Hoe de kersttoespraak van koning Willem Alexander in alle eerlijkheid had moeten luiden

Screenshot_53

(Door: Ben Kok – joods-chr. pastor)

Beste landgenoten,

Allereerst mijn excuus dat ik hier in zo’n luxe villa op een groot landgoed zit, met een riant salaris en vele vergoedingen en een fors pakket aandelen Shell, terwijl velen hebben moeten inleveren. Dat is even niet anders en u moet ook begrijpen, dat mijn huis verkopen in deze barre tijden geen optie is, salaris hoort bij mijn niveau (“een beetje dom” , soms toch dan, volgens Maxima) en mijn aandelen zijn ook gezakt, toch wat minder miljoenen waard. Maar u spijkert dat wel bij aan de pomp, toch? Mijn dank is groot.

Het moet over kerst gaan, want dit is immers een kersttoespraak. Carel ter Linde en ik hebben ons suf zitten prakkiseren hoe ik u kan duidelijk maken dat God al lang niet meer bestaat. Ik heb dat van  Carel, onze hofpredikant, geleerd en wij zijn het van harte eens.

“God” is immers door de Vrijmetselaars vervangen door de Grote Architect, een abstract begrip, waarin iedereen zich kan vinden, invulbaar voor de koran-Allah, Intelligent Design, het Grote Niets, u zegt het maar. Als we het maar niet over God en Jezus en de Bijbel gaan hebben, want dan vervallen we tot de gekte van vroeger, dat hebben we wel gehad.

Maar goed, dat snappen velen van u nog niet, al gaan we goede kant op, steeds minder Bijbelse gelovigen en ook het “naam-christendom” loopt hard terug.
Het aantal moslims groeit , maar dat is wel oké, want we zijn immers vanuit de NWO bezig via de ”Arabische lente” (goeie term, hoe kregen we het weer verzonnen) de islam als totalitair systeem  van een schijndemocratie te voorzien, zodat  het beter bij de Westerse nepdemocratie  aansluit. Dan gaat het beter samen. En samen is  een woord dat ik zo geweldig vind. Samenwerken, eensgezind,  geweldig, dat maakt de NWO  zo mooi ! En wie niet wil samenwerken op onze manier, die plaatst zichzelf buiten de wereldgemeenschap en zal daar de consequenties van ervaren, potjandorie nog an toe.
Opa en pappa waren al bij een eerdere poging tot een wereldrijk betrokken, ging even mis, maar gelukkig konden we doorstarten via EU, NWO.
Want het gaat wel om onze aarde, om het in stand houden van de mensheid, waarin een elite (u weet dat mijn grootvader, moeder en ik nauw bij de Bilderbergconferenties zijn betrokken, één van de vele NWO netwerken) geniet van het leven, te midden van de nodige onderworpenen/onderdanen. Dat woord kennen ze ook in  de islam, het woord “moslim” betekent “onderworpene”, dus dat hoeven we al niet meer uit te leggen.

Dus i.p.v. “kerst” ga ik het in mijn toespraak over de “hoop” hebben en het “licht”. Want u denkt misschien dat de problemen van deze wereld ons overspoelen, maar niets is minder waar. Via de NWO houden we de boel onder controle en we manipuleren via de grote concerns , het bankwezen , de milieulobby, de politiek en de interreligieuze samenwerking met hulp van de RK-paus de zaak onze goede kant op. Wij hebben de zaak stevig in handen, “gaat u maar rustig slapen”, dat hebben we het liefst en dan komt aaaaaaalles goed.

O ja, gezegende kerstdagen, ook namens Maxima en mijn schoonvader,  de paus, Barak Hoessein Obama (we zijn fan van hem, zoals u begrijpt),

tot bij het eerstvolgende lintje,

Willem Alexander, koning der Nederlanden.

PS: Carel, bedankt !

Door:
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koningshuis. Bookmark de permalink .

52 reacties op Hoe de kersttoespraak van koning Willem Alexander in alle eerlijkheid had moeten luiden

 1. Ben Kok zegt:

  Bedankt voor plaatsing Bert.
  (Edit webmaster: aan je verzoek voldaan! 😉 )

  Like

 2. fleckie zegt:

  Een goede “DOORDENKER”, maar zo staat het er wel voor!

