Onrust om asielzoekers in verzorgingstehuis

Screenshot_12

AMSTERDAM – Bewoners van een verzorgingstehuis in Amsterdam Zuidoost zijn woest dat een groep uitgeprocedeerde asielzoekers zes maanden in het zorghuis zal verblijven. Er is een handtekeningenactie gestart uit protest tegen de komst van de vluchtelingen.

De bewoners van het Henriëtte Roland Holsthuis zijn dinsdag per brief op de hoogte gesteld van de aanwezigheid van de nieuwe bewoners, meldt het Parool. “Het geeft een hoop beroering onder de mensen,” zegt een bewoner van het huis. “De meeste mensen hier zijn tachtig jaar en ouder. Het is een rare situatie om daar een groep vluchtelingen tussen te zetten die de taal niet eens spreekt.”

Het gaat om achttien mannen en vrouwen met een medische indicatie, die eerder werden opgevangen in de Walborgkliniek in Buitenveldert. De vluchtelingen verblijven sinds vorige week in zes appartementen in het Roland Holsthuis en zullen daar zes maanden blijven.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onrust om asielzoekers in verzorgingstehuis

 1. Thoth zegt:

  Ja zeg, je zal toch 80 zijn geworden en er komen dan wat vluchtelingen in jouw huis de boel op z’ n stelten zeggen, met meestal alleen de fascistische koran in hun koppen zijn geduwd, daar word je toch niet goed van…. Klojo’s zijn het. Nu maar wachten tot er iemand wordt bestolen, mishandeld of de dood vindt.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  GeenStijl heeft in dit artikel een prima mirror van het artikel uit de Telegraaf, eerste linkje “bier & sigaretten”…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/bed_bad_en_klotepeilingen.html

  Enne een kijkje op AT5 onder dit linkje geeft ook een leuk inzicht, vooral onder de reacties;
  http://www.at5.nl/artikelen/142615/video-tientallen-demonstreren-tegen-bed-bad-brood-akkoord-bij-pvda-kantoor

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wie heeft het in zijn achterlijke kop gehaald om nota bene UITGEPROCEDEERDE ASIELZOEKERS zes maanden in een verzorghuis te laten wonen? Ik vind het niet gek dat er beroering onder de ouderen is ontstaan. Wie weet wat er binnen is gehaald? Wat gebeurt er ’s nachts? Is er camerabewaking of iets dergelijks, in het belang van de oude bewoners?

  Het is werkelijk ongelofelijk hóe ver ze in Nederland willen gaan om zelfs mensen op te nemen in een verzorghuis die hier helemaal niet mogen zijn!! En onze ouderen moeten in hun eigen huis blijven wonen tot ze er bijna (of letterlijk) bij neervallen.
  Als mijn ouders daar zouden wonen zou ik eisen dat ze per direct een andere opvanglocatie voor die illegalen zoeken, want dit beleid kun je niet verantwoorden. Gebeurt dat niet, dan nam ik mijn ouder(s) in huis!

  Echt schandalig, dit!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 29 april 2015 om 20:35

   U zegt:
   “Gebeurt dat niet, dan nam ik mijn ouder(s) in huis!”
   Een heel begrijpelijke opmerking van u.

   Dat zou ik ook heel graag willen doen, maar mijn ouders zijn ontzettend zwaar hulpbehoevend en mijn moeder is bovendien dementerend.
   Mijn eigen conditie is ook niet zo best en ik heb zelf al grote moeite om de dagen door te komen. Ik kan nog geen emmer water tillen; laat staan dat ik twee mensen onder de douche moet doen en moet aan- en uitkleden en letterlijk de héle dag moet nalopen…

   Wat hébben die ‘oranjes’ het dan toch gemakkelijk met al hun personeel en hun vele kontkruipers!
   Zij hoeven niet bang te zijn voor de toekomst…

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat 18:28

    Ik lees dat uw ouders erg veel zorg nodig hebben, en dan is het zelfs voor een gezond mens bijna niet te doen om je ouders in huis te nemen en de juiste verzorging te geven. Je hebt zelf ook je huishoudelijke taken. Ik lees dat in uw geval ook dat een hele opgave is.
    Ik bedoelde met mijn opmerking eigenlijk alleen mezelf, en ook ik behoor niet meer tot de jongsten, en heb ook inmiddels enkele beperkingen. Maar de liefde voor je ouders (inmiddels beiden overleden) maakt dat je zoiets opmerkt.

    En inderdaad, de ‘oranjes’….; zij worden van onder tot boven verzorgd, zelfs als ze jong en sterk zijn. Huishoudelijke taken en allerlei vervelend werk wordt voor hen gedaan. Niet dat ik met hen zou willen ruilen, maar goede zorg voor mensen die het nodig hebben mag nooit afhangen van een bulk geld. Ieder mens verdient goede zorg en aandacht, maar helaas moeten we constateren dat de zorg waar wij en onze ouderen recht op hebben ons nogal eens wordt onthouden, maar wél wordt gegeven aan wildvreemden die óns niet accepteren, maar onze goede voorzieningen wél. Dat kan mij woedend maken!

    We schieten daar echter niets mee op. Het is helaas slikken of stikken in ons land.
    Ik wens u in alles veel sterkte toe, en het allerbeste!

    Een vriendelijke groet,
    Cathja.

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  A, heel goed: Zo n 10 jaar geleden werd al voorspeld, dat de toekomstige generaties van bejaarden àndere bejaarden zouden worden dan hun ouders en grootouders: Mondiger, zelfstandiger en eigenzinniger. Die zouden zich, kortom, niet meer alles laten zeggen!
  En zie: De eerste tekenen worden zichtbaar!

