Nederlandse pater geëxecuteerd in Homs (heeft uiteraard NIETS met de islam te maken…!)

Screenshot_11

HOMS – De Nederlandse pater-jezuïet Frans van der Lugt, die al bijna vijftig jaar in Syrië woont, is maandagochtend bij een gerichte aanslag om het leven gekomen in zijn woonplaats Homs. Van der Lugt is 75 jaar geworden.

Gewapende mannen ontvoerden hem maandagochtend tegen 8 uur (plaatselijke tijd) uit zijn woning en schoten hem met twee kogels door het hoofd. Dat heeft secretaris Jan Stuyt van de Nederlandse Orde van de Jezuïeten laten weten.

Van der Lugt, geboren op 10 april 1938 in Den Haag, woont sinds 1966 in het Midden-Oosten. Als jonge psychotherapeut woonde hij eerst in Libanon, waar hij een opleiding tot jezuïet volgde. Zo’n vijf jaar later vertrok de pater naar buurland Syrië, waar hij onderwijs gaf.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Islam, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

49 reacties op Nederlandse pater geëxecuteerd in Homs (heeft uiteraard NIETS met de islam te maken…!)

 1. BertG. zegt:

  Allereerst, verschrikkelijk wat de man is overkomen, maar valt dit in dezelfde categorie van domme blonde journalisten vrouwtjes die tegen beter weten in toch blijven proberen “de mensen” te willen helpen en daarbij blind blijven voor de gebeurtenissen om hun heen.

  Like

  • BertG. zegt:

   maar valt dit in dezelfde, moet zijn, maar valt dit niet in dezelfde……

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ergens wel, maar dit was nu eenmaal een priester. Een missionaris.
    En het heet, dat missionarissen ten behoeve van de taak, die zij op zich genomen hebben, de risico’s er bewust bij nemen en hun lot in Gods handen leggen.
    Deze man heeft heus niet gedacht: Het zal wel loslopen. Hij heeft gedacht: Dit moet trotseren; God zij mij genadig….. of zoiets.
    Het is toch iets anders dan linkse, goedmenselijke trutjes, die ergens denken, de hele wereld in hun zak te hebben.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Vuile schoften zijn het! Zó’n goed mens, die zóveel hart heeft voor zijn naasten, wie het ook zijn, op zo’n laffe manier van het leven beroven, dat is bijna niet te geloven.
  Het laatste oordeel over deze moordenaars zal niet mals zijn!
  Moge de pater rust vinden bij God.

  Like

 3. de 13de imam zegt:

  Zouden we nog wat van de Nederlandse kerken te horen krijgen? Ach nee natuurlijk niet, die zijn veel te druk met hun aangiftes tegen Wilders. Ja we zijn allemaal Marokkanen he, maar ondertussen kunnen de Christenen elders mooi verrekken. Er vindt een ware genocide onder de Christenen in de islamitische wereld plaats en de stilte van onze kerken begint ondragelijk te worden. Lijkt zo langzamerhand erg sterk op de stilte van dezelfde kerk op de gebeurtenissen van 70 jaar geleden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   de 13de imam: 13.09. uur. Daar heeft U gelijk in. De kerken, van RK tot PKN en de Wereldraad van Kerken, ZIJN LAF! De instituten der kerken, verafschuw ik, zij zijn de HUICHELAARS zoals Jezus ze aangeduid heeft in Mattheus 23! Als kritisch christen, heb ik het helemaal gehad met het INSTITUUT KERK. Ze zijn overgenomen door de RODEN!
   O, verder nog wat gehoord van CDA,CU,SGP over de moorden op christenen, door de volgers van MO de Pedoprofeet. Doodse stilte….

   Like

 4. Sjaak zegt:

  WIE ZICH IN GEVAAR BEGEEFT !
  KOMT DAARIN OM !
  EN WANNEER JE MIDDEN TUSSEN
  MOSLIM-EXTREMISTEN BLIJFT WONEN
  IS HET GEEN OVERRASSING DAT JE
  ZOIETS NIET OVERLEEFT ! RIP !