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  Maar in god schuilt niet de oplossing .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat niet nee…..Maar als hele volksstammen nu eenmaal denken van wèl….Tja,gun het ze dan maar.
   (Als elke gelovige ons die vrijheid óók liet, was er niets aan de hand.)

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja….Ik heb ontdekt dat we Ben warempel kunnen beschouwen als onze revolutionaire huisgeestelijke!
  Uitstekend, Ben: Elke revolutie heeft die broodnodig!
  Henri Grégoire ging je voor tijdens de Franse Revolutie. En hij heeft véél bewerkstelligd!
  Mijn complimenten, Pastor!

  Like

 5. Trucker zegt:

  SCHITTEREND.
  In Vlaanderen (ach ja met het aanhangsel pelgie was ik eventjes vergeten) zit er ook zo’n nar die recht uit de teletijdmachine van de één of andere stripfiguur is gewandeld.
  Is een anachronisme in onze tijd maar er blijken nog steeds lieden die zich vergapen aan deze poppenkast.
  Mij hebben ze steeds voorgehouden “het verstand komt met de jaren” maar blijkbaar zijn er lieden die graag beduveld worden en wat ook een eigenaardigheid is vaak zijn ze te vinden in de categorie links en multikul…niet altijd blijkt echter want er zijn ook “rechtsen” (plaats ze daaarom met graagte tussen aanhalingstekens) die dwepen (net als bakvissen) met de nar uit laken.
  BAH, op het stort van de geschiedenis met deze poppenspelers die voorzien in welke behoefte…ik weet het alvast niet en wil wedden (heb de reacties nog niet gelezen) dat de gewaardeerde reageerders ook niet hoog oplopen met deze Nederlandse clown en nog veel minder weten wat hij daar eigenlijk zit te doen.
  Peins dat Dame Geissler stoom blaast maar gelukkig is zijn freule (aka het salsawijf ?) der niet bij 😉
  Opdoeken deze rotzooi en een president instaleren, deze zijn salaris is iets doorzichtiger als zo’n specimin die één opdracht heeft : “fokken jongen, fokken neem een voorbeeld aan de fokmachines bij de islamieten”, dat zegt die moeder van hem gekend als trix en beter gekend als een islamofiel kreng.
  OPDOEKEN en liever vandaaag als morgen.
  Nogmaals mijn apreciatie voor dit leuke stukje satire.

  Like

 6. Jos Heusèrr zegt:

  Als men tijdens de toespraak van de koning kijkt naar zijn lichaamshouding , dan weet men meer dan wat er mondeling wordt gezegd . ( benen over elkaar ; de spreker is het er niet mee eens wat hij zegt , bijde handen op de schoot …. enz. enz. )

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En de huiskrant ( De Tele(graaf )van de
  subsidievreterfamilie die natuurlijk de
  koning Overbodig en torenhoog looft,
  laat natuurlijk Kommentaren niet toe !
  Omdat Vuile Laffe oranjemainstream
  getrimde schrijvende niksnutten van
  dit linkse provinzblaadje hoogstwaarschijnlijk
  aansluitend met diaree op de pot zitten !
  Zou het geen Internet geven die ons
  inlicht hoe de werkelijke situatie in Europa
  is, zouden we van zo een straatkrantje
  alles geloven ! Ik hoop dat de hele linkse
  krantentroep voor altijd in de vuilnisbak
  beland ! Prettige Insolvenz Telegraaf !

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Jos Heusèrr moet van mamma die trekt aan de touwtjes, (bilderberg club) de kerst toespraak niet gezien interesseert mij ook niet.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Pastor Ben Kok, dat heeft U prima verwoord. Moge de God van Abraham, Isaak en Jacob U en uw werk rijkelijk zegenen! En leve de Republiek! Ecrasez Línfame!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  De Grote Architect…. ja vast…

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Je hoort hem niet over zelf inleveren nu de burgers het zo moeilijk hebben.
  Laat hij zelf maar eens zijn steentje bij dragen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Kijk ‘m daar nou zitten met z’n zelfingenomen tronie… pardon, ik bedoel natuurlijk: met die nobele trekken op zijn gelaat.
   Ik geloof warempel dat er een foto van z’n mams en paps op dat tafeltje naast ‘m staat?

