Sacha Kester, correspondent van de antisemitische Volkskrant, beschermt de Nazislam in Centraal-Afrika

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Nazislam? Ja, de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre. Dat moeten we weten om het artikel goed op waarde te kunnen schatten dat op 22 januari 2014 in de antisemitische en nazislamofiele Volkskrant stond onder de ophitsende en demoniserende kop: “We willen geen moslims meer in dit land. We maken alle moslims af”.

Het gaat over christenen die zich in de Centraal-Afrikaanse Republiek uiteindelijk teweer stellen tegen moslims. Ze zijn óók aan het moorden geslagen, want waar de islam zijn lelijke kop opsteekt, wordt iederéén tenslotte een bloeddorstig monster. Emmet Scott heeft zelfs eenmaal  en andermaal beredeneerd dat de primaire ontsporing van het christendom überhaupt aan de islam te wijten is.

De Volkskrant-verslaggeefster, Sacha Kester, meldt in haar artikel dat ze een directeur van Human Rights Watch aan de lijn heeft gehad die zei:

“Het geweld neemt alleen maar toe. Na negen maanden van moord en misbruik door moslimmilities, nemen christelijke milities wraak. De haat groeit, over en weer, en daarmee het extremisme. Sommige militieleden vertelden me vanmorgen dat ze uren hadden gelopen om die moslimwijk te grazen te kunnen nemen.”

Natuurlijk had Kester het stuk met die melding moeten beginnen, namelijk dat de moslims begonnen zijn, zoals de moslims sinds de dagen van de mythische Mohammed al 1400 jaar altijd en overal het geweld beginnen. En de actuele mega-context wordt door Kester al helemaal niet vermeld: de moorddadige terreur die wereldwijd door moslims op dit moment tegen christenen wordt gepleegd, helemaal in lijn met die eerdere 1400 jaar. De christenen en de Joden zijn nóóit degenen die het geweld beginnen. Ja, ook in Palestina zijn de moslims degenen die vanaf de jaren 1920 de haat en het geweld gaande houden.

Ik ben bang dat het zelfmoordhumanisme (een term van Sam van Rooy) dat de Westerse wereld teistert inderdaad zijn doel zal bereiken, namelijk het einde van Western Civilization: the continuing Experiment. Want als de islam eenmaal wereldwijd heerst, zullen de duisternis en de smart onomkeerbaar gaan heersen. De heersers zullen een minderheid van wrede genotzuchtigen zijn, zoals nu reeds in alle islamitische landen. Het verwijfde en verweekte Westen zal het ultieme machismo, de islam, voor eeuwig aan de macht hebben geholpen.

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Afrika, Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sacha Kester, correspondent van de antisemitische Volkskrant, beschermt de Nazislam in Centraal-Afrika

  1. Tom Hendrix zegt:

    Helemaal met u eens Martien! De haatbaarden zijn al 1400 jaar moordend en plunderend rond aan het gaan. Nu krijgen ze “tegengas”, en moet de RODE AZIJNBODE, zonodig de christen-milities de schuld geven. Zo kennen we de roden weer! Hetzelfde als in Bosnië, de Serven werden veroordeelt door de wereldgemeenschap olv. de RODE KERK, maar van het MOSLIMMONSTER ORIC, die 100 SERVISCHE dorpen had uitgemoord GEEN WOORD, ook niet in de VOLKSKRANT. Met de dag wordt mijn hekel tegen de RODEN groter!

    Like

  2. Dr.Kwast zegt:

    Nieuws in de Volkskrant.
    1500 jaar oude mozaïekvloer ontdekt in Israël. Volgens wiki waar een oud ontvolkt Arabisch dorp gelegen heeft wat de naam Hatta droeg. Jonge Israëliërs hebben er in 1996 een nieuw dorp opgebouwd. Bij voorbereiding voor de uitbreiding werd er een mozaïekvloer bloot gelegd van Byzantijnse oorsprong. Hiermee wil ik aangeven, dat alles maar dan ook alles wat door de islam Arabieren veroverd wordt tot woestijn veranderd. Wat het Avondland te wachten staat is duister maar Nederland zal weer moeras worden.

    Like

  3. bigljohn zegt:

    De islam voor eeuwig aan de macht hebben geholpen. Wereldoverheersing ! De schrijver van het stukje is er heilig van overtuigd. Natuurlijk zullen de Moslims niet in een twee drie verdwijnen, maar de geschiedenis leert ons wat anders. Niets is blijvend ! Als dat zo wel was liepen de nazi’s nu nog door onze straten te marcheren, luid daarbij zingend het Horst Wessel lied. En laat die Moslims ook maar hun kreten uitslaan zoals; Allah akhbar, Allah is groot, en ze denken zelfs al aan wereld overheersing en mogelijk ook aan een duizendjarig Rijk. De nazi achtten zichzelf ook als onoverwinnelijk, maar het duizendjarige Rijk besloeg maar een zeer korte periode; van 1933 tot 1945. Ik moet nog zien dat de Islam wereldoverheersing bereikt en het ook nog eens honderden jaren volhoudt. Al die tijd de hele wereldbevolking in een wurggreep, en niemand die verzet pleegt, ziet u het al gebeuren ? Ik niet ! Anders zou de gehele geschiedenis van de mensheid herschreven gaan worden in een hernieuwd geschiedenisboekje waar alleen maar de volgende onderwerpen in staan; Islam, Sharia, Moslim, moskeeen, moslima’s, Allah, dat soort zaken. De echte Europese geschiedenis zou vernietigd worden, en nooit zou iemand deze nog kunnen achterhalen ! Bull chips !!!

