Barbara Walters over Obama: “We dachten dat hij de komende Messias zou zijn”

Screenshot_45

Heeft de cultus rond Obama z’n eerst media-afvallige gezien? Als van valse goden gezien wordt dat ze falen, dan keren hun gelovigen zich tegen hen. Er lijkt een begin te zijn van iets dat hierop lijkt wat Obama overkomt, die beloofde de stijging van de zeespiegel te zullen stoppen en ons allemaal samen te brengen.

In een verbluffende bekentenis van media-vooroordeel gaf Barbara Walters, die met Piers Morgan van CNN over Obama discussieerde, toe:

“Hij deed zoveel beloften. We dachten dat hij – ik zou dit niet moeten zeggen rondom de Kerst – de volgende  Messias zou worden. En de ObamaCare, of hoe je het wilt noemen, the Affordable Health Act, heeft voor hem niet gewerkt en hij is er over gestruikeld en mensen voelen zich erg teleurgesteld, omdat ze meer hadden verwacht.”

Noel Sheppard van Newsbusters die met het verhaal kwam, geeft als commentaar:

Stel je eens iemand voor van Walters’ postuur die eigenlijk toegeeft dat zij en anderen van Obama verwachtten dat hij de komende Messias zou zijn. Dat is nogal wat om te zeggen op dezelfde dag dat een nieuwe peiling aangeeft dat de president de laagste cijfers van goedkeuring heeft dan welke president dan ook sinds Nixon. Het is ook belangrijk om op te merken dat dit kwam nadat de Washington Post zei dat Obama verantwoordelijk was voor de drie grootste Pinokkio´s van het jaar en vijf dagen nadat PolitiFact hem de prijs voor de Leugen van het Jaar gaf.

Walters lijkt geen enkele verantwoordelijk te nemen voor haar omhelzing van een valse Messias, In plaats daarvan schijnt ze te klagen over Obama’s fout zichzelf te zeer aan te prijzen en neemt er geen verantwoordelijkheid voor dat ze dit heeft geloofd.

“Het is erg moeilijk als de verwachtingen in jou erg groot zijn. Je bent bijna beter af als ze laag zijn en dan groter en groter worden. De zijne waren heel hoog en ze zijn gevallen. Maar weet je, hij heeft nog verscheidene jaren te gaan. Hoeveel nog, drie jaar Piers? En weet je, er zal in die tijd nog veel veranderen, denk ik.”

Laat de afvalligheid beginnen! Biechten is goed voor de ziel, mevrouw Walters.

Screenshot_46

Bron:
http://www.americanthinker.com
Auteur: Thomas Lifson

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Linkse Kerk, mainstream-media, Naïviteit, Obama, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Barbara Walters over Obama: “We dachten dat hij de komende Messias zou zijn”

 1. felix zegt:

  Obama zoals hij zichzelf ziet ..

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Die Barbara Walters is ook al rijp voor het gesticht. Op een gesloten afdeling. Obama de Messias. nee, een rare pias. Een gluiperd van het zuiverste water die droplul. Gaat de zwarte wereld Mandela heilig verklaren ? Deze raddraaier is een notoire schijnheilige. Bedevaartsoord voor Mandela in Zuid Afrika ? De Kerstman mag niet meer wit zijn, want dat zou discriminatie zijn ? En God zelf, moet die nu opeens ook zwart worden afgebeeld. En de Duivel moet natuurlijk een witte teint krijgen. Het kan gewoonweg niet uitblijven. Ik ben die onbeschoftheid en die discriminatie door die zwarten meer dan beu aan het worden. Het wordt eens hoog tijd dat ze recht gezet worden.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Obama zag zichzelf als een een-termijn-president in het begin. Hij wist zelf al dat hij te licht voor de positie is. Een goed door anderen gemaakte speech maakt iemand nog geen leider. Hij viel al door de maand na drie maanden aantreden dat hij geen overbrugging kon aanbrengen tussen links en rechts. Bovendien is het niet sterk om je eigen falen toe te rekenen aan je voorganger. Dat kun je even doen, maar geen 4 jaar. De ironie is, dat degenen die hem gekozen hebben in een vijf jaar massaal in (nog grotere) armoe zijn geraakt. Overigens geldt dit laatste ook voor Nederland.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  En dan te lezen dat er mensen zijn die denken dat hij de boel zo probeert te belazeren dat hij nog een periode verder kan.
  Ik wil het nog zien.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, wat is dat ook voor onzin: “De komende Messias?” NIEMAND is een Messias!
  (Bovendien is een Messias met moslim-roots al zeer onlogisch, maar ja, dat is natuurlijk achteraf-praat.)
  Ergens in de jaren ’30 werd een invalide man, nog van Nederlandse afkomst, president en díe man deed het, de toenmalige omstandigheden in aanmerking genomen, zó goed en hijzelf werd zó geliefd dat hij drie volle termijnen haalde. Slechts zijn dood verhinderde een vierde termijn. (Is tegenwoordig niet meer mogelijk, maar tóch…..)
  Echt talent manifesteert zich altijd vanuit onverwachte hoek.
  Maar een messias…..? Met sprookjes is niets mis, maar sprookjes horen hun plaats te kennen. (Uitspraak van wijlen Hans van den Bergh, mede-oprichter van het RG en het NRG.)

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Hoe eigenaardig toch weer dat links gedachtengoed religieuze terminologie wil gebruiken om hun eigen leiders mee aan te duiden. Zou het kunnen dat gesublimeerde theologie aan de basis ligt van dat gedachtengoed ? Zou het kunnen dat het fanatisme van links een soort crypto-religieuze component heeft die vergelijkbaar is met bijvoorbeeld het fanatisme van de Islam of puriteins gedachtengoed in het algemeen ?

   Zou het dan fout zijn dat mensen zoals wij gewagen van “de Linkse Kerk” in onze kritiek ? Me dunkt van niet, want veel zieliger dan wat hier gebeurt kan het bijna niet. Echt om je dood te lachen: jezelf willen voorstellen als rationeel / seculier denkend, en dan toch het geouwehoer van religieuzen napapegaaien. Wat voor een idioot wijf is me dat, die Barbara Walters. Zichzelf zo belachelijk maken !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, na-papegaaien is het zéker! Maar als U het mij vraagt, dan toch niet zozeer van religieuzen als wel van Obama’s zwarte “soul brothers and sisters,” ten teken dat men, als blanke, maar progressieve Amerikaanse aan hun zijde staat en men zich met hèn verwant voelt.
    U hoort toch waarschijnlijk Oprah Winfrey wel zo’n term als ‘Messias’ bezigen? Bij haar show na Obama’s eerste verkiezing in ’08 droop het woord zowat van de camera’s! Met gedempt licht en zachte soul-koortjes op de achtergrond, de Godvergeten aanstelster!

    Like

 6. Republikein zegt:

  De Messias? Jezus!

  Like

 7. treintrien zegt:

  @Louis:
  Volgens mij mag dat niet daar.
  Maximaal 8 jaar presidentschap.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nu wel, ja.
   Is ingesteld nà Roosevelt, geloof ik. (Franklin Delano, níet zijn oom Theodore.) De goede man was niet meer uit het Witte Huis weg te slààn, zogezegd. Het was, dat hij kwam te overlijden…..(Zie mijn comment hierboven.)
   En hij had ècht Nederlandse Roots, waar hij zich van bewust was óók. We mogen best wel een beetje trots op hem zijn!

   Like

 8. Jan zegt:

  Obama Hitler kids:

  Obama Hiler grownups:

  Like

 9. Jan zegt:

  The Man Who Used to Walk on Water

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s