   Ik vermoed dat meneer zelf volgend jaar geen cent hoeft te bezuinigen op z’n uitgaven en dat z’n plezierige leventje er beslist niet op achteruit zal gaan!
   Dit in tegenstelling tot de zware lasten die ons wederom zullen worden opgelegd…

   Like

   • Optimist. zegt:

    Dat jullie überhaupt op reageren, hier en daar venijn hoogmoed en wat jaloerzie?
    Ga liever je binnen kamer in en bidt God dat Hij verandering kan laten plaats vinden voor kabinet regering plus koningshuis, en je land.
    Tel liever je zegeningen ook al ben je misschien een minima, wees dankbaar dat je in een land leeft met relatief een goed leven.
    Alles gekregen van God.
    Niets is van onszelf. Geldt ook voor het koningshuis, ieder zal zich moeten verandewoorden t.o. God wanneer de tijd daar is.
    Vermijd negativiteit, bid liever dat God harten doet veranderen van……wat op je hart komt en bid meer voor je land.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat is inderdaad wel érg “Optimist”isch….!

    Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Bezuinigen..??? Machtsverheffen zul je bedoelen. Wedden dat hij er nog een troonopvolger
  bij-wipt..???

  Like

 13. peter de wit zegt:

  makkelijk lullen met een gevulde portomonee ,groot huis,grote auto,s,dure vakantie,s,en een goed betaalde baan om alleen maar leuke dingen van te doen.dat ie de regering maar eens aanspreekt dat hun zijn onderdanen niet langer kunnen uitknijpen.maar dat zal die dikkop niet doen want hij heeft geen zin in moeilijkheden de lafaard.van mij kan ie zijn broer achterna gaan want dit soort eigenheimers zijn we liever kwijt dan rijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Van begin tot eind mijn gedachten! Voor mijn part gaat die hele familie zijn broer achterna! Ik zeg het we vaker: As een jihadist er in zou slagen, hún riante onderkomens op te bazen met hullie erbij, zou ik voor het eerst jegens die beesten wat erkentelijkheid voelen; voor één keer de juisten uit de weg geruimd!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    2dezin van boven: we=we, as=als

    Like

   • Louk Broug zegt:

    Is dit wat een pastor op kan roepen?
    Mevrouw, u weet niet wat u zegt.
    Om zo te heulen met “die beesten” die uw koning van uw land uit de weg ruimen.
    Verschrikkelijk, wat een degeneratie spreekt hier uit, wat een verknipte waanzin…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    “uw koning”?
    “uw land”?

    Nog een ‘koningsgezinde’, neem ik aan?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Louk Broug 15.42u Mijnheer, IK heb nooit om die koning gevrààgd, zelfs.
    En het is zeker niet Pastor Kok die bij mij deze gevoelens oproept. Hoewel zijn onversneden republikanisme voor mij een zéér aangename verrassing is.
    Hij treedt hiermee ècht in het voetspoor van Henri Baptiste Grégoire en dat is mijns inziens een éérvol voetspoor: Een geestelijke die openlijk de kant van de verdrukten koos! Een priester is niet bepaald voor revolutie geboren, maar hij zag in,dat hij omwille van de rechtvaardige zaak niet anders kón.

    Like

   • Louk Broug zegt:

