KORTE VIDEO – Nigel Farage: “Verbied versluiering op scholen, vliegvelden en in banken”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op KORTE VIDEO – Nigel Farage: “Verbied versluiering op scholen, vliegvelden en in banken”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  The man is absolutely bloody fucking RIGHT.
  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit de Europese Unie.
  Kritiek op het Westen? Duvel dan snel op!

  Like

  • luckybee zegt:

   En toch noemde hij Wilders een rassist?en voor hem niet coalieerbaar?Hoewel Wilders feitelijk niets met de Nazi’s temaken heeft?Krijgen de Engelsen van God toch nog een denkzettel, voor hun imperiale politiek?Niet vergeten dat ze de Boeren ,meestal gereformeerden, echte Calvinisten waren.die honderd procent de leer van Jezus Christus volgden,toch de Apartheid politiek hebben ingevoerd.De Engelsen waren de eerste volk die een concentratie kampen hebben opgericht.De Negers behalve de Sulu’s die de Boeren eerst in de Draken gebergte hebben ontmoet,door de Engelsen in Zuid Afrika hebben ingevoerd.Om als goedkope krachten in hun meinen te werken.De Boeren waren landbouwers en hebben zo iets (Slaven) niet nodig.In deze affaire hebben de Engelsen nog heel wat uitteleggen.Zo als wij weten waren de Pilgrimfathers, Engelse en Schottische Calvinsiten die uit Engeland moeste vluchten, voor hun katholieke Koning, en in Amerika de USA hebben helpen op richten.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  so should say and shout : hear , hear , hear !!!
  thank you for nigel !!!

  Like

  • bobzelf zegt:

   En laten we nou eens blij zijn ,dat er pakweg 4 /5 mensen zijn in de top
   die voor WEG MET BRUSSEL bezig zijn .
   Natuurlijk gaan ze niet ver genoeg , NOG NIET !!
   MAAR ze moeten toch ergens mee beginnen !
   Nog geen 8 jaar geleden stond deze man in zijn eentje , heel Brussel te bestrijden!
   En zie wat er de laatste tijd allemaal gebeurd !!
   Wij hadden die klootzak van balkenende ,die effe 16,000.000 Nederlanders na ons NEE , gewoon dood liet vallen !!
   En nu zie ik dat het CDA weer in opkomst is !!
   Misschien iets meer om U allen druk over te maken !!
   En zolang brussel de dienst uitmaakt , zal er niks veranderen ,
   het zal alleen nog maar erger worden !
   Dus steun deze kanjers , helemaal eens of niet !!!

   Like

 3. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Helaas is ook Nigel Farage nog niet tot het inzicht gekomen dat de “veil”, maar ook de “beard” als zichtbare, “tastbare” uitdrukking van de islam eigenlijk – gelijk het hakenkruis – de symbolen van een nazistische ideologie zijn. Uiteindelijk gaat ’t met betrekking tot de islam niet om “geen religieuze symbolen in officiele ruimten”, maar om “weg met elke vorm van islamisering”.
  Farage zit nog vast aan het op zichzelf waardevolle, liberale gedachtegoed van de scheiding van kerk en staat, maar daar blijft ’t bij – hij heeft nog niet in de helse afgrond van de islam gekeken.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat vraag ik al jaaaaaaaaren, het moet feitelijk zo zijn dat die waanzin in héél Europa verboden wordt, dat ze maar met die vodden om het lijf gaan wandelen in de woestijn waarvoor ze eigenlijk ook dienen.
  Binnen de vier muren waar ze hokken doen ze maar, voor mij zelfs 24u met hun gat in de lucht, als ze maar niet kunnen vangen van onze sociale kassa’s, maar onze straten en openbare gebouwen moeten veilig zijn om zich in en op te verplaatsen en dat is niet mogelijk met die baardapen in soepjurken en kovoddenwijven.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De stoottroepen van de islam blijven het proberen, continu blijft dat drammen doorgaan, net zolang totdat we uiteindelijk ja zeggen. Waarom ze dat blijven proberen? Omdat het allemaal kan en mag in onze van tolerantie overlopende maatschappij. Niet tolerant zijn wordt in onze samenleving een slechte eigenschap eigenschap genoemd. Mensen die intolerant zijn worden in onze samenlevingen met de nek aangekeken. In islamitische samenlevingen daarentegen wordt je geprezen voor je intolerant zijn en intolerantie maakt bij hun zelfs een essentieel deel uit van de geloofsleer. Fijn dat Nigel Farange zo resoluut klinkt en zegt dat in scholen en alle andere publieke gebouwen de gezicht bedekkende versluiering taboe is maar dat hij op straat deze manier van kleden niet kan verbieden. Jammer dan, ik vind dat we deze manier van kleden ook op straat moeten verbieden. Ik kom zelf gemiddeld een maal per jaar in Engeland omdat een zus van mijn vrouw daar woont. Als we dan in Londen zijn wordt je geconfronteerd met de dames in Burka. Zal het eerlijk vertellen, je went er niet aan. Iedere keer is het weer alsof je klap in je gezicht krijgt. Inmiddels is het zo erg geworden dat ik ze ook geregeld tegenkom in mijn woonplaats een doorsnee provincie stad in het zuiden van het land. Als er geen politieke aardverschuiving komt binnen nu en 5 jaar gaan we het verliezen. De islam zal niet stoppen en zal ook niet integreren want dat gaat tegen haar natuur in. Maar ja, wie vertel ik dat.

