Kabinet vindt islamkritiek ‘kwetsend voor mensen.’

Screenshot_47

(Door: Joost Niemöller)

Geert Wilders liet een sticker maken waarop, zo schijnt het (mijn Arabisch is niet zo best) zou staan: ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif.’

Is het waar wat er op die sticker staat?

Voor alle drie de stellingen lijkt me veel te zeggen.

‘De islam is een leugen.’ Zeker. De islam komt bijvoorbeeld aan met een bestaansgeschiedenis van de mensheid die op geen enkel controleerbaar feit gebaseerd is en die bijvoorbeeld door de evolutietheorie geheel onderuit gehaald wordt. Nu zult u zeggen: Dat is een theorie. Jawel. Maar dat levende wezens zich ontwikkelen volgens een principe dat ‘survival of the fittest’ heet, en dat veranderende genen bij de voortplanting daarbij een sturende rol spelen, ach, daar twijfelt echt niemand meer aan die zich er ook maar een beetje in verdiept heeft. De wereld is niet volmaakt geschapen, zoals de leer van de islam ons vertelt. De wereld is een proces van voortdurende ontwikkeling, en het starre wereldbeeld van de islam is dus een leugen. Een gevaarlijke leugen bovendien, want hij maakt de werkelijkheid strafbaar.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islamkritiek, PVV. Bookmark de permalink .

47 reacties op Kabinet vindt islamkritiek ‘kwetsend voor mensen.’

 1. louis-portugal zegt:

  Er zullen echt wel mensen tegen zijn.
  Vooral ons verradersvolk zoals Timmerfrans enz.
  Misschien ook nog wel een paar mosselmannen?

  Like

  • Driek zegt:

   Die reactie is van dit landverraders Kabinet te verwachten. Kwetsend voor mensen? – ik word dag in dag uit door dat Islamitische geteisem gekwestst, mijn laatste levensjaren zijn door die lieden verpest, want ik kan niet meer vrij en blij door Amsterdam wandelen, wat ik vroeger graag deed, want die stad is nu een en al verpaupering en armoede, – of een mooie zomerdag in het open zwembad doorbrengen, en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Gelukkig kon in de stad ontvluchten, maar al die andere arme Amsterdammers, die te laat zijn vertrokken, die in zo’n mispogebuurt wonen, en daar nooit meer weg kunnen komen. Die mensen zijn gekwestst, die durven de deur niet meer uit en hebben geen enkele levensvreugde meer. Dat die lieden, die ons land besturen, zich niet verschrikkelijk schamen, over wat ze in 20 jaar tijd hebben aangericht, het is werkelijk ongelooflijk wat een klerezooi ze er van hebben gemaakt, het is gewoon onvoorstelbaar! Ik kan er soms niet overuit, wie had dat ooit kunnen denken.

   Like

   • Driek zegt:

    Sorry, het is natuurlijk: GEKWETST.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Driek dat klopt als u Amsterdam ziet neem geuzenveld neem Mercatorplein neem de Afrikawijk neem Osdorp dan weet je genoeg, maar de hoofdschuldige is de PVDA die hebben dit te lang gevoed een oud amsterdammer die op tijd is weggegaan PS wat dacht u van Zaandam de wijk poelenburg!

    Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Reeds eerder vanavond op deze site geplaatst, maar het valt kennelijk alleen op als er een h/t
  van wordt gemaakt….
  ….Wilders is vandaag een anti-islam-stickeractie begonnen en heeft daarvoor de vlag van Saudi-Arabirië een tikkie aangepast.
  http://nos.nl/artikel/588618-kabinet-hekelt-antiislamactie.html
  Timmerfrans begon weer te zeiken over het beledigen van een geloof en we weten allemaal dat dat niet kan( http://tinyurl.com/mzljv9 ), plus dat hij is vergeten dat de wet op de godslastering inmiddels is afgeschaft.
  Wat staat er op de Saudische vlag? Als ik goed ben ingelicht dit:
  Er is geen god dan allah en mohammed is zijn profeet.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @G.Deckzeijl

   Reeds eerder vanavond op deze site geplaatst, maar het valt kennelijk alleen op als er een h/t
   van wordt gemaakt….

   We kunnen niet allemaal 24 uur per dag op de pc bezig zijn. Ik heb ook nog andere verplichtingen…!

   E.J.

   Like

   • Zodoende zegt:

    Ja, wie niet voldoende slaapt ,bijvoorbeeld, die gaat na verloop van tijd dingen zien die er niet zijn en wordt op de duur een gevaar voor zichzelf en de anderen.

    Het wordt dringend tijd dat we een automatische webmaster gaan uitvinden met hoogwaardige artificiële intelligentie die 24 uur ononderbroken beschikbaar blijft.

