Václav Klaus over de immigratie als wapen van de EU

Screenshot_12

De voormalige Tsjechische president (2003-2013) Václav Klaus

(Vertaling: E.J. Bron)

In een veelzijdig interview dat de voormalige Tsjechische president Václav Klaus met het Zwitserse “WELTWOCHE” had, spreekt hij ook de ongecontroleerde immigratie in de EU aan. Deze is gewild door de EU om de nationale staten op te heffen, om de grenzen te laten verdwijnen en haar eigen dictatuur te bevorderen. Precies zo is het. Asiel, welkome Lampedusa-vluchtelingen, de toetreding van Turkije enz., dat alles is geen toeval. De EU wil Duitsland en de andere landen van Europa weg hebben en Brussel als hoofdstad! De rest is alleen maar leugens en propaganda. Een klein gedeelte uit het interview:

Wat verontrust u op dit moment het meest in de EU?

De steeds slechtere economische cijfers, het tanende respect in de rest van de wereld voor Europa, de versnelde verdieping van democratische tekortkomingen en het toenemen van de frustratie in grote delen van de Europese bevolking krijgen politiek nauwelijks aandacht. Dat maakt me nerveus. Europa is een postdemocratische en postpolitieke instelling. Dat ziet men ook aan de omgang van de EU met het Zwitserse referendum over immigratie. De EU-toppolitici willen ons een continentaal denken opdringen. Ze willen de nationale staat onderdrukken en staatsgrenzen opheffen. Om de samenhang van de huidige naties te verzwakken, propageren ze een massale en onbeperkte migratie.

De EU beschouwt de vrije vestiging van personen als een van haar fundamentele vrijheden – daar zou u als liberaal toch sympathiek tegenover moeten staan.

Men moet onderscheid maken tussen de “vrijheden”, die de EU ons belooft, en de vrijheid als politieke en culturele waarde, waarvoor ik als liberaal vecht. De migratiebewegingen over de grenzen van soevereine landen heen, die de afgelopen jaren radicaal toenamen, ondermijnen systematisch de samenhang en de regeerbaarheid van landen. De verzwakking van de individuele landen kan heel gemakkelijk uitdraaien op een antiliberale ontwikkeling, omdat zij namelijk de Europese superstaat sterker maakt, waartoe de EU zich ontwikkelt. Maar de EU is minder democratisch dan welke van haar lidstaten dan ook. Ik heb nooit het immigreren in welk land dan ook als mijn recht beschouwd. Dat de Zwitsers de controle willen houden over de omvang van de immigratie is begrijpelijk. Ik heb het referendum ook niet als een absoluut nee tegen migratie begrepen, maar als een mededeling: “Laten we voorzichtiger en langzamer vormgeven aan de immigratie.”

De EU moet rigoureus bestreden worden!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Elite, EUSSR, Immigratie, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Václav Klaus over de immigratie als wapen van de EU

 1. Jean zegt:

  M.i. heeft Klaus gelezen wat ik al jaren schrijf nl. dat de EU bende die barbaren importeert om zo in de gelegenheid te komen de macht te kunnen vergroten, hoe meer macht hoe misdadiger, corrupter en schijnheiliger het beleid, voorbeelden zat, kijk maar naar die huichelaars van die EU misdaadorganisatie.
  SENCUUR & DICTATUUR is hun streefdoel.
  Op 25 mei zal ik voor 100% TEGEN de EU stemmen want ik zit niet te wachten op corrupte misdadigers die te laf zijn hun eigen handen te gebruiken.
  Ik hoop het nog te mogen meemaken dat die 7 levensgevaarlijke lafaards in dat EU gedrocht opgehangen worden want ik huiver en walg van die lafaards.

  Like

 2. Jade zegt:

  Die laatste zin, een prachtige zin!!!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Ach, hadden wij maar iemand van het kaliber Klaus in Den Haag!!
  Het benoemen van de waarheid is noodzakelijk, maar even belangrijk daarbij is dat men tegelijkertijd die waarheid gaat verkondigen, op een GEZAGHEBBENDE, onomstreden manier die nooit en te nimmer weerlegd kan worden.

  Zolang dat niet gebeurt heeft de leugenpraat van politiek correct teveel zeggingskracht.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het ergste is dat we, als we helemaal onder de knoet van Brussel zitten, niet kunnen zeggen” we hebben het niet geweten” want we weten het wel en laten ons als schapen naar de halalslachtbank leiden.

  Like

  • Jean zegt:

   Bob,
   Brussel mag op ZEER VEEL & EN HEFTIG VERZET rekenen, wij laten ons naar geen enkele slachtbank leiden en zeker niet naar een smerige vuile stinkende halal slachtbank.
   Dat dit niet zomaar gaat gebeuren calculeren we uiteraard in maar uiteindelijk zullen wij ons Europa “zonder EU troep” netjes overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen. Kopvodden en stinkende baardapen in soepjurken zullen alleen nog te zien zijn in programma’s over Afrikaanse landen.

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Ik hoop dat U gelijk krijgt maar ik betwijfel het toch. Hoe wilt U de mensen wakker krijgen. Niet aan te beginnen met al die lafbekken. Zo’n bek maar iets doen ho maar.

    Like

  • caesar1 zegt:

   we wisten het en hebben tegen gestemd dmv een referendum , weet je nog Bob? desondanks is dit alles door onze strot geduwd…dit zegt mij genoeg hoever de dictatoriale staat al gevorderd is…..

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor meneer Klaus. Hij verwoord exact wat ook wij ERVAREN omtrent de dictatoriale EUSSR. Maar ze zullen nu nog sneller, en achterbakser nog wat wurgmaatregelen nemen, om ons te knechten. Daar zie ik de SMEERLAPPEN in Brussel wel voor aan!

  Like

  • caesar1 zegt:

   ze zien idd de bui al hangen, en de sprookjes over aantallen die pro EU zijn nemen in rap tempo toe…maar overal waar je kijkt en luistert hoor en zie ik bijna alleen maar anti EU geluiden, dus hoop ik dat ik niet de enige ben die wakker is Tom! gelukkig zie ik er hier ook een paar die wakker zijn!

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Zolang de Publieke Omroep nog in handen is van links is het vechten tegen de bierkaai, dus………….ontbinden dat daar!
  Dat is de eerste vereiste!

  Like

 7. Willie zegt:

  Mr. Claus zegt hetzelfde als ik overtijd : dat Coudenhove-Kalgeri plan , remember ??? Dat hield gewoon in wat mr. Claus hier komt te zeggen :”ze” zijn er al dus decades mee bezig ,en wij,idioten ,hebben dat nooit onderkend door onze(meestal toch) elke-dag-kermis-mentaliteit , nu komt boontje om zn loontje , hopelijk is t niet te laat geworden om dit om te keren

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Die mijnheer Klaus mag van mij hierheen immigreren:van harte welkom!We gaan zware tijden tegemoet,maar vechten zullen we!Niet goedschiks,dan maar kwaadschiks!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Waar ligt het beloofde land, wie heeft het signaal!
  http://www.bbc.com/news/world-africa-26195435

  Like

 10. Republikein zegt:

  Beslissingen zonder onze instemming,lees svp deze kul, als u tijd heeft tenminste!
  http://blogs.ec.europa.eu/malmstrom/

  Like

 11. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  1 mei 2014 om 12:07
  Jean, ik meen gelezen te hebben dat we op 22 mei gaan stemmen, 25 mei is op een zondag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s