Islamofobie (deel 4)

(Op deze weblog reeds verschenen: deel 1, deel 2 en deel 3 op respectievelijk 13 december 2011, 31 december 2011 en 5 januari 2012)

OIC: “We kunnen niet meer op tegen de toenemende islamofobie in West-Europa”, aldus Ekmeleddin Ihsanoglu – volgens westerse, seculiere functieomschrijvingen is hij zoiets als een “secretaris-generaal” van de OIC.

Tijdens de OIC-bijeenkomst in Djedda zei secretaris-generaal Ihsanoglu, dat het “rechts-extremisme” – zo noemt hij dat, maar daarmee bedoelt hij eigenlijk de afwijzing van de islam als politieke doctrine – zo sterk zou zijn toegenomen, dat de moslims, die zich de verovering van het Avondland ten doel gesteld hebben, hierin nu een echte hindernis zien:

Ihsanoglu zei, dat de toenemende rol van de “rechtsextremen” in de politiek in vele landen in Europa inmiddels veel sterker zou zijn dan de capaciteit van de OIC (dat is de samenwerking van de islamitische landen om de doelen van de islam tegen de vrije wereld door te drukken). Ihsanoglu verklaarde, dat de “rechts-extremisten”, die de Mohammedaanse kolonisten “haten”, al een machtsmiddel in de hand van politici geworden zijn. Hij voegde er aan toe, dat de opkomst van de “rechtsextremen” door democratische verkiezingen een proces is, waar zij (de voorvechters van de globale islamisering”) niet meer tegenop zouden kunnen, rekening houdend met het feit, dat deze (de “rechtsextremen”) hun positie via democratische weg bereiken. [let op de verborgen, doorklinkende devaluatie van het democratische proces]. Hij haalde het Zwitserse minarettenreferendum als voorbeeld aan, dat ertoe leidde, dat de bouw van minaretten na het Zwitserse referendum gestopt werd.

Welnu, de moslimmensen moeten dat accepteren. De afwijzing van de islam is geen extremisme meer als het niet aan de extreme randen, maar midden in de samenleving te vinden is. Net zoals wij moeten accepteren, dat de moslims in hun landen niets ophebben met een westerse democratie. We zien ook de verkiezingen in Egypte, Libië, Marokko of Tunesië. En wij moeten dat ook accepteren, dat de Mohammedanen overal daar waar ze vrij kiezen, direct het islamisme kiezen. Als ze zich zorgen maken om hun “muslim communities”, dus om hun koloniën in Europa, dan moeten zij ze weer terughalen naar hun islamitische landen en in het vervolg hun geboortecijfer laag houden. Wij geven West-Europa niet cadeau aan de moslims.

Ze hopen weliswaar nog steeds op gedwongen dictaten uit de EU, maar een economisch uiteenvallende EU heeft geen macht meer over de lidstaten, om het even hoeveel verdragen en regelingen in Brussel met islamitische oliedollars worden afgedwongen. Wanneer zij de christenen in hun landen massaal afslachten en verdrijven, moeten ze er rekening mee houden, dat vroeger of later hun eigen mensen in het Westen eenzelfde lot staat te wachten. Daartegen heeft een stuk papier, ook al stond er “mensenrechten”, EU-resolutie” of “Istanboel Proces” op geschreven, in de geschiedenis van de mensheid nog nooit iemand behoed als het echt serieus werd:

…that the European Union offered to host the third meeting of the ‘Istanbul Process’…30 January 2012 pointed out that the EU’s offer to host the meeting represents a qualitative shift in action against the phenomenon of Islamophobia…

IINA

De Europese Unie heeft aangeboden om de volgende vergadering te organiseren van het zogenoemde “Istanboel Proces”, een agressieve poging van islamitische landen om het bekritiseren van de islam te criminaliseren. De aankondiging komt minder dan een maand nadat de V.S. een eigen Istanboel conferentie met de OIC heeft gehouden. Het expliciete doel is een wereldwijd verbod op elke kritische toetsing van de islam en/of sharia en dit te verankeren in het Internationaal Recht. De OIC heeft z’n inspanning verdubbeld in een diplomatiek offensief om westerse democratieën ervan te overtuigen de UNHCR resolutie 16/18 (maart 2011) te implementeren c.q. uit te voeren.

