BREAKING!: PEGIDA zegt manifestatie in Dresden wegens acute moorddreiging af! (+ update!)

Screenshot_44

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

PEGIDA meldt op zijn Facebook-pagina dat de manifestatie in Dresden is afgezegd vanwege een actuele moorddreiging tegen Lutz Bachmann. Uit verantwoordelijkheid voor de deelnemers aan de manifestatie heeft het organisatieteam in samenspraak met de binnenlandse veiligheidsdienst en de directie van de politie van de deelstaat Sachsen met bezwaard hart deze stap genomen. In plaats van de demonstratie dienen de inwoners van Dresden uit protest een kaars voor hun raam te zetten en de Duitse vlag buiten te hangen.

“BILD” bericht dat de moorddreiging van de “Islamitische Staat” afkomstig zou zijn:

Blijkbaar heeft IS vrijdag de executie van de woordvoerder tijdens de manifestatie voor de Semperoper bevolen!

“FOCUS” meldt dat de beslissende aanwijzing afkomstig was van een buitenlandse geheime dienst:

Het afzeggen van de PEGIDA-demonstratie is terug te voeren op concrete bedreigingen door radicaalislamitische terroristen tegen organisator Lutz Bachmann. Blijkbaar was er vrijdag sprake van desbetreffende aanwijzingen van buitenlandse geheime diensten aan de Duitse autoriteiten. Het afzeggen van de demonstratie zou in overleg zijn genomen met de binnenlandse veiligheidsdienst en de politiedirectie van de deelstaat Sachsen.

De PEGIDA-organisatoren verklaarden dat ze op korte termijn geen bevredigend veiligheidsconcept hadden kunnen uitwerken. “Daarom beschouwen we het als onverantwoordelijk om onze sympathisanten en onze stad bloot te stellen aan niet in te calculeren risico´s.”

Bovendien zouden er volgens “BILD” 48 bussen van de Antifa uit heel Duitsland naar Dresden komen. Er bestaat een actuele video uit links-extreme hoek, die opgevat kan worden als acute bedreiging:

Ook het tv-optreden van PEGIDAwoordvoerster Kathrin Oertel vanavond in het ARD-programma “Jauch” gaat niet door.

 

(En de rode censuur heeft opnieuw toegeslagen. . . 😦 )

Bekijk HIER de veilig gestelde video!

Update:

Achter de link naar het originele artikel hieronder is een kort videostatement van Lutz Bachmann te beluisteren/bekijken.

Volgens de website “blu-News” gaat het tv-optreden van PEGIDA-woordvoerster Kathrin Oertel vanavond in het ARD-programma “Jauch” gewoon door:

Tegenover “blu-News” maakte Oertel echter duidelijk dat zij gewoon te gast zal zijn bij de ARD-talkshow. Ze zou geen idee hebben hoe “BILD” aan deze informatie zou komen dat dit niet het geval zou zijn, aldus Oertel. Verder zei ze dat PEGIDA morgenvroeg om 11.00 uur een persconferentie in Dresden zal geven.

De PEGIDA-wandeltochten in andere Duitse steden gaan gewoon door.

 Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, burgermoed, democratie, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

72 reacties op BREAKING!: PEGIDA zegt manifestatie in Dresden wegens acute moorddreiging af! (+ update!)

 1. Marlies zegt:

  Waarschuwing van een buitenlandse geheime dienst? Nee, een binnenlandse (bange) linkse groep varkens.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  De islam wordt als zweep gebruikt door de machthebbers om de bevolking in het gareel te krijgen en ze kunnen daarna hun handen in onschuld wassen want zij waren het niet het waren de moslims die geweld gingen gebruiken je hoeft als macht hebber alleen op het juiste moment de andere kant op te kijken makkelijker kan het haast niet.
  En een slimme macht hebber kan hierna ook het slachtoffer beschuldigen van uitlokking prachtig toch.
  En hier vragen ze zich af waarom de machthebbers zo het handje boven de islam houden.