    Het is niet omdat ik een koningsgezinde zou zijn, dat ik reageer op dit stukje gruwelijk commentaar, maar omdat een Nederlander een landgenoot dit toewenst.
    Op dit gastvrij blog komen mensen op bezoek die net als ik het gevaar van islamisering in onze geliefd vaderland waarnemen. Nu heeft u, mevrouw, niet persoonlijk om de monarchie gevraagd, maar een meerderheid van uw medelanders is al een paar eeuwtjes tevreden met de status-quo en voelt zich helemaal niet onderdrukt.
    Het is uw recht het daarmee niet eens te zijn. Natuurlijk!
    Maar zou het niet effectiever zijn onze energie te richten op het bestrijden van wat eveneens een meerderheid in ons land en eveneens gedurende al heel wat eeuwen verafschuwt, namelijk de hier wezensvreemde islam?
    U vervreemdt met uw uitspraak een groot deel van ons volk van uzelf en van de veel belangrijker zaak – juist hier zo uitstekend belicht – om onze eigen wortels en tradities hoog te houden tegen allerlei geïmporteerde barbarij.
    En tot dit erfgoed behoort het koningshuis.
    En dat u die barbarij tegen het eigen erfgoed – weliswaar imaginair – laat strijden, is gewoon verraad van waar dit blog voor staat.
    In het geval u geen christen zou zijn, moedigt u “die beesten” dan ook aan om alle kerstbomen en beelden en kerken en christenen om zeep te helpen?
    Ik pleit voor krachten bundelen tot eenheid in deze gigantische strijd voor ons bestaan.
    En als een groot deel van Nederland de monarchie en nu in dit jaargetijde het kerstfeest in het hart sluit, kan ik het niet nalaten sommigen, zoals u en de “joods-chr.paus” Kok die deze samenhorigheid naar de knoppen helpen, te kapittelen.
    Of zit u liever straks – en dat is gauw genoeg – zonder uw kerstboompje en met een afgeslacht koningshuis onder de moslimknoet?
    Denk na, mevrouw, strategischer, dan uw persoonlijke frustratie het u normaal toestaat, voordat u zulke dingen zegt.
    Hartelijke groet;
    Louk Broug

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Louk Broug 26 december 2013 om 18:56
    U zegt:
    “Of zit u liever straks – en dat is gauw genoeg – zonder uw kerstboompje en met een afgeslacht koningshuis onder de moslimknoet?”

    Mag ik even heel smakelijk om uw opmerking lachen?
    Denkt u nu echt dat dat ‘koningshuis’ zich laat afslachten?
    En nog wel door de ‘cultuur’ van hun olieboer-vrienden?
    Lang voordat het zo ver is, zitten ze allang op hun 1400-1500 ha in Argentinië!
    Vluchten met onze goudvoorraad, is die gasten niet onbekend.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Louk Broug, 18.56u. Ik die beesten aanmoedigen? Nee hoor, nooit! Imaginair, noch wezenlijk.
    Alleen, als ze het, geheel buiten mij om, toch zouden doen, zou ik er geen traan om laten, dat is alles.
    Die Oranjekliek parasiteert op haar eigen volk door zelfs geen belasting te betalen, koopt over de hele wereld kapitale ‘vakantie’ huizen, terwijl steeds meer landgenoten naar de voedselbank kunnen en verwacht dan nog, dat ze met eerbied bejegend worden en door iedereen naar de ogen gezien? En waarom? Met welk recht?
    Ons erfgoed, zegt U? Dan wordt het tijd om van dat ‘erfgoed’ waardig afstand te doen. Het is 2013!
    Want dan is er nog iets: As U werkelijk anti Islam bent, moet U toch gemerkt hebben, dat wij in dit opzicht van dat zogeheten koningshuis NIETS te verwachten hebben!
    Ze blijven zich maar multicultureel gezind opstellen, zonder één kritische noot. Nu zult U daar wel weer tegenin brengen, dat ze dat wel moeten, maar ik kan daar met zekerheid aan toevoegen, dat ze dat ook kúnnen, omdat het ze uiteindelijk de kouwe kleren niet raakt!
    Hun landgenoten (want ik verdom het om het woord ‘onderdanen’ te gebruiken) wel, maar dat zal ze een rótzorg zijn.
    Als de grond ze te heet onder de voeten wordt, zoals mijn mede-reageerster al opmerkte, zijn ze weg, net als in 1940! Met medeneming van ONS belastinggeld!
    Ons erfgoed? Ik haat ze!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Louk Broug 26 december 2013 om 21:36

    Nu doet u weer net alsof wij hier blind zijn, want u zegt:

    “Wilders is slimmer dan u bent. Hij is natuurlijk een republikein, maar laat dat nu rusten.”