    Like

    • Syrier zegt:

      Als europe geen tegenwicht biedt dan is de weterse beschaving verleden tijd.
      Waar zijn alle mensen /volkeren rond de middellandse zee?
      Uitgemoordt of geislamiseerd?

      Like

  4. Luchtpint zegt:

    We hebben geen wapens veil voor Christenen in andere landen (zoals CAR) om zich te beschermen. En dat komt alleen maar omdat de Westerse elites Moslims hebben verheven tot ultieme, post-coloniale slachtoffers die boven elke verdenking verheven moeten staan, als een beschermde diersoort die je niet mag aanraken.

    Dus worden alle anderen per definitie als DADERS beschouwd, of het nu Christenen, Hindoes, Joden, Boeddhisten of wat dan ook zijn. Dat is DE logica die erachter steekt, en dat allemaal omdat die zwijnen massaal moslims hebben geïmporteerd, er paranoïde schrik voor zijn beginnen krijgen omdat ze met te veel zijn, ze vervolgens naar de mond zijn beginnen praten op allerlei mogelijke manieren en om ze daarmee politiek voor het socialisme in te lijven !!!

    Sociaal-“democraten” en groenen zijn de grootste lafbekken die er rondlopen ! En de ironie van heel het verhaal is dat ze ZELF de grootste angst voor Moslims hebben ! Hoeveel van hen lopen er zo rond die er aan zouden denken zich tot moslim te bekeren ? Want eerlijk gezegd, veel enthousiasme om lid van die fantastische Religie van de Vrede te worden zie ik niet bij die rode rukkers !

    Hoe zou dat komen ? Misschien te veel last van ECHTE Islamofobie ? Misschien niet zo zeker dat allemaal wel zo leuk en gezellig is als ze het voorstellen ?

    De vuile hypocrieten !

    Like

  5. @Tom Hendrix
    Over die uitmoording van Servische dorpen had ik eerder gehoord. Het fijne wist ik er niet van. Ik heb met jouw aanwijzing “Oric” bij Wikepedia eens gekeken en vond er inderdaad de gruwel van het Moslimbeest. Bij sommige van die ‘raids’ werden tientallen lijken gevonden, waarvan een aantal onthoofd. (moslim-stijl dus).
    Ook in de verslaglegging van het drama van Srebrenica is dit aspect niet of nauwelijks belicht. En dat deze massamoordenaar veroordeeld is tot TWEE (!) jaar gevangenisstraf is een gotspe.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Th.M.van Baarle: 17.37. uur. Ziet U dat is nu de kern van de zaak. In het huidige door de RODEN beheerste West-Europa, staan 2 zaken waar WIJ volgens de rode en groene ratten geen kritiek op mogen hebben, namelijk de communistische eussr en de wrede islam. Zo rolt dat hier. En de huichelaars van liberalen en christen-democraten huilen in dat orkest mee!

      Like

  6. Thomasson zegt:

    Vraag s.v.p. Sacha Kester en haar matties van de Volkskrant hoeveel schuift zo’n pro islam artikel. In de tijd van crisis hoe meer Euro’s hoe meer vreugde.

    Like

  7. Peter Selie zegt:

    Daarom waren Frankrijk en Nederland zo snel bij om te helpen. Waar Christenen in het gedrang zijn hebben ze geen hasst!

    Like

  8. Azraël zegt:

    Zo zal het voorlopig wel blijven gaan. Mensen, groeperingen of landen die het durven op te nemen tegen de islam zijn schurken, islamofobe terroristen of landen die niet in de pas willen lopen.
    Zij zijn daders tegen een vredelievende ideologie die het beste met de mensheid voor heeft.

    Duizende jihadisten kunnen filmpjes plaatsen op youtube wat ze allemaal wel niet kunnen doen met de ‘ongelovigen’ (let op; vaak met de koran in de hand, vlaggen met koranverzen of het oplezen van de koran) maar dat staat allemaal in het niets vergeleken met het plaatsen van een varkenskop voor de ingang van een moskee.
    Er wordt niet eens meer gesproken over de belediging/vernedering van +/- 5,5 (ik ga even uit van 7) miljard ‘ongelovige mensen’ door de islam.
    Nee, de belediging/kritiek aan het adres van de islam, dat is pas echte shit. Dat is pas een echte criminele daad.

    -Ik moet wel een beetje letten op wat ik schrijf; Christelijke milities die moordend door een wijk lopen, daar klopt natuurlijk geen hol van. Dat is niet Zijn leer.
    Maar je zou toch hopen dat er meer op dat idee gaan komen en dan vooral in dat soort landen.
    Die gasten (moslims/jihadisten) hebben al veel te lang het gevoel gehad dat zij het alleenrecht hebben op onderdrukking, martelen, moorden van niet-moslims.
    En als overheden niet thuis geven, moet het maar op een andere manier.-

    Like

  9. osama ben laden 10554960 ste zegt:

    “Zij smeden een plan WIJ smeden een nog groter plan”

    Like

Plaats een reactie