Voortdurend aangevallen en gemolesteerd door moslims: Homoseksuelen vluchten uit Hamburg

 

Openbare terechtstelling van homoseksuelen

Voorwoord van Michael Mannheimer

Ik heb de nieuwste fatwa van de islamitische rechtsgeleerde Dr. Yusuf al-Qaradawi over homoseksualiteit gepubliceerd, waarin wordt vastgelegd, dat er voor homo´s maar één straf kan zijn: de dood. Echter – Allah is wijs en barmhartig -, de shariarechtbanken kunnen er over beslissen of homo´s levend verbrand, van hoge gebouwen geduwd of aan bouwkranen opgehangen worden. Deze doodsfatwa voor homoseksuelen oriënteert zich, net zoals alle andere fatwa´s, uitsluitend op de beide heilige geschriften van de islam: koran en Hadith en zijn daarom ook niet aan te vechten door gematigde moslims, tenzij ze het risico zouden willen lopen om zelf het slachtoffer te worden van een aanklacht wegens godslastering of ketterij.

Slechts enkele uren na de publicatie van deze fatwa lees ik op een Oostenrijks blog dat homoseksuelen overhaast uit Hamburg zouden vertrekken. De reden zou de epidemische toename van openbare aanvallen op homoseksuelen door ons Avondland verrijkende moslims zijn. Deze worden bespuugd, gepest en vaak ook lichamelijk aangevallen.

Al jaren geleden berichtte ik er over dat de imam van Rotterdam homoseksuelen tot de belangrijkste verantwoordelijken van alle kwaad in de wereld maakte en er openlijk toe opriep om alle homoseksuelen op te hangen. In Amsterdam zijn – dankzij de decennia lange ongebreidelde immigratiepolitiek door Nederlandse “goedmenschen”- de tijden ook al lang voorbij, waarin duizenden homoseksuele paartjes zonder angst door de straten konden flaneren.

En ik voorspel dat dit ook in Berlijn, Keulen, Düsseldorf en andere grote Duitse steden weldra tot het verleden zal behoren. Ik voorspel verder, dat al binnen enkele jaren de eerste Europese vrouwen en meisjes, die luchtig gekleed en zonder hoofddoek op straat lopen, door islamitische jongeren aangevallen, met zoutzuur besproeid of in hun gezicht zo met een mes toegetakeld zullen worden, dat voor hen slechts rest om met een hoofddoek op te gaan wandelen om hun verminkte gezicht voor de blikken van anderen te verbergen. Dit komt allemaal voor. En kwam altijd al voor. En wel daar, waar de islam heerst respectievelijk op het punt staat om spoedig te gaan heersen.

Als onze Europese “goedmenschen” niet naar onze waarschuwingen willen luisteren, dan moeten ze gewoon voelen. Dat de verkiezingen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zo beschamend (vanuit het oogpunt van ons islamcritici –  alle islamkritische partijen samen kwamen op nog geen 2% van de stemmen) zijn verlopen, doet het vermoeden opkomen, dat de meeste Duitsers het gevaar door de islam of niet willen zien, niet kunnen zien of dat het hen gewoon niets interesseert.

Welnu, een volk, dat zienderogen zijn slavernij tegemoet gaat en er niets tegen doet, heeft iets anders ook niet verdiend. Net zoals de homoseksuelen in Duitsland en in de rest van het Westen, overwegend links, overwegend Duitslandvijandig, overwegend pro multiculti en islamofiel, ook niets anders verdiend hebben dan door diegenen, met wie ze aanpappen, eerst uit hun steden te worden gegooid, totdat ze of naar een ander land moeten vertrekken of een laatste blik op hun voormalige homoseksuele paradijs vanuit de hoogte van een bouwkraan kunnen werpen.

Vaak – vergeef me mijn defaitisme van vandaag – vragen wij ons islamcritici wel af waarom wij al deze informatie tegen de islamitische bedreiging geven, waarom wij politieke, juridische en persoonlijke vervolging op ons nemen, als diegenen die wij willen informeren het geen ene moer interesseert wat er terechtkomt van hun toekomst en die van hun kinderen.     

 ***

De multicultidroom valt uit elkaar – homoseksuelen vluchten uit Hamburg

In de bonte multicultiwereld in de wijk St. Georg in Hamburg zijn scheuren gekomen. Homoseksuelen voelen zich bedreigd door moslims. Er vinden aanvallen en pesterijen van moslims tegen homoseksuelen plaats. Ahmet Yazici: “homoseksualiteit is een zonde in de islam”.

Homoseksuelen en moslims zijn niet meer zulke goede maatjes met elkaar. De laatste strijd waren er steeds opnieuw berichten over pesterijen en aanvallen van moslims tegen homoseksuelen. Ahmet Yazici, plaatsvervangend voorzitter van de islamitische gemeenten in Noord-Duitsland, verzet zich tegen de algemene veroordeling van de moslims in de wijk. “homoseksualiteit is een zonde in de islam, maar dat zou nooit een legitieme reden zijn om geweld toe te passen”, zegt de 42-jarige. In de wijk achter het hoofdstation van Hamburg bevinden zich 13 moskeeën en gebedsruimtes. Tegelijkertijd is dit het centrum van de Hamburger homoscene.