  Like

 5. koloth zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoekers met een medische indicatie: oftewel ze moeten geopereerd worden tot het andere geslacht en als dat klaar is gaan ze pas weg.
  De Nederlandse ziekenfondspremiebetalers draaien er weer voor op.

  Like

 6. Jade zegt:

  Een regelrechte schande is het…
  Krijgen die arme ouderen straks beveiliging, of kunnen
  we wachten op het nieuws dat de eerste vermoord is???

  Like

 7. Jean zegt:

  De vernietiging van de lage landen is gestart en dat door die EU troep parasieten.

  Like

 8. mijn-idee zegt:

  Ben erg benieuwd hoe dat huis er na zes maanden uitziet,,, misschien toe aan een opfrisbeurt.? .( wordt betaald, door ons )
  Ben ook erg benieuwd naar de toestand van de bejaarden in kwestie over zes maanden ( maar ach,die doen er niet toe, de zielige buitenlanders zijn belangrijker dan de zielige bejaarden ).

  Wat mij trouwens even te binnenschoot is waarom na opvang door vluchtkerken,vluchtgarages, vlucht -van -alles -en -nog- wat er geen enkele moskee zich heeft aangemeld als vluchtmoskee…Nederland is er inmiddels van vergeven ………
  Zou dat niet pas de hemel op aarde zijn ?
  Moslims op de vlucht, legaal of illegaal, opgenomen door geloofsgenoten, in het heiligste der heiligen………
  En middels Saudie Arabie geld genoeg……daar kunnen wij echt niet tegenop…

  Zit te wachten op de eerste de beste barmhartige, medemenselijke daad t.a.v. “de vreemdeling,” c.q. nieuwkomer,door de moslimgemeenschap….incl , bed ,bad, brood……….op eigen kosten…uiteraard..

  Like

 9. fransLdewit zegt:

  Zo maar een doktersverklaring gekregen zeker die gasten, ja daar gelden natuurlijk weer andere regels voor. Wij worden gediscrimineerd. Je moet overal voor ingeschreven staan tijd en geld investeren en voor die mensen gelden onze wetten gewoon niet.

  Like

 10. Dat doet dus een “beschaafd”land als het onze:zet een groep tuig tussen de kwetsbaarste mensen uit de maatschappij!Ik heb steeds minder trek om me beschaafd op te stellen,want daar delf je tegenwoordig wis en zeker het onderspit mee!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Geen middel word onbeproefd gelaten om onze bejaarden het leven tot een Hel te maken. Ze creperen nu al behoorlijk. Sommige tehuizen worden ontmanteld om plaats te maken voor een nieuwe lichting Allah mannen, ze hebben op straat te maken onder zware mishandelingen door voornoemden, en als nieuwste zet plaatst men dus moslims in een zorghuis. De meeste Nederlanders zijn toch maar lulletjes, ze vinden dit alles allemaal o.k. en stemmen bij iedere verkiezingen trouw op politieke partijen die deze rotzooi niet alleen in stand houden, maar blijvend verergeren ! Nederlanders he ? In een gekkenhuis leven nog grotere intellectuelen !

  Like

 12. eva zegt:

  Dit is onvoorstelbaar, de zwakste groep in de maatschappij die het meest beschermd zou moeten worden zadelen we op met een zooitje ongeleide projectielen.
  Dit toont maar weer eens aan hoe diep het moraal in dit land gezonken is, ik schaam me plaatsvervangend kapot.
  Het gaat net zolang goed totdat de bom barst en ik hoop dat dat niet al te lang duurt.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Assylzoekers hebben niets in een verzorgingshuis te zoeken.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Het wordt steeds gekker, ik begin nu door te krijgen waarom de ouderen zelfstandig moeten gaan wonen. Zo krijgt de regering ruimte om op een andere manier de verzorgingshuizen te vullen. Dit is allemaal met voorbedachte rade, onze leiders wisten al lang van tevoren dat zij ruimte nodig hadden en doen dit nu op deze manier….schandelijk….

  Like

 15. Tempelier zegt:

  uitgeprocedeerde asielzoekers , noem je dood gewoon ILLIGALEN , dat is hun status na een uitspraak !!

  Like

 16. ZIE JIJ JOUW OMA OF MOEDER AL MET UITGEPROCEDEERDE ASIELZOEKERS IN EEN ZORGHUIS SAMEN DE MAALTIJD NUTTIGEN ??? IK NIET, WEG ERMEE !!! PAS OP, JOUW MOEDER KAN OOK NOG VERKRACHT WORDEN !!! DEZE LIEDEN KENNEN GEEN RESPECT !!!

  Like

 17. Dot zegt:

  Jakkes 😦
  Ik zou echt iets concreets doen als mijn moeder daar moest blijven maar helaas is mijn gedachte niet echt fatsoenlijk en ik censureer mezelf. Zij zijn toch uitgeprocedeerd, oprotten dan maar !

  Like

 18. Het begin en het einde van de verzorging staat. Veel ouderen wachten al jaren op een plekje. Deze zogenaamde vluchtelingen worden de strot ingeduwd van de autochtone bevolking. Het wordt tijd om deze vluchtelingen industrie af te schaffen. Eens zal de bevolking in opstand komen en deze linkse idioten die dit mogelijk maken met pek en veren het land uit te schoppen.
  We blijven roepen ach en wee maar het beschermen van de christelijke gemeenschappen wereldwijd is er nauwelijks bij..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s