  Like

  • EdBos zegt:

   Dat vraag ik me ook al een tijd af: waarom de machthebbers de islamisering bevorderen. Ze moeten er belang bij hebben. Het is inderdaad een prachtig middel om de bevolking onder de duim te houden. Laat ze maar bang zijn voor elkaar, laat ze elkaar maar afslachten, dan kunnen wij met een verdeel- en heerstechniek de baas blijven en de laatste restjes democratie afschaffen.
   Maar wat gaan de machthebbers over 20 – 30 jaar doen als de islam de zaak gaat overnemen?
   Ik ben blij dat ik het niet meer hoef mee te maken.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ JooJootje 18 januari 2015 om 14:15

   Ik heb altijd al gezegd en ik BLIJF het zeggen dat de ‘machthebbers’ de islam gebruiken als wapen tegen ons, de burgers. Daarom is het onmogelijk om de islam te bestrijden zolang de landverraderlijke machthebbers het nog overal voor het zeggen hebben.
   De grootste schade wordt aangericht door de volgzame oliedomme schapen die de ‘machthebbers’ in het zadel hebben geholpen en in het zadel houden!
   Die schapen zijn te dom om wakker gemaakt te worden; zelfs tijdens hun onthoofding, zouden ze nog milde gedachten over de islam hebben.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Tistochwat: 15.19. uur, op 18/01. Ook ik denk dat de Islam gebruikt wordt, door de EUSSR, de Bilderbergclan en de NWO.

    Like

 3. Jaan zegt:

  Dank U wel mevrouw Merkel, dank U , dank U. U heeft laten zien wie de lakens uitdeelt in Duitsland, dat is ISIS. Zo wordt Europa monddood gemaakt. Europa is al overgenomen.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hallo E.J. Bron ! Denk jij ook wat ik vermoed ?
  Dat de rood/groene bende en MERKEL FERKEL
  met haar stasi-programma erachter steekt ?

  Unterdessen hat die Polizeidirektion Dresden eine Allgemeinverfügung erlassen. Sie untersagt „in der Zeit vom 19. Januar 2015, 00:00 Uhr bis 24:00 Uhr, alle öffentlichen Versammlungen unter freiem Himmel und Aufzüge innerhalb der Ortsgrenzen der Landeshauptstadt Dresden“ hieß es in einer Mitteilung vom Sonntagmittag.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Das vierte Reich ist gekommen: zo zijn de nazi’s aan de macht gekomen: in enkele weken sloeg de stemming om. Eer we een maand verder zijn is het gedaan met de vrijheid van menigsuiting en liggen alle Charlie Hebdo’s op de brandstapel!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  De fascistische anti fascisten hebben deze slag gewonnen, en zijn er al arrestaties ?

  Like

 7. Ad zegt:

  Als we hier aan toegeven zijn we verloren want vrijheid mag wat kosten zie de 2e wereldoorlog

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt dus dat de RODEN, de ANARCHISTEN en de MOSLIMS een monsterverbond hebben gesloten! Een grote schande, dat is het! Vuil smerig SCHOREM, dat is het! Ik zou zo wensen dat een Europese GENERAAL FRANCO opstond om dit schuim der mensheid, mores te leren! En juist jullie verdomde ploerten, jullie zijn de werkelijke Nazi’s! Ik kan wel janken van kwaadheid, potverdomme gewone Duitse bezorgde burgers zo neer te zetten. Vaar ter helle RODE ZWIJNEN, en neem de moslims en anarchisten mee!

  Like

 9. Cathja zegt:

  WIE zijn er in feite schuldig aan dat deze ‘demonstratie’ niet door kan gaan, en een eventuele volgende ook niet? Dat is *) Brussel, *) de Duitse overheid (met Frau Merkel voorop!), en *) alle moslims die niet geïntegreerd zijn in Duitsland!
  *) Brussel heeft de lidstaten BEVOLEN om moslims de vrije toegang tot hun landen te geven;
  *) De Duitse overheid, die blijkbaar een bloedhekel heeft aan een deel van haar eigen bevolking;
  *) Alle moslims die ervan uitgaan dat zij op termijn de touwtjes in Europa in handen zullen nemen, en daarom zéker niet van plan zijn om te integreren! Zij protesteren dan ook keer op keer tegen
  Pegida.

  Met deze dreiging, die men werkelijk heel serieus moet nemen, is opnieuw aangetoond dat Europa islam-vrij moeten worden!! Alles wat ons eigen is wordt ons stap voor stap afgenomen. Extremistische moslims hoeven maar te dreigen met een aanslag, en iedereen moet afzien van zijn plannen, en dat is logisch, want we zitten niet te wachten op een enorm bloedbad!

