Fout Femke gaat weer nazislamitisch hoeréren (+ update)

Screenshot_28

(Door: Martien Pennings)

Je moenie óvedemense prate, mamédde mense! Femke Halsema gaat het doen. En toen ik de twee voorgaande zinnen had opgeschreven, zag ik dat Halsema vanwege dit nieuwe voornemen tot foute zelfmanifestatie reeds een week geleden geestelijk werd doodgestenigd door mijn beste leerlinge: A. Nanninga van GeenStijl. Ik had dat gemist, want ik was even computerloos met vacantie geweest, helemaal naar Schiermonnikoog.

“Geestelijk doodgestenigd”, zei ik, maar éígenlijk kan dat natuurlijk niet, want Femke Halsema’s geest is zélf geheel opgetrokken uit het hardste rotsgesteente dat in de hele Jura van de Pyrenese Allepenijnen gevonden kan worden.  Als je daarin een deukje wil krijgen moet je eerst langdurig met zoutzuur en vlammenwerpers aan het werk om poreus te maken en dan nóg moet je raketwerpers inzetten.

Wat ik zojuist als “foute zelfmanifestatie” samenvatte, beschreef Nanninga bloemrijk aldus:

“Wij misbruikten ze [de moslimaatjes] gewoon nog maar een keer als “pion in onze ideologische stellingname”. Komt goed meiden, Tante Fem gaat jullie de boventoon laten voeren. Wen er maar niet aan, dat boventoon voeren. Het zal de eerste en laatste keer zijn zolang jullie je niet ontworstelen aan de klauwen van het mohammedanisme. Maar Femke Moslima gaat begripvol met jullie praten over de afkeer van de islam in dat stoute, nare Vrije Westen. En heeft zo in ieder geval haar correctheid kunnen etaleren in haar holier than thou-show bij de Publieke Omroep. Er is namelijk maar één vrouw die Femke Halsema de boventoon wil laten voeren en dat is Femke Halsema.”

Wat kan je hierna nog zeggen over Femkes vrouwvriendelijk invoelend voornemen?

Bijvoorbeeld dit: zelfbewuste en trotse moslima’s interviewen is net zoiets als in 1939 met leden van de Bund Deutscher Mädel tweespreken. Die wisten óók niet van hun gezond, ondanks hun gesundes Volksempfinden. Geen idee hadden deze hockeymeisjes-achtigen van de komende slachtingen en vergassingen en de neermitrailleringen op de rand van het zelfgegraven massagraf. Maar het Grote Verschil is: zowel deze kopvodwijven als fout Femke kunnen beter weten. De ergste gruwel van de nazi’s lag in 1939 nog in de toekomst, maar dat van de islam ligt in 1400 jaar verleden kant en klaar ter inzage. En dan hebben we het nog niet eens over de actualiteit.

Luister, domme doos Halsema! De islam is een seksueel aangedreven roofmoordenaars– en slavenhalers-ideologie! Punt! Aanhangers daarvan interviewen is zinloos. Of ze weten het en dan kan je ze beter interneren dan interviewen, of ze weten het niet en dan gaan ze van jou alvast niet wijzer worden. Ik heb vele malen uitgelegd dat de islam de oudste manifestatie is van wat wij een nazistische mentaliteit noemen. En ter gelegenheid van dit hernieuwde lofzangetje op jouw geldingsgeilheid, zal ik die gelijkstelling nazisme-islam nuanceren. Want we moeten af en toe – ja, jij niet: daar ben je te genotzuchtig voor – ernstig zijn.

Er kan theoretisch één verschil aangewezen worden tussen islam en nazisme: de Untermensch hoeft in de islam niet per definitie dood. Beide systemen zijn weliswaar totalitair, dat wil zeggen een in zichzelf gesloten ideologisch systeem dat als absolute waarheid geldt en waaraan alle mensen ter wereld onderworpen moeten worden, ook, en zelfs bij voorkeur, met geweld. Beide systemen zijn racistisch, maar de islam is dat op een andere manier dan het nazisme. De Untermensch is in de islam behalve de “ongelovige” (en vooral de Jood) ook de vrouw. De inferioriteit van de vrouw wordt door de islam op de meest puur racistische grond vastgesteld, namelijk op grond van biologische kenmerken, zoals  spleetje tussen de benen, eierstokken,  op de borst wat vetjes en nog zo een paar dingen. De ongelovige kan, anders dan de Jood in het nazisme, ontsnappen aan dood of slavernij door zich tot de islam te bekeren. In het nazisme is een “Jood” per definitie ten dode opgeschreven, maar in de islam een “ongelovige” niet. Voor de man betekent bekering de aansluiting bij een agressieve macho-ideologie, die door extra-plus-geile en sadistische types als prettig en voordelig kan worden ervaren. Voor de vrouw betekent bekering de onderwerping aan een systeem waarin ze als inferieur geldt en in een geestelijk dwangbuis zit.  Ook dat kan, als ze masochistisch is aangelegd, door de betreffende vrouw als prettig worden ervaren. Maar in een maatschappij die vol is van dergelijke mannen en vrouwen, wil ik niet leven.

