“Pegida”-demonstratie Dresden: Opnieuw meer deelnemers

Screenshot_10

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar waren er gisteravond in Dresden opnieuw enkele duizenden demonstranten meer dan vorige week. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) spreekt van 17.500 deelnemers, terwijl de krant het aantal deelnemers vorige week becijferde op 15.000:

De organisatoren in Dresden hadden deze keer op veel meer mensen gerekend, vooral vanwege de beginnende kerstvakantie en de hogere temperaturen, maar het Theaterplein in het centrum was nog niet voor de helft gevuld. De politie telde uiteindelijk 17.500 mensen bij de manifestatie van de asiel- en islamkritische beweging “Pegida”, waaraan, gezien de spandoeken, deze keer ook mensen uit Beieren, Hamburg, Berlijn en Niedersachsen aan deelnamen. Dat waren er 2.500 meer dan vorige week. De makers van “Pegida” hadden echter, na de toename van de afgelopen weken, op minstens 20.000 mensen gehoopt.

FAZ

Het bevel aan de media luidt echter: “Pegida met alle mogelijke middelen zwartmaken.” Daarom zijn ze allemaal genoodzaakt om er iets slechts over te zeggen, of ze nu willen of niet.

Het meest lachwekkend was de manier waarop N-TV het gisteravond in het nieuws overbracht: “Christelijke verenigingen in toenemende mate kritisch” en daarna kwam Josef Schuster van de Centrale Raad van de Joden met zijn mateloze kritiek in beeld.

Op dit moment stoken al heel veel media – allemaal linkse niksnutten – op tegen “Pegida” en proberen een “groeiende anti-Pegida beweging” van “fatsoenlijke mensen” teweeg te brengen.

Daarom riepen de deelnemers terecht:

Eerst ging Bachmann opnieuw tekeer tegen de media en politici, wat uit ervaring steeds meer instemming oproept. “Leugenpers!”, “Leugenpers!” klonk het onmiddellijk net als iedere maandag, en deze keer nog heftiger en luider dan anders.

Onze kristallen bol waarschuwt echter alle anti-Pegida-demonstranten: Ze zegt: Er zal spoedig wat vreselijks gebeuren, groot leed als “False Flag Operation, dat men “Pegida” in de schoenen wil schuiven – zonder succes.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Pegida”-demonstratie Dresden: Opnieuw meer deelnemers

 1. Respect voor de organisatoren,en zolang het aantal deelnemers groeit:prima!En ik minacht christelijke groeperingen die niet voor hun eigen mensen opkomen,maar uit valse solidariteit of angst,of wat dan ook,partij kiezen voor de gevaarlijkste ideologie op aarde!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 12.44. uur. Maar deze christen niet, beste Yvonne. Ik walg van de instituten der kerken, die verraad plegen aan de boodschap van Christus, door te heulen met de grootste criminelen ter wereld, de volgelingen van de ISLAM.

   Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Het is opvallen dat nu er een substantiële hoeveelheid betogers komt, dat nu de tegenbetoging ook wordt meegenomen. Dus de groep mensen dat tegen het fascisme is wordt opgeteld met de mensen die voor het fascisme is, dan wordt gesteld dat er een totaalaantal voor èn tegen waren.

  Er wordt dus weer gelogen, het aantal mensen in Duitsland dat tegen het fascisme is groeit en het aantal mensen dat daartegenin gaat, dat gaat ook omhoog maar blijft achter bij de mensen die nazisme, fascisme (= o.a. de islam) en communisme wil bestrijden.

  Het zou nuttig zijn als men in Duitsland de voor en tegen demonstraties niet meer op een en de zelfde dag zou toestaan.

  Like

 3. Maria zegt:

  zalig moet dat zijn dat je kan schreeuwen dat die media LEUGENPERS is!!!
  Respect voor die mensen!

  Like

 4. Vederso zegt:

  De laatste alinea van Kybeline is helemaal niet zo onwaarschijnlijk. De gevestigde orde zal zich niet zonder slag of stoot opzij laten schuiven, Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, zeker bij dat “zonder succes” betrapte ik me erop dat ik dacht: Laten we dat dan maar hópen. Hoewel optimistische opinies me nog steeds aanspreken.
   Maar een kat in het nauw, inderdaad,……Tenzij het beestje bijtijds ergens door lamgeslagen wordt……