(http://www.stonegateinstitute.org/2734/criminalize-free-speech)

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/01/05/oic-wir-konnen-nicht-mehr-gegen-die-wachsende-islamphobie-in-westeuropa-aufkommen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(met dank aan vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamofobie (deel 4)

 1. Linsky zegt:

  Dan ziet het er naar uit dat met dat “Istanboel Proces”, voorgoed een eind aan alle kritiek wordt gemaakt, en dat de Total Control en NWO daarmee ook een nog steviger fundament heeft.

  Like

 2. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik kan niet zoveel met het begrip NWO, maar ik moet toegeven dat ik deze ontwikkeling ook griezelig vind. En kijk eens naar het tempo waarin dit gaat!

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Te belachelijk voor woorden. Wie niet kan inzien dat islam een verderfelijke achterlijke Arabische ongewenste heidense woestijnkeutelreligie is van het jaar nul, moet hoog nodig eens aan het gezond van verstand infuus. Of misschien beter zijn hersens inwisselen voor wat Arabisch woestijnzand.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De islam heeft alle tijd van de wereld. Hun overname van Europa gaat zeer geleidelijk.
  Even een stapje terug deert ze niet. Er zijn genoeg domme, maar hoogontwikkelde moslims, die kunnen laten zien hoe een ‘gematigde, geintegreerde moslim’ zich hier voorbeeldig gedraagt. Dat is weer een schep zand in de ogen van met name de linksen en de CDA-aanhangers. Zie je wel, zegt men.
  Het is echter bedrog want er is maar één islam en dat is de menigte die de koran als onveranderlijke basis van de islam ziet en dat zijn zelfs die ‘gematigde, geintegreerden’. Alleen lopen ze er niet mee te koop. Van degenen die zich niet laten misleiden is de aandacht nu gericht op Nigeria. Wat in Egypte met de Kopten gebeurde was ook geen incidentje. We moeten ons niet laten verblinden maar ons richten op afremmen van de instroom van islamieten en op welke manier dan ook de uitstroom bevorderen. Het gaat om mensenlevens en wel die van onze kinderen en kleinkinderen. Helaas is de PVV van Wilders de enige die standvastig die richting uit wil. Gelukkig neemt het aantal websites die de zaak blootleggen toe en de scherpte van de reaguurders gaat ook vooruit. Er is echter nog een heleboel werk aan de winkel. Het aantal ‘verraders’ die bewust of onbewust de voortgang van de islamisering toelaten of zelfs bevorderen is beangstigend groot.
  De strijd moet zich richten op de leer van de sekte, die door de pedofiele profeet bij elkaar is gefantaseerd. Vergeet niet, de profeet is gestorven en……. ALLAH is ook dood!

  Like

 5. vederso zegt:

  M.A.L.Sion. Mee eens. Overal wordt islamkritiek meer vanzelfsprekend. Of als minder abject beschouwd. Het is maar hoe je het bekijkt. Vandaar de haast van de OIC.

  Like

 6. Tarak Ramadan mocht de states niet in.Maar Obama aan de macht en hij had een free ride.Zo nu nog een setje van Obama en dan word dit er ook nog door gedrukt.Hoe verdrietig.

  Like

 7. hans van de mortel zegt:

  Zolang het lijdzame voor negentig procent domme alles slikkende en goedvindende niet kritisch nadenkende volk niet protesteert, zal er de baas over hen gespeeld worden door slechts een enkele dwaas. Eventueel in commissie met een of meer andere narren. Dat is altijd al zo geweest.

  Een greep uit het gajes van het verderf. Te beginnen bij – en verder in willekeurige volgorde, – het door de mens – notabene – zelf gecreëerde schrikbeeld God, de profeet Mohammed, keizer Nero, Napoleon, Chemberlain, Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot, Kok (de huichelaar socialist en bedenker van de ommezwaai naar de grote privatisering in Nederland), Balkenende, alle Amerikaanse presidenten, Kim Jong-il, en nog vele anderen die de geschiedenis een onmenselijk aanzicht gaven.

  In een democratie kan men makkelijk demonstreren en zijn stem verheffen, maar men doe het niet. De mens heeft blijkbaar geen probleem met islam. Dat klopt ook wel omdat islam inderdaad nog geen macht in die democratie is zoals destijds de nazi’s van enkeling Hitler. Die behaalde een meerderheid in het parlement waarmee alle ellende een aanvang kon nemen om de wereld op zijn grondvesten te doen laten schudden.