  Ik vind het triest voor de organisatoren en voor de deelnemers aan de tochten dat zij nu gedwongen worden om thuis te blijven. Hopelijk vinden ze andere wegen om hun protesten openlijk te laten horen.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Lutz Bachmann zal ook wel op de dodenlijst komen te staan?

  EN WEER LATEN DE MOSLIMS EN HUN ‘SOCIALISTISCHE’ BESCHERMERS ZIEN DAT ELK ANTI- ISLAM INITIATIEF IN DE KIEM GESMOORD DIENT TE WORDEN
  Het verbaasde me al dat er nog geen deelnemers aan eerdere PEGIDA-demonstraties zijn neergeknald.

  Ik hoorde vandaag van iemand dat Samsom volgens de nieuwste peilingen van Mories de rode hond, zeer gewild zou zijn als minister-president. Ook scheen Rutte nog buitengewoon populair te zijn. Ik wist niet wat ik hoorde, hoewel er van het klootjes-stemvee natuurlijk niets anders te verwachten valt.
  Ik heb het niet zelf nagetrokken omdat ik even helemaal niets van die Mories wil lezen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Tistochwat 14:28

   Ik kon het niet opmaken uit de peiling van M. de Hond. Ik zou het niet logisch vinden dat Samsom gewild is als M.P.
   Hij heeft het er zéker niet naar gemaakt!

   Like

 11. Fred zegt:

  De moorddreiging komt van de moslimzijde.
  Het toont het gelijk van pegida aan en het is dè reden om die demonstratie juist wèl door te laten gaan.
  En antifa? Het zijn de nieuwe fascisten.
  Zoveel is wel duidelijk.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  BILD is het dieprooie wc blaadje van de redaktie MERKEL FERKEL !
  Dit is eenduidig het handschrift van een inceste Antifanten !
  Uit over-ijver heeft hij ook nog bij een pasage vok inplaats van Volk
  geschreven ! Ja MERKEL FERKEL ook hier volgt een andwoord op !
  WIR SIND DAS VOLK !
  NU IS HET WIE DRIJFZAND !
  HOEMEER JIJ OM JE HEEN SLAAT
  OMZO DIEPER ZINK JE IN HET MOERAS !
  VOOR MIJ BEN JIJ EEN TITANIC-TEEF !

  Like

   • Sjaak zegt:

    Hier de woordelijke uitlatingen van het van net genomen Antifa – Stream !

    Wenn in Deutschland die PEGIDA NAZIS,
    Neonazis, Reichsdeppen etc auf die Strassen gehen
    und einen braunen Volksaufstand anzetteln, so
    haben die Bundesbürger das legitime Recht bzw
    Pflicht zum Widerstand gegen diese braune Volkspest!

    Sollte es zu einem „Tag X“ der PEGIDA Nazis kommen,
    so werden wir Bundesbürger gegen die PEGIDA
    Nazischweine Widerstand leisten!

    Dann ist auch Waffengebrauch gegen die
    PEGIDA Nazischweine erlaubt! Denn
    unsere Demokratie muss man mit allen
    Mitteln verteidigen!

    Hinweis MM:
    (Es folgen Bilder aus einem Baumarkt. Eine Hand nimmt einzeln
    aus dem Warnlager heraus: Großer Hammer, Sichel, Axt,)

    Rüsten für den
    Bürgerkrieg gegen
    die PEGIDA

    Wir haben die Pflicht zum
    Widerstand gegen
    Nazischweine!

    Wenn die PEGIDA Nazis aufmucken!
    Bundesbürger, Antifaschisten
    nehmt die Gewehre (oder Hammer, Sichel,
    Breitschwert, Kantana, Machete, Kettensäge,
    Uzi, Ak47, Minigun, Raketenwerfer, Stalinorgel
    Apache Hubschrauber, Lancaster Bomber etc.)
    zur Hand und zerschlagt die faschistische PEGIDA Herde,
    setzt Dresden wieder in Brand!

    Militanter Widerstand und
    erbarmungslose „Inglourious Basterds
    Gewalt“ ist die einzige alternativlose
    Lösung gegen die NAZIS!
    Mit PEGIDA NAZISCHWEINE
    diskutiert man nicht!

    Wir werden mit den PEGIDA Nazis
    das gleiche anstellen, was
    Stauffenberg mit Hitler vorhatte!
    BOOM BOOM Action in Dresden!