   Like

 5. Leo zegt:

  Pegida, en nu nog via de oostenwind deze kant opwaaien.
  Zou en mooi Kerstcadeau zijn, toch ??
  Laten we het hopen.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En het stinkt naar diep-roden terror van alle kanten en er word tezamen
  met islam faschismus in hoogste graad toneelrijp op alle diep-roden TV
  kanalen TEGEN de PEGIDA uitgezonden !
  Het goede eraan is, dat ze de boomtak waarop ze zitten, zelf afzagen !
  Dank Internetopklaring zijn we op de goede weg ons van de smerige
  linkse broed te bevrijden !
  EN HET WORDEN VAN WEEK TOT WEEK MEER EN MEER !
  Op PEGIDA DRESDEN hebben ook een Nederlander en een Fransman
  voor het microfoon gesproken !
  Volgende maandag is het voor 1 maandag pauze en dan gaat het
  2015 volop maandag voor maandag verder !
  Hopelijk 2015 ook in Nederland een PEGIDA ?

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Met Man & Macht probeert men ’t nog te sturen
  met leugen-etiketjes en geladen woorden
  maar wat zich aandient is gewoon het resultaat
  van woede tegen Gezag dat Vrijheid blijft vermoorden
  daarom vrienden, overstroomt HET VOLK de straat
  en dat houdt je met vilein gezwam niet tegen…

  Like

 8. Cathja zegt:

  Hoe meer narigheid er van de aanhangers van de islam wordt ervaren, hoe meer mensen gaan nadenken over hoe het verder moet met hun land. Niemand zal meteen de straat op gaan als er ergens een kleine demonstratie is, maar nu het duidelijk zichtbaar wordt dat de islam snel oprukt, met alle gevolgen voor de eigen cultuur, zien veel mensen hun land in gevaar komen, en zijn bereid daarvoor op te komen.

  Ook wij hebben een “Pegida” nodig, want ook in ons land kan de situatie behoorlijk uit de hand gaan lopen. Dan is het zeer noodzakelijk dat we onze ongerustheid in het openbaar laten zien.
  Maar laten we hopen dat het nog een tijdje rustig blijft!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Van de gelijkgeschakelde “socialistische pers”, hoeven WIJ geen objectiviteit te verwachten. Deze MSM en PERS maakt “gemene zaak”, met de RODEN en de politieke-elite. Hulde voor de demonstranten in Dresden. Together we stand!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Het goede Pegida voorbeeld zal uiteindelijk ook nagevolgd worden in Nederland. Daar verheug ik mij op 🙂

  Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het verzet tegen “asielzoekers” gaat ook al landelijk. Men wordt het overal spuugzat!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Het is te verwachten dat nu e.d.d. een leider zal opstaan.
  Je kunt namelijk niet onbegrensd mensen laten opdraven zonder vervolg! Ben benieuwd!!!

  Like

 13. Pegidafan zegt:

  In Loosdrecht en Kerkraden zijn zeer grote wapen vondsten gedaan .Naar verluid waren die bestemt voor de Nederlandse onderwereld .Nou ik geloof er helemaal niks van.17 ak 47 , emmers vol met handgranaten. Ik heb zo,n vermoede dat die moslims zich al flink aan het bewapenen zijn.Maar dat het weer dood gezwegen wordt door onze gesencureerde media.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pegidafan: 18.33. uur. Ook ik ben deze mening toegedaan. In menige MOSKEE, zullen de nodige wapens opgeslagen liggen, zodat de BOOSBAARDEN op het sein ten aanval kunnen beginnen ONS te vermoorden. En de verraders van politici, en de “bolle Koning”, zorgen wel dat ze dan snel de hort op zijn!

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Het is toch eigenlijk te dwaas voor woorden dat wij moeten strijden voor onze eigen vrijheid?!
  Belachelijk dat elke dag weer een gevecht moet zijn; een gevecht tegen de ‘regeerders’ en hun geliefde (islamitische) ‘asielzoekers’ die ons willens en wetens kapotmaken…

  Like

 15. Jules Vismale. zegt:

  Laten alle Duitse aanhangers van “Pegida”, als een stel SS’ers die in Panther- of Tiger-tanks rijden, gewoon hun tegenstanders en de islamterroristen in alle Duitse steden onder de voet rijden! Of misschien is het een beter idee om de terugkerende wolf, beer, lynx, veelvraat en eland op dat laatstgenoemde gajes af te sturen en hen met hun tanden, nagels en gewei zodanig toetakelen dat we ze nooit meer terugzien! Ga vooral zo door, demonstranten van “Pegida”, laat je NOOIT tegenhouden door jullie stompzinnige vijanden en kom desnoods maar in Nederland demonstreren, samen met alle Nederlanders die de radicale islam, moslimextremisten, criminelen en linkse politici haten als de pest! Mijn zegen hebben jullie alvast!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s