Schäuble valt Fransen aan, omdat zij op een “fascistische” partij gestemd zouden hebben

Screenshot_65

Marine Le Pen van het Front National: volgens de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble is zij voorzitter van een “fascistische, extremistische partij”.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van financiën Wolfgang Schäuble heeft de Franse kiezers scherp aangevallen: een vierde deel van hen zou op een “fascistische, extremistische” partij gestemd hebben. Frankrijk en Europa zouden zich moeten zich afvragen wat men kan verbeteren.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble beschouwt de winnaar van de Europese verkiezingen in Frankrijk, het Front National (FN), als fascistisch. “Een vierde deel van de Fransen heeft op een fascistische, extremistische partij gestemd”, zei Schäuble dinsdag op een conferentie in Berlijn. De door Marine Le Pen aangevoerde buitenlandervijandige partij streeft naar de uittreding van het land uit de EU en de eurozone. Het resultaat van de Europese verkiezingen geldt als enorm echec voor president François Hollande, wiens socialisten ver achter het FN en de Conservatieven op de derde plaats terechtkwamen.

Zonder Frankrijk is Europa niet mogelijk, benadrukte Schäuble. “Niet alleen Frankrijk, wij allemaal in Europa moeten ons afvragen wat we beter kunnen doen”, zei de minister van Financiën. Hollande had na de verkiezingsnederlaag aangekondigd hervormingen in zijn land te willen bespoedigen. Bovendien wil hij zich er voor inzetten dat de EU zich concentreert op groei, arbeidsplaatsen en investeringen.

Maandag al had SPD-chef Sigmar Gabriel geëist bepaalde partijen van de besluitvorming uit te sluiten (meer hier).

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, EUSSR, Frankrijk, Front National, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marine Le Pen, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

41 reacties op Schäuble valt Fransen aan, omdat zij op een “fascistische” partij gestemd zouden hebben

 1. Cathja zegt:

  Ja, de druiven zijn zuur voor de tirannen in Brussel. Helaas, het is niet anders. Er is op democratische wijze gekozen en dan zal de uitslag gerespecteerd dienen te worden!!
  Wij moeten ook heel veel slikken van wat er achter de gesloten deuren in Brussel is bekokstoofd, en nu krijgen ze daar ook eens iets voor de kiezen waar ze niet gelukkig mee zijn.
  Wen er maar aan. We worden jullie zat!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Die ellendelingen nemen besluiten achter gesloten deuren omdat ze weten dat het volk niet wil wat zij willen.
   Liegen doe je alleen als je weet dat je fout zit of iets te verbergen hebt.

   Ze weten dat ze fout zitten tegenover het volk en dan zijn ze nog verbaasd als het volk niet op hen stemt.

   Het is niet meer te bevatten dat de boven ons gestelden iets simpels niet meer kunnen snappen.
   Als men mensen beroofd, de economie kapot bezuinigd, ouderen uit hun verzorgingstehuizen trapt omdat er geld nodig is om de geimporteerde barbaren – die ons verachten dood willen – een fijn leven te kunnen geven, de inheemse bevolking discrimineert en achterstelt op de allochtonen, etc, en men snapt dan NOG NIET dat het volk dan op partijen gaat stemmen die willen voorkomen dat onze landen naar de verdommenis gaan, dan is er iets heel ernstig mis met hen.

   Als ik het leven van anderen verziek, dan kan ik niet verwachten dat men dan nog een stem op mij zal uitbrengen.
   Dat lijkt me niet zo moeilijk te snappen.

   Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   Worden? U bedoeld uiteraard “zijn” ?

   Like

 2. Vederso zegt:

  Nog meer figuren als Schäuble en dergelijke uitspraken en het woord Fascist wordt weer een gangbaar begrip. Goh, wie had dat gedacht dat er ooit een tijd zou komen dat me dat niet meer af zou stoten. (met dank aan de policor media)

  Like

 3. bobzelf zegt:

  steek die lul zijn banden lek ,
  mag ik even wat roepen ??

  BESTE SCHAUBLE ontzettende duitse klootzak ,vaag even aan ADOLFA ::

  SVOBODA, SVOBODA SVOBODA SVOBODA !

  en dan daarna gewoon weer onder je SS=tegel kruipen !!

  VERVELEND HEEE, tegengas ????????????????

  NOU der komp nog veeeel meer an !!!! whahahahaha

  GR. BOB

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf: 17.07. uur. Inderdaad een duitse SS er als Schaüble moet zijn gram halen! En er zijn geen grotere FASCISTEN als de RODEN der EUSSR, en hun KONTLIKKERS de liberalen en christen-democraten! Ik walg van deze onmensen, die ons aan de bedelstaf brengen!

