“Geen Breivik soldaten in onze straten!”

Screenshot_19

“Geen Breivik soldaten in onze straten!”

Een manifestatie van SDL ( Swedish Defense League) gister in Malmö heeft meer dan 1000 Internationale Socialisten en Antifascisten op de been gebracht. Lang voor de groep van Kamil Rybas, voorzitter SDL, het plein bereikte waar hij zijn toespraak ging houden, zag het zwart en rood van de mensen die naar eigen zeggen,vrijheid en gelijkheid,hoog in het vaandel hebben. De SDL met een groep van ongeveer 20 man viel compleet in het niet.

Zoals bijna elke plek waar de Internationale Socialisten en Antifascisten present zijn, wisten ze ook deze manifestatie te Malmö, op hun eigen ludieke wijze om te toveren tot een waar feest van democratie. Zwarte feest plunje, vrolijke rode vlaggen, politie die getrakteerd werd op flessen, vuurwerk en Romeinse kaarsen maakten het tot een vrolijke happening. Door het luide feestgedruis was er uiteindelijk weinig te volgen van de speech van Kamil Rybas

Volgens Malmö politie was het een spannende middag,hebben zich weinig ongeregeldheden voorgedaan en was er nauwelijks sprake van vandalisme. Ze zijn tevreden over het feit dat ze de vrijheid van meningsuiting voor beide partijen hebben kunnen waarborgen. Dat er een dubbele barricade met dranghekken en een cordon van politie nodig was om de wereldverbeteraars op veilige afstand te houden mocht de pret niet drukken.

Screenshot_21

Kamil Rybas heeft voor 1 mei aanstaande vergunning aangevraagd om te spreken in Jönköping, de tegenstanders van de SDL hebben voor die gelegenheid alvast een Facebook event aangemaakt zodat het wederom een gezellig feestje kan worden. Omdat in Europa, kritiek op de islam inmiddels verheven is tot de ziekte islamofobie zal er allicht in Zweden ook alles aan gedaan worden om te voorkomen dat de bevolking aan verdere besmetting wordt blootgesteld. De inzet van groeperingen als Internationale Socialisten en Antifascisten werkt daarbij als een uitstekende buffer. Er is dan ook te verwachten dat zij ook 1 mei weer op een podium kunnen rekenen in Jönköping.

Video:

 

Bron:

http://www.tolereergeenintolerantie.nl/geen-breivik-soldaten-in-onze-straten/

Auteur: Talyah

Screenshot_22

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Zwitserland. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Geen Breivik soldaten in onze straten!”

 1. rommel zegt:

  Nou is de politie niet mijn beste vriend. Maar in dit geval zou ik ze best wel een knuppeltje mee willen helpen.

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Zweden is verloren.

  Like

 3. baksteen zegt:

  Met als gevolg dat niemand kon horen wat de SDL te zeggen had en dat geweld gekoppeld wordt aan de SDL bijeenkomsten, precies de bedoeling.

  Like

 4. De Ekster zegt:

  Gezellige boel was het daar, zeg.
  Ik zie op het einde allemaal ongewassen mensen met klithaar de politie uitschelden terwijl de politie erbij staat zonder in te grijpen. Alleen aan het Zweeds op de achtergrond kun je zien dat het niet in Nederland is, want ook de Nederlandse politie grijpt niet in tegen “anti-fascisten” (=knuffelaars van het moslimfascisme) of islamieten. Ze kunnen best kordaat optreden hoor, maar dat is alleen in het geval de koningin beledigd dreigt te worden. ’t Is ook overal hetzelfde.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Het feit dat de politie niet actief de SDL in elkaar knuppelt is volgens Links al een grote schande. In feite beschermt de politie Links. Zo kunnen Linkse mannen geweld gebruiken en zo aantrekkelijk worden/blijven voor hun vriendinnen, die dus eigenlijk door de overheid geleverde hoertjes zijn.
   Deze seksuele mechanismen, het gevecht om de vrouwen, zijn de drijvende krachten achter de politieke confrontaties inzake migratie. Daarom is het niet voldoende Zweedse vrouwen en meiden te beschermen, maar actief de Linkse en Islamitische vrouwen en meiden op te eisen. Beter dan in een soort Neuremberg opgeknoopt te worden.
   Laten we wel wezen, als Breivik de beschikking had gehad over Pakistaanse, Koerdische en Somalische meiden, zou het hele blonde ras hem een rotzorg zijn geweest.

