,Gulden terug,en Grenzen dicht en wie van die Moelanders geen werk heb ,naar huis ,klaar ,en wat wij niet hebben kunnen wij niet geven .

    Like

  12. koddebeier zegt:

    Geert Wilders: “De Europese Commissie heeft haar verstand verloren!”
    Beste Geert,
    Iets wat ze nooit gehad hebben kunnen ze ook niet verliezen !!

    Like

  13. Anita Kloes zegt:

    En dan maar gek opkijken als er nieuwe Breivikjes opstaan…

    Like

  14. Anita Kloes zegt:

    Te walgelijk voor woorden; beide feiten dus.

    Onbekend bij onze media (kuch…) en ongekend catastrofaal voor Nederland.

    Like

  15. En de Linkse Kerk noemt ons “volgelingen van Adolf Hitler”. Het is precies andersom. Zij zijn volgelingen van Adolf Hitler (‘profeet’ Mohammed)! Dictators, Jodenhaters en strijden om de wereldmacht! En tegenstanders vermoorden!

    Like

  16. Henny Clemens zegt:

    Er waren verleden jaar gigantische opstanden van moslim’s in alle grote steden van Engeland, een Engelse vriend van ons dacht dat wij dat wel zouden meekrijgen in het journaal, maar omdat hij van ons geen enkele reactie kreeg mailde hij ons om te vragen wat wij er van vonden!
    Wij wisten nog van niéts, op aanraden van hem moesen we dan maar op internet zoeken en ja wij vielen van onze stoel van wat we zagen! Een paar dagen later kwam het pas hier in het nieuws!
    Tsja wij mogen niet teveel negatief nieuws binnen krijgen over deze vredelievende mensen.

    Like

  17. plus zegt:

    In spraak in onze wetten?????? lees ik dat nu goed. De Turkse overheid krijgt in vloed op wetten die voor ons in europa gelden???????? Dat kan niet waar zijn. Hoe haalt de EU dat in z’n hoofd. Zijn we nu echt zo bang voor die muslims. Moeten we nu werkelijk in alles toegeven. Het gaat echt de verkeerde kant uit. Blind zijn onze politicie geworden. Alles wordt gedaan om die muslims te vriend te houden. Denk eens hoe het voor de uitbraak van WO2 ging. Hilter kreeg alles op een presenteer baadje aangerijkt door de westerse democratien. Tsjechie (sudenenland)werd toen gewoon aan hem gegeven!! Alles werd gedaan om hem mar tevreden te stellen. En dat is nu precies wat we nu aan het doen zijn!!!! Op alle eisen van de Turkse overheid wordt positief gereageerd. Totdat het te laat is en ze zover zijn geinfiltreed. maar dan zijn die likse politicie al lang verdwenen!!!!!

    Like

  18. Tom Hendrix zegt:

    @Plus 03.25. uur, o maar ik verwonder mij niet meer, over de landverraders in Brussel. Het kan inderdaad nog steeds gekker hoor.

    Like

Plaats een reactie