Binnenkort ontploft er een moslim in Nederland

Screenshot_18

Ja hoor. Daar heb je het al. Binnenkort zal op een superdrukke openbare plek, bij een monument van grote nationale waarde of op een strategische locatie een booswoedende jihadmoslim uit elkaar exploderen en daarbij dood, verderf en paniek zaaien. En zo niet, dan loopt er wel ergens zo’n fundamentalistische Jodenhater een zionistische verzamelplek binnen met een doorgeladen AK-47. Maar er komt hoe dan ook een aanslag die tot grote maatschappelijke angst en onrust gaat leiden, de samenleving nog dieper zal verdelen en die Nederlanders een nog unheimischer gevoel bij lichtgetintiërs in het algemeen en hoofddoekdragers en jurkbaarden in het bijzonder zal geven. En niemand, helemaal niemand, zal daar beter van worden. Ja, Wilders misschien. En waarom zal dit treurige feit binnenkort plaats gaan hebben? Omdat de AIVD geen tijd, geen geld en te weinig mannen in regenjas tot haar beschikking heeft om terugkeerjihadi’s hinderlijk te volgen als ze hier op hun sandalen door stad, land en obscure webfora banjeren.

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Binnenkort ontploft er een moslim in Nederland

 1. Tom Hendrix zegt:

  Een moslim die ontploft=ploflim. Nu even sereneus, dit is nu het gevolg van het 10 tallen jaren achtereen laten binnenstromen van moslims, met geen dank aan VVD,CDA,PvdA en D66, daar zij sinds 1972 constant hebben geregeerd! En onze zombie kiezers blijven er maar op stemmen. Nederland gaat naar de verdommenis, door deze stomme massa!

  Like

 2. Jean zegt:

  Beste Wans,
  Ik ben bang dat dit ook echt gaat gebeuren, ik hoop dat er dan wel linkse ratten tussen zitten ik bedoel enkel linkse ratten die naar het hiernamaals vertrekken en er zullen geen 72 maagden staan te wachten want……die bestaan niet meer.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat er een[of meer]moslim ontploft zal me worst wezen!Het ellendige is dat ze onschuldigen mee de dood in nemen!

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @ Yvonne!
   Wij hebben als burgers al zo vaak onze ongerustheid laten horen, net als Geert Wilders, die keer op keer oproept dat jihadstrijders hun NL-paspoort moeten inleveren, en NL niet meer binnen mogen komen. Uiteindelijk zullen wij allen het onderspit gaan delven.
   Als er ooit een vreselijke aanslag plaatsvindt, dan zijn de (hiervoor verantwoordelijke) politici natuurlijk ‘GESCHOKT’, maar daarna gaat men weer over tot de orde van de dag.
   Wij zijn niet belangrijk, alleen ons geld is dat.

   Like

 4. Jan zegt:

  Groot gelijk heeft zij. Het is mij een raadsel waarom die auto’s met dat schorem niet werden gebombardeerd.

  Like

 5. Jan zegt:

  Islamitische zelfmoordenaars worden geleid door de islam en door niets anders

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/213010182/Winkeldief+bedreigt+beveiligers+in+Eindhoven+met+de+dood+en+schopt,+slaat+en+spuugt+bij+aanhouding.aspx

  Voorlopig blijdft het nog bij geweld en verontwaardiging [“Hij heeft niks gedaan, man”] als ze aangehouden worden.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Dat is natuurlijk een open deur intrappen of-te-wel: is een publik gehein.
  De enige oplossing die ik zie is dat er een bom op dat zwarte ding in Makkah, wordt gegooid.
  Hoeft niet eens een “Hi-tech-one” te zijn. De balken van dak komen van Libanon Cypresses en zijn al 100-en jaren oud en door en door verrot. Net als dat achterlijke islam.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het word ook de hoogste tijd om advocaten die op punten en komma’s het nederlandse rechtssysteem proberen te ontwrichten door hulp aan mensen die levensgevaarlijk zijn voor de samenleving en/of verdacht worden voor het beramen van aanslagen ed. uit hun ambt te zetten .

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat de Goeie Herder hem voor dat hij schade kan aanrichten laat ontploffen.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste lucky bee, de Goede Herder is voorlopig niet thuis, hij laat verstek gaan, kijk maar om je heen. We moeten het op eigen kracht voor elkaar zien te boksen.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De goede herder is nu een wapensmokkelaar in een of ander gebergte !

   Like

   • Ahava zegt:

    niet spotten met deAllerhoogste, jongens! Dat meen ik serieus. En LuckyBee, je schrijft het soms wat ongelukkig op, maar je bent een schat.

    Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   PvdA maakt zich zorgen????Ik geloof er niks van;juist zij zorgen voor meer islamscholen en moskeeen.En juist dat zou vanaf nu verboden moeten worden;isis-aanhangers of niet!