    Ja, dat begrijpt een bijziende mol ook nog wel; natúúrlijk kan Wilders niet zeggen dat hij walgt van die ‘koninklijke’ parasieten. Stel je voor zeg; dan krijgt hij er nóg meer domme vijanden bij, nl. de ‘koninklijke kontenlikkers’.
    En de islam bestrijden zolang hypocriete Bea en Max graag gesluierd moskeeën bezoeken om hun olie-vrienden te behagen? Waar zit uw verstand?!

    http://tistochwat.wordpress.com/2013/01/24/staatsbezoek-in-brunei-de-ware-toedracht-in-woord-en-beeld/

    Mijn complimenten voor uw sublieme antwoorden aan de heer Broug, mevrouw Geissler!
    Hopelijk heeft u hiermee zijn ogen geopend.

    Like

   • Louk Broug zegt:

    U begrijpt mijn punt niet.
    Het voornaamste is dat we koesteren wat we als tradities gemeenschappelijk hebben en over het algemeen respecteren. Als we de grote strijd gestreden hebben en door de gecombineerde krachten van allerlei vrijheidslievende groepen de islam is teruggedrongen, laten we dan pas weer binnenshuis gezellig democratisch vechten over nationale kwesties.
    Politieke kleuren, verschillende christelijke inzichten of zonder deze, konings- of nietgezind, arm en rijk, alles vertegenwoordigd in het parlement, verenigt u. Er staat een nietsontziende vijand te drammen aan onze democratische poorten. Wat zouden we ons nu druk maken over een koning, waar nog wel een groot deel van ons volk achter staat.
    Wilders is slimmer dan u bent. Hij is natuurlijk een republikein, maar laat dat nu rusten.
    En gelijk heeft hij.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Louk Broug, 21.36u. Dat zien en begrijpen wij hier héél goed en zijn zelfbeheersing in deze valt te prijzen.
    Maar ik zie niet in, waarom WIJ om die reden van ons hart een moordkuil zouden moeten maken.
    Enkelen onder ons hebben echt reden om op dat stuk ‘erfgoed,’ zoals U het noemt, te spúgen; omdat zijzelf, of hun -hulpbehoevende- familieleden financieel of anderszins in de knel zitten en niemand zich daarom bekommert. Maar als het om dat zogeheten koningshuis gaat, dàn is geen moeite te veel!
    Terwijl ik al aangaf, dat wij ook wat betreft de islamstrijd níets aan die kliek hebben! En dan wel van tijd tot tijd geconfronteerd worden met hun nietszeggende toespraken!
    En dan verlangt U ook nog, dat wij er hier het zwijgen toe doen? Nee, Mijnheer Broug, dan verlangt U werkelijk te veel!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Theresa

    +10 !!!! 🙂

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 12.30u At your service, Tistochwat! Al had ik zelf totaal niet in de gaten dat mijn antwoorden zo subliem waren, want ik was inwendig behoorlijk spinnig! Het is, dat E.J. het blijkbaar óók vond…..
    Maar ik meende het uit de grond van mijn hart, dàt zal het geweest zijn.
    De Heer Broug is kennelijk behoorlijk geprikkeld door de opstellling van Ben (Kok); Op een ander onderwerp -weet even niet uit mijn hoofd welk- ligt-ie momenteel óók behoorlijk met hem in de clinch! Wat zàl die man van zijn stuk zijn door dat stelletje hier: Nederlandse burgers, die de kon.familie dood wensen en een Joods-Christelijke Geestelijke, die die de revolutie aanzwengelt en de R.K. Kerk de oorlog verklaart!
    Joh, die man weet niet, wat ‘m overkomt! LOL!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 27 december 2013 om 14:00

    Nou we (in elk geval jij en ik) zullen hem feestelijk onthalen met z’n ‘koningshuis-respect’!
    Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om die smerige parasieten te respecteren en te aanbidden! Ik respecteer geen lieden die zich laten onderhouden door hun ‘onderdanen’ terwijl ze barsten van het geld en totaal geen erbarmen hebben m.b.t. de ellende van de (oude) mensen in dit land!