    🙂

    Like

   • Republikein zegt:

    @zodoende, wees zo vrij!

    Like

  • Jan zegt:

   Momenteel te zien op bolsjewikipedia:
   Dit credo wordt beschouwd als heilig……maar wel op deurmatjes

   Like

 3. Cathja zegt:

  Maken ze zich in de Tweede Kamer ook zo druk als moslims christenen, Joden en homo’s kwetsen? Wat is er wereldwijd al niet gezegd over hen? En waarmee dreigen de islam-aanhangers vandaag de dag? Met totale onderwerping aan de islam, en anders bloedvergieten!
  Tijd dat onze regering eens verder kijkt dan de neus lang is. Pak eerst maar eens de moslims aan die alles naar hun hand willen zetten. Dat loopt in Europa de spuigaten uit! Kom eerst maar eens op voor de christenen, die wereldwijd worden afgeslacht! Ik hoorde dat zelfs prins Charles in Engeland zich daar zorgen over maakte. Ook Poetin heeft dit al eens genoemd. Maar horen we kritische geluiden uit onze regering?
  Weinig tot niets. Maar Asscher haastte zich vandaag wel met te zeggen dat de sticker van Wilders walgelijk was.
  Dat zegt me meer dan genoeg.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo Joost!
  Dit al eens goed gelezen?
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/09/der-koran-betriebshandbuch-fuer-die-vernichtung-der-menschheit/
  (die tekst is de zuivere waarheid over de islam, een ideologie van apartheid, bloeddorst en vrouwenhaat, en past niet op de stickertjes van Wilders)

  Like

  • fleckie zegt:

   Als ,men de koran wil lezen, moet men zich van tevoren voornemen, zich een enorme zelfbeheersing aan te leren, wil men echt niet furieus worden, dit boek is een en al ophitsing tegen de NIET bij hun” geestesgesteldheid” horende dhimmies( DE ongelovigen,die, als ze worden GEVANGEN! Als gijzelaar mogen “leeggeplunderd “worden,enz.

   Like

 5. Martha zegt:

  Hot news bij P&W.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ja Martha, in het vooruitgeschoven
   kabinetje is de verwerking van nieuws het zelfde.
   Als het over die “zielige moslims” gaat huilen ze met wolven mee. Dat door vertegenwoordigers van deze moslims duizenden christenen worden afgeslacht hoor je ze niet over, de lafaards, BAH.

   Like

 6. Monalisa zegt:

  Het is ook ‘walgelijk’ zegt minister Asscher. en kwetsten weet je wat ik kwetsend vind wat er van de week netjes doorgedouwd is in de eerste kamer ,dat is kwetsen voor het nederlandse volk maar daar hoor ik deze man niet over, als je ziet hoeveel tegen reacties leest op dit stuk in de telegraaf dan denk ik dat de nederlander gestoord zijn, en dat ze niet willen luisteren wat hij uitbrengt aan die boodschap, de uitleg heeft hij geven en ik kan er mee leven, ga eerst maar eens werken met deze mensen dan denkt u er heel anders over, er zijn ook goede moslim onder, maar het gaat om het kaf wat onder die moslim zit.

  Like

 7. nn zegt:

  Ongelooflijk hoe Geert de knuppel in het hoederhok gooit! Als politicus vanhet jaar nota bene! Daar kan nu niemand onder uit, en Ik hoop dat hij nu werkelijk wat in beweging zet; een proces wegens haatzaaien kunnen ze hem niet meer aandoen, daar is tenslotte uit gekomen dat hij in zijn functie onschendbaarheid geniet, en daar maakt hij nu mooi gebruik van. Voor hem geldt de vrijheid van meningsuiting nog, die voor ons al lang niet meer geldt. De waarheid zal best pijnlijk zijn voor wie het betreft, maar uiteindelijk zal het een bevrijding zijn. Misschien komt er nu echt een discussie op gang, want een godsdienst die oproept tot het vermoorden van andersdenkenden moet verboden worden, een andere keuze is er niet, de actualiteit in het Midden-Oosten en Afrika bewijst het iedere dag weer.

  Like

 8. JooJootje zegt:

  De reactie van de politiek is gewoon te ziek voor woorden Joost.
  Ze weten dat ze met een dubbele standaard werken.
  Maar ik begrijp het wel ze zijn bang ze schijten in hun broek voor de islam, dat is wat er aan de hand is.
  Alle geloven mogen kritiek krijgen behalve de islam en niemand stelt die vraag aan de broekenschijters.
  Ze zijn zelfs uit angst in staat de erfenis van onze cultuur waar honderdduizenden van onze voorouders voor gesneuveld zijn te verpatsen uit een gebrek aan ruggengraat en lafheid.
  Laat die confrontatie maar komen laat de islam en de moslims maar eens zien wie wij zijn en wij stoppen dan niet bij de grenzen van Europa wij komen ze achterna laat de islam en de moslims maar eens in hun broek schijten en we kunnen het.