Tot zover de theoretische nuancering, maar ik weet overigens bijna zeker dat het in de bloedige praktijk van de islam geen reet uitmaakt. De ware jihadist zegt het met een variant op “Ich bestimme wer ein Jude ist”: wie een ongelovige is, maak ik wel uit. Hier: een toegift! Ga kijken, wijf! Dan zie je hoe de islam niet alleen met meisjes maar ook met jongens omgaat. Merk op hoe die ene jongen even de hand van die andere jongen zoekt. Neem het mee in je interviews. Weet je wat? Doe de rest van deze executies maar tegelijk met je voice-recordertje in je handtasje. En sterf zelf zo gauw mogelijk een natuurlijk dood, voor je nog meer schade aanricht.

Update:

Een werkelijk geniale rant van Pat Condell terzake de collaboratie van het progressief feminisme, en dus van Femke Halsema, met de vrouwenhaat die ingebakken zit in de islam: hier bij E.J. Bron en hier op YouTube.

_________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

31 reacties op Fout Femke gaat weer nazislamitisch hoeréren (+ update)

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Respect voor het artikel van Martien Pennings. En deze leipe mafdoos Halsema, was wel niet zo leip, maar zo `geruisloos`, om precies na ik geloof 12,5 jaar uit de Tweede Kamer te vertrekken, om met een fiks WACHTGELD, haar GOEDMENSIGHEID uit te gaan buiten. Maar ja, zo zijn de RODEN en de GROENEN, `links lullen, rechts zakken vullen`. Een van de types die hedonistisch, en narcistisch naar de buitenwereld wel even wil laten zien hoe GEWELDIG zij wel niet is. Bah!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Mwuaah! Domme doos! Ik gok op Pandora.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Femle moet een poosje in Saudie Arabie of Yemen gaan wonen. Basisonderzoek doen. Kijken hoe ze terugkomt. Blond, dus waarschijnlijk van binnen uitgewoond. En dan zien hoe haar visie is.

  Like

 4. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Hopla, van publiek geld gaan we weer door de strot gedouwd krijgen hoe ontzettend goed en lief de islam is en hoe vreselijk “wij” zijn. Ik kan al die programma’s nu al tot in de details uittekenen.

  Op de site van de NTR scheidt Halsema dit half vergane cliché uit:
  “Zelden komen vrouwen zelf aan het woord en dat terwijl ze vaak in de Arabische wereld de stille kracht zijn achter belangrijke maatschappelijke en democratische ontwikkelingen. Het wordt tijd dat vrouwen zelf vertellen over hun leven en lot, over de vrijheden die ze kennen en vooral over de vrijheden die ze niet kennen.”

  Ik kan de kaakklem gewoon horen.

  Hier het lijstje medewerkers van “Vrouwen in de Islam”:
  Presentatie, samenstelling, idee: Femke Halsema • Regie: Jessica Gorter • Eindredactie: Hassnae Bouazza • Eindredactie NTR: Frans Jennekens • Research: Nadia Bouras • Productie: Irene Reukers • Producent: Sarphatimedia (Gijs van de Westelaken en Erica Reijmerink)

  Ik denk dat de eerste drie er ieder tussen de dertigduizend en zestigduizend Euro aan overhouden. Ik zou de begroting wel eens willen zien van deze NTR serie. Wie kan daar aan komen?

  Hier de site van de NTR over deze serie: http://www.ntr.nl/nieuws/790965/Femke%20Halsema%20maakt%20docu-serie%20voor%20NTR

  En hier de site van Gijs van de Westelaken (een versuffend mengsel van holle clichés en lege pretentie): http://www.sarphatimedia.nl/home

  En dan moet je nagaan dat van de Westelaken de producent was van Submission, de film van Hirsi Ali en van Gogh. Het is best te begrijpen dat van de Westelaken hier diep door het stof gaat. Want wie niet meedoet in het koor van het bezingen van de multicultuur gaat op den duur gewoon failliet in het Nederlandse media-landschap.

