Wie zwijgt is medeschuldig

Screenshot_24

(Door: Peter Selie)

Wat is er toch zo belangrijk voor de gewetenloze kliek in Brussel  om hordes barbaarse aanhangers van de cultuur des doods massaal naar Europa te halen om die, voor zover de blanken er nog zijn, generaties lang te laten onderhouden? Duitsland, Italië, Frankrijk, België, Nederland zijn op dit moment actief met een permanente veerdienst om deze Europa-bezetters te gaan halen.

Misschien een nog vreemdere vraag is: Waarom blijft blank Europa dat toch dulden? Straks zal het geklaag geen grenzen kennen, maar dan is het te laat! Ons wordt niets gevraagd, zoals gebruikelijk in totalitaire staten. De kritiek die er vooral in Duitsland is, zal snel worden aangepakt en zwaarder worden bestraft, we moeten het dus over ons heen laten komen.

Zodra dat agressieve volk voet aan wal heeft gezet in Europa zijn ze verzekerd van een paspoort waarmee ze de gehele unie kunnen bereizen. En dan beginnen direct al hun eisen; hoezo bed, bad en brood? Een comfortabel leven eisen ze zonder enige tegenprestatie of fatsoenlijk gedrag. Hun onderkomen moet aan hun wensen voldoen, ze willen in de huizen van blanken. Viersterrenhotels in verschillende regio’s zouden je toch tevreden moet stellen, maar nee hoor. Daarom is het duidelijk; er is geen enkele andere reden hun thuisland te verlaten dan om het nieuwe land te onderwerpen.

Je zou toch denken dat als het zo gevaarlijk is waar je woont, veiligheid van het grootste belang is. Maar wie z’n vrouw en kinderen achterlaat om zelf een verblijf te zoeken, dan zal het met het gevaar nog wel meevallen. De aanhang komt later, inclusief de drie of vier vrouwen. In heel Europa verboden, maar voor islamieten gelden geen beperkende bepalingen. Ons wetboek wordt herhaaldelijk overtreden.

Onze ouders vertelden ons hoe de Belgen naar Nederland kwamen tijdens WO-I. Weet u hoe de vluchtelingen er aan toe waren? Dat was een ander beeld dan wat er zich nu afspeelt in Europa. De huidige “vluchtelingen” komen in dure merkkleding met pretenties.

Wijlen Hans Jansen schreef het recentelijk iets anders. Die had het over “vervangen”. Dat lijkt wat chiquer natuurlijk, maar ik zeg het maar wat duidelijker. Ik noem het een planning van een volkerenmoord. Nergens heb ik op zo’n enorme schaal iets dergelijks in de geschiedenis kunnen terugvinden, maar we zullen het beleven. Het volk wordt vervreemd van eigen huis en haard zonder dat het dit zelf wil. Stalin deed dat ook. De eigen bevolking van huis en haard verdrijven. Maar nu sturen ze een moordlustig volk op ons af.

En het volk vindt het allemaal best. Denkend dat het zichzelf wel oplost! Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wie zwijgt is medeschuldig

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo Wie zwijgt is medeschuldig http://wp.me/p1O7aM-nbE via @wordpressdotcom

  Like

 2. Buffalo Bill zegt:

  Goed stuk, kort en krachtig. Ik ga de inhoud verder verspreiden. Heeft me al een paar vrienden gekost maar dat waren geen echte vrienden. Ook ik begrijp niet welk belang de elite er bij heeft om de eigen bevolking om zeep te helpen. Werd dat maar eens eerlijk uitgesproken. Misschien uitsluitend eigen belang, mooie baan bij EU of VN? Wie het weet mag het zeggen

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zeer goed verwoord Peter Selie, dùidelijker is ONMOGELIJK!
  ik heb je laatste 2 alinea’s letterlijk zo doorgestuurd!

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · nu
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom Maar nu sturen ze een moordlustig volk op ons af.”