   Like

 10. Henk.V zegt:

  Ik pleit al jaren voor het creëren van openbare ruimtes (voetbalvelden, weilanden, lege stranden, leegstaande bunkers) waar jihadistisch ingestelde mensen zich eenmalig explosief mogen uiten in hun geloof.
  Voor deze religieuze zelf expressie moet ruimte bestaan in onze multiculturele samenleving, juist omdat die wordt uitgevoerd vanuit een sterk idealistische achterliggende gedachte .De bedrijver ervan hoopt het paradijs er mee mee te verdienen .Dat is een toestand of oord waar het er tot in alle eeuwigheden vrolijk aan toe zal gaan en wie misgunt dat aan zijn medemensen? Niemand, hoop ik.

  Het voordeel van deze georganiseerde publieksvriendelijke vorm van hemelvaart is duidelijk: de opgeblazen gelovigen gaan een fase van altijddurend welbevinden binnen en wij, ”ongelovigen” verheugen ons er over dat hun diepste verlangens nu worden vervuld .
  Daarbij is het dan ook een teken van beschaafde wellevendheid dat wij de jihadisten die van ons heen gingen van harte het allerbeste wensen ( ”Rest in pieces, guys!”), om vervolgen onze weg in het aardse bestaan te vervolgen..
  In deze poldermodel aanpak is er sprake van een evenwichtige win win situatie.

  Maar in tegenstelling tot wat de tekstschrijver verwacht, denk ik, eerlijk gezegd, niet dat wij in ons land met veel aanslagen te maken krijgen, omdat Nederland al lang bezig is zich totaal ondergeschikt te maken aan de islam in woord en daad.
  Ik geloof niet dat men in jihadistische kringen een soepel verlopend islamiseringsproces met drastische vormen van geweld zullen willen gaan verstoren. Geweld werkt in dat geval namelijk zeer contraproductief!.
  Activistisch ingestelde moslims bereiken in onze politieke correcte weggeef cultuur echt hun doel wel zonder geweld.
  Zij zullen pas op een gewelddadige manier in actie komen wanneer de islamofiele houding van onze ”elites” plotseling plaats zou maken voor een zeer kritische benadering van de islam. Zodra dat zou gebeuren zijn er ”zeer doorslaggevende argumenten ”nodig geworden om ons in de gewenste religieuze richting te duwen.

  Tot slot nog even een interessante link die ik zojuist ontdekte:
  http://www.aanneembaarheidsgodsdienst.nl/04.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 11.58. uur. Een heel correcte en juiste reactie, van jou Henk! Ik mag lijden, dat deze moslims deze oproep ter harte nemen, en zich massaal laten ontploffen. Dat is voor ons dan een win-win situatie!

   Like

 11. exter39 zegt:

  Als het zo ver is ,dan hoop ik dat hij onder het bed van Pech hol ontploft.

  Like

 12. Jean zegt:

  Ik zit zo te denken, Waarom ontploffen ze niet allemaal als ze in een of andere mosselkeet liggen zich vol te pompen met haat tegen ons westerlingen?
  Hopelijk weten ze dat wij gigantisch moeten walgen van ze en zeker van de pedofiele smeerlapperij waar zij zo van houden!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Driek zegt:
  22 juni 2014 om 22:30

  Echt niet Driek, dat zeggen ze voor de propaganda voor D66, die paar mensen die ze dat gevraagd hebben???? Ik trek me er nooit iets van aan wat de z.g. uitkomst ergens van is, ik trek mijn eigen pad, en ik stem PVV, wat er ook voor smeerlapperij naar voren wordt gehaald, bedenk het zijn allemaal verzinsels, de PVV mag niet al te groot worden, maar echte PVVers trekken zich nergens iets van aan, wij gaan het maken. Weg met die idioten inteelt hier, weg met al die handophouders, wij PVVstemmers, houden onze eigen broek op, en willen niet delen met al dat gebroed wat maar binnen komt, daar werken wij niet voor. Ik werk alleen voor mijn eigen bedrijf, wil daarbij de mensen die niet kunnen werken te steunen, maar geen mensen die uit eigenbelang hier maar neerdalen en alles krijgen wat zij nodig hebben, terwijl onze eigen mensen tekort komen. Als er geen verandering in komt, stop ik met werken ik ben het goed ZAT!!!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia: 02.17. uur. U heeft volkomen gelijk!

  Like

 15. Mary Gijzen zegt:

  Als er dan toch een bom moet ontploffen, hoop ik dat de zelfmoord terrorist het lef heeft dit op het Binnenhof uit te voeren. Maarja een terrorist met lef?? Zoek en gij zult niet vinden!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s