  Like

  • Beste Sjaak, wij leven ook tussen die barbaren. Natuurlijk zijn er minder barbaren in Nederland dan is Syrië maar toch… dat wat de pater is gebeurd kan ons ook gebeuren. Ik vind dat de pater nog vreedzaam is afgeslacht door die koppensnellers. Prijs de Heer!

   Like

 5. roger catrysse zegt:

  dat noemen wij stank voor dank en zeggen samen met het links gespuis hoe vredelievend de Islam toch is de godsdienst van de liefde en van de vrede

  Like

 6. nieuwenhuis zegt:

  Koelbloedig vermoord ????? Waar kennen wij dat van ?
  De zoveelste !!!!!!!!!!
  In en in triest!

  Sterkte voor de familie !!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Erik Bink zegt:

  Een paar weken geleden heb ik de pater nog op de tv gezien. Hij zei te blijven in Homs om de kleine christelijke gemeenschap die daar nog was door zijn aanwezigheid te blijven steunen.
  Nu moeten we constateren dat die steun is ….”weggevallen”? ….Rot toch op! Waar blijven de protesten uit …? niet alleen christelijke, maar uit alle hoeken, hier in Nederland. Met een openlijke verklaring, dat deze moord geinspireerd is door de “religie van vrede” – of niet soms!?

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Pater Van der Lugt is 75 jaar geworden.. Tsja zo brengen zij het nieuws, voorzichtig om de hete brei draaien en net doen als of het een natuurlijke dood betreft.

  Nederlandse pater vermoord in Syrië

  http://nos.nl/video/633045-nederlandse-pater-geexecuteerd-in-syrie.html

  “Nederlandse pater met twee kogels vermoord”

  http://nos.nl/audio/633029-nederlandse-pater-met-twee-kogels-geexecuteerd.html

  Like

 9. manna zegt:

  Ik moest huilen toen ik het op de radio hoorde. De islam toont haar ware gezicht weer. Deze man moet direct zalig verklaard worden. Ik roep eenieder die katholiek is zich te wenden aan zijn pastoor/priester/parochie tbv de voordracht. Liever vandaag dan morgen.Rome moet hiermee een statement maken. Tot nu toe laten ze al hun volgelingen zwijgzaam sterven.

  Like

 10. Rick zegt:

  OFF TOPIC 🙂

  Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders

  Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim

  Bijna een jaar geleden braken er in diverse Zweedse steden hevige immigrantenrellen uit.

  Het Zweden van anno 2014 wordt de facto geregeerd door de islamitische Sharia. Overdreven? Kijk dan eens naar wat één van de grootste kranten van het land, Expressen, deed met reageerders die kritiek ‘durfden’ te leveren op de islam. De krant huurde een team criminele hackers in om de email- én thuisadressen van deze personen te achterhalen, om deze vervolgens te publiceren en de mensen aan de schandpaal te nagelen. Reeds een persoon verloor daardoor zijn baan.

  VN: Zweden binnenkort derdewereldland

  Zweden was ooit het Westerse boegbeeld van vrijheid en democratie, maar daar is vrijwel niets meer van over. Dankzij de massale immigratie van moslims is het land hard op weg net zo totalitair en intolerant te worden als Saudi Arabië en Iran. In een VN-rapport werd al geconcludeerd dat Zweden binnenkort in maatschappelijk opzicht een derdewereldland genoemd kan worden.

  ‘Het is streng verboden de islam te bekritiseren of te beledigen,’ vormt zo ongeveer de basis van de racistische Shariawetten. Behalve de Zweedse overheid zijn ook veel Zweedse bedrijven en instellingen daarvoor door de knieën gegaan.

  Criminele hackers en extreemlinkse organisatie

  De grote krant Expressen huurde zelfs het team criminele hackers behorende tot Researchgruppen in om de email- en thuisadressen te achterhalen van reageerders die op websites kritiek leverden op de islam en het immigratiebeleid van de regering. Eén van de leiders van Researchgruppen, Martin Fredriksson, werd eerder veroordeeld wegens geweld en brandstichting. Ook Mattias Wag, een andere prominente leider die opschepte dat zijn groep ‘de nieuwe Stasi’ was geworden, werd meerdere malen veroordeeld wegens geweldsmisdrijven.