    Den braun versifften Butz Flachmann *
    werden wir mit einer Kettensäge in 88
    Scheiben schneiden!
    Blutgericht in Dresden!

    Wir lassen die gesamte PEGIDA Orga
    spurlos verschwinden!
    Wir lösen die PEGIDA Orga in Flusssäure auf!

    Wir geben den PEGIDA Nazis die
    Autobahn zurück!

    Wir werden die PEGIDA Nazis mit einem Seil
    an einer Porsche 911 Anhängerkupplung befestigen
    und mit 280 km/h über der A7 das Faschistenpack
    „schleifen“, bis nur noch ein stinkender brauner
    deutscher Fleischklumpen übrig ist!

    Wir werden mit
    einen Krone Big X 1100 Feldhäcksler
    (1.034 PS) in den PEGIDA Nazischweine
    Pöbel fahren und das „Volk“ zu Dresdner
    Hackepeter verarbeiten!

    Wir werden den PEGIDA Nazis
    einen Hochdruckreiniger/Höchstdruckreiniger rektal
    einführen, mit 500 bar Wasserdruck bekommen die
    PEGIDA Nazis dann ihren Einlauf des (Ab)Lebens!

    Wir brechen in einer Bundeswehr Kaserne ein und
    schnappen uns sehr viele Leopard 2 Panzer!
    Leon harris wird dann antideutscher
    Panzerkommandant und wird die Frauenkirche in
    Dresden wieder einäschern!

    Dann rollen Leopard 2 Panzer über
    PEGIDA Nazischweine!

    Deutsche Panzer machen das
    PEGIDA Decksvolk platt!

    Dann gibt es PEGIDa
    Kartoffelbrei und sehr platte PEGIDA
    Sachsen Schnitzel auf doitschen Straßen!

    LEIDER GEIL!

    Yeah“ Nieder mit der
    PEGIDA
    Nazi Zombie Horde!

    So bekämpft man PEGIDA
    Nazi.Zombies!
    Das beste Mittel gegen UnVolksTote!

    Man muss die PEGIDA Nazi-Zombies in die
    germanische Kartoffelrübe schießen!
    Ins Sauerkrautzentrum, denn PEGIDA Nazi-
    Zombies haben statt ein Gehirn nur
    Sauerkraut und braune Scheiße in der Rübe!

    Also immer schön auf die PEGIDA NAZI ZOMBIE
    Kartoffelrübe zielen!
    Damit verdienen wir uns das Bundesverdienstkreuz im
    Kampf gegen die verfassungsfeindlichen PEGIDA Nazi-
    Zombies!

    Anweisung an alle Bundesbürger und Antifaschisten!
    Keine Gnade!
    Ja alle 25.000 PEGIDA NAZISCHWEINE und PEGIDA Versteher
    (NPD, AfD, Die Rechte, PI-News etc)
    müssen „entsorgt“
    werden! Mitgefangen mitgehangen!
    Das Märchen vom „Ahnungslosen Deutschen“
    glaubt diesmal keiner mehr!

    Kartoffel Massaker
    Nazischädel spalten von der braun
    versifften PEGIDA,
    NPD, AfD, Die Rechte zsw

    Wir werden die PEGIDA-NAZI
    Nazischweine in Flüssigstickstoff tauchen,
    damit wir die Nazischweine mit
    einen Vorschlaghammer in Stücke
    schlagen können!
    Nazi Scherben bringen Glück!

    Wir werden die Köpfe der PEGIDA,
    Nazischweine in eine Microwelle
    (Türschaltung überbrückt) stecken und
    mit 800 watt die Nazischweineköpfe zum
    Platzen bringen!

    Wir werden mit einen
    elekrtischen Dönerschneider
    die PEGIDA Nazischweine zu PEGIDA
    Sachsen Döner à la Dresden
    verarbreiten.
    Hoch lebe Multikulti!

    Wir werden den NAZI
    Österreicher mit Glatze und Doktor Titel*
    und der glühenden Else (PEGIDA
    Versteher) aktivierte Handgranaten in den
    Arsch stecken!

    Warnung an das PEGIDA Drecksvolk!
    TagX/Brauner Volskaufstand
    =
    ++++ Game Over PEGIDA ++++

    Wir Bundesbürger und antifaschisten
    werden dann das „Schwert der
    wehrhaften Demokratie“ gegen die
    PEGIDA Nazischweine bzw gegen jeden
    Feind der Demokratie, Verfassung und
    der Bundesrepublik erhaben!

