VIDEO – Naftali Bennett op CNN: ‘Er heeft nooit een Palestijnse staat bestaan – dat is een flagrante leugen’


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Brabosh)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO – Naftali Bennett op CNN: ‘Er heeft nooit een Palestijnse staat bestaan – dat is een flagrante leugen’

 1. Cathja zegt:

  Inderdaad, een hele grote leugen! Maar moslims liegen toch overal over?
  Jeruzalem behoort zogenaamd ook aan de moslims, terwijl er in de hele koran op geen enkele bladzijde de naam van de stad Jeruzalem voorkomt. In de Bijbel komt Jeruzalem talloze malen voor, en heeft God deze stad aan het volk van Israël beloofd.
  Dat is de werkelijkheid.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Zeg dat maar aan de Marxistische Joden van Amsterdam,Dat zijn toch onze moslims knuffelaars?

  Like

 3. Paul Zwueste zegt:

  Het probleem is niet dat die islamarabieren liegen het probleem is dat wij ze geloven!

  Like

 4. fleckie zegt:

  op 30 mrt.jl.,onder “6 doden door de recente PALESTIJNSE RAKETAANVALLEN,staat een column beschreven van Conny Mus, hoe of de palestijnen ‘gesjoemeld’ hebben.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Valt het iedereen op dat de interviewer helemaal niet reageert op het feit dat Bennet zegt er is nooit een Palestijnse staat geweest en als die er wel is geweest benoem dan een Palestijnse president of Koning, noem het Palestijns volkslied enz.. enz… Geen reactie. Zo gaat dat al jaren.

  Like

 6. Pingback: Wat zou ik graag een ontpinde handgranaat in de bek van die John Kerry stoppen! | E.J. Bron

 7. fleckie zegt:

  Uit Christenen voor ISRAEL nov\dec 1988:” PLO-AARTSBISSCHOP CAPUCCI in NEDERLAND.
  Onlangs was Aartsbisschop Capucci in Nederland. Velen gingen hem in den HAAG bezoeken.Hoe kwam deze schurk in ons land verzeild? En WIE is deze BISSCHOP ,DODER EN ‘LEUGENAAR’?
  AARTSBISSCHOP CAPUCCI WERD IN 1922 IN SYRIE GEBOREN.HIJ STUDEERDE 5 jaar in Jeruzalem waar hij in 1947 tot priester van de GRIEKS-KATHOLIEKE KERK werd gewijd. In 1965 werd hij tot AARTSBISSCHOP benoemd. Hij volgde de geliefde bisschop Sa’ada, die overleden was,op. Zo nam hij de leiding van de kleine GRIEKS-KATHOLIEKE KERK in JERUZALEM over.
  Hij volgde zijn voorganger die een zachtmoedig en betrouwbaar mens was niet na.In plaats van in de oude stad te blijven wonen te midden van zijn gemeente VERHUISDE hij naar een GRANDIOZE VILLA in de bergen van JUDA. Regelmatig maakte hij UITSTAPJES naar BEIROET,hetgeen toen nog het CENTRUM van het UITGAANSLEVEN in het Mi.Oosten was.Hij gedroeg zich daar op een ergerlijke wijze……-…-VIA de DRUGS-en WAPENHANDEL vergaarde hij grote sommen geld wat hij aan een weelderig leven spendeerde.Op 18 augustus 1974 werd hij door de grenspolitie van ISRAEL aangehouden bij de terugkeer uit LIBANON waar hij van het hoofdkwartier van de PLO WAPENS en EXPLOSIEVEN had ontvangen die hij in zijn SPLINTERNIEUWE MERCEDES naar ISRAEL SMOKKELDE….-Het bleek dat hij een JONGENSSCHOOL in JERUZALEM als WAPENDEPOT gebruikte….-WAPENS en EXPLOSIEVEN werden daar in GROTE HOEVEELHEDEN AANGETROFFEN. …-Zelfs RAKETTEN werde gevonden….-In moordaanslagen had hij de hand.O.a.op de taxichauffeur ZION Abergil op 16 april 1978……-..Hij gedroeg zich godslasterlijk en noemde de Here Jezus de eerste FEDAYEEN,dat is een sluipmoordenaar.Na een rechtszaak werd hij veroordeeld tot een langdurige gevangenisstraf,doch ..doch na drie jaar werd hij OP NADRUKKELIJK VERZOEK VAN Het VATICAAN…vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich niet meer met POLITIEK zou bezighouden.Hij ging naar Zuid-Amerika, ook daar MISDROEG hij zich. En NU komt hij naar NEDERLAND op verzoek van het PLO-KANTOOR in den HAAG en van ‘VREDESBEWEGINGEN’.Moeten we nu denken;SOORT zoekt SOORT’?…-.WOORDVOERDERS van ‘VREDESBEWEGINGEN’ maakten het afgelopen jaar verschillende trips naar het PLO-kantoor in TUNIS, ook daar gaat het niet bepaald ‘fris’ toe.IK huiver voor zo een valsheid in de kerk.Ontzet constateer ik dat er NIETS VERANDERD is.
  CHRISTENEN NODIGEN EEN JODENHATER UIT. ..-Wie zal het voor de GERECHTIGHEID opnemen?”………….K.R.v.O. #####

  Like

 8. Jan zegt:

  PA minister: “We have been on this land for 5,000 years”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s