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 22 sec. 23 seconden geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom De eigen bevolking van huis en haard verdrijven.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 37 sec. 38 seconden geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom Stalin deed dat ook.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 52 sec. 53 seconden geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom van eigen huis en haard zonder dat het dit zelf wil.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 1 min. 1 minuut geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom maar we zullen het beleven. Het volk wordt vervreemd

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 1 min. 1 minuut geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom iets dergelijks in de geschiedenis kunnen terugvinden,

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 min. 2 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom . Nergens heb ik op zo’n enorme schaal

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 min. 2 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom Ik noem het een planning van een volkerenmoord.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 min. 2 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom maar ik zeg het maar wat duidelijker.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 min. 2 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom Dat lijkt wat chiquer natuurlijk,

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 3 min. 3 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom Die had t over “vervangen”.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 3 min. 3 minuten geleden
  @geertwilderspvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo @wordpressdotcom “Wijlen Hans Jansen schreef het recentelijk iets anders.

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 7 min. 7 minuten geleden
  @geertwilderspvv #pvv @MinPres @LodewijkA @Bart_DeWever @FranckenTheo Wie zwijgt is medeschuldig http://wp.me/p1O7aM-nbE via @wordpressdotcom

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Hier past het artikel van Rob Hoogland bij vind ik;
  http://www.telegraaf.nl/opinie/24046436/__Prijs__.html
  Citaat: “En dan zie ik, bij de ingang van de zaal, weer de beveiligers staan waarmee Ellian dag in dag uit gedwongen is te reizen, alleen maar omdat hij opschrijft wat hij denkt’
  En maar blijven koketteren met onze ‘beroemde vrijheid van meningsuiting’. HOEZOOOO!!!
  Binnenland16 mei 2015
  ROB HOOGLAND
  KRINGEN
  Prijs
  Afshin Ellian vertelt en ik zit op een plek waar ik eigenlijk niet thuishoor: achter een jurytafel.
  Zojuist heeft de publicist en hoogleraar rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden te horen gekregen dat hij de eerste winnaar van de Pim Fortuyn Prijs is, een jaarlijkse prijs voor de persoon die in de ogen van de jury op de meest overtuigende wijze verwantschap met Fortuyn heeft getoond door heldere taal te gebruiken, stelling te nemen en met verfrissende ideeën te komen. Ook Telegraaf-columniste Nausicaa Marbe was om die reden genomineerd.
  Een prachtige winnaar, Afshin Ellian, die driemaal per week voor Elsevier blogt. Dat blijkt tevens uit zijn toespraak, waar iedereen ademloos naar luistert, ook de leden van de jury: Marten Fortuyn, Rita Verdonk, Joost Eerdmans en ik. Lange tijd dacht ik dat ik mijn jawoord, toen Eerdmans mij vroeg, te lichtzinnig had gegeven. Narren, vond ik bij nader inzien, moeten zich nergens mee bemoeien en alleen maar overal de spot mee drijven. Die mening was ik diep in mijn hart zelfs nog toegedaan toen ik het Rotterdamse Schielandshuis betrad.
  Nu ik Ellian („Dit is een heel grote eer”) hoor speechen, ebben mijn aarzelingen weg.
  Het beeld dat de uit Iran gevluchte professor – een ervaringsdeskundige bij uitstek wanneer hij het onverzoenlijke islamisme beschrijft – van Fortuyn schetst, brengt veel herinneringen uit de roerige Pim-periode naar boven, inclusief die aan de gebeurtenis waarmee ik in 1997 over de streep werd gehaald.
  Ik vond Fortuyn met zijn gekoketteer met zijn seksuele uitspattingen vooral nog een relnicht toen ik het roemruchte Lagerhuisdebat met Marcel van Dam zag, waarin deze hem een ’minderwaardig mens’ noemde (het begin van de framing die Volkert van der G. ertoe bracht hem te vermoorden). Schandelijk en een van de redenen waarom ik Fortuyn met andere ogen ging zien.
  Wat heeft die kale gelijk gekregen, denk ik terwijl Ellian ontroerd spreekt. De uitspraken waar de politieke elite toen van walgde, worden nu veelal als logische kritiek beschouwd, al is het ook onweerlegbaar waar dat na zijn dood veel verkeerde mensen zijn ideeën hebben verkwanseld. Zij brachten en brengen bovendien geen oplossingen. Dat probeerde Pim wel. De islamiseringsproblematiek is sindsdien alleen maar groter geworden, omdat de elite de kop in het zand blijft steken. Daarnaast vond hij de privatisering der nutsbedrijven een slecht plan. Dat vinden nu veel méér mensen.
  Ze kenden elkaar, Pim Fortuyn en Afshin Ellian. Ze waardeerden elkaar.
  En dan zie ik, bij de ingang van de zaal, weer de beveiligers staan waarmee Ellian dag in dag uit gedwongen is te reizen, alleen maar omdat hij opschrijft wat hij denkt.
  Ik vloek binnensmonds en weet ineens weer zeker dat ik volgend jaar desgewenst andermaal in de jury zal plaatsnemen.

