Twee wolven in schaapskleren: Ahmed Marouch en Abou Jahjah

Screenshot_48

(Door: Erik60)

Wat hebben Ahmed Marouch en Abou Jajah met elkaar gemeen, zullen sommige lezers zich afvragen. Wel, beide mannen omarmen dezelfde standpunten. Ahmed Marouch in Nederland en Abou Jahjah in België.  Beiden willen meer dan alleen politiek bedrijven. Ze willen overheersen. Ze willen dat moslims het hier overnemen en dat hun “religie” het enige “geloof” in de Lage Landen wordt. Het zijn wolven in schaapskleren. 

Ahmed Marouch is voor de Nederlandse goedmensch een voorbeeld van integratie. Voor politiek links Nederland is hij een ware god. Waarom? Omdat hij een echte stemmenronselaar is voor de PvdA. Daarom laat de top van de PvdA hem met rust en kan hij zeggen wat hij wil zonder gestraft te worden.   Dat is bij Abou Jahjah in België precies hetzelfde verhaal; voor de goedmensch is hij een voorbeeld van integratie. Maar op het politieke toneel is hij zo goed als uitgespeeld. De Belgische politiek heeft hem uitgekotst, omdat meneer met zijn extreme standpunten zelfs de linkse partijen tegen zich in het harnas heeft gejaagd. Hoewel je met Abou Jahjah nooit kunt weten. Maar wie ook maar een klein beetje verstand heeft, weet dat deze beide heren een dubbele agenda hebben. Zij willen Nederland en België islamiseren.

Screenshot_49

Ahmed Marcouch

Beide heren willen verplichte islamlessen op school en meer allochtone politiemensen. Terwijl het in de praktijk met allochtone politiemensen nogal eens misgaat. De loyaliteit van deze agenten ligt vooral bij de eigen mensen en niet zozeer bij de hele bevolking. Je hebt het wel gezien deze zomer in Den Haag, toen ze Annabel Nanninga belaagden. Toen stond er een allochtone agent de hele zaak van op afstand te bekijken zonder in te grijpen. Waren zijn collega’s niet op tijd gekomen, dan was Annabel in het openbaar verkracht en gemolesteerd. Er zijn zo heel veel voorbeelden. Zeker in Brussel, waar nogal wat allochtone agenten in dienst zijn, lopen de problemen de spuigaten uit. Iets wat bewust achtergehouden wordt door de politiek-correcte media van België. De media in België zijn net zo politiek-correct als in Nederland. De VRT wordt niet voor niks ‘regime pers’ genoemd en bij de kranten is het al niet veel beter. De zelfverklaarde kwaliteitskrant De Standaard heeft Abou Jahjah een wekelijks podium gegeven.  Deze racist mag elke week zijn gal uitkotsen. Erg interessant om te lezen is het niet, maar toch is het wel eens leuk om te zien hoe die namaak-Belg de wereld ziet. En dat is niet fraai.

Screenshot_50

Abou Jahjah

Abou Jahjah wil zelf heel graag de Arabische taal als hoofdtaal invoeren op scholen. Daar zal Ahmed Marouch ook wel mee akkoord gaan, denk ik. Maar wat ik hiermee wil zeggen, is het volgende: het paard van Troje is onder ons en zal ons, indien er geen politieke tegenactie komt, vernietigen. In plaats van het hoofd te buigen en weg te kijken, zou het onze politici sieren om de stier bij de horens te vatten.  Maar we weten dat onze politici te politiekcorrect zijn en veel te laf om de islam een halt toe te roepen.  Indien we bij de volgende verkiezingen leugenaar Rutte en zijn bende oplichters niet wegstemmen, is het met Nederland gedaan.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, België, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Twee wolven in schaapskleren: Ahmed Marouch en Abou Jahjah

 1. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogd.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, allemaal waar! Maar zolang de ZULTKOPPEN van Nederlandse kiezers, blijven stemmen op VVD,PvdA,CDA en D66, GAAT DE ISLAMISERING GEWOON DOOR! Het is allang 5 voor 12 geweest!

  Like

 3. Driek zegt:

  Duidelijke taal, meneer Erik, en mooi geschreven, maar ik ben erg bang dat de Nederlandse kiezer straks weer dezelfde fout maakt en op de bekende leugenpartijen gaat stemmen. Ik heb het gevoel alsof we nu pijlsnel naar de afgrond denderen, want de onwetendheid der burger omtrent de islam is ronduit verbazingwekkend te noemen. Natuurlijk is die Ahmed Marcouch een wolf in schaapskleren, echter hij wordt blijkbaar op handen gedragen. En die man lult iedereen omver lijkt wel, met z’n mooie praatjes. Straks krijgen alle kinderen op school Arabische les gaan. We staan pas aan het begin.

  Like

 4. Driek zegt:

  Correctie van Driek: Straks krijgen alle kinderen op school Arabische les.

  Like

 5. Jean zegt:

  Vuile ratten zijn het.