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Hoe is dit mogelijk?
  Als dit representatief is voor geheel West-Europa dan zie ik het duister in.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Het volgende past hier ook wel denk ik, maw: is het überhaupt strafbaar in Duitsland om in het openbaar op te roepen tot geweld? In dit specifieke geval gaat het om onthoofding..
  http://www.pi-news.net/2013/03/ich-werde-dir-den-kopf-abschneiden-teil-2/
  1000-eurovraag: beleven we de dag nog dat dit gore, HERSENLOZE UITSCHOT wordt opgeruimd?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Stel je eens voor: een dergelijke toespraak in de Tweede Kamer..!!!!
  http://www.pi-news.net/2013/03/eine-solche-rede-im-deutschen-bundestag/

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Zweden is al verloren aan de haatbaarden des islams. Hier laten de RODEN en het andere TUIG weer zien, dat ze schijt hebben aan de “eigen bevolking”. Dat gaat goed fout in Zweden!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zweden is verloren aan de haatbaarden des islams. Met dank aan de RODEN en het andere LINKSE TUIG, die schijt hebben aan de eigen bevolking!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  “De fascisten van de toekomst zullen antifascisten genoemd worden” – Het citaat wordt toegeschreven aan Winston Churchill

  Like

 11. rommel zegt:

  Niet zo somber. Las een paar dagen geleden op de Zweedse teletekst, dat ondanks het verfoeien en zwartmaken door de media, de Sverige Democraten de 3e grootste politieke partij was (van de 8). Dit jaar weer een paar procent gegroeid en mag rekenen op ongeveer 13% procent aanhangers onder de Zweden.
  Het is een begin.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Zo lang als er nog een gelovige is die de Heer trouw blijf, zal de Heer ook hier ingrijpen.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Niets aan de hand dus gewoon achterover zitten en even geduld opbrengen.

   Like

  • oogenhand zegt:

   God zal ingrijpen. Door mij. De moslim zal branden in de hel. De islam vernietigt zichzelf in Syrië.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Dat ze in de hell zullen branden zal best zo zijn al jij dat zegt , maar we hebben een probleem op de aarde !
    Nee hoor de islaam vernietig zichzelf niet in syrie , maar er komt weer iets als de moslim broederschap boven drijven.
    De nieuwe regering staat al klaar in de usa

    Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Rommel 17.01. uur. Zou het daar al niet te laat voor zijn ? Als ik zie hoe dat RODE SCHUIM tekeer gaat!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.05. uur. Ik heb het gezien Gerrit. De terroristische islam aanhangers, worden verdomme ook nog in de watten gelegd. Snotverdomme, en de laffe politie staat erbij, en doet geen flikker, ik ben hier nondedju helemaal klaar mee. We worden in de steek gelaten, niet alleen door onze ROVERHEID, maar ook door EIGEN VOLK. Zo gaan we het niet halen tegen de moezelmannen!

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Die Zweden zien liever zwaar bewapende Moslim broeders door hun straten marcheren. Wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten. Zweden, weest voorbereid !

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  @Rommel 17.01 uur. De Sverige Demokraterna? Nou, dat is niet zo gek! zo’n twee jaar geleden leek het er nog niet zo op, geloof ik. Jammer natuurlijk, dat onze Deense vrienden bij de laatste verkiezingen verloren hebben, maar ja, dat kan af en toe ook gebeuren -zie de PVV op 12 September door de ‘strategische stemmen’. Maar met enige groeiende onvrede is dat zo weer recht te trekken, zien we nu. Wie weet kan Wilders op een dag toch nog zijn International Freedom Alliance stichten.
  @Tom Hendrix 17.53 uur. Te laat is het niet gauw, Tom! En dat RODE SCHUIM graaft z’n eigen graf door zo tekeer te gaan.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Leuk rood vlaggetje. De moslims verdelen zèlf de werkende klasse in moslims en ongelovigen. Laat niet toe dat de werkende klasse verdeeld wordt! :D:D:D
  Salafisme is geen mening, salafisme is een misdaad. Of zijn die roden het pak slaag in Afghanistan vergeten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s