PVV-vragen over falende burgemeester Den Haag bij anti-Israël demonstratie

Screenshot_2

Jozias van Aartsen, VVD dhimmi-burgermeester van Den Haag

Schriftelijke Vragen van de leden Wilders, De Graaf en Helder (allen PVV) aan de ministers van BZK en V&J:

1.) Bent u bekend met het feit dat er bij de anti-Israël demonstratie, die vandaag in Den Haag werd gehouden, hakenkruisen werden getoond, de Hitlergroet werd gebracht en islamitische terreurvlaggen werden getoond?*

2.)Waarom is daar niet tegen opgetreden? Waarom zijn mensen die met nazivlaggen met hakenkruisen of islamitische terreurvlaggen zwaaiden of mensen die de Hitlergroet brachten niet ter plekke gearresteerd? Deelt u onze mening dat de burgemeester van Den Haag hier heeft gefaald?

3.)Bent u bereid alsnog via videobeelden te achterhalen welke demonstranten de genoemde symbolen toonden en de Hitlergroet maakten, en hen alsnog op te pakken, vast te zetten en in geval van een dubbel paspoort het Nederlandse exemplaar af te nemen, tot persona non grata te verklaren en Nederland voor altijd uit te zetten? Zo neen, waarom niet?

(*) Anti-Israël demonstratie op Spuiplein te Den Haag, zaterdag 12 juli 2014

PVV normale grootteBron:
PVV

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

62 reacties op PVV-vragen over falende burgemeester Den Haag bij anti-Israël demonstratie

 1. Monalisa zegt:

  Waar falen ze niet in nederland overal!!.

  Like

 2. john Tolen zegt:

  die van Aartsen is een grote lafbek ,ik wil wel burgemeester van Den Haag zijn voor drie maanden met een paar duizend vrijwilligers vegen we in no time de hele stad schoon.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Als de sukkel Jozias van Aartsen ook maar enig eer gevoel zou bezitten trad hij af !!!

  Like

 4. jans zegt:

  De zittende politieke leiders zijn gebonden door het verdrag van Straatsburg uit 1975. Onze leiders voeren een pro islam en anti Israel politiek in ruil voor goedkope olie van uit het middenoosten. Onze leiders laten ons beroven, mishandelen en verkrachten door islamitisch tuig. Onze leider leiden ons naar de afgrond.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Die Kamervragen zijn natuurlijk prachtig, maar liggen ook voor de hand: Het zou eerder verbijsterend geweest zijn als de PVV hier over gezwegen had.
  Weet U wat de PVV nu eens verder zou moeten doen?
  Een nieuwe manifestatie organiseren, en dat zo spoedig mogelijk, waarin de islamisering van Nederland, wegens te grote tolerantie, expliciet aan de orde komt met als nadrukkelijk voorbeeld DEZE wanvertoning van gisteren!
  En, bijvoorbeeld, met als statement, dat wij hier NIET de toestanden willen zoals in GB!
  Ik denk er hard over om dit als voorstel aan Geert te gaan mailen! Nog iemand?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ben voor mijn doen eens voortvarend geweest: Daarnet een mail aan Wilders doen uitgaan met dit voorstel.

   Like

   • Als dat al gebeurt worden we weer naar de Koekamp gedirigeerd;lekker achteraf,en vol is vol!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Yvonne van Cleef, 15.28U. Nou, ze doen maar: Dan maar de Koekamp!
    Vol=Vol, maar verder toch niks mis mee? Ook vlak bij het station, dus mensen kunnen vanuit het hele land komen zonder veel moeilijkheden om het te vinden.
    En als ze verontwaardigd genoeg zijn, bijvoorbeeld over deze provocatie gisteren of over het overduidelijke feit, dat er met twee maten gemeten wordt, dan nemen laatkomers ook wel genoegen met een plaats achter de hekken, hoor,net als op 21 September!
    Rijen dik, als je je herinneren wilt!
    Nee, daar zie ik nou geen bezwaar in!

    Like

   • Het gaat mij erom dat dat tuig alle ruimte krijgt voor hun vieze praktijken en oproepen tot geweld,terwijl wij weg gestopt werden en worden!Wij prediken geen geweld en roepen er ook niet toe op;en dat is het verschil!