  Like

  • Helena zegt:

   Erger nog op die sarphati media site kom ik ook dit stukje tekst tegen.
   EXTREMISTISCHE Joodse kolonisten in Hebron. Veel duidelijker kun je je mening niet uiten.

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  En het kan nog GEKKER mensuh: onze NSB partij de PvdA, vind bij monde van ene mevrouw Marit, dat WIJ ruimhartig Syrische vluchtelingen MOETEN opnemen. De PvdA/NSB heeft nieuw kiesvee nodig!! link: http://www.pow.ned. nl Zo rolt het dus weer in Den Haag!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Alleen voor Femke Halsema, dus exclusief alleen voor haar, hoop ik al jaren vurig (sinds de gewraakte verklaring de islamisering van Nederland vooral geen halt toe te roepen) dat zij nog bij levensjaren Nederland zal meemaken als geïslamiseerd land. Ik bedoel dan volledig in extenso de aanwezigheid van sharia zones, islamitische rechtbanken, vanuit moskeeën geïnitieerde brandschattingen van kerken en eigendommen van niet moslims. De maatschappelijke achterstelling van alle niet moslims en natuurlijk ook de openlijke moord pogroms en straat terreur in honderd en een variaties op alles wat niet islamitisch of onvoldoende islamitisch is. Misschien is dat moment dichterbij als we vermoeden want onlangs “”och arm”” werd haar handtas gestolen. De daders hebben ze inmiddels te pakken en onze Fem heeft haar handtas terug maar mogen we ook raden naar het soort dader? Overigens ze verblijft nu in Qatar (of heeft er onlangs verbleven) volgens haar twitter account. Of ze het daar gehad heeft over de onderdrukking van minderheden weet ik niet maar in elk geval heeft ze alvast de sfeer kunnen opsnuiven van een 100% geïslamiseerde samenleving.

  http://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/ranglijst-christenvervolging/landenoverzicht/qatar/

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  A(nnabel) Nanninga ís jouw beste leerlinge, Martien, want zeker met dit artikel volgt ze jouw stijl meer dan verdienstelijk na! Wat Nazislame Femke betreft: Tóch weer een hopeloos geval. Af en toe LIJKT de dame in een stuip te schieten bij het waarnemen van té veel hoofddoekfanatisme, of bij de confrontatie met een onhebbelijke moslimvader op een -zwarte- basisschool en bij zulke gelegenheden LIJKT bij haar de knop even om te gaan: Dan worden de kindertjes toch weer snel van die zwarte school verwijderd en dan wordt er in publicaties weer even op gehamerd, dat de zelfbewuste moslima zich toch zou moeten instellen op het àfleggen van die doek. En als onwetende buitenstaander lees je dat ergens en denk je, lichtelijk verrast: Zou het meiske wakker beginnen te worden? Fout, dus, fout! Of in elk geval te vroeg gejuicht. Goedmensen wek je niet zo gemakkelijk uit hun verslavende dromen van een harmonisch Utopia, het LIJKT er op sommige momenten alleen maar op. Vervolgens dommelen ze weer weg en…..Ziet! Nu wil de dame weer gaan in-ter-view-en. Pràten dus. Bewust maken! Persoonlijk maak je mij niet wijs, dat ze intussen niet deze of gene tegen het lijf gelopen is die heeft geprobeerd, haar er van te overtuigen dat dit gekkenwerk is, maar dàt is uiteraard aan dovenmansoren gezegd. Zij denkt in alle ernst, de moslima’s op vreedzame wijze Het (post-feministische) Woord te kunnen brengen! Heb je ooit zo’n loepzuiver staaltje van Goedmensendom aanschouwd!
  Nee, zij wakker worden…… al te optimistisch om dàt zelfs maar een ogenblik te denken. Wie dermate diep in deze lethargische slaap verkeert, kan inderdaad maar het beste voorgoed inslapen. Dit voor het geval dat zij anders mocht gaan slaapwandelen en aldus in haar slaap-der-onschuldigen de vreselijkste catastrofen mocht bewerkstelligen! -Zoals al haar soortgenoten reeds doen.