    JUDEMENT DAY
    FÜR DAS DEUTSCHE
    NAZISCHWEIN DRECKSVOLK

    Hier will ein Deutscher (Pegida-Nazi) für
    sein Vaterland sterben. Tu ihm den gefallen!
    Lt.Aldo Rain

    Wir lieben und fördern den Volkstod!

    Like

   • Waarmee maar weer eens wordt bewezen dat zij de grootste nazi-zwijnen zijn en dat geweld ALTIJD van links komt;altijd!En er komt een tijd,dat je niets anders meer kunt dan terug vechten:oog om oog,tand om tand.En dan is het een kwestie van de langste adem!Volgens mij zitten de Eu-regeringen gewoon daarop te wachten:het volk heft zichzelf op,of,beter gezegd:brengt elkaar om zeep!En daar komen zij [die regeringen]dan weer goedkoop vanaf.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Sjaak 18/1 20:44

   Wat is dit voor vuile drek? Zijn dit de woorden van neo-nazi’s, en mag dit zomaar gezegd worden? Complete doodsbedreigingen zijn het!

   Like

   • Sjaak zegt:

    Daarom wird de stream nog geen 10 Minuten later van het net genomen !
    Maar het laat de zieke dieprooie geest zien van zo een werkschuwes pak !

    Like

 13. tjonge zegt:

  tja, wat nu ? als de angst gaat regeren dan is het gauw afgelopen denk ik.

  “beter gauw asiel gaan zoeken buiten duitsland”

  Like

 14. Pegidafan zegt:

  Dit is te gek voor woorden.Als we dit langer blijven pikken ,is de strijd bijvoorbaat verloren.We moeten verdomme met zijn allen de straat op schijt aan die extremisten.we moeten ze laten zien dat ze hier geen zak te vertellen hebben en dat wij doen wat we zelf willen in onze landen. Niet toegeven , en de straat op .ik ga de eerstvolgende Pegida demonstratie naar Duitsland want hier kan ik niet langer tegen .

  Like

 15. Vederso zegt:

  Mag ik de BND wijzen op de naam die de maker van de video zichzelf geeft? Ik moest heel diep in m’n geheugen graven om te weten wie Morgenthau ook al weer was. Het lijkt erop dat de BND het de komende tijd druk krijgt.

  Like

 16. Wacht maar…

  Dhr M.Olotov C

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ik voorspel dat we binnen een jaar GEHEEL aan de moslim zijn overgeleverd.
  Er komt gegarandeerd een tijd dat de moslim onze woningen binnendring om ons af te slachten.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  binnendringT

  Like

 19. Marc zegt:

  Het is niet “IS heeft de executie bevolen…”, maar ‘IS heeft opgeroepen tot moord op…’.

  Het is verschil is dat ‘een bevel tot executie’ de schijn heeft van een juridische sanctie, terwijl de facto sprake is van aanzetten tot haat en moord.

  Als bestrijders van geestelijk zieken als bij IS, dienen wij er scherp op te letten dat wij ons niet bedienen van het begrippenapparaat van gestoorden. Dit om elke schijn van legitimering van deze nieuwe nazi’s te vermijden.

  Like

 20. tjonge zegt:

  goh, wat toevallig, nu pegida steeds groter wordt komen er nu “vermeende” dreigingen.

  dreigingen die wij, het volk, niet na kunnen trekken want die dreigingen zijn “ontdekt” door binnenlandse en buitenlandse autoriteiten,
  die zelfde autoriteiten die pegida graag zien verdwijnen.

  elke idioot kan wel een briefje bij merkel in de bus gooien met doodsbedreigingen,
  maar hoe serieus moet je zoiets nemen? wat zijn de belangen van de duitse overheid ?

  en moet je wel toegeven aan dit soort dreigingen ? want is dat niet het einde van het recht op demonstreren ?

  zou het “democratische” duitsland er niet alles, maar dan ook niet alles er aan moeten doen om het recht op demonstreren veilig te stellen ? de burger veiligheid te waarborgen tijdens demonstratie ?

  1 simpel briefje in de bus bij merkel en 40000 mensen monddood plus ! alle andere pegida demo,s in andere steden/landen ?