   Like

  • Willie zegt:

   Wat durft die mof over ”fascisme” te praten ??????????????,,
   In zijn land kent men dat maar al te best , zeker de ouderen onder hen

   Like

 4. tjonge zegt:

  hahaha, het gaat de zakkenvullers dun door de broek, ze zien hun gestolen toekomst langzaam in duigen vallen.
  kan werkelijk niet wachten op de dag dat die gore eu ploft !! hoera hoera !!

  Like

 5. Frulen zegt:

  Typisch eurofiele (linkse) Gutmenschen retoriek. “Als je het niet met mij eens bent, ben je een facist.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  SPD chef wil bepaalde partijen uitsluiten. Ik kan mij dat voorstellen, maar als dat betekent dat EU kritische partijen buitengesloten worden dan zet hij met deze uitspraak de verwachte burgeroorlog in gang. Mensen de mond snoeren veroorzaakt felle onvrede en is de lont in het kruitvat. Maar ja het is een Duitser en links.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Tegenwoordig wordt op alles dat door hen als niet gewenst wordt beschouwd het plaatje fascist of racist geplakt;nou mij zal het veen rot zorg zijn hoe ze me noemen!Is voor mij precies hetzelfde als;discriminatie.Wordt alle 3 te pas en te onpas gebruikt en heeft dus totaal geen waarde meer,alleen een vals,vertekend beeld!En ik wordt liever daar voor uitgemaakt dan voor landverrader!

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Wolfgang Schäuble durft heel wat te zeggen kijk naar je eigen Stasi, de geheime dienst waar je mee regeert.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  In plaats van het nemen van de eigen verantwoordelijkheid wordt de schuldvraag in de schoenen van de kiezer geschoven. Nee politici, vooral niet de hand in eigen boezem steken. Als het gevoerde beleid niet zo zwak was en indien u niet al decennia lang stemmers met gerechtvaardigde klachten voor debielen uitmaakt was er geen voedingsbodem geweest voor deze partijen. U heeft het aan zichzelf te wijten dames en heren.

  P.s. niets zwakker dan een leverancier die iets wil verkopen door zijn concurrenten af te zeiken. Dat is precies wat hier gebeurt door de politici. Gevolg, de kloof wordt groter en groter en ongewenste partijen zullen blijven groeien. De tijd tikt in hun voordeel want zij hebben het paard van Troje niet binnengehaald.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @OphEUffen: 17.24. uur. Precies zoals de roodmens en de politiek correctmens reageren! Als het niet gaat zoals deze dictators willen, gaan ze met de vinger naar anderen wijzen. Dat hebben ze altijd gedaan, deze klootzakken!

   Like

 10. sam zegt:

  Jaja de Duitsers zullen het nu wel zeggen. Kunnen we die hele Brusselse bende niet beter overplaatsen naar de bunker waar Hitler zijn laatste dagen heeft doorgebracht.
  Wij zullen dan de toegangsdeuren aan de buitenkant wel dichtlassen. Binnen een jaar of 2 nog eens gaan kijken, er zullen er nog in leven zijn. Ratten vreten elkaar op om te overleven.

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Het werkelijke probleem zit niet in het aanjagen van de economie. Wat zoden aan de dijk zet is per direct de immigratie stop zetten, het vrije verkeer van criminelen opheffen, landen weer de eigen grenzen laten controleren en tot de conclusie komen dat de `one size fits none` Euromunt een catastrofale mislukking is die terguggedraaid moet worden. Ik vrees dat ze zover nog niet zijn. Daardoor zullen onverbeterlijke Eurofilisti bij toekomstige verkiezingen wederom `verrast` zijn dat dezelfde verguisde partijen alweer fors gegroeid zijn.

  Like

 12. Jan zegt:

  Zoals de vlag er nu bij hangt kunnen wij achterover leunen en toekijken hoe de bolsjewieken elkaar naar de strot vliegen en elkaar afmaken.

  Like

 13. Harry zegt:

  Typisch toch hoe alles verandert .

  Na de oorlog waren de pvda-ers hartstikke pro-Israel omdat de Duitsers een heleboel Joden vermoord hebben . Ze hadden een schuldcomplex vanwege hun socialistische vriendje , oom Adolf . Dat is inmiddels helemaal verdampt .
  Nationaal socialisme is geen socialisme meer omdat het niet in de kraam past , dan noem je het gewoon rechts . Of fascisme .

  Nu zijn ze pro-palestijn . Waarom ? Bang dat ze de Joden teveel verwennen ?
  Of : tuig zoekt tuig . Socialisten en moslims , geweldige combi , allebei krapuul .

  De Duitsers hadden een gloeiende hekel aan de Joden voor en tijdens de oorlog .
  En nu beschuldigt Schäuble de Fransen van facisme ?
  Hebben ze dat ongeveer niet zelf uitgevonden , die moffen ?