    En over ‘spinnig’ zijn gesproken: hier zit er nog één.
    Ik kom weer eens ontgoocheld bij mijn ouders in het verzorgingstehuis vandaan; de hele kamer was doortrokken van een urinegeur; dat bleek de geur van het voer (ik noem het maar geen voedsel) te zijn. De beide mensen hadden er geen hap van door hun keel kunnen krijgen.
    Ik heb de substantie maar in de vuilnisbak gegooid en het raam opengezet…
    Ach ja, ‘bezuinigingen’ hè?
    Zou ‘onze verheven koning’ ooit weleens wakker liggen door dergelijke toestanden?
    Dan heeft z’n opoe het heel wat aangenamer gehad tijdens haar demente periode; zij hoefde tenminste niet in haar eigen vuil te zitten!
    En Bea straks ook niet; wat een stel hypocriete hebberige egoïsten!

    Like

 14. Avidia zegt:

  Ik lach me slap hierover, wist niet dat Ben Kok (joods-chr. pastor) over humor beschikte, nou dat valt dus mee. Ik heb het bekeken, en zag een houten Klaas die alleen zijn lippen liet bewegen, hij zag eruit als een pop op schoot die via onzichtbare handelingen zijn lippen liet bewegen, je weet wel! Dit is dus onze koning, uitdrukkingloos ons van alles verkondigen, gefeliciteerd Nederland, geweldig!!! Zijn eigen bankrekening is veilig gesteld, de rest is van ongeschikt belang!!!!

  Like

 15. Avidia zegt:

  moest zijn van onderschikt belang, zucht!

  Like

 16. Avidia zegt:

  trut, ondergeschikt belang

  Like

 17. Raymond zegt:

  Een flauw en bovendien vol van frustratie uitend stukje proza. En de schrijver is pastor? Met zulke volgelingen zou ik als Jezus zijnde na mijn geboorte de dag erna alweer opnieuw willen hangen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Hoezo? Het klopt toch wat de schrijver zegt?
   Hoezo ‘vol van frustratie’?
   Ik vind het nog tamelijk mild gesteld.
   U bent wellicht ‘koningsgezind’?
   Zo ja, waarom?
   Welke voordelen leveren die ‘koninklijken’ ons op?
   Put u troost uit die lieden?
   Denkt u nu écht dat zij begaan zijn met ons ‘onderdanen’?

   Like

 18. treintrien zegt:

  Dat kon veel korter:

  “Goedenmiddag uitgeknepen gepeupel,
  Mijn klok loopt achter, dat zijn we vergeten aan te passen.
  Dat is een ‘beetje dom’.
  Ik heb toch stiekum schijt aan jullie burgers,
  maar ja, die financiele hangmat is wel lekker.
  Zo kan ik dat Licht nog een tijdje betalen.
  En dan Hoop ik dat jullie nog lang voor mij blijven dokken.
  Mazzel!
  Wim-Lex
  En de groeten van ‘ons mam ‘. ”

  Grapje he 😉
  Ik vind die van meneer Kok ook veul beter 😉 !

  Like

 19. luckybee zegt:

  Ik heb alleen een koning en hij heet Jezus Christus.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Zolang de zak hooi en z’n ‘koninklijke’ familie nog worden aanbeden door een grote kwijlende meute, komen we nooit van de islam en de rooien af.

  Hieronder een foto van het aanbeden spul; het zijn net ‘gewone’ mensen hè, als ze hun toneelstukjes niet opvoeren:

  Like

 21. Republikein zegt:

  Ik kan me hier in wel vinden, het benadert het echte leven van de gewone man, er waren 2,3 miljoen kijkers, valt best mee, ondanks het record!

  Like

 22. Joop Klepzeiker zegt:

  No legacy is so rich as honesty.
  William Shakespeare

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat: 17.35. uur. Ik sta vierkant achter U en Theresa wat de zgn. oranjekliek betreft!

  Like

 24. Toni zegt:

  Het is niet meer van deze tijd om goden te vereren .
  Te denken dat er ergens ‘ iemand ‘ aan de knoppen zit .
  Hier een tsunami daar een aardbeving of epidemie.
  Het is de waan van mensen en mannelijke overheersing overal ter wereld .
  Uiteindelijk is alles voor niets , leer daar mee te leven en je bent bevrijd.

  Toni

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s