  Like

 8. manna zegt:

  ergens diep van binnen weet femke de waarheid, anders had ze haar kinderen niet van die zwarte school geplukt. wat bezielt dat mens zich in te zetten voor deze doodscultus? waarom zijn er zo weinigen die de waarheid zien? gelukkig worden het er wel steeds meer en meer…

  Like

  • Tiny zegt:

   Extreem politiek correct te zijn brengt massa’s centjes in het laatje. Zullen wel euro’s zijn, maar goed. Zo de wind waait, waait m’n jasje als er maar goed aan verdiend kan worden.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Omdat Femke al vroeg geleerd heeft haar mening en gedrag aan te laten sluiten bij die groep die haar maatschappelijk het meest voordeel biedt en haar in het proces bij aansluiting de meest positieve feedback geeft. Dit alles werkt verslavend. Natuurlijk weten deze mensen van binnen dat de islam een volgevreten monster is met miljoenen lijken in haar buik van onschuldige slachtoffers van zowel moslim als niet moslim. Maar dit soort types kunnen op de een of andere manier hun gewetensvraag opzij zetten. Hoe ze het doen is mij een raadsel maar dat ze het doen zien we dagelijks op T.V.. Ik kan hun zelfvoldane uitstraling op T.V. niet meer aanzien.

   Like

  • manna zegt:

   by the way EJ: sinds wanneer ben ik een treurig roze driehoekje???
   zo hetero als het maar kan hoor! 😉

   Like

 9. Jean zegt:

  In België, de dictatuur te zuidwesten van Nederland, liep er enkele jaren geleden een groene eikel rond die het ‘helemaal’ had voor het allochtonen gespuis tot op het moment dat zijn eigen dochter slachtoffer werd van datzelfde allochtonen gespuis, vanaf dan waren er geen grenspalen genoeg aanwezig maar ook hij liep zich te pletter tegen die dictatuur in Brusselallahbath dat zich verschuilt onder de naam EU instelling.
  Dat het een instelling is weten we intussen wel maar het is een instelling van zwaar dementerende uitgerangeerde volksverlakkers met voorop E.T. met in zijn zog de Portugese en Duitse kampfuhrers.

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Hoeréren? Haremslavinéren, zul je bedoelen!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Mischien heeft haar ouders de verkeerde bloedgroep, dat niet compatible zijn met elkaar en zij,een beschadigde chromozoom heeft gekregen?ADHD,Dislektie of Autisme is de mogelijkheid dat ze krijgen kan.Down syndroom heeft ze niet geloof ik.Dat kunnen wij wel degelijk zien.

  Like

 12. Leo zegt:

  Famke moet zich maar eens laten omringen,” Insluiten” , door haar vrienden op het Tagrirplein dan piept ze wel anders.
  Of ze piept nooit meer ……, die gifslang, wat toe te juichen is !!

  Like

 13. Trucker zegt:

  @ Joost Visser 4 september 2013 om 13:56

  “…poosje in Saudie Arabie of Yemen gaan wonen. Basisonderzoek doen. …”

  Yep, zeg ik ook altijd als die linkse multikulle geitenwollensokken VOLKSVERRADERS KWAKEN en LEUGENACHTIGE ROTZOOI verspreiden over “europese islam” wat een GEZEIK is dat islam is islam en niks nada europees, is het NOOIT GEWEEST.
  Blijkbaar zijn hun hersenen aan het degerneren want de Nationaal Socialist schulz met barosso en niet te vergeten de grootste egotripper van het decenium in het eurabia circus van rompuy zijn het project kalifaat eurabia in zesde versnelling aan het zetten.
  Hun haast is ingegeven door het besef dat ze de DOMME kiezer niet eeuwig en altijd DOM kunnen houden en zodus met de vakkundige medewerking van de media die de “europese islam” prijst en ons (mij in elk geval niet) het ramagedram en suikerrotzooi tot in het KLEINSTE detail uitlegt
  Tussen haakjes wanneer wordt het Paasfeest uitgelegd aan de jeugd of waarom KerstMis belangrijk is voor Katholieken…NOOIT TRUCKER want het zijn allemmal linkse multikulle geitenwollen islamofiele VERRADERS die de media bevolken.
  Op deze wijze kunnen ze hun SMEERLAPPERIJ verkopen aan de MASSA IDIOTEN die naar de lichtbak staren om hun dagdagelijkse dosis hersenspoeling in ontvangst te nemen.
  Toch ervaren wij Rechtsen én islamofoben dat er maar één islam is en wel deze (ontdaan van de media franjes) zoals op http://www.barenakedislam.com/2013/09/03/syria-obama-armed-and-funded-al-qaeda-linked-rebels-force-24-civilian-passengers-off-bus-and-behead-all-of-them-including-a-mother-and-baby/ of Heer Bron’s blog https://ejbron.wordpress.com/2013/09/01/duitse-top-islamwetenschapper-doden-is-een-van-de-hoogste-niveaus-van-islamitisch-geluk/

