Waarom is Obama naar Israël gereisd?

Screenshot_16

De ene keer christen, de andere keer moslim – en nu doet hij ook nog net alsof hij een gelovige Jood is!

Obama maakt op dit moment een Israël-trip, zoals in alle media staat te lezen. Maar de vraag is: waarom? Hij heeft de Israëli´s niets te bieden, bericht “Der Spiegel”:

De Amerikaanse president bezoekt Netanyahu: Obama komt met lege handen naar Israël.

Het gaat om symboliek en om niet meer dan dat: de Amerikaanse president Obama reist zonder een nieuw vredesplan naar Israël, de belangstelling daarvoor is bij de Amerikanen duidelijk afgenomen. In plaats daarvan wil hij de relatie met minister-president Benjamin Netanyahu verbeteren – want die heeft de laatste behoorlijk geleden.

En hoe hij dat voor elkaar krijgt? Door met de Palestijnen aan te pappen:

Meer: in zijn Israël-toespraak zei Obama dat er “2 staten voor 2 volkeren” moeten komen.

Het is niet fair dat een Palestijns kind niet in een eigen staat kan opgroeien, zei Obama.

Video:

Komisch dat hij bij Koerdische kinderen nooit op zulke spreuken komt!

Op zeker moment zullen de Israëli´s eindelijk wakker moeten worden: deze keer zijn de Democraten niet meer de betere partij voor ze. Deze keer hebben de Democraten een vijand van de Joden en van Israël het Witte Huis in weten te manoeuvreren. En dat kan onder omstandigheden tot de ondergang van Israël leiden. Want zonder de Big Brother uit Amerika zal de kleine staat in het uiterste oosten van de Middellandse Zee zich niet staande kunnen houden.

Screenshot_15

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/22/warum-ist-obama-nach-israel-gereist/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Waarom is Obama naar Israël gereisd?

 1. aquarius4422 zegt:

  Hij heeft de eerste klap in het gezicht van het Israëlische volk uit uitgedeeld door Metanyahu te dwingen dor het stof te gaan voor de machtsgeile Erdogan. Verdere ijsen aan Israël om massaal zelfmoord te plegen zullen wel volgen. Als Netanyahu een vent geweest was had hij Obama onder de pek en veren het land uit moeten trappen. Zo, dat moest ik even kwijt.

  Like

 2. Rudi zegt:

  Mr Obama goes to Israel. Om wat te doen? Om Netanyahu te dwingen zijn excuses aan te bieden aan het Türkse hondsvot Reggie Tembeltürk Öztembel Tembeldemir Erdoguano.
  Het Westen wordt geleid door een lemming…
  http://www.jihadwatch.org/2013/03/israel-surrenders-under-pressure-from-obama-apologizes-for-defending-itself-against-jihad-flotilla-w.html

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, deze Obama is met afstand de slechtste president van Amerika. Hij is daarbij een draaikont van de eerste orde, aan deze man is niet te zien of hij werkelijk bedoelt wat hij zegt.
  Ik vind het gewoon een muzelman, die zoals islamisten plegen te doen misleiding brengt, waar hij ook gaat.

  Like

  • Rudi zegt:

   Precies Tom, een draaikont, een allemansvriend die zijn vijanden niet herkent, een jan-me-zole die niet weet waar hij thuishoort _ “is het nou de Derde Wereld of is het tóch het Westen, is het de democratie of tóch de islam?”_ je kunt het hem allemaal zó horen mompelen voor de spiegel.

   Misschien is het in het verleden al eens getoond op deze site, maar hier is het dan nog een keer: Obama’s plan voor Israël, door Latma:

   Like

 4. Anneke zegt:

  De SPLIJTZWAM uit de VS ….Lijdend aan het Stockholm-Syndroom!!! Hij wordt niet zonder reden grijzer en grijzer….Kan nog beter zeggen: het Wilde Beest uit de Verloren Staten van America. Miste hij zijn collega uit ’t Vaticaan niet een bietje??? Die ‘grootse anti-semiet, gekke Fransje’. Het tweede -, geopenbaarde beest….HOER uit ROME.

  Like

  • Anneke zegt:

   Blijven hopen dat Benjamin Netanyahu zich LOS-KOPPELT van deze twee HOEREN; de ge-openbaarde BEESTEN. “Zònder Gods Hand, zal Israel zinken in de beerput…Máár zover laat YHWH het niet komen. Het land is fysiek goed herstelt en nu is de geestelijke hersel-fase, langzamerhand aan de beurt”. Haleluyah…Amen !!! ! !!!

   Like

   • Rudi zegt:

    Anneke, ik ben het roerend met je eens, maar ook Israël, we mogen het niet ontkennen, lijdt aan het politiek correcte denken. Kijk maar naar organisaties die zich inzetten tegen racisme, maar zich in die strijd ook richten tegen joodse ouders die hun dochters willen behoeden voor ‘relaties met moslims’.
    En kijk maar naar Bibi, die zich, uit politiek correctheid, zowaar op de knieën werpt voor Reggie Tembeltürk Erdoguano.

    Het werd ooit een keer als volgt verwoord: stel dat er een voetbalwedstrijd werd gespeeld en één team bestond uit voormalige basketbalspelers. Als die dan tijdens de wedstrijd een doelpunt scoorden met de bal aan de hand, zouden we dat allemaal aanvaarden, omdat dat hun cultuur is? Natuurlijk niet.

    We worden geconfronteerd met een vijand die onze regels niet erkent;
    Maar dat is geen reden om ons over te geven.

