EU: Frontex verplicht tot redding van “vluchtelingen”

Screenshot_2

Wie tot nu toe dacht dat het “Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie” (Frontex) bestond om de EU-buitengrenzen, vooral de zeegrens naar Afrika, te beschermen, komt nu definitief van een koude kermis thuis. De EU verplicht Frontex er nu d.m.v. een verordening toe om de veroveraars te redden. Ze mogen niet meer over zee teruggestuurd worden.

Bovendien moeten de medewerkers van de grensbeveiliging ook verantwoordelijk zijn voor de toegang tot geneeskundige verzorging, vertaaldiensten en juridisch advies. Volgens de tekst is het de ambtenaren niet meer toegestaan om boten in zogenaamde “push-back-actions” van de zeegrens naar Europa terug te dringen. Ze mogen dan niet meer naar open zee gedwongen worden teruggestuurd.

Dit alles wordt ermee gemotiveerd dat men meer slachtoffers wil vermijden, nadat in oktober 2013 meer dan 360 bootvluchtelingen bij de overtocht in de middellandse Zee waren verdronken. Ook de onlangs door de grensbeveiliging in de Spaanse enclave Ceuta zogenaamd door rubberkogels de zee ingedreven en eveneens verdronken Afrikanen dienen als motivering van de EU voor de ondersteuning van de illegale immigratie in de bij haar behorende nationale staten.

Het document dient in april door het Europees Parlement te worden aangenomen en onmiddellijk in werking te treden. Frontex wordt ook tot verslaggeving verplicht en moet mogelijke “incidenten” registreren.

Het is ongelooflijk in welke omvang de EU en haar apparatsjiks zich inmiddels boven de belangen van de nationale staten verheffen en tegenover hen een bijna vijandig gezinde politiek volgt. Een blik naar Australië zou verstandig zijn, want daar heeft men herkend wat het antwoord op drieste invasies moet zijn. Op zee onderschepte vluchtelingen worden per kerende post weer teruggebracht.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Afrika, Brussel, dictatuur, Elite, Eurabië, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

33 reacties op EU: Frontex verplicht tot redding van “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Ik krijg elke dag een grotere hekel aan Brussel. Dat hele dure systeem om onze buitengrenzen te bewaken, kunnen ze net zo goed in de Middellandse Zee dumpen, want de bewakers mogen het niet gebruiken waarvoor het werd aangeschaft. En wij zitten straks met miljoenen illegalen, die dus door die klojokers in Brussel in feite met alle egards worden ontvangen en overal mee worden geholpen! Hoe schrijnend is dit, als we bedenken dat onze eigen ouderen, die altijd hard gewerkt hebben, met steeds minder genoegen zullen moeten nemen. Ze zeggen in Brussel nog nét niet “u mag gaan”, maar het scheelt niet veel. Zodra de pensioengerechtigde leeftijd is aangebroken, mag de autochtone Europeaan gerust opzouten.
  Ik hoop dat er in mei genadeloos zal worden afgerekend met die machtsmisbruikers in Brussel. Gelukkig zijn er heel wat signalen die erop wijzen dat de onvrede alsmaar groeit onder de bevolkingen van de EU-lidstaten, en de afrekening met die zogenaamde ‘leiders’ kan me niet hard genoeg zijn!
  Ik hoop dat we deze dag spoedig mogen gaan meemaken.

  Like

  • Benesha zegt:

   Ik hoop het met je mee Cathja. En als het EUSSR politburo consequent is in zijn gedachtengang, dan mogen we met z’n allen Brussel binnenmarcheren, de politie met molotovs bekogelen, de EU gebouwen bezetten, zelfs vuurwapens gebruiken. De politie en leger mogen geen wapens gebruiken want dat is niet democratisch. Ze zullen gewoon hun valiesje pakken en ophoepelen. Tja…Jammer genoeg hebben onze leiders een dubbele moraal.

   Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   Ik zit ook op die dag te wachten alleen wens ik dat de lafaards en verraders van die EU misdaadorganisatie voor een volkstribunaal gesleept worden en ze alles afgenomen wordt wat ze in die jaren bij mekaar gestolen hebben.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jean: 12.30. uur. Inderdaad Jean, want deze landverraders zijn nog erger als de NSB in de jaren voor de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Willens en wetens verraden de RODE PLOERTEN von Rampuy, Schulz en Barosso, de oorspronkelijke bevolking van Europa, en likken zich in bij de kwaadaardige HAATBAARDEN! En wel een grote bek hebben over Oekraïne, terwijl het GEDROCHT EUSSR, ons onze EIGEN VRIJHEID wenst te ontnemen! Zum kotzen!

    Like

 2. Republikein zegt:

  I like weeds.

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  Zucht.

  Like

 4. skrheinlandmodell zegt:

  Because EU wants more cheap workers and future voters… What does now Australia ? Return to Sender ! No compassion to Invaders !