  Like

 6. Er zou in de grondwet moeten staan:politiek en bestuurlijke functies,alsmede ordehandhaving en veiligheid,inclusief justitie;deze functies mogen alleen bekleed worden door geboren Nederlanders.Mensen die hier zijn geboren maar 2 paspoorten bezitten ook uitgesloten!Maar een groot gedeelte van onze grondwet werkt in deze tijd tegen,in plaats van voor ons!

  Like

 7. windwens zegt:

  Het is een hele taak voor ouders van de toekomst om dit een halt toe te roepen. Mijn kinderen zouden een Arabisch verbod krijgen, en de school kon toch echt de boom in met de lessen. Verplicht dan krijgen ze oordoppen mee zodat de boodschap niet binnen komt, ouders zouden meer in opstand moeten komen op scholen waar men kinderen in een richting dwingen. Dat het een heel gevecht is ben ik me wel van doordrongen, omdat het een heel apparaat is waar je tegen moet vecht. De verweving van allerlei instanties met school is zo enorm dat je een hele knoop moet ontrafelen of stuit juist op deze knoop waardoor men ouders op allerlei fronten kan dwars liggen. GGD’s, BJZ, Politie, Inspectie voor het onderwijs, maar ook inspectie voor volksgezondheid, allerlei GGZ instellingen die direct betrokken worden als een ouder gaat dwarsliggen. Juist de afgetimmerde weg van de dictatuur moet eerst afgebroken worden willen of kunnen ouders weer zeggenschap krijgen over hun eigen kinderen. Men heeft veel geleerd van het oude Sovjet systeem. Ook daar waren de kinderen van de staat niet van de ouders. Niet zo gek dat er in de tijd nooit echt grote gezinnen waren in het het Oostblok dat was echt niet alleen maar omdat je zo weinig te eten had en daar uren voor in de rij moest staan.

  Like

 8. Jan zegt:

  De geheime acties van de PvdA top in 020 Nieuw-West
  Een ongehoorde situatie. Toen afgelopen zomer de grenzen tussen nieuwe stadsdelen in Amsterdam-West werden getrokken, stond niet het algemeen belang voorop, maar ging het vooral om het woonadres van PvdA-boegbeeld Ahmed Marcouch. Een geheimzinnig sms-je forceerde de beslissing.

  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2009/12/de-geheime-acties-van-de-pvda-top-in_10.html

  Achmed Marcouch, aka Qaradawi 2.0

  http://www.thepostonline.nl/tag/marcouchbio/

  Like

 9. Martha N zegt:

  Wordt op scholen in moslim landen ook les gegeven in de Christelijke Leer?

  Like

 10. Martha N zegt:

  Trouwens, goed geschreven bericht.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Goed stuk, Erik60! Dit speelde in 2008;

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2008/12/Populariteit-van-Ahmed-Marcouch-is-een-raadsel-ELSEVIER216876W/

  De Egyptische haatzaaier Yusuf Al-Qaradawi is de geestelijk en politiek leidsman van de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch.

  Ahmed Marcouch, een van de helden van PvdA-leider Wouter Bos, zei tegen elsevier.nl dat Yusuf Al-Qaradawi, de ideoloog van de radicale Egyptische Islamitische Broederschap, een ‘gerespecteerde autoriteit’ is. Hij zegt daarmee met zoveel woorden dat hij nog steeds achter zijn plan van vier jaar geleden staat om Al-Qaradawi een congres te laten houden in Nederland.

  Dat congres ging niet door, omdat de gemeente Amsterdam weigerde de gevraagde 150.000 euro subsidie aan Marcouch c.s. te geven.

  In 2005, kort voordat hij voor de PvdA stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Slotervaart werd, zei Marcouch in een interview met Samira Abbos (nu PvdA-kamerlid), dat als hij de Koran niet begrijpt, hij afgaat op de interpretatie van Al-Qaradawi. Hij noemde hem ‘een boegbeeld in de islamitische samenleving en een groot wetenschapper’.

  Voor alle duidelijkheid: de geestelijk leidsman van Marcouch is de ideoloog van de Islamitische Broederschap en dat is zo ongeveer de moeder van alle terreurbewegingen, tot aan Al-Qa’ida toe.

  Al-Qaradawi is een heel gevaarlijk man. Hij is persona non grata in
  Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Hij is een rabiate antisemiet, steunt zelfmoordaanslagen tegen Israël en vindt dat het verrotte Europa moet worden gered door de islam.

  De loyaliteit van Marcouch aan Al-Qaradawi verklaart veel van het optreden van de stadsdeelvoorzitter.

  De vaste lijn van Marcouch is dat hij zich voorstelt als het redelijke alternatief, als de gematigde moslim omdat anders de boze, radicale, criminele en terroristische moslim de kop opsteekt. Marcouch zet zich af tegen Koranschooltjes, om als redelijk alternatief de islam binnen te halen bij het openbaar onderwijs.