  Researchgruppen is een onderdeel van de extreemlinkse Expo organisatie die wordt geleid door de maoïst Robert Aschberg, de kleinzoon van Olof Aschberg, de beruchte ‘Rode Bankier’ of ‘Lenins Bankier’, die mede de Russische revolutie financierde en een fortuin aan gestolen goud en andere waardevolle zaken naar Zweden smokkelde.

  Namen en foto’s reageerders gepubliceerd

  Expressen stuurde vervolgens een verslaggever met camera naar één van de gehackte adressen, en confronteerde de daar woonachtige man met zijn online commentaren. Van anderen werden de namen en foto’s gepubliceerd, wat ertoe leidde dat een van hen zijn baan verloor.

  In een normale democratie zou de krant voor deze schandalige inbreuk op de privacy en vrijheid van meningsuiting worden vervolgd, maar in Zweden is het juist omgekeerd: daar worden de slachtoffers gestraft. En waarom? Omdat ze het Shariaverbod op het bekritiseren van de islam hebben overtreden.

  Op één na meeste verkrachtingen ter wereld

  Tussen 2004 en 2012 groeide de Zweedse bevolking van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, voornamelijk door immigratie uit moslimlanden zoals Afghanistan, Irak en Somalië. Inmiddels heeft 16% van de baby’s een moeder uit een niet-Westers land. Slechts 54% van de immigranten in de beroepsbevolking heeft een baan.

  Dankzij de massa-immigratie heeft Zweden op Zuid Afrika na inmiddels het hoogste aantal verkrachtingen per inwoner ter wereld. In 2003 bedroeg het aantal verkrachtingen 9,24 per 100.000 inwoners, wat al hoger was dan het gemiddelde. In 2005 schoot het cijfer omhoog naar 36,8, en in 2008 zelfs naar 53,2. Dankzij de vrijwel onbeperkte instroom van nog meer immigranten uit de islamitische wereld zal dit cijfer op dit moment hoogstwaarschijnlijk nog hoger zijn.

  Het verband met het toenemende aantal islamitische immigranten is ondubbelzinnig aangetoond. Bij 77% van alle verkrachtingen zijn de daders moslim.

  Wraak op tegenstemmers

  In 2010 besloot de conservatieve regering van premier Reinfeldt om de grenzen verder te openen voor nog meer moslimimmigranten. In zijn jaszak heeft de premier een briefje met het getal ‘330.000’ – het aantal Zweden dat op Nieuwe Democratie stemde, de enige politieke partij die de immigratie aan banden wil leggen. Reinfeldt gaf letterlijk toe dat het versoepelen van de immigratieregels zijn ‘wraak’ was op alle Nieuwe Democratie stemmers.

  http://pamelageller.com/2014/04/sharia-sweden-swedish-newspaper-hacks-discus-goes-commenters-homes-cameramen.html/

  Zouden “wij” óók mooi de pineut zijn als de NL media zo’n “kunstje” zouden flikken.
  Enne ik zie ze daar gerust toe in staat. Wordt je plotseling wakker met een horde
  booslims voor je deur 😦

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En RODEN en CDA,VVD, D66, jullie zeggen toch steeds dat ISLAM VREDE is, en het NOOIT aan de ISLAM ligt! Vuile smerige huichelkliek!

  Like

 12. baksteen zegt:

  De moslims hebben hun werk gedaan zoals dat van hen verlangd wordt door hun maangod.
  Zoals het de Telegraaf betaamt valt het M woord weer niet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ baksteen: 15.07. uur, op 7/4. Natuurlijk valt het woord M niet. Dat mag niet van de “rode kerk”, en van de politiek-correcte kliek. Ook de laffe NOS- ofwel RADIO HANOI- zal de muzelmensen “uit de wind”, houden! Sterkt voor de nabestaanden van Pater van de Lugt!

   Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Tja,heeft vast zo,n Nederlands “varken”gedaan,toch?Een moslim zou zoiets nooit doen!