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Kunnen ze net zo goed in Afrika reisburo’s gaan opzetten, waar Afrikanen gratis per boot of vliegtuig naar Europa kunnen afreizen, alwaar hun een luizenbestaan wacht. Dit kan de volgende stap van de E.U. zijn. Immers, ook de bodemloze geldput die Griekenland heet, kan alweer een miljardensteun tegemoet zien. Geheel tegen de afspraken in. De E.U. heeft een plank voor haar kop waar zelfs nog geen anti-tank geschut doorheen komt !

  Like

  • Jean zegt:

   bigljhon,
   Als nu zoveel mogelijk burgers anti EU stemmen dan kunnen ze dat kotsmisselijk circus volgepropt met zwaar dementerende uitgerangeerde clowns sluiten wat een enorme besparing tot gevolg heeft voor de burgers, we spreken dan over miljarden euro’s per jaar.
   Ik stem sowieso ‘tegen’ de EU want ik ben voor Europa.

   Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Inderdaad Republikeinsky het word met de dag idioter
  Nog even en we worden gevraagd als reddings zwemmers te komen helpen in de Mediterannee.

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  WIJ MOETEN IN OPSTAND KOMEN TEGEN DIE IDIOTE EU! 7 maart is een GOED BEGIN!!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Weg uit de EU liever vandaag als morgen

  Like

 9. Peter Buitelaar zegt:

  Toch blijf ik me steeds afvragen WAAROM “onze” EU politici al deze vreemde maatregelen nemen. Het is duidelijk niet goed voor Europa en steeds komen ze met nieuwe regels die zeer ten nadele zijn van de het (autochtone) volk. WAT kan er achter zitten? Welk doel denken ze te bereiken?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Uw vraag is tegelijkertijd uw antwoord. De politiek is tegen ons, en voor de Islam. De politiek hangt zich in het geniep op aan het verdrag van Straatburg. U weet wel, de olie voor Islam immigratie en infiltratie overeenkomst. De Europese politiek is nog steeds veel te bang dat als wij de immigratie en Islam infiltratie gaan afstoppen, de Arabieren de oliekraan weer dichtdraaien net als begin jaren zeventig. Een wurgcontract als het ware. Maar nog geen reden om daar aan toe te geven, uit dat lijk uit de kast van Straatsburg. Men had allang andere energiebronnen moeten gebruiken; kerncentrales i.p.v. oliegestookte centrales, electrische auto’s i.p.v. auto’s op brandstof, zonnepanelen. Waar een wil is, is een weg, om goed weg te komen !

   Like

 10. Peter Buitelaar zegt:

  Logica is ver te zoeken.
  Overal elders op deze wereld worden mensen die illegaal een land willen binnendringen gezien als wetsovertreders. Illegaal iemands huis binnendringen is tenslotte ook een misdaad.
  Maar in Europa krijg je als illegaal indringer een voorkeursbehandeling en heb je “rechten”.
  WAT kan hier toch achter zitten?

  Like

 11. Jean zegt:

  Toch poepsimpel, als ze niet over zee mogen teruggestuurd worden dan maar via de lucht, een vliegtuig charteren en vullen tot in de nok en hupsakee ermee.
  Als de EU Europa kapot wil maken, wat intussen overduidelijk is, dan krijgen ze hier idem dito Oekraïense toestanden, zeker weten, want die vreemdelingencommerce komt ons de strot uit.
  Vreemdelingen buiten i.p.v. binnen.

  Like

 12. Monalisa zegt:

  Jean terug sturen en laten landen met een parachute dat is de oplossing dan kunnen ze niet terug met dat vliegtuig die ze gebracht heeft naar het land van herkomst.Jean wat in Oekraïense gebeurt Tja wat moet ik er van zegen het gaat die Oekraïens dat zij bij de EU willen nee het gaat om naar het rijke westen te komen ik zit niet op die leu te wachten laten zij maar bij de rus blijven.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Rekening houden met lijstverbindingen!

  Like

 14. Yvonne zegt:

  Ik heb een gevoel van diepe walging voor grefo Balkenende;die heeft onze stemmen genegeerd en zijn poot gezet bij het kruisje;willens en wetens!Maar zo fijn als gemalen poppenstront denkt hij door zondags vooraan in de kerk te zitten,dat het hem allemaal vergeven wordt.Nou,niet door mij;nooit!Hij is niks minder dan een nsb,er van het ergste soort;evenals de verrotte Bilderbergkliek.En als dat tuig niet terug mag worden gestuurd per boot,dan maar per vliegtuig!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Dat weet toch iedereen OLIE voor IMMIGRATIE, dat was toch het verdrag!!! Aan ons is dat nooit gevraagd, wilt U olie voor immigratie???? Nee!!!! Stem PVV

  Like

 16. Pingback: 90 “vluchtelingen” per uur naar Europa! | E.J. Bron

 17. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

 18. Pingback: Tot het einde van het jaar 700.000 asielzoekers | E.J. Bron

 19. Pingback: EU: Niemand tegen zijn wil terugsturen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s