  De vraag die ik aan iedere psychiater zou willen stellen is: waarom kiezen moslims in het Westen niet massaal voor het humanisme? Geen mens in ONZE kennisbeschaving die pedofilie een warm hart toedraagt, Mohammedanen doen dat wel. Immers, zoals alle mohammedanen weten, hun geliefde profeet probeerde zijn meiske (Aisha) al vanaf zes jaar te neuken. Dat lukte hem pas toen zij negen was. Hoe weten we dit? Waren we er bij? Nee, dit wordt schaamteloos door ALLE Mohammed-aanhangers als waar gebeurd aanvaard en als de gewoonste zaak van de wereld beschouwd. Mohammed, hun geliefde profeet, mocht niet aflatend – dag in dag uit – een meisje van zes proberen te verkrachten en zijn tegenstanders hun hoofd (laten) afhakken. Voor mohammedanen is dit alles de gewoonste zaak van islam.

  Geen moslim die een afkeurend commentaar zal geven op de verkrachtingen van Mohammed. Die moslim moet namelijk nog uitgevonden worden. Islam is niet het probleem, maar ALLE moslims zijn ons dagelijkse probleem.

  Daarom dienen moslims door ons en alle verantwoordelijke regeringsleiders voor achterlijk en stapel meskjokke te worden verklaard en voor goed geweigerd in ONZE samenleving. Tenminste . . . als u pedofilie afkeurt en tegen elke vorm van verkrachting bent. ook van een Arabisch islamitisch meisje van zes. Want moslims hebben hier blijkbaar totaal geen moeite mee. Zij keuren namelijk niets af van hun geliefde Mohammed. Ook niet zijn massale moordpartijen als roverhoofdman en aanvoerder van een oorlogszuchtige religie die nog dagelijks zijn sporen met verve verdient. Want terrorisme en onderdrukking van de menselijke geest staan hoog in het vaandel van de leringen uit de koran.

  Like

 8. rowi2011 zegt:

  Vederso:
  NWO ( rockerfeller, Bilderberg etc)
  Er is zelfs al een vliegveld gebouwd voor de toekomst in Denver.
  Bij interesse een volgende reeks filmpjes
  http://embedr.com/playlist/operation-trojan-horse-spooky-stuff-denver-new-world-airport:

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Marijke Wright: Tariq Ramadan had inderdaad een inreisverbod in de USA. Is dat opgeheven? Waar kan ik dat vinden?

  Like

 10. Vederso na dat hij uit Roterdam weg moest en terug naar Engeland,waar hij dan ook een huis heeft,is hij kort daar na toe gelaten in de states en kon daar zijn preekjes houden op de universiteit.Ik sla nooit iets op en voor jullie die goed met de comp zijn moet dat toch te achterhalen zijn.Hij is verleden jaar al toe gelaten.

  Like

 11. Vederso dat is ook een van de reden dat ik de Obama clan niet vertrouw,want de moslimbrother hood zit ook in het huis.als je een crime doet in de states en je mag het land niet meer in is dat voor goed,en bij Tarik is dat op eens op geheven.Toch wel heel vreemd vind je niet?

  Like

 12. vederso zegt:

  Ja, dit is vreemd. Zie de video met Frank Gaffney waarin gezegd wordt dat Obama adviseurs heeft met banden met de Muslim Brotherhood.

  Like

 13. Vederso kunt u mij die link geven van Frank Gaffney

  Like

 14. vederso zegt:

  @ Marijke. 3e video in Islamofobie Deel 3. (sorry)

  Like

 15. Columnist zegt:

  Deze reactie van Ihsanoglu vindt ik erg leuk. We moeten spanningen in het Midden-Oosten gebruiken om de Europese macht in dat gebied te vergroten, en blijvend af te rekenen met de islam in zijn thuisland. Arabisch leren is een zeer goed begin. Eurabië is niet erg, zolang het maar geen kalifaat wordt.

  Like

 16. Pingback: Islamofobie (deel 5) | E.J. Bron

 17. vederso zegt:

  Gates of Vienna gisteren. Zie ook de reactie van Henryk Clausen.

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2012/01/oic-islamophobes-are-too-much-for-us.html#more

  Like

 18. Pingback: Islamofobie (deel 6) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s