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Pater Frans van der lucht moest sterven omdat er islamieten van het meest vunzige soort op aarde rondlopen die vertellen dat Frans van der Lucht een varken is en daarom moet sterven. Hoe geraken islamieten aan dergelijke verwerpelijke ideeën? Ooit een islamitische orde of broederschap gezien waarvan leden hun hele leven gewijd hebben aan hulp voor armlastige en hulpbehoevenden? Dacht het niet. De islam kweekt gewetenloze mensen dat is zeker, maar het allerergste is dat de islam elke kritiek op deze gewetenloosheid beantwoord met nieuwe gewetenloosheid. De islam heeft geen zelfreinigend vermogen. De islam kan alleen door isolatie tot imploderen gebracht worden. Laat het westen zijn verstand gebruiken en zich geheel terugtrekken uit de islamitische wereld van chaos en verderf. Ook het lachwekkende nieuws gezien op het journaal afgelopen dagen? Nieuws waarin men ons poogt wijs te maken dat we toch een beetje democratie hebben kunnen brengen in Afghanistan. Dit soort nieuws wordt niet gebracht vanuit een stuk naïviteit, nee hoor, absoluut niet. Dit is bewuste manipulatie in opdracht van de macht die ons kost wat het kost het samenleven met de intolerante islam wil opdringen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/13912/Christendom/article/detail/3630336/2014/04/07/Pater-Frans-liet-zijn-mensen-niet-in-de-steek.dhtml

  Like

 15. Een man die door te blijven toonde dat hij geen lafaard was. Dat kunnen ze niet hebben . Dus moest hij dood. Het interesseert ze niets wie ze doden. Als er nu nog iemand zegt dat de islam een godsdienst van vrede is , dan schiet ik in de lach.

  Like

 16. Igor Svoboda zegt:

  Zag net het islamitische NOS Journaal, volgens Sander van Hoorn is het niet duidelijk of deze walgelijke moord door regeringsgetrouwe groepen of door oppositionele groepen(zeg maar Al Qaida) is begaan.
  Gelukkig weten wij het wel, want de regering beschermt nog steeds de minderheden tegen de slagers van Al Qaida, die nog steeds door het Westen gesteund worden, dus pater v.d.Lugt is met ons belastinggeld vermoord. Dank je wel Timmerfrans, onze dag komt nog.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Dus na zijn martelaarsdood wordt hij nog gebruikt door het hypocriete linkse NOS-Journaal om de indruk te wekken dat hij door regeringsgetrouwe troepen zou zijn omgebracht!! Te walgelijk voor woorden!!!!

   Like

 17. Een zinloze moord door zinloze mensen! Het is ook zinloos om zulke zinloze mensen naar Nederland te halen. Waar ze een zinloos leven leiden.

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Onlangs zag ik hem in een documentaire en vond hem heldhaftig.
  Nu is het dan toch gebeurd.
  BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH wat een helden die moslims.

  Like

 19. Joop Klepzeiker zegt:

  US arms Syrian rebels with first heavy weapons, anti-tank BGM-71 TOW missiles – raising war stakes

  US arms Syrian rebels with first heavy weapons, anti-tank BGM-71 TOW missiles – raising war stakes.
  DEBKAfile Exclusive Report April 7, 2014, 8:56 AM (IDT)

  BGM-71 TOW anti-tank missile

  BGM-71 TOW anti-tank missile

  Two Syrian rebel militias judged moderate in Washington have in the last few days taken delivery and begun using – mostly in the Idlib region – the first advanced US weapon to be deployed in more than three years of civil war, debkafile’s military sources reveal. It is the heavy anti-tank, optically-tracked, wire-guided BGM-71 TOW, which is capable of piercing 50mm thickness of Syrian tank armor and Syrian fortifications at a range of 4 kilometers. Armed with this weapon now are Brig-Gen. Abdul-Hila al Bashir, the new commander of the rebel Free Syrian Army, which is headquartered at the Golan town of Quneitra, and Jamal Maarouf, head of the rebel Syrian Revolutionary Front fighting in the north.