  Ook Afshin Ellian gaf destijds nog zijn mening:

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2009/1/Een-islamitisch-kalifaat-in-Amsterdam-West-ELSEVIER220253W/

  Eigenlijk staat Marcouch niet ver van de gedachtewereld van Abou Jahjah. Het laatste briljante voorstel van Marcouch is gewoon een uitwerking van Abou Jahjahs voorstelling van het Arabische Europese volk.

  Marcouch wil namelijk een superstadsdeel voor moslimgemeenschap. Hij wil een stad op zich creëren. ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt,’ schrijft Marcouch.

  Tegenwoordig zwijgt Marcouch als het graf over zijn opvattingen. Maar uit zijn voorstellen blijkt overduidelijk dat hij van Nederland een islamitische staat wil maken.

  Like

 12. Joshua zegt:

  Als deze hersenloze moslims les willen moeten zij oprotten naar hun eigen zandbak, dan kunnen zij zandkastelen bouwen met hun eigen rot cultuur!!!!

  Like

 13. Joshua zegt:

  Onze overheid is niet politiek correct, het zijn smerige lafaards, die iemand die waarschuwt voor nazi uit maken terwijl deze meneer het wel goed met de bevolking voor heeft.
  Daar zijn deze smeerlappen goed in, eigen bevolking afzeiken en imbecielen die onze cultuur naar de knoppen helpen steunen.
  Bah voor ons verraders zootje.

  Like

 14. Qvic zegt:

  De corruptie is allang door gestoten en vertakt in de politiek, dat stemmen helemaal niets meer uit maakt, op welke partij je stemt. Want de uitslagen worden al zo gemanipuleerd, dat de roden altijd winnen. We hebben het recentelijk nog gezien bij het referendum van Schotland. Daar werd er openlijk gefraudeerd zodat de enige uitkomst die mogelijk was, dat Schotland bij Engeland bleef. Zelfs dan wordt er geen herverkiezingen van het referendum gehouden en iedereen weggezet als leugenaar die deze openlijke fraude van de uitslagen benoemde. Politiek is ook een ander woord voor: liegen, bedriegen, afpersen, chanteren, waarheden 180 graden verdraaien en/of halve waarheden vertellen. Net zo als een volksvertegenwoordiger, deze doet in werkelijkheid hoofdzakelijk aan volksverlakkerij i.p.v. andersom.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Met excuses voor de wolven denk ik zo! Dit zijn ordinaire geitenneukers!

  Like

 16. Net op het nieuws:Marcouch wil dat er op aangifteformulieren bij de politie een toevoeging komt:moslimhaat!!!!Het hek is nu toch echt wel van de dam!Dan wil ik ook een toevoegin g:Nederlanderhaat!Want daar loop ik dagelijks tegenaan!

  Like

  • Joshua zegt:

   Er kunnen nog meer zinnen bij geschreven worden zoals provocerende kleding,niet willen aanpassen, moslim scholen,ongewenste uitkeringen,haat preken in moskeen.illegaal minaretten plaatsen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Yvonne. Je hebt helemaal gelijk en je staat volledig in je recht!!!
   Marcouch valt nu echt heel diep door de mand!!! Met dank aan die vuile smerige PVDA!!!
   Die ons, onder vele anderen!!!, heeft opgezadeld met ’n gluiperd van ’n mohammed-marokkaan abjeboeltjealeb (de naam alléén al)) in Rotterdam. Met een gewezen diender als wethouder en stadsdeelvoorzitter, en weet ik veel wat die Marcouch allemaal voor troetelbanen gratis heeft gekregen. Dat haakneuswijf (assemaargeillismaggalles) als stadsdeelvoorzitster in Amsterdam (die Theo van Gogh altijd zo op zijn kap zat)!!! Àl dat troetelongedierte dat decennia geleden werd gepromoveerd van schaapherder, annex geitenneuker tot hoge overheidsambtenaren, vallen na verloop van tijd door de mand als islamverraders!!!! Ze konden thuis en hier nog niet lezen of schrijven, wisten niet hoeveel broers en zusters ze hadden, liepen op blote voeten, hadden geen enkele schoolopleiding!!!! Wisten niet in welk jaar ze geboren waren, spraken de taal niet, maar maakten bij aankomst op het station in NL. met hun kartonnen koffertjes in de hand direct een bliksemcarriërre waar in Nederland alléén mensen met een universiteitsstudie en een uitgebreid netwerk enige kans op maken!!!!
   De totale ondergang van de PVDA komt nog net op tijd… Maar toch zal het nog jááááren duren alvorens het hele laffe linkse graaiers en verraderszooitje zal zijn weggebrand!!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 22.07. uur, op 14/12. Zo is het Yvonne. Waarom mag een RODE als RIESSEN ermee wegkomen als hij zegt: ” MIOL WILDERS, EN DEPORTEER DE PVV STEMMERS”. Dat mag zeker wel, van dat hele D66 TUIG wat bij het OM en JUSTITIE ZIT!

   Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  @ Yvonne: 19.21. uur. Daar zie ik onze “veilingmeester”, en “Judas”, absoluut toe in staat, Yvonne.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s