  Like

 14. meneertje zegt:

  Heer Pennings,
  Ik heb destijds aan uw felle stijl van schrijven moeten wennen, maar ik ben er geleidelijk van overtuigd geraakt dat het misschien wel de enige goede manier is. (Als je die stijl zo goed beheerst als u doet.)
  Indien althans – zoals u eveneens doet – de harde aanpak van het slachtoffer ook nog eens terdege met even harde argumenten wordt gerechtvaardigd.

  Waarom “de enige goede manier” ?
  Omdat de wat mildere formuleringen waarin de meesten (ook ik) hun toevlucht zoeken, eigenlijk nooit doel schijnen te treffen.

  Hoe vaak is op sites zoals deze (er zijn er gelukkig meer, hoewel de laatste tijd een paar van de beste de geest hebben gegeven) al niet met een overvloed van feiten en argumenten aangetoond hoe funest de islam is, speciaal ook voor vrouwen?
  En heeft ’t ook maar iets geholpen? Hebben althans de feministen (die er toch het meest door aangesproken zouden moeten zijn) er iets van geleerd?

  Helpt uw aanpak dan wel? Dat is moeilijk aan te tonen, maar de kans lijkt me groter.
  De kans dat vertegenwoordigers van de “tegenpartij” geërgerd raken, de verontwaardiging over uw aanvallen aan elkaar doorgeven, dus: …dat uw stukken door méér mensen (juist de tegenstanders!) worden gelezen, is vermoedelijk groter dan dat al die “redelijke” informatie over de islam wordt gelezen door hen die deze zouden MOETEN lezen.

  Laat ze maar woedend op u worden! Enkelingen onder de verontwaardigden zullen misschien tot nadenken worden aangezet. Wie weet!

  Dat zou een hele winst zijn.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @meneertje: 14.35. uur. Op de grote massa is de volgende uitspraak van professor Einstein van toepassing: ” Ik ben er niet zeker van of het heelal oneindig is, maar ik ben wel overtuigd van de domheid van (veel) mensen”. Einde citaat. En zie de praktijk om ons heen!

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Meneertje:
  Hier wedstrijden blijven houden wie de pakkenste comments kan schrijven verandert bar weinig aan de mentaliteit van islamitische tapijtvreters.
  Er zal alleen iets veranderen als bv. de machthebbers in dit land alle overlastveroorzakers, die op basis van de inhoud van een eeuwenoud verzonnen instructieboekje dit land omver proberen te werpen, consequent over de grens trappen.
  Ergo: dus als we weer in opsporing verzocht moeten zien dat de zoveelste juwelier is overvallen, als we voor de zoveelste keer moeten zien dat een vrouw of homo op straat wordt lastiggevallen of gemolesteerd, de daders, zodra bewezen is dat ze schuldig zijn, denaturaliseren en samen met verwekkers(die hun opvoedplichten verzaken) tot persona non grata te verklaren en uit te zetten naar hun thuisland. En voordat linkse idioten weer beginnen te zeiken over “juridische implicaties”: die zijn er niet. Ze houden nl. het paspoort dat ze bij geboorte van het thuisland ontvangen en waarvan afstand doen niet mogelijk is!

  Like

  • meneertje zegt:

   Uit de eerste zin van uw betoog begrijp ik dat u het met mij eens bent.

   Natuurlijk moeten wij toch de islam (en eigenlijk nog veel sterker: zijn aanhang onder de policor enz.) ook op het theoretische vlak (met woorden) blijven bestrijden, maar dat zal niet genoeg zijn.

   Wat dan wèl genoeg zal zijn?
   Dat zal ons, hoop ik, de toekomst leren.
   Indien niet, dan gaan wij de weg die Zweden aan het gaan is.

   Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  …moest pakkendste comments zijn.

  Like

 17. Soms denk ik wel eens hoe houden mensen het op deze site vol om te blijven protesteren terwijl er geen moer verandert. Maar zij denken er gelukkig anders over. Integendeel, de reacties worden steeds scherper en gefundeerder. Mijn proficiat hier voor.

  Like

 18. Pingback: Femke Halsema lijdt op internet even erg als vrouwen in Pakistan | E.J. Bron

 19. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s