  The appearance of this advanced missile radically alters the balance of strength on the Syrian battlefield. It also denotes a striking change in Obama administration policy, which hitherto flatly resisted every demand to provide Syrian rebel groups with the heavy arms essential for them to have any chance of standing up to Bashar Assad’s superior military strength.

  Our sources report that in the last few days, the new weapons are being airlifted in through two routes: the southeastern Turkish town of Diyarbakir on the Tigris, and the giant northern Saudi King Faisal Air Base at Tabuk near the Jordanian border.

  US Gen. Martin Dempsey, Chairman of the Joint Chiefs, arranged during his visit to Israel last week for the Netanyahu government to waive a standing agreement between the US, Saudi Arabia and Israel, whereby Saudi Air Force F-15 fighters are not stationed in Tabuk given its proximity to Israeli air space.

  Dempsey explained that they were needed as air cover for the American transports flying the new weapons in via Saudi, and the convoys ferrying them onward from the Saudi base to their destination in southern Syria through Jordan. Stationed at the Tabuk air base too is a squadron of French fighter jets.

  The route from Turkey to Syria runs through the “Kilis Corridor”, which is a narrow rebel-controlled strip 40 kilometers long from the southern Turkish town of Gaziantep up to the big Syrian town of Aleppo.

  From his headquarters at Quneitra, opposite IDF positions on the Golan, Gen. al Bashir commands most of the Syrian forces fighting Bashar Assad’s army in the south.

  Maarouf and his Syrian Revolutionary Front operate from a base in the southern Turkish town of Antakya.

  In the last of his recent press interviews on April 2, Maarouf disclosed that some of the Front’s operations against the Syrian army were carried out in conjunction with al Qaeda’s Jabhat al Nusra.
  Our military sources report that Syrian tank armor is not thick enough to withstand the BGM-71 TOW rockets. To save his tanks, Assad has shifted the brunt of his anti-rebel operation to heavy air force bombardments, which claim a heavy toll among civilians.

  Washington is therefore confronted with its next decision about whether to give the rebels sophisticated anti-aircraft weapons as well.
  According to our sources in Washington and Moscow, Russian Foreign Minister Sergey Lavrov obtained from US Secretary of State John Kerry a commitment, when they met in Paris last week, not to supply the rebels with hand held anti-aircraft missiles.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2014/04/07/us-arms-syrian-rebels-with-first-heavy-weapons-anti-tank-bgm-71-tow-missiles-raising-war-stakes/

  Like

 20. janfreak zegt:

  Ik heb recent nog een interview met deze pater gezien en toen bekroop me al de vrees dat men hem vast niet lang in het leven zou laten. Helaas is die bewaarheid geworden en is hij uiterst laf vermoord. In mijn gedachten zal hij echter voortleven als een moedig man die weigerde zijn beschermelingen in de steek te laten.

  Like

 21. Ex-Moslima zegt:

  R.I.P Frans van der Lugt

  Like

 22. vigilante zegt:

  Vreselijk nieuws, zo een moedig man.
  Goddeloze ratten

  Like

 23. Jan Van zegt:

  En als je dan de reacties leest van het schorum op joop.nl…, dan slaat toch weer wat angst toe…..
  Wat zou er gebeuren als je als herkenbare PVV-er over straat loopt en je komt 3 van dat tuig van joop tegen?
  Hun mentaliteit is dezelfde als van het tuig op “opsporing verzocht”, dus als ze zelf minder kans hebben op een klap…. denk ik dat je er beroerd van af komt….
  Waarom zit er zoveel geweld en kwaadheid bij links (tuig)? Hebben ze geen opvoeding gehad…. of gewoon is het kwaad met de paplepel ingegoten??

  Like

 24. danny zegt:

  Deze ‘christenhond’, waarvan de moslimextremisten in Syrie bang waren dat hij (nog meer) zieltjes voor het christendom zou gaan winnen, moest natuurlijk uit de weg geruimd worden!