  1 simpel briefje in de bus bij merkel….

  zie hoe machtig de “pen” maar weer eens is….

  Like

 21. Willie zegt:

  Hahaha, zie je wat ik al zei komt uit : gewoon een bende LAFFE broekschijters , als men eens BOEH ! roept hebben ze al gedaan .Vredelievende betogingen halen NIKS uit ,en als zgz de terros (???????) s wat laten weten ,stopt men maar liever .Sorry guys maar daar gaat je geloofwaardigheid

  Like

  • Willie zegt:

   Trouwens nog : het is al een ouder gezegde dat als verkiezingen,betogingen enzo iets zouden uithalen , dat ze dan al lang verboden zouden zijn , hierboven staat het bewijs : de regeringen beginnen NATTIGHEID te voelen , dus verbieden maar (zelfs onder t mom van doodsbedreigingen dus) zoals ook in Frankrijk
   NWO is here to stay ,snap dat eindelijk dan toch eens allemaal . THE ENDGAME IS ON !!!!

   Like

 22. Marlies zegt:

  http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/via@netakias
  Helaas alleen in het Grieks en Engels. Bijkomend minpuntje: De link werkt soms niet; hangt af van tracker-killers.

  Like

 23. Berthe zegt:

  Het is dus gewoon oorlog en de machthebbers hebben al gecapituleerd……

  Like

 24. luckybee zegt:

  Tollerantie? van waar hebben wij dat eigenlijk gehaald?

  Like

 25. Theresa Geissler zegt:

  En wie zijn gelijk toont dit aan?! Wie zijn hier de bedreigers? Wie zijn hier de agressors? WIE, vraag ik U???!!!
  Als Merkel dit laat voor wat het is, geeft ze zich definitief bloot! Voor zover ze dat al niet gedaan heeft!!!
  Maar NU is het noodzakelijker dan ooit, dat die Pegida Nederland er WEL komt! NU! TERSTOND!
  Is het al niet eens voor onszelf, dan toch om de zaak van onze Duitse medeburgers te steunen!!!
  @E.J. heb je er al iets over gehoord, afgezien van die ene facebook-pagina? Dan lezen wij het toch meteen, hier, hè?
  Zodra het even kan, ben ik erbij, GVD, JETZT REICHT’S!!!

  Like

 26. Moslims en nsb’ers nemen de touwtjes dus in handen!Met medewerking van alweer zo’n linkse rechter;die dus overal te vinden zijn!Tijd voor een burgeroorlog,hoezeer me dat ook tegen de borst stuit.Maar het schijnt niet anders te kunnen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 16.03. uur. Inderdaad dit loopt uit op een burgeroorlog door heel Europa. En WIJ weten Yvonne, wie hier verantwoordelijk voor zijn. In Nederland voorop de VERRADERS van PvdA,CDA,VVD en D66! In Duitsland de ZUSTERPARTIJEN! Volk kom in VERZET!

   Like

 27. Jade zegt:

  Waarschijnlijk gaat het om een smoes van links,
  en is de geweldsdreiging uit de duim gezogen.
  Maar goed, moet je het risico nemen?

  Like

 28. paulzwueste zegt:

  …dan dooft het licht…

  Like

 29. Henk.V zegt:

  De Tweede Wereldoorlog heeft mij mijn hele leven steeds gefascineerd .
  Veel boeken en reportages/documentaires die daarover gaan en op DVD’s zijn uitgebracht, bezit ik inmiddels zelf.
  Het woordgebruik in de bedreiging die gericht is regen Pegida ken ik maar al te goed . Dit soort scheldpartijen is absoluut rechtstreeks aan de Duitse nazi propaganda ontleend.

  De SA bediende zich van dit soort termen en Julius Streicher en Joseph Goebbels hitsten met deze scheldpartijen de Duitsers tijdens massale nazi manifestaties tot een hysterische staat van woede en bereidheid tot geweldpleging op. De moordpartijen die daarop volgden hoef ik niet verder te beschrijven.

  Wanneer er van de Duitse overheid ( lees Merkel & Co) geen nadrukkelijke veroordeling van deze verbale ophitsingen volgt ( en ik verwacht dat zij dat inderdaad NIET gaat doen!) dan is eindelijk de ”ultra linkse =eigenlijk ultrarechts geworden” aap uit de mouw van deze politica gekropen.
  De elites willen een eind afrekening met kritische stemmen houden en zij gebruiken daarvoor de zogenaamde antifascisten, die qua karakter en gedrag rechtstreeks afstammen van Hitlers SA.