  Like

 6. tjonge zegt:

  hmmm, halve maatregelen van farage, hij vindt het wel prima dat ze in een tent lopen op straat ?

  doe mij maar een totaal verbod everywhere !!

  Like

 7. Heisenberg zegt:

  Normaal ben ik het helemaal eens met nigel…. maar hier schiet hij tekort.
  De enige oplossing voor de islamproblematiek / segratie… is integratie!
  Aldus mijn devies: integratie of deportatie!
  Weg met hoofddoeken en weg met moskeeen. Pas je maar aan of opzouten. Even goed vrienden maar ga ff mijn landje maar uit.
  En voor wat betreft criminele jongeren…. ze hebben allemaal dubbel paspoort… dus gewoon het nederlandse afnemen. Hatsikidee. En indien dat niet mag van de wet moeten we de wet maar aanpassen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het mag dan een positieve uitspraak van Nigel Farage zijn, hij gaat inderdaad niet ver genoeg.
  Niet dat dit verwondering hoeft te wekken: De initiatieven van de man zijn niet nutteloos, maat zijn houding is van meet af aan al meer EU-kritisch, dan Islamkritisch geweest. Vooralsnog blijf ik erbij, dat ik liever zou zien dat Paul Weston doorbrak, die op dit punt een veel duidelijker houding aanneemt. De tijd zal leren of dit ooit gaat lukken.

  Like

 9. Fred zegt:

  Die sluiers en baarden zijn het symbool van een fascistisch/nazistische ideologie, en in zover zij toegestaan worden, moet volgens dezelfde regel het dragen van het nazi uniform met al zijn attributen ook toegestaan zijn. Volgens Nigel Farage. Overigens, vermits de overheid oplegt wat MOET gedragen worden (men kan niet naakt de straat op zonder opgepakt te worden), kan zij ook perfect opleggen wat NIET gedragen mag worden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Helena: 18.00. uur. Poetin weet hoe hij dat moslimgespuis moet aanpakken. Wij zitten helaas opgescheept in Europa/Nederland met islamofiele-en eurofiele politici, die de moslims de kont likken!

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind dat we mensen die niet gezien willen worden dan ook niet zien, dus negeren, als er een voor een loket komt gewoon zeggen volgende a.u.b.
  M.a.w. u wilt niet gezien worden OK ik zie u niet.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Heisenberg, 7-10, 16:11
  Lees 1.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Maar dit dan? Ik begrijp er echt niets van:
  Nigel Farage vanaf ca. 03:45

  http://nieuwsuur.nl/video/560007-wilders-wil-antieuropa-alliantie.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s