    Like

   • Driek zegt:

    @Beste mevrouw Theresa, ik vind het een voortvarend voorstel, wij zouden ook eens een manifestatie moeten organiseren, en dan in verschillende grote steden, maar ik ben bang dat daar weer helemaal niks van terecht komt, want in het verleden kwamen na een oproep anderhalve man en een paardenkop en ik stond daar een beetje voor joker. Die Nederlanders laten zich liever afslachten door dat islamitische gespuis en gaan straks op D66 stemmen, ik heb er geen enkel vertrouwen meer in. Maar misschien heb ik het deze keer mis, en wordt er een geweldige manifestatie op touw gezet, waardoor die mosselmannen een toontje lager gaan zingen.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ 11.19. uur. Net als op de Koekamp, zal ik er dan bij zijn Theresa! Met volle overtuiging!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Theresa!!! En dan met hele grote borden met hakenkruizen waarop staat: “islam = (hakenkruis!)”.
   Ik ben overigens helemaal niet benieuwd hoe die vuile vuige pissebed (met excuses voor het gebruik van de naam van die arme Pissebed!) van Aarsten (sorry het is Aartsen, nou ja veel verschil is er niet!), die vieze landverrader, vervolgens op deze nieuwe situatie zou reageren… want de uitslag staat nu al bekend. De verontwaardiging zou groot zijn en arrestaties zouden niet uitblijven!!!! Maar nu doen, die demonstratie!

   Like

 6. Lis zegt:

  Daar hebben de politiek en de politie geen tijd voor. Die zoeken liever naar die ene prinsenvlag bij een pro-PVV-bijeenkomst. De politieke correcte figuren zijn erger dan de NSB; zij heulen met de vijand, leggen hem geen strobreed in de weg en doen alsof het kwaad elders is. Waarom komen er nooit fatsoenlijke antwoorden op dit soort, terechte kamervragen?

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Lis,
   nog ff over die prinsenvlag. Ik was erbij, bij die demonstratie van de PVV. Ik heb gezien hoe de politie een bejaarde man verplichte zijn Nederlandse vlag van zijn stok te halen, omdat de stok een wapen zou zijn. En dan ineens lopen er drie gasten rond met prinsenvlaggen?
   Klinkt heel erg als een antifa/D66 onderonsje bedoeld om de PVV te beschadigen.
   Anyway, bij iedere demonstratie van de PVV zullen de media hun propaganda blijven bedrijven en bij iedere demonstratie van het haatvolk, zullen de media de andere kant op kijken. Net als de NOS, die hakenkruizen uit de beelden knipte om te vermijden dat de TV-kijker een juist beeld krijgt van de demonstrerende PvdA-stemmer.
   Van de kamervragen heeft niemand iets te verwachten. Het is een nutteloos ritueel, want de meerderheid van de kamer neemt toch genoegen met ieder antwoord. En dan zijn de vragen beantwoord en knoeit de regering vrolijk verder.
   Als kamervragen effect zouden hebben, hadden we geen Vierde Rijk, geen massa-immigratie en geen islam hier en was de corruptie beperkt gebleven..

   Like

 7. opa Joop zegt:

  2.)Waarom is daar niet tegen opgetreden?
  Antwoord: Omdat het een stelletje laffe kut ambtenaren zijn.
  Hier kunnen ze alles doen uit angst voor rellen.
  Maar die rellen komen zeker, in heel de EU.

  Like

 8. Pingback: PVV-vragen over falende burgemeester Den Haag bij anti-Israël demonstratie | Nikontino's Blog

 9. windwens zegt:

  Kan iemand mij vertellen wanneer deze man wel een ruggengraat had. Deze arrogante narcist vindt al jaren dat hij de wijheid in pacht heeft. Wanneer er daadkracht wordt gevraagd van Nederlandse politici die niets met de portomonee te maken hebben zijn ze nooit thuis.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Naam Jozias Johannes van Aartsen
   Geboren 25 december 1947
   Functie Burgemeester van Den Haag
   Partij VVD

   En dan te bedenken dat hij een plaats kan maken voor een jonkie als burgemeester, ze hebben NOOIT hun strot vol.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Idd. Monalisa het is geen sukkel maar hij is gewoon helemaal FOUT zoals er vroeger ook duidelijk foute mensen waren.