  Merkel gaat (met instemming van de EU?) proberen met ALLE middelen [ extreem geweld is daarbij inbegrepen] de stem van het protest tegen de misdadige multiculturaliteit definitief tot zwijgen te brengen.

  Daarmee zal zij bevestigen wat ik altijd al zeg: de Angela van ”NA de Muur” is nog steeds dezelfde persoon als de Angela van de tijd toen de DDR Muur er nog stond en zij een toegewijd lid van de leidende partij was..

  De Duitse geschiedenis leert ons dat geen van de twee partijen nu zal gaan inbinden.
  Beide kampen in Duitsland, de aanhangers van het multiculturalisme en de tegenstanders daarvan zijn nu zichtbaar geworden en beide stromingen ”kristalliseren zich uit”.: Zij zullen hun opvattingen steeds scherper gaan stellen totdat er een onoverbrugbare tegenstelling is ontstaan die alleen via geweldplegingen wordt beëindigd .

  Precies hetzelfde zagen wij in de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw gebeuren in de Weimar Republiek,, vlak voor de opkomst van Hitler,in de zogenaamde Weimar republiek.
  Knokploegen van de nazi’s en van de communisten bevochten elkaar overal waar de gelegenheid zich voor deed ,op leven en dood.
  Alleen de brandstichting in het Rijksdag gebouw en de afschuw die dat onder het volk teweeg bracht ,stelde Hitlers partij in staat de sympathie van de meerderheid van de Duitsers definitief te winnen.

  Wanneer politiek correct in Duitsland achter deze dreiging tegen Pegida staat, dan weet zij ook welk proces nu op gang kan komen. En dan zoeken de Duitse elites die gewelddadige botsing ook.
  HET MASKER VAN FATSOENLIJK EN OPRECHT POLITIEK BEDRIJVEN, ZOGENAAMD TOT HEIL VAN HET VOLK, HEEFT POLITIEK CORRECT VOORGOED AFGERUKT.
  NU ZIEN WIJ GLASHELDER WAAR DE ”NIEUWE SAMENLEVING” VOOR STAAT. INTIMIDATIE, ONDERDRUKKING, VERDACHTMAKING ,GEWELD die tot DICTATUUR leiden.

  Na het uitspreken van deze schunnige bedreigingen in nazi taal lijkt de tijd van redelijke discussies tussen oprecht verontruste burgers en ”politiek correct” VOORGOED VOORBIJ.
  Dat geldt in elk geval voor Duitsland en voor ons vermoedelijk ook.

  Like

 30. Republikein zegt:

  Dit werkt in ons voordeel beste mensen.
  Onthou dat goed, we worden sterker.

  Like

 31. Geronimo zegt:

  @Henk.V
  Perfecte analyse. Ik heb eerder al gezegd dat ik de mogelijkheid tot een vreedzame, lees democratische oplossing van dit thans uitermate acuut geworden ‘multicul’ probleem spijtig genoeg nog moeilijk zag zitten, en dat ik vreesde voor een nakende burgeroorlog met de onvermijdelijke slachtoffers tot gevolg willen we onze duur bevochten vrijheden tegen de oprukkende islam blijvend veilig stellen. Daarvoor is de toestand me dunkt nu al veel te veel verziekt. Door toedoen van een ziekelijke politieke correctheid.
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik me daarin vergis, net zoals ik uit de grond van mijn hart hoop dat deze beslissing tot afstel van de betoging door Pegida effectief eenmalig zal zijn, omdat veiligheidsmaatregelen nu inderdaad eenmaal meer tijd vergen.
  Maar nu blijvend toegeven aan de chantage van deze neo-nazi’s, met daarbij idd Merkel op kop, zou onvermijdelijk het einde betekenen van de vrijheid van de Duitsers, en op korte termijn ook van de onze.
  De communisten van weleer zijn niet verdwenen, ze hebben alleen een ander jasje aangetrokken als volleerde kameleons. Sommigen een groen, anderen een zogezegd gematigd socialistisch rood, anderen verdwenen in een partij met een C op kop. Ze zitten overal, vooral in alle media. Strategischer kan niet. Van daaruit vergiftigen ze op een ‘slinxe’ wijze blijvend onze samenleving met hun perverse ideeën. En waar ouderen wegvallen, worden ze vervangen door hun jongere exemplaren.
  Links en moslims: overduidelijk één pot goor nat.