  Wellicht dat 1 of een aantal van die syriegangers uit Nederland, pater van der Lugt omgebracht hebben, het zou mij niet verbazen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22479805/___Al-Nusrafront_achter_moord_pater___.html

  Deze aanslag op de pater is in en in triest en geeft de positie van de christenen in het Midden-Oosten weer, namelijk een levensbedreigende positie.

  http://www.elsevier.nl/Juist/blogs/2013/7/Christenvervolging-in-moslimlanden-1299750W/

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/04/christenvervolging-is-binnen-de-islam-legitiem

  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/23/christenvervolging-door-de-islam-bloedigste-weekend-sinds-lange-tijd-linksen-en-goedmenschen-zwijgen/

  https://ejbron.wordpress.com/2014/02/11/de-islam-haat-alle-ongelovigen/

  Ook de positie van ongelovigen(atheïsten) in het Midden-Oosten is levensbedreigend.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4712/Atheisme/article/detail/3361173/2012/12/10/Het-droeve-lot-van-de-atheistische-minderheid.dhtml

  Deze aanslag is een voorproefje van wat christenen en ongelovigen(atheïsten, zoals ik) in het Westen in de toekomst te wachten staat. Alles wat niet conformeert aan de islam en de moslims moet uitgeroeid worden!

  Like

 25. lucky bee zegt:

  Worden Jesuiten door de Goeie Herder als zijn schapen erkend?of mischien toch niet?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En waarom dan wel niet. Lucky Bee?
   Als jij Bruder Martin in Neurenberg had gekend, zou je je dat niet afvragen……

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Ha, zit dat zo ? Nog even doordrammen, en je gaat tot de conclusie komen dat de gereformeerde Heer een schare Moslim acolieten als zijn instrument erop uit heeft gestuurd om het Christendom van onzuivere elementen te ontdoen ! Lullo.

   Is het dat ? Om te kotsen noem ik dat !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zoiets waarschijnlijk. Als ‘straf van God…..’
    Daar zijn ze in bepaalde Gereformeerde kringen best toe in staat, tot dat soort redeneringen. Zo heb ik ook wel eens ergens een ingezonden brief gelezen van een vrouw die zich kapot ergerde aan de ‘zedenverwildering’ maar er voldaan aan toevoegde: “Gelukkig heeft God AIDS in het leven geroepen om dat te reguleren…..”
    Zou je dat soort mensen niet met de koppen tegen elkaar slaan?!

    Like

   • Ja, dat klopt Theresa. Want de zwarte kousenkerk ziet Aids als het gevolg van homofilie, hoererij, overspel en hard drugs verslaving. En dat is allemaal zonde. Van de Duivel. God en zijn getrouwen hebben daar geen deel aan. Dus God reinigt de wereld van die zondaars door bijvoorbeeld Aids!?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Op de duur verbaast mij niets meer van dat soort, Theresa. Uiteindelijk zit er altijd een soort logica achter die redeneringen. Getikte logica, dan wel, zoals die van Salafisten, bijvoorbeeld.

    Dus wat logisch is, is niet noodzakelijk rationeel verantwoord. Daar blijft toch nog altijd een duidelijk verschil tussen bestaan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Vrijwel niemand hier leest wat hij er werkelijk mee bedoeld.
    Dit is een reactie die voor iedereen geld die niet in dezelfde kerk komt als hij.
    In dat geval heb je het dus altijd verdient en is het dus altijd je eigen schuld.
    Dit gaat op voor Joden, Christenen, eigenlijk voor iedereen die het anders ziet dan hij.
    Kots en kots misselijk wordt ik er iedere keer weer van. Elke dag weer.
    Elk gemiddeld ander mens had allang een paar klappen voor ze kop gehad voor dergelijke opmerkingen.

    Like

 26. Avidia zegt:

  Mijn Heeroom was missionaris in Borneo, hij is daar ook vermoord door moslims. Hij was zeer geliefd, werkte zijn hele werkzame leven daar, liet scholen bouwen en een kerk, hij had veel gevoel voor humor, als hij overkwam ging hij geld ophalen voor de missie, hij ging dan spreken in kerken op een humoristische manier en de mensen gunde hem een flinke fooi. Het was toen ook een grote schok voor een ieder die hem kende.

  Like

 27. Jean zegt:

  Is je leven je lief: BLIJF WEG UIT MOSLIMLANDEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s