    Like

   • Monalisa zegt:

    louis-portugal zoals er vroeger ook duidelijk foute mensen waren. en die zullen er altijd zijn!!!

    Like

 10. Harry Willemse zegt:

  Die jozias van Aartsen is een van de grootste lullen die de politiek heeft voortgebracht zeker na gisteren is mijn walging voor deze ruggengraat loze gelatine pudding tot een ongekende hoogte gegroeid. Woede overheerste mij gisteren en vandaag ook nog steeds. Dat dit in Nederland mogelijk is. Walgelijk en schandalig.

  Like

 11. breget zegt:

  Men kan dit geen falen noemen van van Aartsen rhet zijn bewuste keuzes van deze VVD’r , de volksverraarder.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Helaas moet men weer constateren dat burgemeester Jozials van Aartsen heeft gefaald. En dat voor de zoveelste keer!. Vroeger kon men iedere Pippo die ex minister was, (of een belangrijke TK lid), tot een burgemeester bombarderen. Tegenwoordig is deze taak te gecompliceerd . Een burgemeester kan niet meer uitsluitend ´mooi weer´ spelen en lintjes knippen. Het is geen baan voor lui zonder ballen, die bang zijn van de schaduw van henzelf. Een stad als Den Haag, met zo´n hoge graad van Islamisatie, heeft een burgemeester zoals Rudy Giuliani. Een vent die zijn vuist op tafel slaat en zegt “Nee! Ik geef in mijn stad aan terroristen geen toestemming te demonstreren. Ik beschouw Hamas en Isis aanhangers als Neo Nazis en beiden krijgen hier geen kans. Zijn manier van handelen zal van de STAD VAN VREDE EN RECHT en stad van Takbir en Sharia maken. Dat klein beetje autochtone Nederlanders die daar nog wonen zijn bezig daar weg te vluchten. Binnen paar jaar zal Den Haag meer op Beiroet aan de Noordzee.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson. Hoe kan van Aartsen falen als hij weloverwogen het beleid van zijn opdrachtgevers, c.q. VVD (op dit moment dan VVD!) uitvoert? Vertel mij dat eens…

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Paulzwuseste
    Inderdaad Van Aartsen voert weloverwogen en tot de puntjes de verordeningen en bevelen die hij van zijn bazen bij de VVD en PvdA krijgt. Maar dit beleid heeft weinig te maken met het welzijn van Den Haag en de Haagse autochtone bevolking. Ik bedoel wat ervan over is. Inmiddels zijn behoorlijk wat Hollanders uit Den Haag weggevlucht. Zijn CEO’s en bobo’s zijn volledig geknecht aan de Islam. Of liever gezegd aan het geld van islamitische sponsors. Ze zijn (op persoonlijke vlak) net zo afhankelijk van de sponsors als topvoetballers, wielrenners en tennisspelers. Bij de topsport zijn de sponsors merkkleding, sportartikelen, banken enz. Bij de beleidsmakers zitten de sponsors in Saudi Arabië en de Emiraten.
    Dit bobo’s gedrag is overal in Nederland te vinden. Van Aartsen valt door de mand omdat er in Den Haag “de stad van Vreden en Recht” is al te veel gebeurd.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomasson. Je geeft een heel helder beeld van de huidige situatie in Den Haag.
    Dit konden we verwachten toen deze regent met zijn voorkeur voor “eu” in de plaats van “o” burgemeester werd!
    Als wij later zijn ballen af zullen knippen op de grote markt en het publiek in spanning toe zal kijken… zullen we inderdaad alléén maar “eu-eu-eu-” horen in plaats van “oh-oh-oh” als de beul zijn verschrompelde ballen af zal knippen! Dat zit er nu eenmaal in…

    Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Degenen die daar in Den Haag tegen Israël protesteren zijn gewoon een bende hypocriete huichelaars en zij geven in werkelijkheid geen fluit om de doden die onder de Palestijnen vallen. Hebben ze anders ook nog het lef om tegen Hamas en ISIS te gaan demonstreren die net zo goed met hun duizenden bommen en granaten talloze slachtoffers maken onder Palestijnen, Syriers en hun mede-moslims (zeker onder hen die de moslimextremisten verafschuwen) en denken dat dezen de wereld in een islamstaat gaan veranderen? Als de betogers daar in Den Haag vlaggen droegen met hamers en sikkels erop, in plaats van hakenkruizen, dan zou ik hen net zo goed verachten want dit is het symbool van de communisten of bolsjewisten! Laat dit uitschot (mits ze nazi’s, fascisten, communisten, bolsjewisten of moslimextremisten zijn) gewoon anders zelf naar Israël vertrekken en midden tussen de strijdende partijen gaan staan. Maar als ze erachter komen dat Hamas hen ook zonder genade willen afslachten dan kunnen ze beter geen sympatisanten meer zijn van deze afschuwelijke terreurgroep! Of in andere woorden samen te vatten: “Wat gij niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet en staakt hierna uw wild geraas!”

  Like

 14. John zegt:

  Zet sluipschutters op de daken om dit tuig te decimeren.
  FIRE AT WILL! NO PRISONERS!

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Jossias van Aartsen heeft er voor gezorgd dat Den Haag’s buurten, zo als de schilderbuurt Moslim buurten zijn geworden . en wat denk je als je van Hollandse spoor richting binnen stad loopt,dan ontmoet je alleen moslims en een grote moskee.

  Like

 16. helletocht zegt:

  De collaborateurs zijn overal onder ons, van hoog tot laag. Van bestuurder tot het krakersonderkruipersgilde. Wij schaffen ons zelf af. Elke dag worden de bakens in dit land richting Mekka verschoven!!! Juich maar voor Oranje, het hel[t niet meer.

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  Zomaar wat reacties van de politiek correcte naïeve dwazen snel bijeen verzameld, alleen Prof. Afshin Ellian uit zijn bezorgheid op voor mij bekende wijze.

  Lodewijk Asscher, de Minister van Sociale Zaken, denkt niet dat in de Schilderswijk in Den Haag religieuze normen worden opgelegd. Er is in de zogenaamde Vergeten Driehoek in de Haagse Schilderswijk soms wel sprake van ‘groepsdruk’, maar niet erger dan in andere delen van de stad. Bovendien is er geen directe relatie met de orthodoxe islam. Dat zei de Haagse wethouder Marnix Norder (PvdA, integratie). De Haagse Schilderwijk is geen shariawijk. De buurtinterventieteams handhaven niet volgens islamitische normen de orde, maar opereren onder het gezag van van de politie en die bepaalt wat er gebeurt. Dat benadrukten de ministers Asscher en Opstelten donderdag in de Tweede Kamer, nadat er door diverse Kamerleden vragen over waren gesteld.

  De overheid neemt de dreiging van het ontstaan van shariawijken onvoldoende serieus. Die overtuiging heeft prof. Afshin Ellian, hoogleraar sociale cohesie, burgerschap en multiculturaliteit aan de Rijksuniversiteit in Leiden. >>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3445495/2013/05/22/Signaal-shariawijk-serieus-nemen.dhtml

  Geert Wilder op bezoek in de Schilderswijk >>>

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Deze man houdt rekening met zijn pensioen. Dat beeld zie je dwars door zijn oogleden heen op zijn netvlies gebrand. Feit is bekend, maar toch jammer dat mensen die in een uniform zijn gehesen, geheel volgens de maten van dat uniform zullen moeten reageren op democratie-kritische momenten!

   Like

   • Sjaak zegt:

    Bingo !