  Like

 32. U.G. Kempenaer zegt:

  Het wordt tijd dat we stoppen met demonstreren, ons gaan bewapenen en onze vijanden gaan bestrijden. Basta.

  Like

 33. Geronimo zegt:

  En dat is nog veel slechter nieuws uit Frankrijk:

  “Le Figaro vraagt zich af of de Fransen schizofreen zijn. Een enquête zou duidelijk gemaakt hebben dat 1 op 2 Fransen oordeelt dat de vrijheid van meningsuiting geen absoluut recht is. Een beetje knippen hier en daar, wat is daar mis mee? Als dat de vrede in de harten der booslims doet terugkeren…”

  Un Français sur deux pour une limitation de la liberté d’expression

  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/01/18/01016-20150118ARTFIG00071-un-francais-sur-deux-pour-une-limitation-de-la-liberte-d-expression.php

  (http://www.golfbrekers.be)

  Like

 34. Charles Martel zegt:

  Frau Merkel, es ist 5. März 1933: Ermächtigungsgesetz. In drie wekentijd sloeg de ‘stemming’, gedaan met de vrijheid, met dank aan de Weimarpolitici, taqiyya-jahjah-media en linkse apecool-saet- duiding in de media en aan de verlichte universiteiten.

  Like

 35. E. Janssens zegt:

  Voor wanneer een atoombom op Raqqah? Het westen is miljarden keren sterker dan IS. Laat een olifant zich plattrappen door een mug? Nee toch. Wel, gooi die atoombom, en als ze dan nog protesteren ééntje op Mekka erbij. Dan is het met die Islam afgelopen en kunnen we rustig verder de geschiedenis uitbouwen met een bevrijde mensheid.

  Like

 36. oud-marinier zegt:

  Zou me niets verbazen als hier DIEZELFDE binnenlandse veiligheids dienst achter zit , met die zogenaamde ‘ACUTE DOODSBEDREIGINGEN” ……Echt grotere zwijnen bestaan niet….!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Mariner , is t zelfde als ik hierboven ergens zei : FALSE FLAG !!!!!! Ik trap daar niet meer in . Die moffin en haar entourage voelt zich bedreigd door die groeiende massa ,ze hadden dat nooit verwacht ,hun (meeste) pappenheimers kennende : die blaten maar na wat hen verteld wordt , deze groep deed het anders en dus moet die het zwijgen opgelegd worden ,desnoods door false flag ”bedreigingen ” zoals mi nu gebeurt daar

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Willie , juist Willie ….schandalig is ’t . En dat noemt zich regering die de plicht heeft om haar burgers te beschermen. Foei foei foei….men zou blij moeten zijn DAT er mensen zijn die in opstand durven komen , want blijkbaar durft de huidige regering het NIET om die mossels aan te pakken op “CORRECTE” wijze…….. “Raus mit euch…!!! “

    Like

 37. Rick zegt:

  Per saldo dus net zo’n stelletje schijterige lutsers als degenen waardoor de huidige problematiek is ontstaan. Noord-Europeanen zijn simpelweg te laf om voor hun have en goed te knokken.

  Like

  • Willie zegt:

   Niet IEDEREEN over dezelfde kam scheren Rick, snappie ??

   Like

   • Ekster zegt:

    Nou heeft Rick wel degelijk een punt want waarom meteen opgeven na een bedreiging? Hadden de organisatoren soms verwacht dat die gore policor-kliek en “anti-fascisten” zo maar toe zouden geven? Natuurlijk kwam er een tegenactie omdat Pegida te populair werd, je kon niet anders verwachten. Maar dat is geen reden om te stoppen met protesteren. In tegendeel, zou ik denken. Eens te meer reden om nog harder te demonstreren. We zijn in oorlog dus er zullen slachtoffers vallen, helaas.
    Maar goed, in Duitsland mag men nog niet mopperen als je het vergelijkt met de lethargie die in Nederland heerst.

    Like

 38. Pingback: Bremen siddert voor het islamitische terreurgevaar | E.J. Bron

 39. Pingback: Bremen siddert voor het islamitisch terreurgevaar | Identitair Verzet Limburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s