  Like

 9. sylvia Groot zegt:

  Je kunt ze bestellen via de site van Wilders. Gratis.

  Like

 10. Jan zegt:

  Der Sozialismus ist einen Lüge. Asscher ist ein Gauner. Das Kapital ist ein Gift.

  Asscher is een walgelijk figuur van een weerzinwekkende sekte aangezien Asscher het bestond om met zijn uitkering (Asscher wordt betaald met belastinggeld en heeft nog nooit zijn eigen inkomsten hoeven te verdienen) belastinggeld toen hij wethouder was van Amsterdam d.m.v. declaraties die bovendien betrekking hadden op aankopen voor spullen voor zijn kind en die nota bene ook nog eens waren afgeprijsd
  Asscher is lid van een criminele en terroristische sekte waarvan de ideologie bewezen gebaseerd is op leugens, bedrog, diefstal moord, ja zelfs op uitroeiing en massamoord op gehele bevolkingsgroepen.
  Asscher is een verrader van de Nederlandse staat en het autochtone volk wegens samenwerking met aanhangers van een criminele en terroristische ideologie: de islam.
  Asscher is een leugenaar, hypocriet en een lijder van het Stockholmsyndroom die weet heeft van het verleden van zijn eigen volk maar dit glashard ontkent wat slechts kan voortkomen uit zijn hang naar politieke macht en geld.

  Like

 11. Jan zegt:

  Werd tijd na al de bagger die Joden dagelijks over zich gestort krijgen:
  Beitar Jerusalem Soccer Fans Vandalize Quran of Opposing Team
  http://weaselzippers.us/2013/12/19/israeli-soccer-fans-tear-up-koran-during-match-with-arab-team-islamic-world-bloody-rampage-alert-moved-to-defcon-1/

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel en de reacties daarover.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ, 07:11
  Ben ik ook NIET, neem dat van me aan. Maar ik baal wel als ik enkel de HELFT
  van m’n inspanningen terugzie.
  Want als je de comments modereert, zie je toch automatisch wat er geplaatst is?
  Dan zie je toch ook wat wel en niet door de beugel kan?
  @fleckie, 07:31, mijn woede over dat islamisvrede-GEZEIK wordt met de dag groter.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! Buiten dat verdomde woestijngeloof is ook dit kabinet is kwetsend voor mensen.

  Like

 15. Martha N zegt:

  Het kabinet vindt dat Wilders hier mensen mee kwetst. Het is ook ‘walgelijk’ zegt minister Asscher.

  Mensen kwetsen, welke mensen mijnheer Asscher?
  Oh Asscher heeft het over Moslims.
  Moslims kun je niet beledigen, huid als een pantsertank.

  Like

 16. opa Joop zegt:

  Mensen WORDT EENS WAKKER.
  Geert is heel slim.
  Dit is nu een mooi voorbeeld van psychologische oorlog voering.
  De 2e kamer en de MSM op stelten is reclame voor de PVV.

  En deze sticker?
  Ja als je hem op je deur plakt, of je auto kan je wachten op beledigde kolonisten.
  Je ramen worden in gekegeld of je auto vernield.
  Dat weet Geert ook en dat is niet zijn bedoeling.
  Nee de bedoeling is dat u de stickers besteld en ze plakt op deuren en auto’s van de ons
  bekende landverraders. Iedereen kent wel een eurofiel of een moslimofiel.
  Plaats de sticker bij hun en ze zullen kennis maken met de vreedzame islam en hun ogen
  zullen geopend worden.
  Plak hem op hun deur of achter op hun auto.
  Dit is wat Geert dus niet kan en mag zeggen, maar het is wel de bedoeling.
  Doe allen mee met deze actie en zie wat er gaat gebeuren.
  Slim die Geert, heel slim.

  Like

 17. helletocht zegt:

  Ik vind het kwetsend dat onze leiders ons land vol gekwakt hebben met destructieve figuren en een misselijk makende ideologie die onze samenleving uitholt.