  En Wilders , die altijd heel overtuigend pro-Israel is wordt nu als antisemiet neergezet door het rode schorem .
  Terwijl ze zelf anti-Israel zijn !

  En de oude le Pen , is natuurlijk ” niet helemaal zuiver op de graat ” , maar wat ie zei was wel in het straatje van het voormalige Duitse gedachtengoed .
  Maar is dat verre van de praktijken die de ” heren ” eurofielen uitoefenen om het gedachtengoed van Hitler te implementeren ?

  Hoe zat dat toch ook weer met die splinter en die balk ?

  Like

  • Jan zegt:

   Socialisten zijn alleen geïnteresseerd in slachtoffers. Zij houden niet van mensen die zich niet in de slachtofferol wil laten drukken. Dan is het uit met de (schijnheilige) sympathie. Zie ook Obama. Krijgt hij zijn zin niet, weigert Israël collectief zelfmoord te plegen volgt een hetze in de media zoals nu en is Hamas geen bezwaar.

   Like

 14. Jean zegt:

  Laten we die Adolf Schäuble een ferme trap onder zijn … geven en er geen woord aan vuil maken, een klootzat is en blijft een klootzak en een Duitse klootzak is daarbij ook nog een zeer gevaarlijke klootzak.

  Like

 15. Breget zegt:

  Welk groepering mensen hebben in na oorlogsetijden het facisme en de Joden haat hoog in het vaandel gehouden , we hoeven alleen maar te kijken naar minister van Buitenlandse zaken die afgelopen maanden echt alles uit de kast haalde om de PVV de wind uit de zeilen te halen en er geen bezwaar tegen had de lontjes in het MO er voor te gebruiken f de spanningen daar niet hoog genoeg waren .Soms kan men zich af vragen waarop we nog trots kunnen zijn , dan gaan je gedachten naar Geert Wilders die geen offer voor NL te groot vind en stijgd je bewondering juist naar die persoon die zo vergruist is en word.

  Like

  • bobzelf zegt:

   UITSTEKENDE REACTIE , gr. bob

   whahahahahahaha nogmaals kussie x x x

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik hoorde net op Rtl-nieuws dat Balkenende naar Brussel wil en,volgens Rutte,een goede kans maakt.Heeft dat schijnheilige smoelwerk het misschien toch nog voor elkaar gekregen!Shit,ik had gehoopt nooit meer tegen die rot kop aan te hoeven kijken;ik zal hem nooit vergeven waar hij ons,tegen onze uitdrukkelijke wil.ingerotzooid heeft!Kunnen we de borst weer nat maken!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Yvonne van Cleef het baantje heeft hij veilig gestel, maar ik hoop het niet daarom was her CDA de grootse geworden in Nederland, hoe naai ik mijn mede mens.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Oh,hij naait ons met het grootste gemak,de gluiperd!Zondags,op de eerste rij,wordt alles hem vergeven,denkt hij!Maar ik breng dat niet op,nooit!

    Like

   • Monalisa zegt:

    bobzelf kussie x x x die krijg ik nooit van je, komt het dat ik een kerel ben! whahahahahahaha

    Like

 16. Tempelier. zegt:

  Tjonge en gaat dit dan ook op voor de Engelse met hun Ukip, oh wacht Nigel heeft zich nog niet uitgelaten over moslims.

  Like

 17. Breget zegt:

  De tijden van uitlatingen zijn zo’n beetje voorbij dat heeft Wilders ons laten zien en weten de moslims hoe de voordelen voor hun te keren zijn met juist de hulp van het facisme in de media die hier sterk vertegen woordigt is .vroeger zijden we ook schelden doet geen zeer dus laten we ons beschaafd boven hen plaatsen zo beantwoorden we niet meer aan het beeld dat links al tien jaren over ons uitstrooit als of ik tot het uitschot behoor .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Breget: 20.49. uur. Dat klopt beste Breget. Op deze verraders zijn de woorden van Winston Churchill van toepassing: ” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”.

   Like

 18. lucky bee zegt:

  Schaubele is geloof ik van de CDU, die deugden net zo min als de CDA.

  Like

 19. TL Graaf zegt:

  @Aegolius cs zegt: 27 mei 2014 om 17:26
  Tip voor het inkorten van urls. http://tinyurl.com/
  http://tinyurl.nl.softonic.com//web

  Like

 20. TL Graaf zegt:

  @Aegolius cs zegt: 27 mei 2014 om 17:26
  Hu, Schäuble valt wie aan? Dan liever Martin Schultz, kan/moet hij gedacht hebben.
  Fotootje van ZIJN getrouwe Martin:
  Voorbeeld van een ingekorte url: http://tinyurl.com/kn93wl6

  Like

 21. Pingback: EU: Le Pen, Wilders en de FPÖ richten een rechts bondgenootschap op | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s