  Like

 5. nuchter zegt:

  Beetje vreemd hoe jullie je voordoen als beschermers van het vrije woord en eindeloos moslims afzeiken maar ondertussen elke kritiek op Israël de mond snoeren. Beetje hypocriet nietwaar ?

  Like

  • koloth zegt:

   vertel vertel

   Like

  • Cathja zegt:

   @ nuchter 12:23

   Er is niets hypocriets aan onze reacties hier. Inderdaad, wij zijn voorvechters van het vrije woord, maar dat woord wordt ons JUIST door de moslims afgenomen! Althans, ze zullen er alles aan doen om ons de mond te snoeren, zéker zodra de minder ‘leuke kanten’ van de islam ter sprake komt. Als wij problemen aan de kaak stellen, kritiek hebben op schimmige financieringen m.b.t. de bouw van bijvoorbeeld een mega-moskee, de overlast voor de wijkbewoners aan de kaak stellen, en ons boos maken over de man/vrouw-verhoudingen binnen de islam, welke zij hier in onze vrije samenleving willen doorvoeren, en nog tal van andere zaken, dan zijn moslims snel op hun tenen getrapt. Zij voelen zich al snel gediscrimineerd en vinden de tegenstanders racistisch. Maar zij permitteren het zich wel om Joden, christenen, vrouwen die niet volgens hun ‘normen’ gekleed gaan, en homo’s voor van alles uit te maken wat in hun hoofd opkomt. Voorbeelden zijn er meer dan genoeg van. En praat me niet over ‘goedwillende moslims’, want telkens als er een aanslag plaatsvindt met vreselijke gevolgen, houden bijna alle moslims zich muisstil…!
   Wie zwijgt, stemt toe….., toch?

   Waarom wij hier geen afbrekende kritiek op Israël accepteren, komt omdat dit een voluit democratisch land is, waar rechten van IEDEREEN worden gerespecteerd. Dat betekent niet dat kwaadwillenden hun gang maar kunnen gaan en aanslagen kunnen plegen. Misdadigers worden zwaar gestraft. Het Israëlische volk heeft veel te lijden van de zogenaamde Palestijnen, die niets liever willen dan (net als ALLE moslims) dat Israël als wettige staat van de aardbodem verdwijnt!
   Als jij kritiek op Israël hebt, kun je dit dan voldoende onderbouwen? Een eerlijke discussie gaan wij hier echt niet uit de weg. Verscheidene reageerders hier weten behoorlijk veel over de geschiedenis van dit land. Aannames, veronderstellingen of leugens over Israël en het Joodse volk worden daarom niet gewaardeerd.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Aan de ene kant heeft u gelijk>
   Bloqregel drie: ´3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!´.

   Aan de andere kant, er zijn al vele antisemistische etc. bloqs waar u terecht kunt.

   Een bloq heeft een bepaald doel/onderwerp en kan bij voorbaat andere discussieonderwerpen uitsluiten. Dat is wel zo verhelderend.

   Op een financieel bloq reageert u toch ook niet over een sexavontuurtje? Daar zijn andere bloqs voor.

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Het is natuurlijk wel gemakkelijk voor die parasieten in Brussel om dat toekomstige, op hun, stemvolk naar Europa te halen.
  Ze kunnen niet begrijpen dat er een omslagpunt komt, waarnaar we al flink op weg zijn en misschien al overheen, dat het werkende gedeelte niet meer genoeg geld kan opbrengen om het parasiterende gedeelte te onderhouden.
  Als het werkende volk honger gaat lijden komt de opstand vanzelf.

  Like

 7. koloth zegt:

  De boeling is chaos creëren d.m.v. een burgeroorlog, net als overal.
  Het westen (NWO) heeft éérst in het M.O. de zgn. Lente veroorzaakt met als doel: Het zootje wilden hier heen te laten vluchten, zodat hier een burgeroorlog komt.
  Na deze chaos komt dan einderlijk de N.W.O. oftewel de volledige controle door satan lovers.

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Ik ben blij Koloth dat je het ook zo ziet. Hoewel, je je op chaos en geweld niet kunt voorbereiden dienen we wel waakzaam te blijven, want de dag komt
   Bedank voor je reactie!

   Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. Marc zegt:

  Prima artikel, Peter. Maar waarom spreek je over ‘blank Europa’, en niet gewoon over ‘Europa’?

  Wat mij betreft wordt Europa met twee problemen geconfronteerd:

  1. De strijd tegen de islam. Ik blijf erop hameren dat deze strijd niets met huidskleur van doen heeft, maar dat het gaat om verzet tegen het fascistisch ongelijkheidsdenken dat zich bij voorkeur met extreem geweld manifesteert.

  2. De strijd tegen de massa-immigratie. Ik blijf erop hameren dat massa-immigratie op de middellange termijn de bestaande culturen verdringen, en dat ze tegelijkertijd wegbereiders voor geesteszieke moslims zijn. Als zodanig gaat ook deze strijd niet om huidskleur.

  Peter, blijf benadrukken dat het om verdediging van westerse cultuur, normen en waarden gaat tegen alles wat dit bedreigt. En dat is dus niet die andere huidskleur!

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Dat is een goede opmerking. Wat de laatste 50 jaar is binnengehaald, met voorbedachten rade om ons Europa te destabiliseren en te vernietigen, kreeg bij de poort al een een etiket van het land waar hij terechtkwam werd opgeplakt. En werd beschouwd als zodanig. Duitser, Nederlander, Belg of om het even welk nationaliteit, ook al was hij geel bruin of om het even welke kleur.
   Ze zouden en zullen nooit etnische Europeaan worden omdat zij eenvoudigweg niets met onze cultuur hebben, niets met onze denkwijze en ga zo maar door. Ze komen gewoon halen en als je dan zoals je thuis gewend was kunt raak leven en er niemand wat van durft te zeggen en inmiddels al vervolgd kan worden, dan waan je je onfeilbaar, wat je in feite ook bent omdat de politiek het zo bepaald heeft. Daarom het onderscheid, want het gaat tenslotte om het blanke geslacht wat uitgeroeid moet worden

   Like

 10. luckybee zegt:

  Dat sijn mindstens de helft van heel Nederland ; dan heeft Karel Martel minder zwaar als wij nu geloof ik.Wij hebben een heel zware strijd voor de boeg, mensen!

  Like

 11. Jean zegt:

  WIJ burgers kunnen er voor zorgen dat de grenzen voor parasieten gesloten worden en de aanwezige barbaren verdreven worden nl. “De Juiste Mensen Kiezen” en de huidige rotzooi opsluiten en veroordelen voor de gepleegde misdaden zoals ze dat in Egypte doen, daar krijgt die moslimbroedersmeerlap, de ex president, de doodstraf die ze hopelijk ook zullen uitvoeren.
  WIJ willen dat voorbeeld graag volgen te beginnen met de lafaards van dat EU gedrocht want zij zijn de veroorzakers van alle ellende in ONS westers seculier Europa.
  WIJ burgers eisen een moslim/islamvrij Europa, een Europa met normen en waarden, een Europa dat zijn kinderen beschermd en respect heeft voor vrouwen, westerse vrouwen dus geen achterlijke vrouwen die geen problemen zien in het verminken van kinderen.
  Europa zal moslim/islamvrij geveegd worden, zeker weten.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  De islam uit Europa en wij uit de EU, dan krijgen onze kinderen weer de ruimte om te leven.

  Like

 13. Mr Jansen zegt:

  Alles over de EU, het waarom en het nazi verleden, gemaakt door de farma industrie
  http://stopdebankiers.eu/de-ontmaskering-van-de-eu-wat-scholen-niet-vertellen/

  Bekijkt u het bovenstaande eens en word wakker

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Ik ken deze lezing in Berlijn en heb die ook al vast gelegd, ik heb hem al twee keer bekeken met stijgende verbazing, dat wel. Maar ik ben bang dat veel mensen niet geduld opbrengen om de hele lezing uit te zien.

   Maar bedankt en als je meer van dat soort toespraken hebt, ik hou me aanbevolen

   Like

 14. Gert Jan Reitsma zegt:

  @nuchter. Je weet waarschijnlijk niet veel over Israël. Lees WAAROM ISRAËL NIET MAG BESTAAN IN HET MIDDEN OOSTEN? en je zult voortaan zulke flauwe opmerkingen alleen maar tegen je vrouw maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s