Voormalige homoseksuele winkels zijn nu Anatolische theehuizen

Vroeger zou men zich typisch voor de scene hebben gekleed, zegt een homoseksuele gastronoom, die anoniem wil blijven. “Tegenwoordig trekt men er een joggingbroek over aan”. En als een homostelletje ´s nachts hand in hand een groepje moslims tegenkomt, gaat het liever aan de andere kant van de straat lopen. “De gouden tijden voor homo´s zijn met de komst van veel migranten voorbij”, zegt de 49-jarige. In voormalig homoseksuele winkels zitten nu Anatolische theehuizen, Turkse bakkerijen of moskeeën. In een toespeling op de gespannen verhouding tussen homoseksuelen en moslims vraagt een homoseksueel in het scenetijdschrift “Hinnerk”: “Wäre St. Georg schöner ohne Döner?”

De politicus van de Gal (Grüne Alternative Liste) bekijkt de ontwikkeling bezorgd. Enige tijd geleden hebben zes mannen zich, onafhankelijk van elkaar, bij hem, een bekennende homoseksueel, gemeld, die overvallen zouden zijn. Ze zouden niet naar de politie hebben durven gaan. De redenen: Remmingen om het homoseksueel zijn toe te geven bij de politie en angst voor wraakacties.

De sinds 1978 in de wijk wonende gastronoom bevestigt deze angst om aangifte te doen van overvallen. Er komen veel pesterijen en intimidaties voor. Bij auto´s met een regenboogsticker – het symbool van de homo´s en lesbiennes – zouden ruiten zijn ingeslagen of antennes zijn afgebroken. In december 2006 werd het uithangbord van een adviesbureau voor homoseksuelen met de spreuk “Dood de flikkers” overgeschilderd.

Ahmet Yazici van de Centrummoskee weet echter niets van overvallen. “Dat er een paar idioten zijn die domme dingen zeggen en stoer doen, die bestaan overal”, zegt Yazici. Tolerantie zou door moslims actief geleefd worden. “Wij houden ons bezig met het thema homoseksualiteit, hoewel het in de meeste gemeenten een taboe is”.

Bron…

Allemaal ontwikkelingen, die bijvoorbeeld een “islamofobe” Udo Ulfkotte 5 jaar geleden in zijn boek “SOS Abendland” heeft beschreven!

Bronnen:

http://michael-mannheimer.info/2012/05/14/von-muslimen-standig-angegriffen-und-angepobelt-schwule-fluchten-aus-hamburg/#more-10771

Auteur: Michael Mannheimer

http://sosheimat.wordpress.com/2012/05/14/der-multikulti-traum-zerbricht-schwule-fluchten-aus-hamburg/

Auteur: der patriot

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Voortdurend aangevallen en gemolesteerd door moslims: Homoseksuelen vluchten uit Hamburg

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Alinea 3, na de koptekst:
    Dames, u bent gewaarschuwd…!!!
    http://tinyurl.com/3924nre
    OPROEP: STEM NEE op 12-9.
    STEM PVV.

    Like

  2. louis-portugal zegt:

    Stel je voor dat je homo en ook nog jood bent.

    Wat doen ze hier met hun eigen homo´s want die zijn er schijnbaar genoeg volgens + Pim Fortuyn.
    Ik meen ergens gelezen te hebben dat Kofi Debiel ook homo is.

    Like

  3. G.Deckzeijl zegt:

    Kofi Debiel…. die hou ik erin. Aboe Laadklep, weet je wie dat is, Louis???

    Like

  4. E.J. Bron zegt:

    Dibi eindelijk uit de droom geholpen?!…..links en democratisch?? LOL! 😀

    Like

  5. G.Deckzeijl zegt:

    @EJ: welke moslim is wel geschikt als leidersfiguur? Ze willen volgens mijn stellige overtuiging alleen maar OVERHEERSEN..!!!(zie elders op dit blog de uitlatingen van jurkendrager Omar Bakri Muhammad.)
    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3257959/2012/05/19/Dibi-niet-geschikt-als-partijleider-GroenLinks.dhtml

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Fijn he, de islamisering van Europa. En wat een geweldig vooruitziende blik, die onze onvolprezen politici hebben gehad, toen ze de poorten van europa wagenwijd hebben opengezet voor de volgers van Mo.

    Like

  7. G.Deckzeijl zegt:

    Zie foto: wiens hand is dat? Die van Sap beslist niet.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/12168034/__Sap__Ik_heb_me_geschaamd__.html

    Like

  8. Pingback: De Counterjihad beweging | E.J. Bron

  9. Pingback: Tijd voor een nieuwe perceptie! | E.J. Bron

  10. Wachteres zegt:

    “Als onze Europese “goedmenschen” niet naar onze waarschuwingen willen luisteren, dan moeten ze gewoon voelen”.

    Dat schrijf ik ook al jaren: ‘Wie niet horen wil moet voelen’.

    Was het maar zo dat alleen de links/liberalen de dupe werden van de islam.

    Voor hen zou ik mij geen seconde meer inspannen. ‘Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen’ moet worden afgestraft.

    Helaas zijn/worden ook onze kinderen en kleinkinderen de dupe van deze waanzinnige ideologie en van de verraderlijke, walgelijke mentaliteit van deze ‘Gutmenschen’.

    Like

Plaats een reactie