De diagnose van Karakus

Screenshot_26

(Door: Prof. Pinto)

Nu Hamit Karakus niet meer politiek actief is, doet hij verstandigere uitspraken dan toen hij wethouder was voor de PvdA in Rotterdam. “De integratie schuurt, dat kun je niet ontkennen”, meldde hij in de Volkskrant van vrijdag. Eindelijk wordt het door een prominent PvdA’er onderkend. Een andere verstandige uitspraak van Karakus is aangaande de hoge werkeloosheid onder Turkse jongeren. “Je moet ophouden te beweren dat Turkse Nederlanders de taal niet spreken of geen opleiding hebben”, zei hij.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Nederland, PvdA, Turken. Bookmark de permalink .

9 reacties op De diagnose van Karakus

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nee: De góede diagnose is: Het ligt aan de mentaliteit. Vaak nog geaccentueerd door de religie/ideologie,

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 12.22. uur. Inderdaad Theresa de mentaliteit van het individu. Het schrijnende is, dat moslims vanuit de koran, de meest weerzinwekkende praktijken uitvoeren, onder het mom van “GODSDIENSTVRIJHEID”. En dan noem ik verkrachten, moorden, liegen en bedriegen. Het staat allemaal in de koran opgetekend, en betekent dat een moslim- met het beroep op deze koran- alles uitspookt wat,tegen de normen en waarden van een beschaving, ingaat.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Karakus, de succesallochtoon. De man van de verstrengelde belangen en de haatinternaten. Eerst moslim, dan Turk, dan graaier. Ook hij werd beloond voor zijn verdienste voor de PvdA met een fopbaan bij een verzonnen instelling; Platform31.
  En dat is eigenlijk het enige wat een allochtoon van hem kan leren: breng stemmen en je krijgt alles, wat je maar wil.
  Dat een jonge Turk misschien wat moeilijker aan een baan komt heeft alles te maken met dezelfde PvdA.
  De PvdA van alle Moelanders mogen hier werken.
  Niemand meer een vaste baan.
  We passen het onderwijs aan het niveau van de allochtoon, zodat ieder diploma waardeloos wordt
  alle moslims mogen hier komen wonen.
  islam is vrede.
  Op een dag gaat dat schuren, zeker als het geld op is. En zitten wij met de gebakken peren.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  WTF! 6-jarig meisje gegijzeld bij overval Uithoorn
  Eén van de functie-eisen voor een GeenStijl-redacteur is dat je enorm goed bent in het verzinnen van synoniemen voor het woord ‘schoften’. Maar bij dit nieuwsbericht liepen zelfs wij compleet vast: Uithoorns gezin gegijzeld bij woningoverval: 6-jarig meisje uit bed gehaald en bedreigd. Een ondernemer die om 23.15 thuis kwam werd hardhandig in elkaar gebeukt door vier of vijf in het zwart geklede mannen. Zijn vrouw kwam op het tumult af, waarna de overvallers het zesjarige dochtertje uit bed lichten en bedreigen. Kijk, ter referentie, dit is hoe zesjarigen er uit zien. De fucking helden. Vervolgens schreeuwt men dat het huis in de fik gestoken zal worden en werd de man in zijn been gestoken. Hoe godverdomd traumatisch wil je het hebben voor een gezin? Pas na ruim een uur vertrokken deze dappere helden, met een aantal dure horloges en wat geld. Die gasten zijn het niet waard om de bloedblaren rondom de anus van de duivel leeg te zuigen. Wat een laf, smerig, parasitair tuig. In welke illusionaire gangsterwereld leef je als je met je vriendjes onschuldige gezinnen op deze manier psychisch en fysiek volledig moet slopen om aan eigendommen en eigenwaarde te komen. Voor je korte termijn zelfverrijking de psyche van een 6-jarig meisje in één uur totaal verwoesten. In een tijdmachine en voor de leeuwen met die lui. Of, om het in 2014-termen te zeggen, 120 uur taakstraf per persoon. Minimaal! De politie heeft een signalement van de daders afgegeven: ze waren rond de 25 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, geheel in het zwart gekleed en tussen de 1.70 en 1.85 meter lang. De schuimkraag op het drek in het riool, dat zijn deze overvallers.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Hierbij het bewijs waar Noord-Afrikanen, Marocs/ islam toe in staat zijn.
  Op http://www.geenstijl. nl staat een artikel van Johnny Quid: ” WTF! 6 jarig meisje gegijzeld bij overval Uithoorn”.
  En weer Marocs- lichtgetinten- die de vrienden zijn van FAALPREMIER RUTTE!

  Like

 5. Sluit me aan bij de diagnse

  Like

 6. Ik sluit me aan bij de diagnose van Theresa!Pc had kuren bij bovenstaande onvolledige reactie;grrrrrr!

  Like

 7. windwens zegt:

  Krakras ik vind hem voor geen cent te vertrouwen enige waar deze graaier voor stond in Rotterdam was het vastgoed waar hij zelf uitkomt nog meer aan te jagen. Een markthal bouwen van miljoenen waar geen hond wil wonen want onbetaalbaar geen mens die er wat gaat kopen want onbetaalbaar. Ik durf er een pak vergif op in te nemen dat over twee jaar dat hele ding leeg staat of ver onder de prijs verhuurd moet worden. Zeker weten ook dat er zo links en rechts geld is weggesluisd via deelgemeente Feyenoord. Deze loser komt even vertellen dat Turken allemaal een diploma hebben en Nederlands kunnen niet zo gek met de derde generatie die hier al naar school gingen en die Turkse bruid of bruidegom nou die kon ook in no time de taal, want als je de taal ken kan je ook beter graaien en plukken ja toch niet dan. Zelfde geld ook voor Marokkanen ook die kennen allemaal Nederlands nu gaan deze vaker zonder diploma van school, maar leren weer bij in de bajes dus ook niets aan de hand. Als men zegt dat ze liever lui zijn dan moe komen ze het dichts bij de waarheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s