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Als je uit-ge-zonden gaat worden naar een “van die M.O”. moslim)-landen, MOET je natuurlijk niet die sticker van Wilders op je koffer(tje) plakken. WAT JE OOK NIET MEE MOET NEMEN: christelijke lectuur, bibels en ander religieus spul:( dit relaas = [eerlijkheids-halve] wel overgenomen, maar ik had ,t vroeger zelf meegemaakt kunnen hebben:::
  “Ik heb gezien dat in Saudi Arabia de douane een bijbel uit de handbagage van een NL-se man haalde en die voor de ogen van iedereen verscheurde.”
  Daarna werden de bladzijden langs het achterwerk van de douanier gehaald alvorens in de prullenbak te verdwijnen.
  De eigenaar van de bijbel werd door de douane meegenomen. En zo zijn er nog VEEEL meer van dergelijke verhalen……………

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Geert Wilders heeft groot gelijk met deze sticker, Geert heeft meer ballen dan menig burger die zich Nederlander noemt.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Kijk, kijk, het kabinetje neemt het wéér op voor de moslims.
  HOUD TOCH VERDORIE #!#$%^&%$# EENS OP MET HET VERWENNEN EN VERDEDIGEN VAN DIE KOPPENSNELLERS MET HUN ACHTERLIJKE IDEOLOGIE!

  Hoe gekwetst moeten de bejaarden in dit land zich wel niet voelen?
  Ik heb al vele malen van oude hulpbehoevende mensen gehoord dat zij zich een lastig stuk vuil voelen.
  Wat nóg hartverscheurender is, is wat mijn stokoude vader zegt: “Eigenlijk heb ik helemaal geen recht meer op hulp want ik ben al veel te oud”…
  Hij vergeet dat hij zijn hele leven heeft kromgelegen en dat hij dik betaald heeft voor zijn ‘zorg’.
  Velen halen de pensioengerechtigde leeftijd niet eens of worden niet ouder dan 70-75 jaar.
  Dat zal het ‘verlies’ van de staat wel compenseren, denk ik.
  Maar dat ziet mijn vader niet zo, die man is veel te dociel.

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Die Asscher protesteert tegen die stickers van Wilders die hij walgelijk noemt. Natuurlijk, Wilders komt aan zijn troetelkind de Islam. We weten al veel langer uit welk hout de hedendaagse socialisten gesneden zijn. Hij is eenzelfde figuur als degenen die de holocaust ontkend hebben.
  Een soort neo nazi die roept; Das haben wir nicht gewust. Wie bij de volgende verkiezingen nog steeds PvdA stemt, zulke stemmers (als ik ze zou kennen) zou ik niet vertrouwen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   bigljohn,Die Asscher is toch een jood (sorry dat ik het word gebruikt) zeker nog nooit in israel geweest zeker niet gekeken hoe zij daar leven met onmin naar de moslim toe.

   Like

   • Monalisa zegt:

    bigljohn, mijn jonge buurman is zo’n vent een grote bek op die moslims en zegt dat hij stemt op de PVV en toch stemmen op de PVDA + een zwartwerker. ben blij dat ik niet meer naast hem woon.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, evenmin als Job Cohen die liever de vredespijp gaat roken (Lees: Theedrinken en slijmen) in de moskee.
    Zoú je die lui niet…..?!

    Like

 22. luckybee zegt:

  Ik geloof ik bestel mij een stikker en plakt het op mijn ruckzak.

  Like

 23. Jean zegt:

  Heel Afrika is één tijdbom en één kruitvat, volgens een lul van de BRT maakt het geen enkel verschil of dat nu komt van moslims of kristenen??? Wat een linkse bullshit is me dat toch bij die BRT en dat kost ons ± 350.000.000 euro per jaar om ons dag in dag uit te beliegen en te bedriegen.
  Het is toch zéér opvallend dat de ellende en het barbaars geweld ALTIJD komen van moslims!
  Niet elke moslim is een terrorist (?) maar ELKE terrorist is wel een moslim en dat zegt boekdelen.
  Die rotzooi MOET uit Europa geflikkerd worden, doen de veroorzakers van die ellende dat niet, lees: de EU misdaadorganisatie, dan doen wij het maar eruit zal die rotzooi geflikkerd worden, zeker weten.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @zodoende, 14:46
  Over mijn bedrust hoef jij je echt geen zorgen te maken.
  Trek maar eens wat vaker(via email) van leer tegen degenen die ons een ideologie van vrouwenhaat en apartheid door de strot proberen te persen.
  Wat dat aangaat heb je in vergelijking tot mijn inspanningen van de afgelopen jaren nog zat in te halen, sterker: jij bent niet de enige!

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Ik vind de islam kwetsend en levensgevaarlijk voor normale mensen !!!
  Die linkse nazi’s vergeten èèn ding na christenen en ongelovige zijn ze zelf aan de beurt !!
  Ook hun (rot) koppen zullen rollen door het kromzwaard !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s