VIDEO: Suikerfeest bioscooptip: ISIS, Fury Road

Screenshot_1

(Door: Van Rossem)

Stijlloos Suikerfeest filmtip: ISIS, The Movie. De trailer, die vorige week uitkwam, beloofde veel spektakel. Het eindresultaat stelt niet teleur. Met verbluffende montage, een illustere soundtrack, verhitte monologen en ongeëvenaarde, rauwe actiescènes neemt deze 36 minuten durende film de kijker mee terug in de tijd. Gebaseerd op ware gebeurtenissen toont deze propagandafilm , geregisseerd door Allah en geproduceerd door Studio Jihad, het islamtische terrorisme in al haar ongeremde facetten. Tegen decors en achtergronden die soms sterk aan het Den Haag van Jozias van Aartsen doen denken, storten de hoofdrolspelers zich onder leiding van Abu Bakr al-Baghdadi op hun heilige taak: (bekijk de video onder de “Lees verder”)

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Suikerfeest bioscooptip: ISIS, Fury Road

 1. Vederso zegt:

  GeenStijl? Inderdaad, geen stijl. Weer slaagt deze club erin een zeer serieus te nemen fenomeen met een paar woordspelingen en een zogenaamd gevat toontje af te doen.

  Like

 2. Ik sla deze maar over;heb al genoeg van die waanzin gezien!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Doe maar: Ik heb er zelf wat van bekeken, maar dan heb je ook gelijk weer gegeten en gedronken.
   Aan het eind leggen ze weer een hele ris gevangenen op een rijtje op de grond en schieten ze één voor één door het hoofd, dàt werk…..
   Je snapt totaal niet, wat ze bezielt om dat zo openlijk op film vast te legen; die lui overspelen werkelijk hun eigen hand. Enfin…..
   Toch krijg je aanvechtingen om zo ’n video naar het Binnenhof te slepen en hem de hele 2de Kamer door de strot te duwen. Of dàt misschien zou helpen…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s