    Bibi heeft helaas niet veel vrienden. Misschien moet hij maar eens een keer naar het oosten kijken? China is de moslims ook liever kwijt dan rijk en kijkt wat betreft cultuur en technologische verworvenheden naar het Westen. (waar Israël cultureel gezien integraal deel van uitmaakt en türkije niet)

    Zonder ‘New Age’ te willen klinken: Nostradamus heeft voorspeld dat ‘de derde Antichrist’ niet overwonnen zal worden zonder hulp van het Oosten.

    Like

 5. Brabosh.com zegt:

  Waarom? Daarom (onder andere), heet van de naald:

  Netanyahu apologizes to Turkey over Gaza flotilla
  http://www.jpost.com/International/Obama-Netanyahu-Erdogan-speak-by-phone-307423

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Niemand kan twee heren dienen volgens een gezegde. Wat de dubbelspionne Mata Hari (Greet Zelle) is overkomen, kan Obama ook nog eens overkomen. Hij overspeelt gewoon zijn hand, totdat hij een groepering of natie zo kwaad gekregen heeft dat hij omgelegd wordt. Hij kan gewoonweg niet ten enemale de Duivel omhelzen (Islam) en ten andermale zich voordoen als een zeer Godsvruchtig mens. En als het hem zo uitkomt, zo maar eens voor de verandering met een keppeltje gaan rond huppelen. Gelijk een kameleon die telkens van kleur veranderd. Dit blijft niet mooi staan, en eens gaat dat botsen. Het zou mij hogelijk verbazen dat Obama met zijn schandelijk gedrag daarmee tot het eind van zijn ambtsperiode mee weg kan komen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 20.26. uur op 22/3. De grootste antisemiet ; “gekke Fransje”, hahahaha, dat heb je prachtig verwoord. Nu even sereneus Anneke, ik meen dat je daarmee TimmerFranz bedoelt (Timmermans).?

  Like

 8. Jan zegt:

  God haat Obama (en de Israëliërs (met hersenen)

  Al vrij snel in het begin begaf de auto het (getankt met diesel ipv benzine (de sukkels kunnen dus geen Ivriet) en nu kan hij niet weg met de helicopter door een hevige zandstorm en gaat met de auto naar het vliegveld. Gevolg is dat de weg tussen Jeruzalem en Tel Aviv tussen 13.30 en 16.00 volledig is afgesloten.
  Obama’s car breaks down after being filled with ‘wrong fuel’
  http://www.thenews.com.pk/article-93172-Obamas-car-breaks-down-after-being-filled-with-wrong-fuel-
  Historic visit comes to close, Obama departs Israel
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Obama-to-visit-Herzl-Rabin-graves-as-Israel-trip-concludes-307391

  Israëliërs zullen hem meer haten dan voorheen en dat is goed.

  Like

 9. Jan zegt:

  en de Israëliërs (met hersenen) haten Obama

  Like

 10. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  22 maart 2013 om 18:15

  Obama is een krankzinnige

  * Afgelopen dagen vergeleek hij het conflict tussen Joden en ‘Palestijnen’ met de meningsverschillen die Amerikanen met Canadezen hebben (het regent dan ook raketten vanuit Quebec)

  * Obama vergeleek Joden en ‘Palestijnen’ met de zwarten onder de rassenscheiding en slavernij
  http://www.politico.com/politico44/2013/03/in-mideast-obama-returns-to-us-race-metaphors-159943.html

  * Hij riep de Israëlische jeugd op tot ‘change’ zoals Alinsky die predikt in ‘Rules for Radicals’ en dat opgedragen is aan Lucifer (de duivel dus)
  http://www.wnd.com/2013/03/obama-quotes-alinsky-in-speech-to-young-israelis/#XEjUpLm8zzo6OfZU.99

  * Hij hield een toespraak onder de foto van massamoordenaar Arafat. Een Duitsers die dit doet met het portret van Hitler pleegt maatschappelijke zelfmoord, maar deze gek kan zich alles permitteren, wat weer laat zien dat socialisten evengrote imbecielen zijn
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-speaks-under-arafat-banner_708753.html

  Like

 11. Jan zegt:

  Obama toespraak onder het portret van massamoordenaar is een blunder van jewelste

  Barack Obama’s Arafat blunder is an embarrassment for the leader of the free world
  It is simply astonishing that the leader of the free world would agree to speak against a backdrop of a murderous terrorist with American and Israeli blood on his hands. What kind of message does this send to America’s enemies when the president of the United States gives a press conference standing in front of a banner celebrating one of the most brutal terrorists in history? It projects a clear signal that Washington is weak in the face of terrorism, and it is an insult to the memory of those who died at the hands of Arafat’s terror network.
  http://blogs.telegraph.co.uk/news/nilegardiner/100208464/barack-obamas-arafat-blunder-is-an-embarrassment-for-the-leader-of-the-free-world/

  Like

 12. Rudi zegt:

  Van Frontpage Mag, een open brief aan Reggie Erdoguano van Steven Plaut, een van de weinige niet-linkse proffen in Israël.
  En hij slaat de spijker recht op zijn kop.

  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/an-apology-to-turkey-from-the-israeli-people/

  Like

 13. Jan zegt:

  Israel To Pay Turkey Tens Of Millions Of Dollars Over Gaza Flotilla Raid In Obama-Brokered Deal…
  http://weaselzippers.us/2013/03/26/report-israel-to-pay-turkey-tens-of-millions-of-dollars-over-gaza-flotilla-raid-in-obama-brokered-deal/

  (ik zou met een paar drones Erdogan de hel laten zien)

  Like

 14. Jan zegt:

  Obama ging naar Israël op te kijken hoe je nederzettingen bouwt:

  Obamatown! Underground Homeless Cities Found UNDER Kansas City
  In Kansas City, police discovered a homeless settlement complete with a network of tunnels.
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/04/obamatown-underground-homeless-cities-found-under-kansas-city/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s