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Paul dat Jozias van Aartsen, VVD dhimmi-burgemeester van Den Haag, rekening houdt met zijn vette pensioen dat weet een schooljongen nog wel. Alle burgemeesters hebben een zeer hoog gehalte aan dhimmitude dat is ook weer niets nieuws onder de zon. Verder vind ik persoonlijk van Aartsen een pedante kwast van interstellaire grootte, maar dat is een niet ter zake doend argument. Natuurlijk als je eenmaal hoort tot deze bestuurlijke elite dan wordt er van hen verwacht dat zij zo spreken en handelen wat de door hen bovengestelde verwacht wordt. Sinds 1848 loopt dit politieke spel al zonder dat er ingrijpende veranderingen in gekomen zijn. Oók niet door om de 4 jaar een nieuw kabinet te kiezen, uiteindelijk is het stemgedrag doorslaggevend. Elk volk krijgt de regering die het verdient, de rest die het er niet mee eens is zit er mee opgescheept.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 17.16. uur, op 13/7. ” Dit beeld is bij de Politie niet herkenbaar”, zegt deze politieman. Nou, dan moet je toch onder een steen leven, om een dergelijke achterlijke uitspraak te doen. Maar ja, de Politie is compleet op de hand van de RODEN en de moslims!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom deze reacties kan je gewoon verwachten, een burgemeester is in feite het hoofd van de gemeentepolitie. Dus een politie spreekbuis zegt wat hem opgedragen wordt en de gewone politie man of vrouw die moet dit smerige beleid uitvoeren. Verder ben ik het gewoon zoals altijd met jou eens Tom, zelfs een aangifte tegen Marokkaanse straatrovers, verzandt in het gevoerde beleid van de politie bureau’s in gemeenten waar veel islamieten wonen, hoe moet autochtoon Nederland uit deze spagaat komen? Geen idee.

    Like

 18. bigljohn zegt:

  Het boek – Mein Kampf – is in Nederland verboden. Wat NIET verboden is, althans voor Moslims,
  is om met afbeeldingen van hakenkruizen te demonstreren, en Israel van Nazi gedrag te betichten.
  De politiek en de justitie zullen NOOIT ingrijpen. Om de simpele reden dat zij, net als de Moslims, er op uit zijn om Nederland en de Nederlanders zo snel mogelijk aan de Sharia over te leveren. Vandaar ook dat streven uit Den Haag, om Nederland en de Nederlanders zo snel mogelijk de laten creperen in een nieuwe grote ellende na wereld oorlog 2, door de import van zoveel mogelijk Islamieten. Geheel in lijn en naar wens van Cecilia Malmstrom !

  Like

 19. alidas1 zegt:

  Denken jullie nu werkelijk dat je op de Koekamp kunt komen met borden voordat jullie er zijn
  worden jullie er al afgeslagen krijgen jullie ook geen toestemming voor.
  Jullie zijn geen moslims.
  Jullie krijgen geen toestemming voor een tegendemonstratie.
  Dat is alleen voor moslims hé van Aartsen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, als dat dus inderdaad zo mocht zijn -en het is zeker niet onmogelijk, ik geef het toe- dan zou het dus hoog tijd worden om aan de kaak te stellen, dat er met twee maten gemeten wordt.
   Trouwens: WIJ zouden dat ook niet moeten aanvragen, de PVV zou dat moeten doen.
   En als het de PVV geweigerd wordt, zitten ze in Den Haag goed fout: Dat heet een politieke partij monddood willen maken!
   Nee zeg, dàt zou nog eens acceptabel overkomen! Maar niet heus!

   Like

 20. delamontagne zegt:

  Kijk dit is nog eens moedig. 16 jaar jong en in z,n eentje tussen die al-laaha Akbar schreeuwende anti-Israel meute lopend.
  Politie van L.A. beschermt hem. ZOU ZOIETS nu ook in NL kunnen………..

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Wat een lef moedig hoor.
  Neem mijn petje voor hem af.
  Met zoveel haat om hem heen.

  Like

 22. Thomasson zegt:

  @Paulzwueste 14 juli 17:17
  Als wij later zijn ballen af zullen knippen op de grote markt en het publiek in spanning toe zal kijken… zullen we inderdaad alléén maar “eu-eu-eu-” horen in plaats van “oh-oh-oh …enz.”
  Dat zal NOOIT LUKKEN!. Mensen als Van Aartsen en zijn junta zouden OP TIJD uit Nederland wegvluchten. Men kan gerust aannenen dat deze bobo’s hebben al een ‘ODESSA organisatie’ van dezelfde soort die de toppers van de SS hadden toen Nazi Duitsland viel. De top van de SS vluchtte naar Zuid Amerika. De top van de multiculturele Junta zal vluchten naar hun bankrekening in de Bahama’s of de Cayman Eilanden (Zwitserland is niet meer veilig voor zwart bankieren).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s